bloglovin

sen kväll. tidig morgon.

Godkväll alla sötnosar. hoppas att allt är bra med er. Jag mår prima, bortsätt från att jag är trött och måste sova snart, vill inte slitas från datorn, haha! men ändå gör jag inget vettigt på den, sitter kolla bloggar, bdb, facebook, åter igen bloggar, bdb. den här gången kamrat( jag är nooobi men jag vet inte hur det kommer sig att jag har en kamrat) jag har liksom haft den sen 2 år tillbaka och orkar inte ta bort den. Men jag är aldrig inne, för att det är tråkigt, suger och bara massa äckliga gubbar som är där. och så vet jag inte hur man tar bort kamrat, om någon vet säg till.

iaf, klockan är för mycket, och jag måste sova snart, imorgon blir det en tidigare buss, för att jag ska åka med Ida. Jag är för snäll. puss på mig! ;) juste på torsdag blir det circus med ida ( min nya klasskamrat, och äppel ätare) eller var det pizza ätare? äsch, det får vara båda och, nu babblar jag om, hmm.... Ingenting. :o

SE YAAAA PEASE!


HEY GAMMAL BILD, men snygg ändå!


Fan vad bra det gick !

Tjennna alla glada. dom som inte är glada, kan dra. För här är det bara glada personer som får va. haha just kidding. jag har är bara på så bra humör. hoppas jag smittar av mig till er.

Varför är jag så jävla glad? jo för att jag har börjat spela handboll igen. haha så jävla kul var det. och inte bara det, det gick så jävla bra. jag slutade ju för att det gick så jävla dåligt för mig, men nu wtf? jag äger och jag har inte tränat på 3 månader. Happy face, happy face och det gillar vi.

Imorgon är det skola igen, JAG LÄNGTAR! alltså det är sjukt, när man slutar skolan ( okej det är skönt) men när man går på bussen och då börjar skolsuget komma, fan vad man saknar klassen, bara skolan i sig. haha kalla mig töntig, kalla mig sjuk men det är så. haha!!! ;)))))

iaf; sitter på pappas jobb och väntar på att vi ska bli hem skjutsade. För känner mig inte så jävla fräsh. Sprang direkt från idrotten. Juste glömde att berätta; vi fick sluta tidigare för att dom flesta skulle med kvar över bussen, så direkt från bitch wollyboll ( som var grymt kul) till bussen.
Men då, då ni, då kommer inte bussen, så i en halv timme på väntan på bussen, men till slut kommer den, men då har bussen hem till forshaga ( eftersom jag byter i stan) hade redan gott. Så jag kom en halvtimmes sen till träningen, men det var värt det fan.

nog tjatat om min dag, ( för mycket text) jag har inte bilder heller, för mamma har kameran med sig, men imorgon eller över imorgon kommer det bli som vanligt, dagens outfit samt bilder på dagen ,alltså bilder på min omgivning!

PEASE!

datakurs nu!

Hejsan alla. Nu sitter jag på skolan igen och bloggar. Jag har datakurs nu då. Gud vad kul. haha skoja. Men det är bra, vi får sitta vid datorn det är ju min starka sida. Vi kommer även få lära oss photoshop och massa. Det ska bli kul. Då kommer jag bli expert på det senare.

Annars så slutar jag halv 5 idag. Fan vad drygt. Men jag har idrott sista lektionen så det är inget man tänker på. Hoppas vi inte ska ha orientering, för jag suger på det. Jag kommer alldrig tillbaka, så dålig är jag.
Men hoppas att vi ska ha bitchvollyboll. Fan vad kul, att springa i sand. :) haha.

Nu börja han prata. kan inte skriva mer, måste hänga med, eftersom det är inte min starka sida, ( koncertration) haha =D
PEASE!

hammarö UC

tjenna bloggen, sitter i bibbland på huc, alltså min skola. hitils har jag haft fritidskunskap. det sög, det var så jävla tråkigt. för min lärare ska alltid rabbla upp sitt jävla tråkiga liv. hell yeah!

Nu är det bestämt jag och ida ska på circus. kul det ska bli, har varit där 4 år i rad nu. fast den story'n har jag redan skrivit. haha! =D

Nu börjar jag då. ha en fortsätt trevlig dag så hörs vi efter skolan och min träning.
SE YAAA BITCHES!


Dresscode;



EN TRÖTT MARIE!
 

- leggings- bikbok
- tunika- gina
- över tröja- bruschans.


+ armband- gina<333333

090831

Godmorgon bloggen!

min månad är alltså slut imorgon. Då går lejonet i ide. Iaf! nu har jag vaknat då. klockan är 7. Så om ca en timme går bussen, så här får jag inte sitta länge till.

Idag blir det vanliga lektioner. Så vi går till halv5, om dom inte ändrar till kvart över 4 istället, så vi hinner med skolbussen, för det är den sista som åker tror jag. Men det löser sig.

Nu ska jag ta och dejta duschen, hörs snart!
PEASE!


rickard risberg<3

Sitter och snackar med min barndoms vän rickard. Tänkte berätta en sak för er.

Rickard är en av dom bästa som finns, han och jag har känt varandra i hela 11 år. Lite bråk hit & dit, men vi löste alltid det, det är jag glad för.
men killen har alltid ställt upp för mig, när jag har det svårt. Jag är glad att jag har dig som vän.
Jag kommer ihåg när vi var på läger, du jag och musse hade kuddkrig medans fanny och amanda var tråkiga och låg i sängen och läste bok. Jag minns också när vi klättrade på tak ( okej inte så länge sen) men du fick mig att våga utmana mig själv att gå upp på ett högt tak. Det var grymt att stå där uppe och men inte lika grymt att hoppa ner, haha hur länge ni försökte få mig att släppa taget och bara falla. men så lätt gick det inte. haha.
minns du också när du skrämde mig och jag gav dig en rak höger. ( jag blev så jävla rädd) Jag är ledsen för slaget men lite kul var det.

Jag kanske ska säga några dåliga minnen också. När vi alltid bråkade för det minsta grejen. Jo, det brukade alltid vara jag som tog i för mycket.
Det är nog det enda dåliga vi vart med om.

Vi har grymt bra som dåliga minnen tillsammans, och när jag tänker tillbaka. Det är det bästa minnerna man kan ha. Du är och förblir alltid rickard min bästa "barndoms"vän.
Jag älskar dig !


i almost had it!


yo mama. what's up? även att jag har sovmorgon till halv 11 imorgon, måste jag med bussen klockan halv 9. hell yeah vad jag känner för skolan imorgon. Det är helt seriöst. inget nooot eller "eller inte" nej utan jag längtar punkt slut. Iaf. idag har min dag bestått av städa och fixa mig själv. jag lyckades väldigt bra. För nu är jag ren och fräsh, precis som huset. haha =D
mamma kommer hem imorgon ( fan vad jag har tjatat om henne) men det kan nog vara så att det är så jävla tomt utan henne och att nu har jag insett att jag inte skulle klara mig utan henne och hennes skrik samt bråk varje morgon som kväll.

iaf! nu sitter jag här och försöker bli trött. ( lyckas tyvär inte) men snar ska ni se. ligger jag däckat i sängen med täcket över huvet.
men jag tänkte först spela lite pacman, måste slå mitt rekord för fan. (A)

se yaaa! PEASE!

wtf?


antingen så är alla internet sidor cp eller så är det så. Som blogg.se, igår funkade inte statisktiken idag funkar inte youtubeklippen. Eller bilddagboken? till och med varmlandstrafiken.se är det så på? herregud, ofta det kostar 6 miljoner för att åka en timmes buss? haha, helt fucket up.
usch jag blir sur på internet, årets sämsta internet verkligen. Det krånglar vad du än ska göra. FY!

iaf, imorgon har jag sovmorgon till halv 11, grymt skönt. Men jag måste ändå åka vid 8 här i från, för sen går det en buss 12 35 :o det suger. så måste vänta i minst en timme tills skolan börjar. fyblä.

Nu ska duscha.
seyaaa my bitches

mitt rum ska alltid vara stökigast


FÖRE ;



EFTER;



mycket fräschare right?;)

 EN TRÖTT MARIE!

Nu blir det noppa ögonbrynen och duscha! hörs snart.

PEASE!


Halva huset städat!

Jag har varit en duktig tjej idag. Jag har städat halva jävla huset helt själv. damsög, torka alla skåp i köket. mublera om, och mycket mer. Jag är grymt stolt. Sen lagade jag mat också. Första gången,haha. Det blev spagetti. det blev inte så lyckat =( men det gick att äta med mycket ketchup och salt med vatten efter. haha =D

nu har jag bara under huset kvar. klockan är mycket nu, så måste skynda mig med städningen där nere, för att sen duscha av inpackningen som jag haft i 6 timmar nu, Sen måste jag raka benen, packa gympa kläder till imorgon, och sen måste jag noppa ögonbrynen. Så min dag har knappt kommit till slutet. är fortfarande i mitten.

Nu får jag inte snacka längre till. Måste städa, städa städa och åter städa.
SE YAA BITCHES!


my facelook in the morning.


Jag har stora ögon.!



Jag kan inte vara seriös alltid!


jag säger ju det!


Men ibland kan jag vara seriös!

090830

Hejsan!

Allt bra med er? själv är det super. bortsätt från magvärken.
Idag är min dag som planerad. Det blir en hemma dag för mig själv. Först ska jag städa hela huset, ( mamma kommer hem snart) så huset måste vara fräscht. Sen ska jag ha hår inpackning, ansiktsmask och noppa ögonbrynen. Sen ska jag tvätta kläder och lakan. herregud, det känns som jag har blivit hemma fru för en dag. Men det är värt det. Rent är bra, rent är coolt, rent är helt enkelt rent.

först ska jag se klart en film på tven. (arabisk tv). en kille har luggit i koma i 20 år. och han tänker tillbaka i 20 år. Han ramla av en scen när han var barn ( han är dansare) så när han vaknar är han stor men hjärnan hänger inte med, den är kvar 20 år tillbaka.

Den är grymt rolig. Skratta för minsta lilla grej han gör. haha=D
Nnu har det börjat. se ya!
PEASE !

Ny. design. igen.

Ni tröttnar säkert på att jag byter design hela tiden, men jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag tröttnar så snabbt, och jag känner mig inte säker med nya hela tiden, och då måste jag byta och när jag bytt känner jag att det är osäkert för att jag är inte van, då måste jag göra en ny. Men jag ska försöka hålla mig vid den här designen ett tag. ( länge).

Annars då så blev jag ganska nöjd, kunde gjort bättres. Men klockan är mycket, och jag ville bli klar med den idag. Huvudsaken är väl att jag är nöjd right bitches?

varför bytte jag ut rosa färgen till svart? herregud, så mycket som kissie eller om det var dessie, att rosa är för blondiner och massa. Det fick mig att äcklas av rosa. Speciellt den där äckliga mjukis dräkten, som varken är fin, fräsch ellern ågot utav det hon påstår att dom är. och nej jag är fan inte avensjuk på henne. usch.

Sen är ju inte bara det. utan jag tröttnade. jag är ju förfan tjejen med bling, som får barbie att ruttna. Då kan jag inte ha rosa. So fuck rosa färgen. och in med svart.

nu ska jag ta natten.
nattinatti.

se ya bicthes! 


top 5 bland kändisar.

 NUMMER;

5. chris brown


 yo he's the man. ya know what im saying.

4. jordan katie price

Utan henne hade jag aldrig kommit i form. big mama, thanks!

3. scrubs turk.

Man kan inte få nog av han. Jag skrattar bara jag ser han.
im into brown sugar!

3. Jessica alba

Säg
mig, finns det något vackrare än henne? hon har allt.
utstrålning, charm, bra skådesperi. Hon är bäst!

2. ryan sheckler

skejtare, snygg, brun, utstrålning. & rik + i kanten.
Om jag ändå fick en natt med han.<3


OCH VINNAREN ÄR........


1. Michael jackson.

Inte nog för att han fyller år. Utan för att han skapade musiken, han skapade rytmen, han skapade allt som har med musik att göra. what ever av alla rykten som gick om han. Han är och kommer alltid att vara king of pop. Länge leve, Michael jackson.

 


happy birthday mannen.



Alla sörjer, till och med google.
RIP
!
king of pop (L)


DAGENS LISTA

 

DAGENS VILL HA: pengar
DAGENS LÅT: get like me - david banner.
DAGENS KLÄDSEL: mjukis från topp till tå
DAGENS SMINK: nothing, bonito
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS PLANER: jobbba
DAGENS BÄSTA: inget för fan!
DAGENS SÄMSTA: förkyld
DAGENS DUMMASTE: jag själv
DAGENS VACKRASTE: min familj
DAGENS SAKNAD: mamma
DAGENS LÄNGTAN: skolan.
DAGENS ROLIGASTE: inget för fan
DAGENS MISSLYCKANDE: prata för snabbt i telefon, gjorde fel pizza
DAGENS KÖP: tamponger
DAGENS HUMÖR: sjuk
DAGENS FRÅGA: är det bra så?
DAGENS MENING: ta med hela släkten och kom hem. ( till mamma)

Lite randoms lista. för att jag har tråkigt.


varför kan man inte kolla statestiken?

Det var ett tag sen jag kollade statestiken, och nu när jag vill kolla. så kommer jag inte in. Alltså det står inget, det bara står ändra intervall och en liten bröd text. HAr det varit så länge eller?

Iaf! sitter fortfarande på pappas jobb. eller ja jag har fått rast nu igen. eller rast kan man inte kalla det, jag orkar bara inte stå upp. så sitter vid datorn istället. Inte för att jag har något vettigt att skriva. Men det är lite skönt att bara ha ett ställe där man kan skriva vad man tänker på.

Just nu tänker jag på skolan, mamma och om jag ska äta pizza. Mamma kommer hem på måndag, då skolan börjar. och jag har inte ätit riktig mat sen mamma åkte iväg på semester. Sen är jag sjukt hungrig också. men pizzs vill jag inte äta hela jävla tiden.

Sen tänker jag på hur jag ska göra med handbollen, om jag ska börja igen. Det finns ett lag här i forshaga som det är blandade årsgrupper. Men även om det inte blir så hårt motstånd och så. Så vill jag inte sluta med handbollen helt. Så jag ska nog testa med gammla laget igen på tisdag. På måndag slutar jag så jävla sent så kommer inte hinna in.

nej jag har funderat klart, jag ska äta pizza! PUSSS


hösten är här!

ja nu sitter jag på pappas jobb. Eller jag har rast, så jag kan blogga lite.
Lyssnar på dunk musik, kollar ut mot regnet som öser ner, kollar på kyllten crikus viktoria. Som är på torsdag.
Funderar stark på att dra på den med kompisar. men jag har ser den varje år. och jag minns inte ett år som dom ändrat innehåll.

