Nu sitter man på jobbet igen.

Hejsan. allt bra med er? Med mig är det super. Jag har precis kommit hem från att ha fikat med Lina baby på stan, älskling gud vad jag har saknat dig.

Idag på skolan hade vi vanliga lektioner, fan vad drygt alltså. Jag orkar inge mer. Som tur är åker vi på läger med klassen imorgon, någonstans vid värnen. Det ska bli riktigt kul faktist. Jag har även hört att vi ska bli nollade, ( som jag skrev för någon dag sen att vi skulle bli nollade, vi blev adlrig det. ) men imorgon går det rykten om att vi ska bli det. äsch då det lär bli kul. haha =D

Nu sitter jag här på pappas jobb och väntar på att vi jag ska hem och packa ner allt jag ska ha med mig. Sen tänkte jag dra ut och springa. får se hur långt jag orkar tänka.

nu kommer det en kund. Haydå!


Herregud vad kort jag skrev, märkte jag. Det har ju hänt så mycket idag och jag fick inte med det roliga.
Får ta och börja från början. allt ( det roliga) började på svenskan när vi skulle presentera varandra, herregud vi eller jag dog i skratt. sjukt vad kul.

Sen drog jag till stan och träffade lina. Vi fikade, snackade, skrattade och hoppade runt på stan. baby, allitd lika kul att vara med dig.
Sen drog hon hem, så kommer saraab och angelica när jag precis ska gå på bussen, jag hälsar lite snabbt och skrattar lite, sen sätter jag mig på bussen så kommer coffe på. vi snackar lite, men då får han syn på en kompis när vi precis har börjat åka och när vi stanande för att några skulle gå av, så hopade han dit och fulade sig. haha så sen blev det socialisering med ida och johanna. lite smått kul sådär. jag är aavensjuk på dom. för dom fick gratis bärbara datorer hem, som är deras nu i 3 år. fusk.

Nu fick jag med det roliga jag har gjort.!
haha

Kommentarer
Postat av: niklas

sv: Jadå det gör jag :)

2009-08-26 @ 18:55:04
URL: http://niklasvikt.blogg.se/
Postat av: FS

sv: Hahah, kan ju försöka =)

Men hon har inte lagt ut det nånstans :p



Vem vet om du skriver ti henne kanske hon gör en videoblogg, där hon sjunger. Kram =D

2009-08-26 @ 19:51:58
URL: http://falsksanning.blogg.se/
Postat av: madde

Heej. Vilken fin blogg du har. Tycker att den är jätte bra :)

2009-08-26 @ 20:05:31
URL: http://madeleinerydells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0