Jag får nytt nordea kort på måndag, ska bli gött faktist. Har inte haft någon på flera månader. av olika stjäl!
Nu tar min sjuka hals och frusna fingrar iväg till pizzerian och svarar i telefonen "dallas pizzeria, välkommna". Haha jag suger på att säga det. Jag typ säger fel hela tiden. eller för snabbt så dom bara "va ? vad sa du? " hahah

se yaa bitches. pease.


DET KÄNNS SOM EN EVIGHET!





Kusin som modell.
i miss you sweet heart <3

kanske inge märkvärdigt.


Jag har höjts i rank eller vad man ska säga. Jag är grundnivå nu. jag har alltid varit Bas!
Fan vad kul det känns. haha det är säkert ingen som bryr sig men wtf. im coooool!

PEASE!


yo mama

Hejsan bloggen, har suttit i telefon i en timme och snacka skvaller med min vän ida.
Jag har också bakat kladdkaka, ( receptet fick jag av ida) genom telefon. Fan vad gott det blev alltså. Åt upp halva smeten, sen när den var klar, så åt jag upp hela. Jag slickade nästan av tallriken, så jävla god var den.

Nu har jag tänkt att hoppa in i duschen för att sedan dra mig ner till jobbet och hjälpa papi. Sen är jag fortfarande sjuk. Inte bra, men jag överlever för fan, be a man!

vi hörs när jag kommer ut ur duschen igen. :)

se ya bitches. pease! (Y)


Fakta om bloggaren Marie.


1. Jag är rädd för mörker och ensamheten.
¤Jag kan inte gå i mörker ensam. jag är super rädd.

2. im a real gangster.
¤ Jag är en riktig hiphop nerd. och så älskar jag gangster språket.
som "yo mama, shululu, pease mannen."

3. Jag hatar fjortisar.
¤Jag hatar dom för hur dom ser ut, för hur dom är i sättet och nej usch!

4. Jag kan inte leva utan min mobil.
¤Det spelar inge roll vad det är för mobil. Jag kan inte leva utan någon.
smsa/ringa, thats life.

5.
Jag älskar choklad.
¤
Det kanske inte är någon nyhet, men jag blir lugn av choklad.
Det kan inte gå mer än en dag, utan att jag stoppar i mig en hel choklad kaka.

6.
När jag var liten snattade jag.
Jag snattade godis med kompisar varje dag när jag var liten. vi gick in på en butik ( nämner inga namn) ( och nej inte pappas butik) vi tog för minst 100 kroner i veckan. en riktig gangster brud var jag.

7. Jag älskar kläder.
det kanske inte synd för att jag inte visar dagens outfit eller något liknande hela tiden.
Men jag älskar verkligen kläder. Jag köper minst ett plagg varje dag. ( jag visar inte det här bara, jag glömmer)
Men i love clothes thats it!

8. blondin/brunett som liten.
Jag var blondbrunett, som lite tjej. Jag kan säga så här. Det var så där mitt i mellan.
Om ni förstår vad jag menar. Men nu har jag svart, och jag har inte en blekaste aning hur det kommer sig.

9. Jag är född och har ett hus i Libanon.
¤ det kanske ni inte visste. men jag är född i Libanon. Jag bode där i 1 år innan vi flyttade till sverige.
vi kvar huset, som är nu en sommarstuga. Som vi besöker varje sommar, när vi är på semester.

10. Jag älskar barn.
¤Jag vill ha barn nunununu. Jag vill ha ett barn som jag har i min famn hela tiden. Sen vill jag inte att barnet ska börja prata och bli stor. Vill alltid ha småbarn.

 


VARNING!




Jag sitter och spelar ännu, hållt på i flera dagar, nu vet jag hur det känns för dom som är wow och cs nördar. Det går inte att slita. Man vill ju döda och gå högre upp i rank, samma sak med packman man vill ju slå sitt rekord hela tiden.



Grattis michael jackson

yo bloggen, man får ta och säga grattis till MJ som skulle fylla år idag. Lite synd att han inte fick fylla vad blir det 50?

Iaf! jag har precis vaknat upp ur en sjukt jobbig sömn. Igår på kvällen somnade jag jävligt tidigt för jag var så jävla trött. Sen runt 5, hör jag någon knacka på mitt fönster, jag blir skit rädd och gömmer mig under mitt täcke. Men då hör jag "Marie, öppna, hallå marie,snälla öppna" Då blev jag ännu räddare, jag tänkte bara. ; hur vet han vem jag är. sen slog det mig att det kunde vara mina storebror. Så jag öppnar och han var full. Jag bär in han i mitt rum, och hans kompis väntar på att george skulle öppna där uppe. haha det var lite kul. han bara "förlåt för att jag väckte dig( jag fick enpuss) är du hungrig? ( jag får en puss) taib sov gott."

Jaja, Nu tänkte jag upp och äta äggmacka och oboy. För det var verkligen längesen jag drack det. haha! ;)
Btw bilderna från lägret,som är inlägget under, det är bara några. inte ens några,det var enstaka. Jag har sjukt många mer,  man igår orkade jag inte ladda upp mer.!

Nog skrivet, vi hörs efter frukosten!
se ya, pease!


NÅGRA B-BILDER


ÄT KORV.



TWISTER MED SÅPA, JAO!


PÅ VÄG NER TILL VATTNET, SER DET KALLT UT? JO DET VAR KALLT OCKSÅ.

¨
LUDVIG!


KONRAD DÅ!


ÄT KORV!

Bilder Från lägret breee.

jallajalla!

hejsan bloggen. kass uppdatering på sistonde men det får både ni och jag leva med. Jag har inte haft tid och skolan går först. Men nu är det helg och det betyder det kommer med inlägg än ett.

Men med det här inlägget tänkte jag berätta lite om 2 dagars lägret vi gjorde med klassen, eftersom jag var så jävla trött förut så märkte jag nu att jag stavas konstigt och hoppat från mening till mening ( alltså i förra inlägget)
jag hade som tur var, något att skylla på. haha.
juste, jag försökte mig på ett video inlägg. men kossa, så fel det gick, antingen hackade kameran, eller ljuset var dåligt. Eller så kunde jag inte prata pga min röst!

iaf! Vi åkte minibussar ut på ön som jag kallar det. Väl framme fick vi packa upp saker, byta om och vänta på nolling. Efter en lång väntan, så var det äntligen dags. Första saken vi gjorde var gå igenom rep. utan att nudda, man fick typ kasta över alla och massa. och under samma bana så skulle killen jucka med en korv som hänge, så skulle tjejerna sätta sig på knäna och försöka få korven, det såg så jävla roligt ut.
och massa sånt, typ kasta ägg till varandra och som tur är får jag den på mig, så min tröja blev en äggmacka.

Sen var det massa äckliga och blöta lekar. Typ en sak var att gräva i gröt och hundmat utan att se vart man stoppar handen och leta efter en sten. ohyeah, min favorit. sen körde vi twister med såpa. kan säga att det blev inte så stadigt. alla gled runt och vi var runt 6 i min grupp som körde samtidigt.

Sen det roligaste av dom alla. Springa på hal "is" Dom hade hällt såpa på banan, så skulle två och två springa och hämta vatten och samtidigt som du springa så sprutar som vatten på dig, hur kul låter inte det? haha du ska springa sicksack och samtidigt med såpa under fötterna, och så ska ni hålla hand när ni springer och sen ska ni inte ramla. haha jo du det är inte mer än så. haha. skit kul var det iallafall.

Vi fick mest fritid, så efter 3an nollning så fick vi göra vad vi ville, alltså fritt. Jag åkte ut med kanon med 2 kompisar. hahahahhah! and let me tell you, JAG råkade välta båten mitt ute i värnen så att andreas ramlar i, maria lika så. och jag med =/ hahahah. så jävla sjukt.
Sen lärde jag mig inte av första gången, så jag åkte ut med 4 tjejer istället på en robåt ller var man säger. jo jag kan säga det med, att vi fastna ute i vågorna. Vi kom inte hem på en halvtimme, och så fanns det inge nät för att ringa på hjälp. Jag menar vågarna hållde kvar oss, så vi rodde i cirklar, sen fick vi äntligen iväg skickat smset till andreas så han sprang ut och skrek hur vi skulle ro. Så maria var stark och klarade det som tur var, annars hade vi väl suttit ute än idag och rott i cirklar.

Nästa dag var alla för sega för att hitta på något, så vi satt stilla och vänta på bussarna som aldrig kom. Nu fick ni en inblick om hur jag har haft det.
ursäkta att det blev så långt. Gud vad det är skönt att skriva av sig si så där ibland. kändes sjukt länge sen jag skrev något intressant, kanske inte det här är intressant men jag tycker det.

iaf! nog tjatat om det. bilder kommer!
PUSS


sjuk trött arg, vad mer kan man vara.

Hejsan bloggen, nu är jag hemma efter 2 långa dagar med klassen ute vid en ö. Det var verkligen skit kul, sorry byt, jag hinner och orkar inte berätta vad som hände. För jag är så jävla trött och sliten och allt som har med dåliga saker att göra.

Ni minns ju att jag blev sjuk dagen innnan jag åkte. Jo jag kan säga såhär att jag blev ännu mer sjukare. så jag kan inte andas ordenligt, svårt att koncentrera mig, ont i kroppen, mensen har kommit, herregud allt dåligt har hänt mig.
Fan orka orka orka orka. jag sitter på jobbet och väntar på att toni ska komma och jobba. För jag måste verkligen hem och sova.

BARN VID KASSAN KOMMER SNART:.. FAN. när jag tog dom så råka jag få flis i fingret inte nog med det, nageln gick av så har blöder, sen blöder jag på handen också. ÅÅÅH! jag hatar min fredag.

som sagt jag berättar mer sen eller imorgon om vad som hänt där. och bilder kommer såvida jag hittar sladden till kameran!
PUSSSSSSS

Nu drar jag iväg i 2 dagar

Som vissa vet, så drar jag med min klass till en "ö" eller vad man ska säga. vi ska sova över där så jag kommer inte kunna skriva något föräns imorgon vid 5.

iallafall, bussen här ifrån går om en ungefär, då ska allt vara nerpackat, magen ska vara full och leendet ska vara på topp.
Men jag kan säga så här, inget av dom sakerna ovan är alls sanna. eller nästan allt är nerpackat. Men jag är inte på topp och inte magen heller. Jag har en jävla fet bula eller vad fan det är, det är iallafall svullet i halsen, fyfan vad jag har ont. Jag kan varken äta, svälja eller andas ordentligt. Det kan inte vara svinfluensa vad? för det hoppas jag verkligen inte. fyfan. om någon vet vad man känner när man har det säg till är ni snälla.

Jag får inte sitta här och babbla länge till bussen kommer precis om en timme från och med..... NU!
seya!


______________


Som sagt imorgon åker jag på läger, så det blir sova tidigt ikväll.

Jag har då packat klart allt som ska med, och för första gången är jag inte orolig att jag glömt något, för att jag ska vara ute i en skog en dag, då behöver jag inte vara orolig va,! men som vanligt imorgon tar jag bussen halv 8 och är framme vid skolan halv 9. då bussen sedan tar oss till rud där vi ska kampa.


Ni vet ju att jag alltid har sån jävla tur när det gäller "sjuk" " skadning" när jag ska göra något roligt. Jo jag är sjuk. Jag tror jag kommer få feber under kvällen så som jag kokar nu och som jag ser ut. Näsan är röd och det rinner från den, jag har ont i kroppen och mina ögon svider, och inte mår halsen bra, nej den gör ju ondast. Så jag måste se till att bli frisk imorgon, vet bara inte hur, och jag kommer inte hinna göra något strot nu, som att bada i olja som jag skrev en gång, minns ni? inte, fråga så ska ni få länken.


Nu måste jag borsta tänderna och se till att ligga bekvämt och varmt som möjligt. vi hörs innan jag åker.

se yaaa, take care


Nu sitter man på jobbet igen.

Hejsan. allt bra med er? Med mig är det super. Jag har precis kommit hem från att ha fikat med Lina baby på stan, älskling gud vad jag har saknat dig.

Idag på skolan hade vi vanliga lektioner, fan vad drygt alltså. Jag orkar inge mer. Som tur är åker vi på läger med klassen imorgon, någonstans vid värnen. Det ska bli riktigt kul faktist. Jag har även hört att vi ska bli nollade, ( som jag skrev för någon dag sen att vi skulle bli nollade, vi blev adlrig det. ) men imorgon går det rykten om att vi ska bli det. äsch då det lär bli kul. haha =D

Nu sitter jag här på pappas jobb och väntar på att vi jag ska hem och packa ner allt jag ska ha med mig. Sen tänkte jag dra ut och springa. får se hur långt jag orkar tänka.

nu kommer det en kund. Haydå!


Herregud vad kort jag skrev, märkte jag. Det har ju hänt så mycket idag och jag fick inte med det roliga.
Får ta och börja från början. allt ( det roliga) började på svenskan när vi skulle presentera varandra, herregud vi eller jag dog i skratt. sjukt vad kul.

Sen drog jag till stan och träffade lina. Vi fikade, snackade, skrattade och hoppade runt på stan. baby, allitd lika kul att vara med dig.
Sen drog hon hem, så kommer saraab och angelica när jag precis ska gå på bussen, jag hälsar lite snabbt och skrattar lite, sen sätter jag mig på bussen så kommer coffe på. vi snackar lite, men då får han syn på en kompis när vi precis har börjat åka och när vi stanande för att några skulle gå av, så hopade han dit och fulade sig. haha så sen blev det socialisering med ida och johanna. lite smått kul sådär. jag är aavensjuk på dom. för dom fick gratis bärbara datorer hem, som är deras nu i 3 år. fusk.

Nu fick jag med det roliga jag har gjort.!
haha

GOD NATT!

Nu måste jag ta och borsta tänderna och sova. Klockan är snart 10. och om jag ska orka vakna imorgon, så måste jag nog decka nu.

Imorgon blir det en vanlig dag i skolan, alltså slutar jag runt 3 tiden, ska träffa lina baby som jag inte träffas sen tjejkvällen. Sen ska jag hem till mammas kompis och träffa dom, har inte träffat dom på 2 månader, alltså dom är som min andra familj. Sen måste jag gosa med deras 6 månaders son :p haha
Sen ska jag jobba och där tar min dag slut.

Nu har ni en inblick i vad jag kanske ska göra imorogn. Somsagt inget planerat ännu förutom skolan. ;)
Sköt om er och så hörs vi<3

( jag vet min uppdatering har varit kass, och jag har tråkiga inlägg.) men ni får leva med det en stund till, tills jag kommit igång med allt igen och så jag blir van med den nya "jag" :)

KRAM

marabou choklad, mums (L)

Hej sötnosar! jag har faktist skrivit ett inlägg som inte kom fram, så skyll inte på mig. usch fy blä vad sur jag blev, för att jag skrev jätte långt inlägg. Om vad jag gjort vad som hänt och det roliga jag råka göra. Men tyvär har jag glömt endel av det jag tänkte skriva och så har jag inte tid just nu jag jobbar.

Men jag kan berätta lite, snabbt. Allt började med idrott i två timmar, håltimme i 2 timmar, och sen hade vi engleska. sen drog jag med bussen hem, orkade inte med stan idag. Från klockan halv 4 har jag jobbat och slöat. fan vad jag är trött. Inte för att jag har gjort så mycket, flyttat från stolen till kassan och tillbaka igen.

Nu tjatar mina syskon att dom är hungriga så vi ska dra oss hemmot.
PUSS <3


im up!

God morgon bloggen, sovit gott? själv har jag sovit gott men vill sova mer.är så jävla trött. Hur ska jag klara av varje morgon att klä på mig och springa efter bussen på tal om försent om jag missar bussen så kommer jag aldrig komma i tid til skolan. jag har såna problem jämt! ;)

iaf. Jag har precis duschat, som jag nu ångrat för vi har första lektionen idrott, då ska jag duscha igen. yeah yeah shit the same, bli mjukis byxer idag iallafall. Orka dra på leggings eller något. speciellt när jag är så jävla trött. ( jag vet jag sa att jag skulle bo i det) men vakna ni  5/ 6 gör iordning er i en timme och spring efter bussen, klarar ni det? isåfall grattis! det gör inte jag.

Nu har jag inte tiden kvar att skriva. Vi hörs sen om inte jag får dator i skolan idag. som jag nog kommer få.
PUSS(L)

ps: anledningen att jag inte lägger dagens outfit och såna saker, är för att jag har ingen kamera, för mamma tog med den när hon åkte. så jag får tillbaka den om en vecka. och mobil kameran suger med sina 2 megapixlar.
Så ni får klara i er utan mina kläder ett tag !=D


SOMMAREN 09, juni!





1. RIX FM; en dag spenderad med dom bästa, alltså Lina, Sofia och baraa.
 Vi kollade runt och väntade på att en bra artist skulle komma upp. och från ingenstans kommer miloow baby upp. En lyckad kväll med mycket skratt, svett och tårar.

presenter blev det.


Träffade diman, som jag inte träffat sen barnsben. Alltid kort baby! du når aldrig upp. =D


baby var där!


MILOOW BABUUU! <3



2. BOMSTA; Åkte med mamma och syster ner till bomsta, en stor sjö ( ellre vad det är ) och där blev det en massa sol, bad och käk. Hela den dagen spenderad med tjejerna i familjen på ett mysigt ställe. och det var inte fel.

syster och jag


Mamma och syster


3. VÄNNER KVÄLLSDOPPAR, GLASS OCH CHILL; Som sagt jag har varit bara med mina vänner hela sommaren, inget speciellt har hänt, utan massa sol bad och chill med mina nära och kära. Det blev många dopp på kvällarna, många glassar som forsa ner och hur mycket chill som helst.




4. LISEBERG; Åkte med vänner till liseberg för första gången, det var grymt kul, speciellt med det umgänget jag var med i. Vi tog kort och la på tröjor. Allt jag kan säga är wow ! :)

 

5. SOMMAR JOBB; ja vad ska man säga, det sög. ( ville bara ha med det för att komma i håg det när jag blir äldre)

6. KLIPPTE AV MIG HÅRET; Jag hade så långt hårt, ( kolla bilden under) sen var det självlockigt och ajg var så jävla nöjd. Men vad händer jo jag är dum i huvet och drar till frisör och hon klipper allt, typiskt!


. ( SAKNAR MITT HÅR )


har du fastnat i el uttag eller?

hejsan. Jag har precis kommit hem från en underbar dag både i skolan och utanför skolan.
allt började med att vi hade aktiviteter, vi gick i två timmar minst, jävlar vad jobbigt. Sen åt vi lunsh och slutade. vid 12 drog jag med saraabsklass och vandrade :) haha lite kul var det. Sen funderar jag på att byta klass till saraabs, för att min klass är tråkig. haha.

Sen efter skolan och mycket väntan, drog vi med bussen till stan och köpte lite små saker som linnen och örhängen. Sen drog vi hem med bussen, haha buss resan var grymt roligt. jag och david drev med varandra, men det blev lite överdrivet faktist. HAHA!

Nu sitter jag på pappas jobb och ja, jobbar. tråkigt värre. Men shit the same.
nu kommer det kunder.
PUSS

klockan är fem och marie är vaken? hmm.

Ja du först kan jag väl ta och säga godmorgon sovit gott? jag har själv ingen aning om hur jag sovit, jag tror inte jag har sovit alls.
Alltså kolla här, klockan 12 la jag mig i sängen, ( hade kvar datorn på) men jag vred och vände på mig, rulla tusen gånger om inte mer. efter en lång stund kollar jag på klockan då var den ett. Då blundade jag, efter en stund kollade jag klockan var 2. Så höll det på så enda tills nu, för jag orkade inte blunda mer. fyfan vad trött jag är alltså.

Okej dagen har börjat dåligt, hoppas det blir bra på skolan tänker både ni och jag? hahah. roligt? jo vi ska bli nollade av 3orna idag.
Våra mentorer säger att vi ska ha aktiviteter, så vi skulle inte komma fin klädda. yeah right, aktiviteter in my as. Hela klassen listade ut det, alla andra skolor har redan blivit nollade. nej usch jag vill inte. =)

Nu ska jag äta frukost. ( klockan är 5, jag har all tid i världen) :)
sköt om er, (L)

Tjenixen

Hejsan hoppsan, alla goa och glada. Jag har precis kommit hem från jobbet. pain pain och åter pain. Jävlar vad trött jag är. Sen har jag skola imorgon. Tyvär har jag inte bloggat något idag, jag har haft tillgång till dator, men jag orkade inte skriva något, eller rättare sagt jag har inte haft något att srkiva om, förutom jobb jobb och åter jobb. Det kommer nog bli så här, att jag inte kommer blogga lika mycket som förr. anledningen är simple. jag har inget att skriva om oftast ( och  har jag så skriver jag det) jag hinner inte, och jag orkar inte längre. jag har för mycket att göra om mina dagar.

Just nu sitter jag och här och lyssnar på när mina föräldrar när dom snackar med flygvärdinnan som har gjort fel, och om 3 timmar åker mamma till arlanda hon ska utomlands. tyvär får jag inte säga vart hon ska. Och nu har dom fått reda på att hon ska först till göteborg sen till arlanda och massa jag har inte uppfattat allt men allt jag hör är pappa som skriker på flygvärdinnan, haha lite kul är det. Men problemet är att han är sur på alla nu, mig syrran brochan och mamma. herregud.

Nej nu ska jag duscha och fixa saker till imorgon!
puss och kram. <3

RUBRIK!

Nu är man vaken och pigg. not! jag vill sova mer, men kan inte. för jag måste ner till jobbet om någon timma, och innan jobbet måste jag träna, har inte gjort det på 2 dagar. Det är för lång vila paus.

Sen har jag tänkt börja handboll igen, men jag vet inte vart jag ska börja, jag vill börja i hammarö, men det slutar gå bussar. i helton vill jag inte börja, och forshaga har inge lag, eller såvida dom inte fixat ett lag nu. Åhhhh jag vill börja träna handboll igen, feel my pain !

sitter och drogar musik som vanligt, sen har jag fastnat för ett spel på facebook som jag har dygnat på från igår tills idag. typ bounce ball eller något. så jäävla soft spel. ska försöka slå rekord, alltså mina vänner rekord. än så länge ligger jag 7 av 200. jag ska komma 1 vänta bara. haha =D

vi hörs sen.puss


Dagens bilder

Bilder på mig;


Jag fick göra min egna pizza.  Den ser god ut och det smakar likaså.


KOLLA PIZZA


SKÄRA PIZZAN


SMAKA PIZZAN


POSA MED PIZZAN


ÄT SOM EN GRIS!

Bilder på min familj;


ÄLSKADE PAPPA! <3


SYSTER OCH PAPPAS KOMPIS ELLER VÅRAN SLÄKT! :D


yeah Pappas sex back och posarn nummer 1 :D


Vad ska man säga, jag och mina syskon är inte så normala ibland! :D

hejsan sur och hejsan glader ;)

sprungit från affär till affär.

Ja rubriken säger nästan allt. Jag har sprungit från godis butiken till pizzerian till ica. herregud, tror ni jag är trött eller. först serverat, sen suttit vid kassan i godis butiken handlat på ica, herregud jag är helt slut körd.
Nu äntligen har jag kommit hem, tagit en dusch, på med mjukis och sitter i den mysiga fotöljen i mitt rum.

Är det så här jobbigt att jobba? shit jag skulle aldrig klara av det. Det var verkligen så drygt och så mycket energi man måste ha. Själv kom jag dit med energi och åkte hem helt slut. nej usch jag vill inte bli stor, för jag vill inte ta tag i jobb och allt. jag vill kunna plocka pengar från träd. jag vet jag ska börja plantera 20 lappar utanför mitt hus. =D

nu ska jag ta och chilla ner några varv, sen ta och sova, för imorgon blir det lika hårt. i gues.
Bilder kommer senare för jag glömde kameran i mega. så pappa tar nog med den sen. om inte, får ni vänta tills imorgon! :)

PUSS


hiss och diss den här veckan

;
1. Busskort- Vad finns det mer att säga? gå på bussen visa den lite diskret och gå på. Åk vart du vill utan att betala. Det äger! haha (A)

2. vatten- det bästa som finns är ju vatten. det är både gott, avsvalkande och bra. Vatten till frukost, lunch och middag, vatten dricker jag till allt.



1. Godis- usch det är så jävla gott så det är jobbigt. Det är onyttigt, dåligt och man blir fet av det, det är därför jag försöker undvika det med vatten, men det går inte alltid.

2. Långa tråkiga skoldagar- Nej det finns inge mer att säga, jag bara hatar att sitta still och lyssna på någon som pratar. Jag älskar ju att snacka samtidigt som alla lyssnar på mig och samtidigt som jag rör på mig. nej usch det dissas rejält!

nu är det dags för mig

att jobba på en pizzeria! ohyeah, det känns coolt att säga jag ska jobba på pizzeria. (ellerinte)
herregud, nej men igår somnade jag runt 2 för att snyggingen inte ville lägga sig, men jag somnade utan att säga hejdå. (A) haha bra där.

Sitter här nu och orkar inte gå upp, ville träna men ja du, jag vet inte hur jag ska träna, om jag ska ut och springa eller workout eller äta :)
Vid 2 ska jag vara nere på Dallas och svara i telefon med världen sexigaste hatt :) haha.

Nu ska jag äta frukost innan jag ruttnar. hörs efter jobbet.
puss och kram! <3

trött tröttare tröttast = marie abosamra

Fan vad trött jag är, men jag orkar inte stänga av datorn,  skriver mer en snygging, och orkar inte säga att jag ska sova. Så det blir inget med det nej usch.
Imorgon blir det jobb på pizzerian. hahaha, lite kul att se mig bakom en disk med hatt, förkläde och svarar i telfeonen "dallas pizzeria vad får det lov att vara?" hahaha, kan ni tänka er. Shit, äsch då, jag borde vänja mig, med mina betyg kommer inte jag någonstans, blir nog antingen kiosk eller pizzeria när jag går ut :)

haha chilla jag skoja, jag ska bli något riktigt stort, jag vet bara inte vad. haha. antingen handbolls proffs eller frisör. eller wait, jag kan bli båda. Haha ohyeah.

Nu ska jag dra med datorn till sängen och skriva med snyggingen en stund till, grrr kan inte stänga av mitt i allt heller. :)
hahha, men sov gott alla ni goa och glada, även ni sura och tråkiga. (A)

puss <3

Bilder från kvällen


Jag fick ingen mat! och därför bjuder jag på den här.


Vi är coolisarna.

Mina och hennes miner! :D


Emmy och sara. ;)


Min närmaste vän David!


skräll att jag sklle vara med på alla bilder, haha hoppade in framför kameran hela tiden.


Ja vad ska man säga, jag bjuder alltid!


Vad ska man säga.


skräll mig som hoppar framför kameran. ;)



Jag hoppas ni inte har tröttnat, för det kommer flera till. haha, visst är dom snygga och intressanta. (A)



BABE! :D


Ja du vad ska man söga, jag försökte förklara på mitt sätt, men det gick inte dom dog i skratt istället ( jag vet ser ut som en fjortis med  handen) haha

BRB! MAMMA ROPAR! .... hon undra om jag var hungrig, nej back to my intressanta photos.


hej kom och hjälp mig


Har jag sagt att jag är cool? inte , nehe opps. Jag är sten cool, i mean just look at the bilden (A)


Orkade inte vända på bilden! :D


Här viskas det. *wishwishwish* hon sa att hon älskade mig :D

haha märkte att nästan alla bilder var på mig eller med mig i. Men kan jag säga så här ingen ville vara med på bild, förutom jag såklart =D
Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, ( har så många mer) haha.
Sen har jag en rolig film men jag vet inte om jag vågar visa den för någon ännu) =D haha


Honey im home

Nu har man kommit hem från en super trevlig tjejkväll + att det var en kille med. Men david min vän är som en tjej. haha. Puss på han.

Ska ta och berätta lite om kvällen. Allt började med att vi lagade tacos. Väntade på två sega tvillingar som aldrig kom. Efter maten och mycket skratt hoppade vi ut på terassen och snackade, haha smarta mig ville ju självklart leka och vara barnslig. Så vi lekte en grej som jag inte har en aning om vad den heter. Sen kom lina på en lek och så lekte vi den. Jävlar vad vi skrattade. Det verkligen rann tårar från kinden, till och med david fick några tårar. haha sen skulle vi immetera varandra eller vad det heter. haha jag kan säga er att den här kvällen var oförglömlig.

Som avslutning på kvällen kollade vi på shan atci the man. Haha så jävla klockren den killen,åter igen där skrattade vi så torarna spruta. Så ska man sammanfatta hela kvällen så har det bara bestått av skratt o "mat" haha.

Ni ska få några bilder att kyla ner er med, men inte just nu. ( det kommer också en video, eller ja kanske, måste tänka först) haha. Men bilderna laddar fortfarande så kolla in senare.

Sköt om er puss. <3


( JAG LÄNGTAR TILL MÅNDAG) (A)


uppdate från Linas pimp hus

Hejsan bloggen. Hur har eran dag varit? min dag har varit suverän bortsätt från skolan. Vi fick sluta runt 12, då gick jag jocke och carro till bussplatsen, men då skulle bussen komma efter någon timme, så vi satt där under tak när det regna. usch! haha men jag kunde nöja mig ändå. Det var massa roliga personer där alltså. haha, grymt kul var det. dom skämtade och höll på. Träffade även en go kille som var jätte söt:) hehe. (A)

Sen kom äntligen bussen. Då åkte jag in till Stan för att david ville ta en fika. Så jag åkte in och mötte han, där vi även träffade på några tjej kompisar. Vi satt och fikade en lång stund. Jag hade grymt kul med dom, haha trode aldrig att jag skulle ha kul med dom tjejerna. jag trodde fel. Iallafall, Sen ser jag anton som jag inte träffat på hur länge som helst. Haha jag blev helt tokig, hoppade i hans famn och höll på att gosa med han. så gosig som jag är. Jag kan säga er att jag var på ragningshumör idag, har raggat upp så jävla många killar. jag bara du är ju så snygg och massa. haha eller jag ragga upp en men jag blev uppraggad också. haha (A) ja jag skryter.

Sen tog jag emmy anna och david bussen hem till Lina. Så nu sitter jag här och ska snart upp och hjälpa till med maten. Så ikväll blir det mys hos älsklings lina. Jätte trevligt.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Så hörs vi nog senare. pUSS <3


Min älskling !


Sitter på skolan och ruttnar

Hejsan bloggen, nu har jag fått tillgång till dator, Har fått låna en bärbar dator.
för övrigt så har jag inte gjort något idag, mer än att lyssna på våran mentor när han pratar, herregud så segt det är och så hungrig jag är. haha =D Det är fisk idag, hoppas bara det är gott för annars dör jag.

Av all information jag fått har bara en ska fastnat i hjärnan på mig. haha och det är när vi ska kampa med klassen nästa vecka. Det är bara det jag är intresserad av haha.

opps nu kommer läraren, måste sluta skriva men vi hörs när jag kommer hem.
Kram ♥

Det regnar ute ju =/

Godmorgon bloggen, klockan är kvart över 6, regnet forsar ner, jag fryser och hösten är verkligen här. Idag går bussen halv 8 så jag borde hoppa in i dushen nu så jag är klar tills dess. Har ingen aning om vad vi ska göra i dag, men hoppas inget ansträngande för jag är inte så pigg, tror jag börjar bli sjuk.

Igår somnade jag klockan 9. jag har inte somnat vid 9 så länge jag kan minnas, det kan bero på att jag var riktigt trött. Vaknade vid 3 och kände hur pigg jag var, men somnade om tills nu, så jag är inte trött men har ont i halsen.

Nog tjatat om mig, här kommer dagens outfit. enjoy.

Det enklaste jag hittade.
tröja - georges.
jeans leggings - bikbok
linnen - hm
skor - stadium.


grymt vacker låt.


Minnen på minnen på minnen och åter igen på minnen. Vad ska jag mer säga. Den här låten har haft sina stunder.
 

Inspiration från Gina tricot


Tryck på bilden för att komma till hemsidan

Gina tricot har så fina kläder, det är inspration till hundra procent. Älskar deras kläder, sen är det billigt.
Dagens hiss går till Gina tricot.

Min närmaste vän...

... David är en av dom goaste människorna på jorden. Därför kunde jag inte motstå från att träffa han idag.
Jag kanske ska komma till saken; jo det var så här att David ringde och frågade om vi kunde träffas, klart vi kan sa jag. Så jag åkte ner och mötta han vid grossboll, där vi ägnade några timmar åt att snacka om skolan och kärleken. Haha, han fick höra på mycket av mina problem men ändå mycket bra dock. =D

Sen kom rickard, axel, nathalie och felicia förbi och socialiserade sig med oss. Trevligt trevligt. Sköna människor det.
Sen skjutsa david hem mig för att jag var tvungen att dricka vatten och blogga XD haha nej skoja, han skulle hem =D

Nu sitter jag här och gör inte så mycket, läser bloggar, kollar kläder lyssnar på musik och har ont i benen, alltid lika bra :)
Imorgon är det skola igen då, vad kul =D haha första veckan är alltid kul, men inte andra och tredje och resten av veckorna ! haha. :)

nu blir det scrubs! pusss <3

Första skoldagen

hejsan bloggen. Nu har jag fått tag på en dator för att skriva. haha =D
Första skoldagen gick som smort, väldigt roligt var det dock. Träffade en massa nya goa människor, träffade även gammla klasskompisar från lekis och uppot. lite smått kul var det faktist. hehe.
Vi gjorde inte så mycket direkt, först samlades alla klasser dom ropade upp namn och man gick till respektive klass. Vi fick en massa pappaer och information. Jag kan säga er att inget fastna. haha.
Vi fick ett rätt soft schema, på måndag börjar vi halv 11 fast slutar 5. resten av dagarna börjar vi halv 9 och på fredagar slutar vi rätt tidigt. Så det är bra. =D

Sen åkte jag in till stan med carro och träffade sofia och några till. trevligt folk var det. Vi gick runt i affärer och sånt, jag fick även med en svart tunika som jag tänkte ha på imorgon.

Sitter här och väntar på att mamma ska komma med mina inlines, tänkte ut och åka en stund, för att sedan dra mig hemmot och ta det lungt, är väldigt trött. somnade sent igår och vaknade halv 7.
Imorgon går bussen halv 8 bättre än halv 7! :)


090820

Godmorgon bloggen, gissa vad det är för dag idag, jo det är första skoldagen. Lite ovant är det att gå upp halv 7 faktist. Men jag måste ju vänja mig. jag kanks till och med måste ta bussen halv 7 respektiva dagar.
Men nu är jag upp vaken och glad. Eller uppe och uppe jag ligger i sängen och drogar låten som jag skrev om. bläddra långt ner så hittar ni den.
Nu ska jag öppna fönster och kolla vädret. jag slänger in en dagens outfit om jag hinner.

Jag hinner inte skriva mer nu, jag vet att ni vill att jag ska skriva men jag kan inte tyvär! ;)
Haha. Men vi hörs nog efter skolan om jag inte får tag på en dator i skolan, men det är tveksamt på första dagen.
önska mig lycka till? (A)
pusss<3


uppdate;

Tjena :) nu är jag tillbaka, jag har ätit frukost nu, och ska börja sminka mig. Mitt hår fick gå upp i en knut där bak, orkar inte ha ner det. speciellt när det är så kort!
jag fick med dagens outfit, men bilden är inte skarp för jag tog med min web cam.




blå tunika - bikbok
leggings - gina
bas linne - gina
bälte - kapphal, ( min systers)
skor - stadium.

Jag kan inte sova

Om 6 timmar ska jag egentligen vakna, men tyvär så har jag inte somnat ännu för att kunna vakna. Herregud det går inte, har försökt allt. läst en bok, skrivit en berättelse, kollat film, spelat musik och bara tänkt. NEJ inget funkar. Jag blir galen.
Jag kommer ha påsar under ögonen imorgon, och så kommer jag inte uppfatta något imorgon. Alltså seriöst jag blir galen. Har drogat en låt hela jävla dagen, och jag är så jävla trött på den, men orkar inte byta :o Jag måste verkligen sova.
En till sak till. Det är min lingon vecka, Fan då, det är alltid min lycka få det när jag ska göra något speciellt. Så imorgon innan skolan börjar måste jag hitta närmsta butik som säljer vita pluppar! ;) mina ord är lite konstiga. Men.

Nu blir det ett till avsnitt av two and a half men, För somna kommer jag aldrig att göra. Jag är inte ens trött!


Nytagna bilder på vackra mig.




FEJK! kolla ögat också :o



Så här ser man ut, när man är utansmink med nyplattat hår och sängsugen! :)

GOD NATT

Nu är håret plattat, ipoden full, mobilen likaså, och sängen väntar. Eller ja den väntar men jag kommer nog inte komma dit på ett tag, för jag är knappst trött. btw jag fick en anonym kommentar, att det kommer bli 23 grader imorgon? hur vet ni det? är det helt säkert? vafan, då måste jag ta på mig andra kläder. =/ Då får jag ta och leta upp nya kläder nu på en gång. Bra där, men mamma säger att jag ska vänta till imorgon och se hur vädret är. så jag lär göra det.

Jag tänkte skriva det bästa med sommaren och det sämsta och blablabla När jag har tid. Det beror på vilken tid jag kommer hem från skolan imorgon, Tänkte ta fika med vännen david efter skolan.
" jag gör inte det här för att härma "storbloggarna" utan jag gör det här för att längre fram i livet, så kan jag kolla tillbaka om hur just sommaren 2009 var för mig och massa, och jag tror det var menat så hos storbloggarna också.
Nej nu tänker jag läsa bok , eller skriva en berättelse för att bli utråkad så jag kan somna. ;)

Jag hoppas på att hinna blogga på morgonen innan jag drar mig till bussen.
Godnatt och sweet dreams ! (A)

Puss <3



skolavslutningen 2009. ett minne för livet! kommer sakna min gammla klass (L)


välja kläder:



Det här ska jag ha på mig första skoldagen. Det blir perfekt, Har bara haft på mig tröjan en gång, och leggingsen har jag inte haft någon gång. Det blir prima, :) dom är riktigt snygga tillsammans ska ni se! :)

Bloggtorka

Hejsan bloggen, Jag har tomt på ord. jag vet inte vad jag ska skriva längre. Det är helt jävla tomt och jag vet inte vad som kommer hända med bloggen när skolan börjar. Antingen kommer det gå som vanligt ( då händer det nog mer saker, så jag har mycket mer att skirva om ) eller så lägger jag ner för jag inte kommer hinna. tänker fortfarande på det.

Jaja, idag har jag inte gjort så mycket. det blev invigning av dallas förut. Pizzan var god, salladen var god, såsen var krämig och drickan var som vanlig. Vi öppnar imorgon, men berättar inte för någon föräns nästa vecka, Så om det kommer folk och ska köpa får dom, men det är inget vi snackar om, ja fråga mig inte varför , pappa tycker det blir bättre så, för då hinner vi se vad som fattas och sånt.

Nu ska jag inte snacka så mycket mer, nu ska jag göra något så jag blir trött, men saken är Hur? antingen läsa bok, eller kolla film, eller ut och ta en lång promenad! jaja jag hittar nog på något.

IMORGON BÖRJAR JAG, ÄNTLIGEN! ;)

KRAM

Invigning av dallas pizzeria

Hejsan bloggen, nu är jag klar med nästan allt. Jag har tränat, fixat ögonbrynen, hår inpackningen ( ska snart duscha,), :)
Mamma ringde precis och sa att jag skulle åka ner till mega vi skulle inviga Dallas pizzerian ( våran pizzeria) genom att äta pizza och sånt:) hoppas det smakar gott nu.=D

jag har tagit lite bilder, men det var ett tag sen jag gjorde det. men här har ni en snutt över hur det ser ut :)

Här hämtar ni pizza kartongen med pizza i XD



Så ser det ut på sidan. Jag tycker det är grymt fint där inne, :) eller?

Nu hinner jag inte ladda upp mer, måste hoppa in i duschen.
KRAM!


En gammal hit...

 
... Men en väldigt bra låt. Finns även i jazz version och den är lika bra, men jag hittar inte versionen på youtube. Så om du vet vilken jag menar, länka mig! :)

DAGENS PLANER;



Jag hoppas inte det här var på riktigt men...

Jag hade en konstig dröm om storbloggarna kissie, paow dessie amir och kenza. haha.
Så här var det. Först kommer jag hem från skolan, då sitter kissie, paow och dessie i köket med mamma och fikar, Jag bara wtf? vad gör du här. Mamma bara det här är mina nya döttrar. Jag kollar på henne och dom. Då skriker jag jag flyttar hem i från. Mamma bara gör så du, vi behöver inte dig här omkring någon mer. =/ haha. Då springer jag ner till mitt rum, så ser jag min store bror och Kenza mysa framför tv:en. Han bara det här är min nya tjej. Sen efter jag har packat så ser jag amir och min lillebror smygröka i ett hörn med varsin flaska i handen, ( ingen aning vad det var för flaska) så springer jag upp till mamma och berättar att min lille bror röker, då säger hon jaha? Jag bara men då drar jag. Mamma bara jaha gör så du, mina favoriter är iallafall kvar :o =( 
Sen vaknade jag upp. Fan att jag inte låg kvar skulle varit kul att se vad som hänt.
men wtf? ofta jag drömmer om dom :o helt sjukt.haha.

Men iallafall, igår somnade jag runt 2 och så vaknade jag runt 6 utan att att alarmet gick.( igår innan jag somna, så tänkte jag, " nu ska jag vakna utan alarm klockan 6" och det gjorde jag. Men fuck vad trött jag var, så jag somnade igen till 8. Kollade bloggen och sen somnade jag till halv 12. haha bra blandning.

Nu ska jag iallafall först gå på toa, sen äta frukost, och göra en checklista. Vi hörs om någon stund.
Kram (L)

Nu måste jag sova

Annars kommer inte jag upp på morgonen till skolan.

Jag har nu kollat klart på step up 1 och 2. Filmen är så jävla bra, och jag älskar när dom dansar, jag vill också kunna dansa fan. Jag kanske ska börja med det, om jag har tid det vill säga.

Imorgon blir det en dag för mig själv. Som jag skrev tidigare, så måste jag förbereda mig. Imorgon tänkte jag göra en check lista och bocka för allt jag gjort. Så vet jag att allt är klart. Så under samma inlägg kommer jag gå in och ändra, bara så ni vet alltså haha. :)

Nu ska jag inte babbla mer, utan försöka somna innan tolv, Klockan är snart fem i så jag har 5 minuter på mig att sätta på lugn musik och sova.

men vi hörs imorgon iallafall. Sov gott sunshines!


Jag är stark, bara du är vid min sida!

im very sneeeeky :)



Det gäller att behålla lugnet för att hitta det man söker. Nu är jag lugn och glad igen. ;)
Det här blir alltså perfekt. Då slipper jag stressa på morgonen, för bussen går klockan halv 9. jag som trode att jag måste iväg med bussen halv 7, eller ja det måste jag, men inte första dagen, det glädjer mig.
Nu kan jag chilla dom sista dagarna ( ikväll och imorgon). Då kan jag börja shönhets fixa mig imorgon, hårinpackning, springning, noppa ögonbrynen, raka benen, välja kläder och ner och köpa lite saker i cosmos( en smink,parfym, hår affär )

Nu ska jag sätta på en film och mysa.
Puss♦

Gina tricots skönheter



Dom här kläderna kommer jag köpa när jag får mina pengar, så det så! :)

Snabbt inlägg.

Hejsan hoppsan, Nu har jag tänkt att dra mig utåt och åka inlines. :) För att jag är bäst på det. hehe! :D

Sen vill jag berätta att http://falsksanning.blogg.se/ har kommit tillbaka. Fan vad kul, den enda skvaller bloggen jag tycker om och som jag följer. Äntligen är den tillbaka.
Vi hörs senare idag,
PUSS OCH KRAM!



Ändrade planer, det blir studsmatta istället för inlines,eller först måste jag vila en lång stund och plåstra om mig.  för jag gick ut för att åka inlines men ramlade ner från hela backen så min röv är helt uppskuren :( Det gör så jävla ont!

Tisdag, en dag närmare skolstart!

God morgon,

Har suttit uppe i någon timma och drogat two and a half men. Bästa serien kan jag lova.
Igår somnade jag väldigt tidigt bara så ni vet alltså. Runt 2 dog jag i sängen. Sen vaknade jag runt 11 men rörde mig inte ur fläcken till 12, sen satte jag på datorn och titta på two and a half men.

Vill ni veta något jävligt surt. Det är iskallt ute, jag svär. Det känns som om vintern hoppat över hösten. Mamma grillar ute, och när jag stog för att värma mig, så gick det inte. nej fyfan, jag längtar inte till hösten eller skolan längre. Nu när jag har tänkt efter så längtar jag inte till skolan, för tänka sig att halv 7 går bussen, väl framme i skolan blir det plugg, sen handbolls träning, sen hem på kvällen i en timmas färd. Herregud jag kommer dö efter andra veckan.! =(

Nu ska vi äta grillat sen ska jag städa mitt rum.
Pussar! <3


DROG (L)

Sista inlägget för natten

Sen måste jag sova.

Jag börja med att säga att jag har fortfarande inte kommit på när vi samlas på morgonen. Jag har funderat på att ringa gymnasiet imorgon, men vadå vad ska jag säga, hej jag heter marie ska börja på eran skola jag är helt dumihuvet jag vet inte när vi börjar. ( okej kanske inte dirket så, men rita bilden själv).

Sen har jag så beslutsånget. Haha jag är osäker om jag ska skriva det här, ni kanske tycker, men det behöver man väl ändå inte tänka på eller något, men jo. Aja, jag får väl skriva det här då, JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG. På min första dag på gymnasium, då vill man inte komma med träsh kläder, ohno, man vill vara något extra, impa på alla. Så dom inte tänker något annat. haha =D

Jag har funderat på att ha mina blåa tröja, med leggings. men om det blir för varmt då? kanske ett par shorts och linne? nej inte för slappt. herregud vilka problem jag har. Haha =D
jag längtar till hösten för att kunna gå runt i leggins, uggs och stickade tröjer. mums!

Åh på tal om mums fan vad suger jag blev på mumsisar. (A) ÅHHH, nu saftar det i munnen på mig. Vet ni inte vad mumsisar är? ni har problem,haha chilla ni kan få reseptet imorgon av mig, för att jag är så snäll. Haha.

Sitter och drogar massa west life. Är det bara jag som tycker dom är grymt bra. Jag älskar deras låtar som *fan* alltså. Så jävla klockrena, så lugna och goa. Nej det finns inga ord. Jag älskar dom helt enkelt.

Nej nu sitter jag och babblar om ingenting, det brukar bli så när jag blir riktigt trött. Fast jag är inte så trött egentligen, men ändå så är jag, för jag ligger på sängen och mina ögon glappar. men inombords vill jag inte sova, dont ask me why. Haha. ser ni nu babblar jag om ingenting? STOPP, nu räcker det slut tjatat.

PUSS OCH KRAM!

Vill ni ha en gammal bild på mig? haha sure här har ni;


Jag har haft lugg en gång i tiden. haha den är 1/2 år gammal=D


Ny vaken när jag var i libanon förra sommaren! :)


herregud vad gammal bild, young and sweet! :)


den här bilden är också taget förra sommaren, alltså 08. Den här bilden blev jag riktigt nöjd med!


Sommaren 08 :)

Det är faktist riktigt kul att kolla tillbaka på gammla bilder som man glömt bort att man hade. Dom här bilderna är 1 eller 2 år gammla. det ser fortfarande ut som jag eller? Jo då :)

Lika som bär



Våran stor bloggare Kenza och världens vackraste Jessica Alba är väldigt Lika. Inte sant?
Kolla munnen, näsan, ögonen, håret och ögonbrynen.

Bota din sjukdom.

 Är du sjuk? ont i halsen, kanske ont i magen eller har mensvärk? Då har jag bästa tipset om du vill bli frisk snabbt. allt du behöver är att smörja in dig i olivolja och sen hälla i badkaret, du får hälla hur mycket du vill, bara det inte blir för mycket.
Sen lägger du dig i badkaret och njuter en halv timme. Men det räcker också med 10 minuter, men ju mer du ligger i oljan desto större efekt.
Funkar det här? Undrar ni säkert. Jo jag lovar det funkar. Det här gör jag varje gång jag blir sjuk och vill bli frisk på en gång. Alltså dirket när du går ut ta på dig varma kläder och lägg dig och vila resten av dagen, Sov hellst.
Sen du vaknar pigg och du känner dig som ny.

Vad har du att förlora? En flaska olivolja? men det är det värt!

jag tränar med stil.


Grön tunika - Från förra sommarn.
Leggins - bikbok
knästrumpor ( har dom inte ända upp) - hm.
+ Inlines - stadium

Jag har varit ute och åkt inlines i 1 timme. Fyfan vad skönt och fan vad jag älskar att åka inlines. Seriöst. Det är fan det roligaste som finns ( under sommaren).

Ett tips, ni som vill träna snyggare. dra på en gammal tunika med leggings knästrumpor, voila alla kollar på dig. haha, nejdå. Men träna med stil vet jag. Det gör jag iallafall. :)

PUSS

JAG FÅR PANIK!



Jag har varit så Glad och jag har längtat så mycket till skolan så att jag glömt bort att ta reda på när jag börjar skoldagen, alltså vilken tid vi ska vara där och vilken tid jag uppropningen är. Jag fick en lapp för två månader sen, Men jag är så duktig så jag har tappat bort den lappen. Jag tror jag har slängt den. Fan.

Jag har varit inne på deras hemsida men nej det står inget där, och
ingen i min förra klass börjar där. ingen jag känner börjar där, förutom en kompis som är utomlands, och hon kommer efter en veckas skolstart, Jag får seriöst panik. Vad ska jag göra. jag vill inte komma för sent dit men jag vill inte komma för tidigt! Herregud. Det är så typiskt mig. bra där.


090817 12:46 Måndag.

Hej hej!

Hur mår ni en sån här vacker höst dag? Själv har man suttit uppe en timme och läst ut boken, dels för att igår när jag slutade läsa så var det så spänande och dels för att den ska vara inlämnad idag innan klockan 5. Det är faktist första gången jag lämnar in en bok tidigt. Jag har alltid fått hem påminelse att jag har en bok och så måste jag låna om böckerna i två månader minst för att hitta böckerna. haha !

Solsken lyser in genom mitt fönster och lyser upp hela mitt rum. Det betyder att solen är här, hoppas bara att det är varmt också. Jag kan säga er att igår kändes det som höst, det blåste så att man själv flyger iväg, och kallt var det. Solen var knappt framme igår heller.

Nu ska jag antingen träna en timme, och sen åka inlines ( JAG ÄLSKAR INLINES) ner till bibloteket och lämna boken och se om min twilight bok har kommit. Sen får jag se vad jag gör med min sista tid under sommarlovet, sen när jag börjar skolan så kommer jag inte ha så mycket fritid. Thats sucks.

sköt om er sötnosar! (L)


Är det bara jag eller finns det folk...

Som också hatar fjortisar? Det spelar inge roll hur gammla dom är. Stora som små. Men mest stör jag mig på min syrras "bästa" kompis, herregud tjejen går i 3 eller 4 och bär foundation, mascara, hårförlägning och har blonderat håret fjortis blont. Herregud. har dom inga föräldrar? har inte föräldrarna lärt dom att man inte sminkar sig när man fortfarande precis lärt sig gå? Jag börja bära smink i 7an, det var då jag kände jag ville och det var då jag fick.

Min syster är lika gammal som hon tjejen, och hon bär inte smink, hon kanske har haft mascara en gång och det var när vi åkte på bröllop och hon skulla vara "tärna". Men that's al. och den tjejen idag har kaxat mot mig, och hon tror att hon är så jävla ball och cool och jag vet inte vad. Jag försöker lugna henne att jag är inte rädd för henne, hon är 8 år yngre än mig eller inte mer. Hon säger att "dom" med dom menar hon fjortis kompisarna ser mycket bättre ut än mig och min syster. Men lilla vän jag och min syster behöver inte ha smink för att se vackra ut. Vi är vackra i allas ögon utan allt bajs i ansiktet. Jag är 16 år nu och jag använder smink på speciella tillfällen.

Sen är det inte bara den tjejen jag stör mig på. jag stör mig på alla fjortisar , som tror att dom är något för att ha kort kort på sig, som röker och dricker 2.;25 och kan knappt stå på sina ben. Ni är är inte alls coola, ni bara skämmer ut er.
Det är mer och mer fjortisar vid 10 år åldern som börjar, sen är det enda upp till 30. iallafall är i forshaga. Man ser en mamma med massa vitt på läpparna, går runt med 3 barn, har kort på sig, går runt och skriker för att höras.
Jag säger bara så här, LÄGG NER!

Så dagens hiss går till fjortisar. usch fy blä på er. Jag tycker ni borde utrotas allihopa.


Jag suger på paint men hälsa på fjortisen gunnilla. Hon har både bajs i insiktet och gul utan sol på kroppen, Sen har hon fondation sträck så det skriker om det. Och fjortisblonda håret eller jag mena gula håret med förlängning. Sen brösten som växt lite olika och ögonen med 100 ton mascara!

PUSS PÅ DIG GUNNILLA!



marie rekomenderar



"ser mitt huvud tjockt ut i den här" Den är sjukt bra. Jag har inte läst ut den än, har några kapitlar kvar, men gud så bra den är. Jag kan förstå om just du inte tycker den är bra, men eftersom jag också är "utlänsk" ( fast hon är muslim jag är kristen) så förstår jag allt i hennes liv. Varför hon inte får? hur det kommer sig att hon gör så? varför föräldrarna är så?
jag förstår henne och boken. En riktigt bra story.
Alla ni som inte är utlänska alltså svenskar, allt jag har att säga er är LÄS BOKEN, få en inblick hur vi har det. Hur det känns att vara vi, "utstött"  "utlänsk".

Jag har fått färg...

Jag har blivit brun, riktigt fint blev det faktist, jag tar färg direkt, så nu ser det ut som om jag precis kommit hem från utlandet. hehe! =D
Nu är jag på bra humör känner jag.
Nu väntar jag på att coffe ska ringa, han ville träffas förut, men jag sa att han fick vänta tills efter träning och solning.
Men han ringer ju för fan aldrig, snart blir jag arg igen och skiter i han, så drar jag med någon annan istället.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills skolan börjar, ooh det känns hur det börjar närma sig verkligen. Är det bara jag som längtar, jo det är nog så. Haha =D

sköt om er så hörs vi senare. PUSS<3


Kolla vad gammal bild man hittar på mig och madde, ojoj det var tider det! =D

Träna trändigt



Reese Whitherspoon: Adidas skor (Ellos, 499 sek), Adidas topp (Lindex, 349 sek) , Byxa (H&M, 249 sek).

Jessica Alba: Linne (H&M 98 sek),Juicy Couture byxja + jakka (Nelly, 1849 sek), fritidsskor (Laredoute, 1249 sek).

jessica Simpson: T-shirt (Lindex, 299 sek), Short (Ellos, 51,50 sek), Asics träningsskor (TeamSportia 999 sek).

Rihanna: Linne (H&M 98 sek), Byxa (H&M 149 sek), Nike joggingskor (Ellos, 299,50).

God morgon kära bloggläsare

Nu har den här tjejen på bilden vaknat ->> Alltså jag! fan vad skönt jag sov verkligen, Jag önskade igår att vakna på rätt sida av sängen, och det gjorde jag.mumsigt.
tänkte säga lite kort om igår, jag var väldigt sur igår. som ni nog märkte.
Mina inlägg blev helt plötsligt tråkiga och jobbiga, och det förstår jag om ni tycker.och jag är väldigt ledsen.

Jag  ska försöka göra bättre i från mig idag och andra dagar. Men det är så att jag hatar vissa dagar, det spelar inge roll vad det är för dagar, utan när man är sjuk, deppig och allt det där, så hatar man dagar.

Nu ska jag först äta frukost, sen svara på mail, sen ska jag träna! Det är ett måste idag, har inte tränat på flera dagar.
Hmm, sen ska jag nog ner och sola? Jo fan det ska jag ligga en halvtimme i den dära saken och sola är ju perfekt. Då blir jag lagomt brun till skolan.

Nu är min dag planerad, och det tog två sekunder. haha ! =D

Nu ska jag inte skriva mer, utan låta dagen flyta på , igår föt den inte, den fick förstoppning.

PUSS! mwah!

..

Jag är på så jävla dåligt humör. Jag orkar fan inte med något längre. Står inte ut mer. Jag vill inte må så här, så jag hoppas jag mår bättre imorgon, så med det här säger jag godnatt och sov gott. Så kanske jag vaknar upp imorgon på rätt sida av sängen, Det får vi hoppas, för vi vill väl inte ha den sura Marie här runt om kring right?
Sov gott bloggen och så hoppas vi på en bättre dag imorgon.


LINA LUNDIN ;







Jag hoppas du aldrig kan gå i dom, och att dom går sönder! (A)

Jag älskar dig lina, du är den enda som kan få mig på bra humör nu!


SVAREN


1. Lina lundin


2. När fyller jag år?
a) 8 augusti b) 8 juli c) 8 januari

3. Min favorit färg?
a)svart-vit b) blå-rosa c) alla färger

4. Vad längtar jag till?
a) julafton? b) skolstart c) jorden går under

5. Vad är jag beroende av?
a) bilar b) choklad c) handboll

Det var en anonym som hade alla rätt. Tyvär,om du ser det här. Säg till så får du en länkning överraskningen var biobiljetter.
Ingen hade alltså rätt, det betyder att ni inte alls vet något om mig, det var lite synd faktist!

Hejdå!

Jag är så trött...

Så ska sätta på en film.
Nu är jag klar med ärenden, fan vad jobbigt det var alltså, så nu börjar jag bli sjuk också. Fan vad jobbigt. Det är så typiskt mig att bli sjuk när skolan börja snart och allt. Så nu tänker jag ta det lungt och försöka bli frisk.
Men glöm inte att tävla längre ner, jag låter er tävla lite mer, för jag orkar inte kolla igenom alla, ifall det är många alltså.
Som ni har sätt accepterar jag inget föräns jag korat en vinnare, för att ingen ska fuska!
Men fortsätt. ( ni som har kommit nya, scrolla ner åt så hittar ni tävlingen. )

Nu ska jag inte låta mina fingrar skriva något mer, dom är slut körda efter allt jobb jag gjorde idag. fyfan.
hoppas ni får en bra dag som friska! (A)

btw jag gästblogga/r på http://mariadaos.blogg.se/ ta er en titt vettja. =D

PUSS OCH KRAM!

TÄVLING

Eftersom jag inte har framgång till dator på hela för och efter middag, ska nämligen hjälpa pappa med en sak. Så tänkte jag kör en tävling för er som vill. Ni får en länkning + en till överraskning. Vinnaren utses när jag kommit tillbaka.
LETS DO IT
Det blir en frågetävling. Det blir riktigt enkla frågor.

1. Gissa vem det är på bilden?


2. När fyller jag år?
a) 8 augusti b) 8 juli c) 8 januari

3. Min favorit färg?
a)svart-vit b) blå-rosa c) alla färger

4. Vad längtar jag till?
a) julafton? b) skolstart c) jorden går under

5. Vad är jag beroende av?
a) bilar b) choklad c) handboll


och med det säger jag...



God natt och sov gott alla söta läsare, imorgon är det en ny dag, ett nytt datum och en dag närmare skolstart.
Imorgon lovar jag att vara aktiv och hitta på något roligt, imorgon tänkte jag köra en tävling, får fundera ut något som ni skulle tycka är roligt.
Jalla sköt om er och sov gott! ♣

uppdateringen är kass sorry

Jag har inte uppdaterat något idag, men jag har varit ute med mina nära.
Men nu är jag hemma efter en perfekt dag med dom. Allt började med att jag gick ner till Ida och mötte henne. Jag åkte inlines medan hon cyklade. Efter en lång stund orkade jag inte mer, så vi drog till grossbol då helt plötsligt från ingenstans kommer min barndoms vän rickard. Gud vad glad jag blev, har inte sätt han på hela 2 månader.
Så vi satt vid gungan och snackade allt som hänt under den senaste tiden. 11 års vänskap är inte dåligt.
Den killen hoppar från tak till gunga till moped., herregud han kan inte sitta still :O Han drog sig på moppen, jävlar vad rädd jag blev. :(
Sen skjutsa han mig hem.
Jag har haft en jätte rolig dag faktist, hoppas ni har haft en bra dag, :)

(kul att det var så många som höl med mig från förra inlägget verkligen)

Nu sitter jag här och kollar på två ägg i högklackat! Skit roliga är dom. sätt på 4an vettja, :)
Juste min kamera har gått och dött, så jag fick inga bilder tyvär. för det behövdes verkligen. Men en bild på dagens outfit fick jag med men inte så skarpt för jag tog kort med webcam!

 



Dålig kvalité men ni ser lite av vad ajg hade.

blå tröja . ( köpt igår) .- bikbok
leggins - gina
bas linne - gina
inlines - stadium (A)

PUSS


Marie tycker till om bloggvärlden

Jag fick ett mail  av en tjej, och tjejen undrade vad jag tyckte om storbloggarna, som kissie, dessie, paow och kenza. Som tur va fick jag ingen fråga om blondinbella för jag har aldrig läst hennes blogg.



Nu tänkte jag skriva en sammanfattning om vad jag tycker om varje blogg i sig.

Först ut ;
Kissie;
Ja vad ska man säga, jag tycker inte den tjejen är bra någonstans, hon provecerar för mycket. Som jag har hört så har hon inga vänner och hon ska jämt och ständigt ändra på till exempel hennes bloggar siffror och göra sig smalare. jag menar come on, hon är smal, hon har besökare. varför ljuga om det? Hon ljuger sig fram till pengar och sånt. nej usch, hennes blogg tycker jag inte om. btw hon beter sig som en 15  åring och hon är 18. FY!

Dessie; ärligt talat så har jag inte läst hennes blogg så mycket förut, men den senaste tiden har jag läst den, och ja vad ska man säga, hon och dessie härmar varandra med samma inlägg hela tiden, smått tråkigt. Vad gammal är tjejen? 13 år? Inte? nehe men hon ser ut som en 13 åring som inte har några föräldrar, som går lös och tro sig vara något för att hon ljuger i sin blogg. FY hon kommer inte komma långt.

Paow; Den senaste tiden har jag börjat tycka om hennes blogg, hon tänker på sina läsare, hon visar medkänsla, det är det jag tycker bra om henne. Ett tag tyckte jag hon värka så jävla plast och så jävla lös. Men dom senaste inläggen hon har gjort har varit bra och dom orden får man att gilla henne. Så allt jag kan säga är att hon är på bättrings vägen. Hon kan bli något om hon fortsätter så och uppnår sina mål.

Kenza; Jag har följt hennes blogg i några månader nu. Hon är jätte bra. En av dom bästa bloggarna. Men den senaste tiden har det varit dålig uppdatering och en massa fester. Men ändå så gillar jag att gå in på hennes blogg och få en inblick i hennes vardag. det bästa med henne är nog hur mycket hon blandar inläggen, och så har så fina kläder, så det är inspration till topp!

Det här är vad jag tycker, ni kanske tycker något helt annat. Ni kanske tycker om kissie mer eller kenza mindre, det är upp till var och en. Mitt är sagt.


090814

om exakt 6 dagar sitter jag på en skolbänk och lär känna mina nya lärare och klasskompisar.
opps, glömde säga Godmorgon alla mina fina läsare, har ni sovit gott?
Det har inte jag, Jag har ont i blingtarmen, jag kan inte röra mig, så jag vet inte vad jag ska göra, ifall jag drar till vårdcentralen nu direkt på morgonen.

Har suttit uppe sen klockan 9 (  jag vet inte hur jag kunde vakna så tidigt) och svarat på mail jag fått både från er och från andra nätvärk. Det är mysigt. Har fått så mycke förslag om vad jag kan skriva. Så det kommer no under dagen. En sak iallafall. Håll utkik så får ni nog just ditt förslag.

AJ, nu klämde det till ordentligt, feel my pain´. Nu är det droppen, Jag ska till doktorn.
Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem.

önska mig lycka till också. att det inte är något.
PUSS!


Kom hem snart, jag saknar dig jätte mycket! <3

Ändringar; jag fick ingen jävla tid hos läkarna, dom tyckte att jag ska vänta några dagar och se om det inte går över.
Får man göra så? herregud, här sitter man och dör av pain, och läkarna tycker att det är inte nödvändigt att kolla på det. fingret från mig!

Nu är jag här igen

Hejsan bloggen, har ni saknat mina inlägg? isåfall är jag jätte ledsen, men jag hade fullt upp idag, det var några som gnällde om kass uppdatering, Men ni måste förstå att jag har ett liv utanför bloggen också, jag har knappt varit hemma på hela dagen och knappast att jag skulle få tag på dator i stan.
En sak till som jag tänkt på, ifall jag ska lägga ner bloggen. ( nu säger jag inte det här för att ni ska säga nej snälla ha kvar den och blabla ) Nej utan när jag ska börja skolan, så kommer jag ha en timme dit, minst sagt en timme hem. Därför vet jag inte hur mycket jag kan uppdatera. Jag kommer nog inte hinna skriva ett inlägg när jag drar till skolan och när jag kommer hem så har jag träning och ja ni förstår vad jag menar. Sen finns ju mobilblogga, men det lär ju bli dyrt. jag funderar fortfarande på det här så jag får se vart det leder, jag återkommer.

Nu åter till dagen. jag har haft en toppen dag, bortsätt från att jag har jätte ont i mina fötter. Lina tvingade på mig klackskor. Så jag gick runt på stan med klack, ajaj och åter aj. Jag fick med mig några saker faktist, ( bild kommer).
Efter en lång stund på stan och mycket gnäll från Linas och lite från min sida så drog vi och köpte hamburgare och dricka och gick ner till biosalen, där vi kollade på iceage. haha den var jätte rolig faktist. Haha det satt massa små barn där. jag tror det var bara småbarn haha, men när typ någon sa typ dinosarie så börja ALLA barn skratta, haha det var lite jobbigt .men annars var det kul! :)

Sen gick jag till mammas kompis och åt grillat. mums. Nu sitter jag här har torkat bort sminket, lagt undan klacken, lagt mig på sängen och tar det lungt. Ni ska få dagens outfit som jag glömde lägga ut förut jag hann verkligen inte, Sen bilder på kläderna, sen ska jag svara på kommentarerna som jag fått från alla söta läsare.

nog snackat om min dag, hur har eran dag  varit?

Dagens enkla ;


♥tröja- gina tricot
♥kjol- fått i present
♥legging- bikbok
♥killklack - scorette



Dom här gick jag i!

FAN VAD DET KRÅNGLAR!


♥blå tröja - bikbok
♥jeansleggings- gina
♥bas linne- gina
♥pumps- någon stans
♥örhängen- hm och glitter

Jag är nöjd. och puss på dagen! (L)

God morgon bloggen...

... Nu behöver jag skynda mig så det blir inte så långt inlägg.
 Nu ska jag nämligen dra till stan med Lina baby, shoppa, i need clothes. och så slutar dagen med bio, ice age 3 :) haha. mysigt värre.

Så nu måste jag ta och göra mig iordning och såna saker. Så jag slänger in ett dagens outfit i det här inlägget så snabbt jag har tagit kort.


Vi hörs när jag kommit hem, om jag inte sover hos Lina, för annars hörs vi imorgon.
Puss och Kram och sköt om er.


Bilder från nattpromenaden.






Jag och Lina har varit ute på en kort promenad, men nu är vi inne här och busar. Nu tänkte vi sätta på en film och mysa! (A)
sov gott alla söta läsara så hörs vi imorgon!
PUSS


Sitter på pappas jobb och dricker red bull

Jag har precis åkt ner till pappas jobb på inlines. Hahah, jag har ju nedförsbacka hela vägen till centrum så åkte jag samtidigt som jag skrek,omg jag blev jätte rädd att jag skulle ramla. Haha =D
Lite smått kul var det.

Jag har tänkt ha veckans blogg någondag, låter det som en bra idé? Inte veckans blogg, utan ni anmäler er och jag väljer ut någon som blir länkad. Får se hur jag gör.

Nu tänkte jag visa dagens outfit ;




baggy jeans - gina
bas linne - gina
tröja - inte min
skor - stadium


Tycker fortfarande inte om mitt hår, så jag har en toffs där.




Sist men inte minst! jag är bäst på att åka inlines!



uppdate: klockan är 22 nu och jag stoppar in den här texten i det här inlägget.
 nu sitter jag här och väntar på lina, som aldrig kommer. Hon ska nämligen sova över hos mig. Äntligen får jag se henne, har gått sen när jag fyllde år. Men nu åker hon moped hit från karlstad omg hur orkar man. =D men hon vill ju tiill mig så! (A)
Tänkte att vi tar en nattpromenad eller något. För att sen mysa till det ordentligt!

Hoppas ni får en mysig kväll ni också.
puss och kram, Lina hälsar. Ni kan besöka henne här. http://lilatofflor.blogg.se
<3

Jag blir så lycklig



svar: hehe, jag har förmodligen sagt det fröut, men jag tycker verkligen om din blogg, så jordnära och bäst. kramar( för er som inte såg)

Gud vad glad jag blir, det känns jätte bra verkligen, att få höra sånt om sin blogg.
Din blogg är också grym jag lovar er, och hon förtjänar en länkning. http://melaniees.blogg.se/ .
puss på sötnos! <3


Nu har jag tänkt städa min gaderob eller ska jag säga gaderober. åh vad jobbigt!
Sen har jag tänkt ut och jogga i en timme. Det är alltid skönt att springa får se om jag hittar min astma medecin först, har inte tagit den på jätte länge. Får be mamma att köpa en ny.

Sen blir det antagligen att dra med mamma till stan eller träffa min älskade vän david, som jag inte träffat på jätte länge.
Men ska jag vara ärlig så vill jag först till stan och shoppa. För jag behöver så mycket nytt, och david kan jag träffa antingen ikväll eller imorgon.

Sen förösker jag få tag på Lina som inte är hemma, Vi måste också ta och träffas snart, Hon lova att vi ska på bio , under den här veckan. Hoppas det blir av.

fast nu ska jag inte sitta här och skriva ointressanta saker. hoppas ni får en bra dag.
Puss och kram (L)

Tryck på bilden så hjälper ni mig att tjäna pengar!



Comviq är ett varumärke som marknadsförs av Tele2 Sverige AB. Idag har Tele2 24 miljoner kunder i 11 länder. Tele2 är en av Europas ledande alternativa leverantörer som levererar prisledande och kvalitativa kommunikationslösningar. För mer info, besök http://www.tele2.se/

( tryck på bilden för att komma till sidan)

Skolan börjar snart och det betyder börja planera



Snart börjar skolan, det betyder planera dagen ordenligt. Eftersom jag har en timme till min skola. Så måste jag ta bussen här ifrån halv 7, och ner till bussplatsen tar det ungefär en kvart. Så kvart över 6 måste jag vara iväg. Det här kommer aldrig gå. Jag som alltid brukar vakna runt 8 och dra till skolan 9. Fan det kan jag inte göra nu. För missar jag bussen måste jag vänta en timme eller två för att nästa buss ska komma och då har jag kommit försent.
Men det är därför jag ska köpa en almanacka och bära med mig. Så jag vet när jag börjar, vilken tid en buss går, när jag har prov och såna saker.
Sen måste jag alltid kvällen innan jag ska sova, ta fram det  jag ska ha på mig och ta fram alla saker som ska med till skolan. hej och hå det kommer aldrig gå. Men jag ska göra mitt bästa. Jag ska ut med högsta betyg och det har jag bestämt.

Men nu är frågan vart man köper såna här böcker. Helst i rosa, om ni vet, är det bara och berätta, annars får jag leta efter såna i stan.



uppdate; Ida var här hela dagen och degade med mig. vi satt och snackade och skvallrade. Det är så jävla underbart att bara babbal på utan att det ska ta stopp. haha =D
vI åt mat och chips och sen gjorde vi en blogg tillsammans, läs den här http://marieochida.blogg.se :)
Det är bara en musik blogg, hon sjunger, jag är hennes manager. haha , jag som är musikalisk. pff.

Hayden panettiere



Hon är en av dom vackraste kändisarna, och så är hon grym på skådespeleri.
Kolla bara hennes hår? Så vill jag också ha. Sen är hon BÄST i alla filmer hon är med i, som i bring it on och heroes.
Dagens hiss går till den här vackra varelse.

090811

Hejsan bloggen! har ni sovit gott?
Det har jag iallafall, även att jag har en kraftig nackont. Men jag är stolt över mig själv, jag somnade igår klockan 2, Det är fett bra. Jag brukar somna vid 5. Men den här gången tvinga jag inte mig själv och sova och så stängde jag av datorn, så att om jag inte kan sova inte kan sätta mig vid datorn, så den var helt svart, jag låg och tänkte, och vips. Jag somnade.

Idag har jag inga planer, jag ska antingen till stan eller stanna i forshaga och träffa lina, Jag vet inte ännu. Men så klart så hör jag av mig när jag vet.
Nu måste jag äta, för mamma tjatar på mig att jag inte äter ordentligt. hihi (A) i cant help it.

Vad ska ni göra idag? =D
<3



uppdate:

Det blir ut och springa, och vid 6 ska jag träffa Lina! bara så ni vet jag skulle hålla er uppdaterade.
Dagens outfit kommer senare också!

Jag vill och ska innan jag lämnar världen

SURFA : Jag vill verkligen surfa, jag älskar vatten och älskar utmaningar!



FALLSKÄRM: jag älskar höjder och utmaningar, åh jag vill nu!


BUNGY JUMP ; Jag älskar höjder och som sagt jag älskar utmaningar.



Men mest av allt vill jag surfa. Vet ni vart man kan göra något av det här?
Skulle vara jätte tacksam om någon visste vart man kan utmana sig själv.

sköt om er♥


Jag har varit en duktig flicka

Hejsan

Vet ni vad jag har gjort? Jag har städat hela huset. Haha, den här gången tjatatde inte mamma på mig, Utan jag tyckte det såg så smutsigt ut, så jag la hår inpackning och började skura och moppa, samtidigt som jag dunkar musik. GAH jag älskar musk med dunk. speciellt med mina bas högtalare.

Jag har kvar min gaderob. Men jag vet inte om jag orkar fortsätta städa idag, Jag hade tänkt träna workout. Sen tänkte jag lägga ansikts mask och noppa ögonbrynen, alltså ha en eftermiddag för mig själv med musik,dans och massa skönhetssaker. Det förtjänar jag, senare ikväll blir det att dra ut och träffa mina älsklingar!

Det blev ett kort inlägg. Men what ever, jag ville bara säga att jag har städat och sånt! =D
Men det är inte klar ännu, det kommer några bilder på när jag fular mig när jag städar! Hahaha =D


 


HAHA







Jag hoppade runt och dunkade med musiken samtidigt som min syter hoppade runt och tog kort! nej jag tvingade inte henne ! (A)

KRAM


Det är inte föräns man kommer ifrån en person när man inser hur många andra bra det finns.

Godmorgon.

Måste börja och säga att jag HATAR myggor, som ni vet dissade jag dom igår, och jag dissardissardissar dom idag igen! fyfan vad jag hatar dom, igår natt, så dödade jag minst 10 myggor, men sen ser jag en flygande spindel eller vad dom heter, Så jag får panik och springer ut från rummet men då hänger den med, Då springer jag tillbaka till rummet och stänger dörren så hårt jag kan. Sen dödade jag minst 20 till. Jag vet inte vart alla kom ifrån, seriöst?

Men istället satt jag och fulade mig med en av dom klockrenaste perosnenen jag känner! Jag träffade henne här i blogg  världen som man säger, Vi är så lika, båda är missfoster och dumma i huvudet. HAHA! vi skrattar åt allt, Jag svär jag skrattade sönder igår. Synd bara att hon bor så långt bort!
Här har ni hennes blogg,  http://mariadaos.blogg.se/  hon är grym!

Sen är jag med i veckans blogg på viktors sida. Om ni vill gå in och rösta, Som sagt jag orkar inte jaga er med röster, Vill ni så varsegod rösta http://viktorgardhammar.blogg.se/ . Ifall ni röstar säg till så jag kan tacka er!

Nu måste jag upp och äta innan jag dör av hunger. Vi hörs lite senare.
PUSS OCH KRAM! <3

/ tjejen med bling


5 favoritlåtar den här veckan.

Ja det var ju ett tag sen jag la ut dagens låt, men dom senaste dagarna har jag lyssnat oerhörst mycket på musik, jag vet inte varför. men det är bara jag, Marie + musik = så sant! jag älskar musik. Det är verkligen så speciellt. När jag är sur får musiken mig på humör, när jag är glad får mig musiken ännu gladare, när jag är ledsen så får mig musiken att torka tårar. Fast det beror på vilken musik, jag tar alltid på låtar jag känner mig lycklig av.
Jag skulle nog aldrig klara mig utan musik, Musik always with me, in my heart! (L)

Som sagt all musik gemför sig mig något. Som glädje, kärlek, sorg och hat!

Eftersom det var länge sen jag la ut dagens låt, och eftersom jag har fått så många nya på hjärnan, så lägger jag ut några som jag tycker om!


Den här låten är verkligen super bra, jag blir glad av den här!


Den här låten somnar jag till på kvällarna. Westlife is so damn good.

 
Den här låten får mig att gråta. inte bara för att han har dött, The king of pop utan för att han sjunger om dom fattiga <3

 
Den här låten är min och Linas låt, alltså Kärlek och glädje.


Den här låten i storsätt har allt bra, kärlek, glädje och dans. 

Vilken av dom här tycker ni bäst om?

Nu har jag samlat 4 åsikter.


1. SÖNDAGAR- Fyfan vad jag hatar söndagar. Dom är tråkiga, latiga och jag vet inte vad.
´Man ligger och degar hela dagen, man kan inte gå på stan för allt är stängt, nej FET DISS!

2.
MYGGOR - Jag tror jag har blivit biten 10 gånger bara inom den här sekunden, och jag får inte död på myggjäveln.
Jag blir verkligen pissed of!


1. Mina vänner- Dom är verkligen det bästa jag har, dom ställer alltid upp när jag behöver hjälp, dom får mig att känna mig speciell, jag skulle aldrig klara mig utan dom. Love you guys.

2. FILMER- En dag som denna finns det inge mysigare än att kolla på film och äta något gott. Speciellt komedifilmer eller dansfilmer!


Ni får vara med och bestäma?

Godmorgon bloggen, jag har precis vaknat och jag är fortfarande jävligt trött efter igår. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag heller, Jag vet inte om solen lyser idag, somsagt jag ligger fortfarande i sängen och degar.
Sen har jag ingenting att skriva om. Ni får hjälpa? har ni något speciellt ni vill att jag ska skriva om? Jag har så slut på fantasi och jag gör ju inget speciellt för att skriva om det heller, För den senaste tiden har jag degat och inte orkat med något.

vill ni vara med och påvärka? isåfall skriv till mig antingen genom att maila eller kommentera. [email protected] <-

Detta blev ett kort och tråkigt inlägg, im really sorry men det kommer bra inlägg senare, ( alltså inte idag) men tillexempel när skolan börjar, då har jag mycket jag kommer vilja skriva om. (A)
Sköt om er och hoppas ni får en bra dag, nu ska jag måla naglarna! =D

KRAM


En random lista;

1. Har du någon kille? nej
2. Är du kär i någon nu? nej
3. I sådana fall... Vem ? .
4. Skulle du ha någonting emot att ha en kille/tjej nu? nej då skulle vart mysigt

Nu lämnar vi kärleks livet...

1. Hur har du det hemma? bra antar jag
2. När senast var det du bråkade med din mamma/pappa? igår tror jag
3. Villa eller lägenhet? Villa
4. Har du husdjur? hade.
5. Några syskon? japp, 3

Nu lämnar vi ditt ''hemma liv''

1. Hur är det i skolan? jag ska börja 1an snart
2. Favorit ämne? idrott
3. Hur många raster har du? för lite
4. Gillar du skolmaten? inte alltid
5. Vad är det godaste dem serverar? chilicorncarne

Men hur är det utanför skolan? Nu börjar vi med intreesen...

1. Vad älskar du att göra? Vänner och handboll
2. Vad skulle du vilja göra lite mer? spela handboll
3. Brukar du gå på discon? discon? hm bara utomlands och på färjor, ( det är bara där jag kommer in)
4. Går du på någon sport? Ja, handboll<3
5. Spelar du något instrument? bara i musiken i skolan, piano :p


Men... Hur ser du ut liksom?

1. Ögonfärg? mörk bruna
2. Hårfärg? Mörkbrun

3. Tänder? vita raka :D
4. Lång ir kort? ganska lång
5. Fin elr ful? SKIT SNYGG


 


8 augusti (L)

 

 






Jag vet inte vad jag gör. men vi bjussar.











Min dag har varit helt okej, eller ska jag säga min födelsedag. Först drog jag och mötte lina baby. saknat dig<3
vi åt glass i det vacka / varma vädret. Sen ringde mamma och sa att det blir tårta i dallas ( våran nya pizzeria)

Så jag drog dit och dom började sjunga för mig ( haha inte i takt för den delen). Sen fick jag mina presenter och sen åt vi tårta och allt som erbjuds när familjen abosamra har kalas.
Minns ni när jag skrev min önske lista? om inte här kommer den. ( läs den genom att trycka på länken)
Jag fick nästan allt. Jag fick en ipod, två storaväskor, smink, pengar, platttång och Lina bjuder mig på bio nästan vecka. Sen fick jag lite smågrejer.
Det jag inte fick var ett nytt liv, fred på jorden och the sims 3, för glömde säga till mina föräldrar att jag ville ha det. Ett par gympa skor, köper dom när handbollen börjar. Om det blir handboll nästa sesong. ( alltså efter sommaren)

 Här firas jag!





Hela familjen abosamra.


jag blåser ut ljus.



Jag hackar tårtan i bitar ! PUSS!

Nu tänker jag först och främst läsa tidningen det står om theres rojo.
Sen säger jag inge mer (A) haha


Födelsedags barnet (A)

God morgon alla söta. Jag kan inte säga att jag precis vaknat, för det har jag inte, vaknar runt 12. Men jag hann inte blogga, för min familj hade grillat. Så jag har ätit grillat till frukost. Tror ni jag är mätt hm jo.
Som sagt idag är jag 16 år. Alltså det känns konstigt att säga 16, man var alltid van att säga jag är 15, nu är jag 15. men jag är bara 15. Nu måste jag byta ut mina 15 till 16. hahah =D

Jag är glad idag, trots allt som hände igår.( läs om det här ) Jag har fortfarande inte bestämt dagen, ärligt talat så vill jag inte göra något. Jag är inte en sån som dricker, så den biten utesluter jag ( eller jag dricker väl några glas öl, när man är på tjejmiddag, färja eller när pappa bjuder) men det är inte så att jag blir full. Men familjen vill att jag ska fira med dom idag. Sen kommer det släktingar också, Det blir nog en lugn kalas idag.
skriv grattis till mig HÄR

Igår somnade jag runt 5 igen, herregud. Jag lär mig aldrig. Det är drygt 2 veckor kvar till skolan och jag kommer aldrig klara att gå upp 5 för att ta bussen halv 7 till hammrö. Jag kommer dö. Sen är det också mitt fel att jag valt en skola som ligger så långt bort, och så får man inte flytta hemifrån för att mina föräldrar tror inte att jag kommer klara mig helt ensam och så. Fast jag tror heller inte jag kommer klara mig, jag klarar mig inte ens att bo här hemma med 5 som övervakar.

Hur ser eran dag ut? om ni vill dela med er?
Sen har jag bloggtorka så det finns inte, Har inget jag kan eller vill skriva om? Mejla till mig om ni har något ni vill att jag ska skriva om? [email protected] :)

Marie abosamra är 16 år! grattis till mig ?



Jag är hela 16 år! grattis till mig kanske?

Nu lägger jag upp bilder på mig!

Hejsan alla söta, haft en bra dag? =D Jag har precis kommit hem. Ursäkta för en dåliguppdatering, Men dagen började dåligt, fortsatte dåligt och slutade dåligt. alltså har min dag sögot rejält idag. Som ni redan vet har jag klippt av mig halva håret. Inget jag  var med på. utan frisören bara klippte av det. Själva klippningen blev bra, men det blev för kort och det passar inte in på mig.

5 anledningar för varför jag hatar mitt nya hår.
1. Jag har inte lockigt längre. Nu är det rakt och tråkigt.
2. FÖR KORT!
3. Jag ser ut som ett barn med tråkig frisyr.
4. man kan inte göra något med det
5. luggen är i vägen, hänger runt ögat och när man tar bort det så kommer den tillbaka. woho!

Fan vad jag hatar att klippa mig och frisörer som suger! fast alltså hon är bra, och har alltid varit bra. Men hon lyssnar inte på när man säger hur man vill ha det! Jag varnade henne med att klippa längden. Jajaj slut tjatat om mitt hår.

När jag kom hem helt tårögd. Så ville pappa köpa en ipod till mig. Så vi åkte in till karlstad och köpte en rosa ipod! i love it! Sen åkte vi till ikea och köpte varor till Pizzerian. Men på vägen till karlstad bråkade jag och min bror. Och jag vet inte varför. Det brukar alltid bli så.

Sen gick jag ut och gick för mig själv. ( och grät) Alltså mina föräldrar säger. Men marie det är bara hår. ja men det är MITT HÅR. det jag försökt spara i 1 år utan att klippa. Jag tar hand om det så att det inte blir slitet. ÅÅÅÅÅH!
Nu måst ejag vänta ett år med att det ska växa ut och sen måste jag klippa och då är det kort igen då måste jag vänta i ett år igen. herregud jag hatar hår men älskade mitt hår :/
( tårar rinner) jag vet inte, lite barnsligt jag vet.

Nu ska jag lägga låtar på min ipod. nu koommmer dagens outfit och på mitt hår. Och hör ni skratta inte på hur det ser ut. :(


rosa linne - gina
svarta shorts - bikbok
pumps - scorett
baslinne - gina
Ser ni inte mitt hår? Jag böjer mig ner och det ser fortfarande kort ut!

 I HATE IT!



Ser ni inte ? :(




Ser ni vilken skilnad? =/
sörj med mig!



På ikea!


im pissed dont talk with me



Måste först ta och säga att jag är så jävla missnöjd med min nya frisyr. Det blev för kort. Alltså jag sa till henne att jag inte ville klippa något av längden, Men nehe det var för slitet så hon tog bort allt. Nu är håret kortare än någonsin, Min lugg hänger över ögonen och herregud vad jag är sur.
Jävlar vad dålig dagen började. Bilder får ni KANSKE senare idag. Får se om jag vågar ta kort på missfostret. Jag testade i bilen på väg hem, Men herregud vad jag ser annorlunda ut!

Jag brände inte upp mammas pengar, men jag var så jävla nära på att bränna upp hela hon. Helt jävla störd. Jag svär den jobbigaste mamman får man leta efter.

Men nu vill pappa göra mig glad. Så nu åker vi till stan och köper den ipoden ( bilden).
Jag älskar min pappa. Han är bäst. ( inte för att jag ska få en ipod, utan han ställer alltid upp och han står vid min sida vad som än händer. ) <3

Pappa var värsta söt, han bara marie vi måste fira dig, jag går och köper tårta, eller nej vet du vad kom vi går tillsammans, så får du välja tårta. Sen när vi kom in i affären hon bara hur vill ni ha tårtan, han bara min älskade tös får bestämma. I LOVE HIM! :D

Nu ropar min pappa, nu ska vi åka och hämta min nya ipod.
puss på er!

Nu har jag brottom

Har precis vaknat. Jag kan säga er att jag inte är pigg. Jag somnade halv 6 igår och vaknade halv 9. Men sen somnade jag om till halv 11. Om en timme har jag tid hos frissan. Så Nu slänger jag in ett snabbt inlägg och sen måste jag göra mig iordning.

Jag vet inte än hur jag ska klippa mig. Men det blir deffenetivt inte kortare. I alla fall inte mycket. Bara topparna, lite uppklippt och en lång snelugg. Tror jag, Sen ska jag tunna ut det puttelite. Haha! =D
Sen hade jag tänkt att mamma och jag ska gå på stan, woho, jag fyller år imorgon, Därför tänker jag bränna upp mammas pengar på ipod, kläder, skor, smink, väskor och ja allt möjligt. hihi (A)

Nu är det hela två veckor till skolan början, jag längtarlängtarlängtar :D tro det eller ej, men marie abosamra längtar till skolan. Haha mina kompisar säger att jag måste ha fått en smäll eller något för jag har alltid hatat skolan och så fort jag får möjligheten att dra från skolan så tar jag den första bästa. hehe.
Men det är ändringar på det sörru. Inge mer latande jag ska ut med världens bästa betyg. ( nu ska vi inte överdriva då. )

Jag hinner inte slänga in en dagens outfit, för jag har inte tiden inne. Nej nu ropar mamma eller snarare skriker.
Måste dra. Sköt om er, så hörs vi imorgon gullungar!
PUSS

 

I love my hair. Jag vill inte klippa mig längre. åååååh! (A)

Godnatt

 

Nu ska jag ta och lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att åka med mamma till frisören. Hon har bokat tid för längesen och berättade det idag. För jag har alltid tjatat om att jag vill klippa mig. Haha tack så mycket mami.
Sen ska vi gå på stan jag och mamma? Hm hur kommer det gå. haha. nejdå. Det blir nog trevligt.
Jag ska fan Slösa alla hennes pengar på massa fynd.

Juste den här saken som är längst upp. Jo jag vet inte varför man ska klistra in den här. Men jag är med på den sidan och tydligen skulle man lägga upp den på bloggen. Bli medlem där du också om du vill. Jag vet inte än vad det är bra för. Men kan berätta när jag fått reda på det. ( tryck på den för att komma till sidan) =D

Nu ska jag krypa i min varma säng och ta min skönhetssömn, det behöver jag. Har inte sovit något under hela sommarlovet. Eller jag har väl sovit, men inte alls bra.
Puss och godnatt. sweetdreams my friend! ♥

Vi kör en snabbis

 
Idag hade jag på mig.
♥ svarta shorts - bikbok
♥ tunika ( jag har en snodd på sidan, därför den är kort) - gina tricot
♥ blåa shorta ( har knytit den under brösten)  - Lånad av brochan.
♥ pumps - scorette
♥ väska - snott av mamma!


Puss på det!

Min dag har varit lung och helt okej faktsit. Låg ute på studsmattan och solade tills solen börja dra sig.
Då hoppade jag in i duschen, fixade mig och drog till pappas jobb. Satt där hela kvällen tills klockan 9. Ville dra ut, Men hela forshaga är död och det finns inge att göra ute. Det finns varken bio, café eller innomhus sak. ´Nej allt som finns här är ica, konsum och en massa hus. Juste jag blev så chockad. Det är verkligen många nya människor här. Det har jag skrivit om en gång. Men omg, det är så jävla fullt med människor här. Jag menar på en eftermiddag var det folk i forshaga. Det har aldrig hänt. haha men det är ju bra att det finns nya ansikten, det behövs.
Sitter och dunkar musik med mina nya högtalare till datorn. Dom är perfekta. När jag låg ute och solade så hade jag på den, min gamla stackars granne, kom ut och bad mig att sänka en aning. Men ändå stog han och rörde sig med musik. Vilken sötnos. Jag svär mina grannar är dom bästa. ( men jag vet inte varför jag tar upp det) haha.

Nej jag ska inte babbla mer. Har ni haft en bra dag? isåfall, tell me! =D

KRAM



Jag kan inte hjälpa att till och med david beckhem älskar mig! Haha. Jag är så känd.pff nej jag ska inte börja =D som alla storbloggare kallar sig! =D

Men ofta.



(Twilight"-stjärnan har nyligen röstats fram till världen sexigaste man av Glamour magazines läsare. Men Rob lovar att inte låta den smickrande utmärkelsen stiga honom åt huvudet.
- Att vara den hetaste skådisen-grejer betyder ingenting. Man får kanske en månad då man är het, säger han till tidningen. .)
Källa , expressen.se ( tryck på länken för att läsa mer om det)

Han är inte ens fin? herregud, Vart är han fin? ögonen? munnen?
Han ser ut som stryk och världens sexigaste man? pfff, christiano ronaldo kan man utse som snyggast eller david beckhem men han? seriöst.
aja det är min åsikt. Sen har man olika smak på killar. Haha tyvär!
Tycker ni han är fin?



Sitter på pappas jobb och hjälper dom en stund. För dom är jätte trötta.
Btw våran pizzeria är klar och JÄTTE snygg. omg, ni ska få se bilder. ni kommer älska det (A) haha

Några bilder när jag är "modell";


Oj vad lång jag är och vad jag älskar hiphop! puss


Passar man som brud? hm tveksamt!


Snacka om bad timing. Jag fick en tjej istället för en kille.


ohja, jag är snyggast och bäst!


Visste ni att jag kan dansa? inte? nehe men det gör jag, lite smått sådär varje dag . (aldrig)



En av mina favoriter! =D
Jag visste att han älskade mig!


Uppdate;
Jag har precis vaknat ur en underbar dröm, problemet är att jag inte kommer ihåg den. haha =D
Solen lyser jätte skönt ute och det är underbart. Antingen ska jag ner och bada eller ut och sola hela dagen igen. Jag orkar inte anstränga mig idag, haha.
Sen fyller jag år om 2 dagar ( ja vi vet, du tjatar om det hela tiden) men jag gör det för att ni ska veta att ni måste säga grattis till mig den 8 augusti :) mwaah!

Nu ska jag upp och äta makaroner och korv till frukost. Eller man kan nog inte säga frukost jag menar middag.
Btw igår kväll ringde det dolt 2 gånger, jävla idioter alltså. Jag höl på att somna, och när jag svara på första för glömde att kolla vem som ringde .Så var en röst som typ ( im going to kill you röst) fast jag hörde inte vad dom sa, så jag stängde av så att jag inte skrämmer upp mig själv. Sen efter att dom ringde igen så kunde jag inte sova, Eller alltså jag var trött och så. Men jag fick för mig att dom stog utanför mitt fönster. Jag vet jag tänker för mycket men det bara blir så.
och idioter ring igen jag svär jag kommer slå sönder er! =D

PUSS <3

You are only mine

Hejsan alla goa och glada. Måste börja att berätta att jag har slagit besökrekord igen,Den här gången har jag slagit stort.  Det bara höjs hela tiden. Det glädjer mig som fan, ursäkta för att jag svär men jag är glad. Är glad för att min blogg blir bara större och större ( Nu menar jag inte som kenza och paow och dom. ) utan,,,, Ja det är det jag menar !haha =d
Sen måste jag tacka för alla söta kommentarer det glädjer mig verkligen, Nu är grymt söta allihopa!
Puss på er

Som sagt solen har lyst hela dagen idag, till och med runt 8 tittade den fortfarande fram, Så min dag har spenderads på studsmattan med vattenmelon, musik och bara en massa sol.
Hur underbart låter inte det? :)
Sen har jag bråkat med familjen igen, woho. Det tar aldrig slut. Men den här gången är det jag som har rätt.
Sitter och kollar på time out tvekamper på youtube. Hahahah så jävla klockrena är dom verkligen. =D
Sitter och skrattar så hela huset skakar. Mina föräldrar ropar på mig hela tiden att jag ska skratta tystare eller inte skratta alls. Men hallå? kom och kolla själv ni skulle heller inte hålla er för skratt.

Jag ska inte skriva något mer och utråka er mer. sovgott. och glöm inte att läsa vidare imorgon. hoppas alla ni hittar tillbaka hit imorgon och överimorgon och i framtiden!
puss och kram, ♥



Den här klänningen eller tunkikan eller långa linnet? hur som helst den här var jätte fin och jag vill ha den!
Måste bara säga att jag ska fan i mig köpa en massa kläder när jag får mina födelsedagspengar!
Men jag ska inte köpa sommarkläder. Nope jag ska ha höstkläder till skola och hösten. För skolan börjar om inte mer än 15 dagar om man räknar bort den här dagen!

Hiss hiss hiss hiss



Alltså seriöst, är hon vacker eller? Ni vet hon tjejen som gör reklam för ginatricot.
Så himla vacker och med dom finaste kläderna! Inspration till 100 säger jag bara !
Nu har jag en fråga till er;
Vad säger ni ? är hon inte vacker och har hon inte fina kläder?

Jag älskar solen!

   Svettigt.

Har luggit ute i solen hela dagen. Så jävla underbart med sol. Jag fick inte så mycket färg eftersom jag låg där i 3 timmar bara. Haha.
Ska nog gå ut en promenad med hunden. Tänker inte sitta inne när solen lyser som den gör. Jag tänker ta på mig linne och kortbyxer.
Äntligen säger jag bara!

Hoppas ni får en bra dag i solen, och ni som inte ha sol hahaha synd för er. Haha nej jag skoja. Hoppas ni också får en bra dag =D

KRAM

sjukt trött

Godmorgon alla söta läsare.

Har ni sovit gott? själv har jag sovit bra. Fast jag är fortfarande jävligt trött. ( för jag satt uppe till klockan 2 och spelade ett skit spel som man blir beroende av, BIATCH ! när du börjar spela det kan du inte lägga av)
Men det är bra att jag är trött, för ikväll somnar jag nog snabbt. Så mycket jag tjatat om det men här kommer det igen jag fyller år om 3 dagar om man räknar med den här.
Det ska bli sjukt gött. Men det jag sitter och klurar på är, vad ska jag göra när jag fyller år? ska jag umgås med familjen och sedan ut på kvällen? isåfall vart ut? Tänk om det regnar? eller ska jag både vara med familjen och ut sen? haha jävlar vad mycket jag tänker men ändå kommer inte fram till något vettigt. hjälp mig någon? Vad tycker ni? vad skulle ni gjort om ni fylde 16 år?

Så vida jag vet så skulle jag hjälpa Lina idag med flytten. Men hon har inte hört av sig och jag vet inte ens om vi är vänner längre? fan vad allt ska vara krångligt hela tiden.
Annars är solen framme idag och himlen är klarblå. Applåder för vädret, äntligen kom den. =D



så här ser man ut  direkt när man har vaknat och jag känner fräschheten ! =)

Uppdate ;
Ja som satt mina nya mål och mina nya krav på mig själv, hur har det gott undrar säkert någon där ute?
jo om jag ska säga så här. Jag har varit ute och sprungit varje dag sen jag skrev det inlägget. Samma sak med ciggen jag har inte ens kollat på en cigg sen jag skrev inlägget.
Jag sover tidigt varjekväll och jag vaknar tidigt för att inte sova bort dagen, Så mycket har jag hunnit med, än så länge har ju inte skolan börjat. Men jag värmer upp med att läsa bok innan jag sover. Det blir man smart av.




Kanon kul / bra

Dessa kläder kommer jag leva i på hösten och vintern!



Hälsa på mina nya familje medlemar. Dom här ska jag lungt ha i höst och flera andra stickade tröjjor.

Med ett par leggins, mwah!


Om mamma läser det här .Varsegod köp allt det här till mig! :)


Fred på jorden?

1. en ny ipod.
Min förra gick sönder, och nu när jag börjar gymnsium och måste åka en timme för att komma till skolan.
Så är den nog bra med en ipod!

2. Pengar
jag vill ha massa pengar, Så jag kan köpa mina egna kläder och skor. men allt annat kan mina föräldrar betala och köpa.

3. En storväska
Inte en skolväska, utan kanske ne stor gucci väska? haha. snobb you know.
 Jag har en massa väskor som jag inte använer, dom är för små. Sen har jag tjatat ut dom.

4. Massa smink.
Jag har tagit slut på all mitt smink, tro det eller ej så har jag inte använt smink sen balen.
Men jag vill ha typ mascara, foundation rough, puder ja all sorts smink som jag brukar ha på.

5. Gympa skor.
dom jag vill ha är så dyra. Men eftersom jag behöver till handbolls säsongen så måste jag ha dom.
Eller dom är inte dyra, inte om min pappa ska betala dom (A)haha.

6. The sims 3
Åh det vill jag ha så damn much, ingen aning varför. Jag har aldrig spelat det. Eller jo i mobilen, men det är inte samma sak som dator. Så det är nog det jag vill ha näst mest! =D

7. ett nytt liv?
nej då jag behöver inte ett nytt liv, egentligen behöver jag ingenting jag har ju nästan allt jag behöver.
'Men det jag skrev upp nu är något som skulle sitta bra!


Jag hissar ;




Dove, brun utan sol :
nu tänker jag hissa dove. Den har hjälp mig hela sommaren. Eftersom man inte kan bli brun i det här vädret så har jag bott med den här flaskan på min kropp. Den är perfekt för att bygga på brun utan sol.
Den är bäst! Jag tror att dom flesta har hört om den här underbara varan, rättare sagt använt den.
Men jag ska skriva vad den gör och hur du ska använda den.

DOVE ;
Använd varje dag för att gradvis bygga upp en lätt solbrun hud. Låt crémen tårka innan du tar på dig kläder. Lägg den helst när du ska sova. Så att den hinner värka. vid kontakt med ögonen skölj nogrant med vatten. produkter med brun utan sol effekt rekomenderas inte till problemhud. För jämt resultat ; Ta bort döda hudceller med skrubbhandske.

You are welcome jag vet att ni ville ha min hjälp!
PUSS


one momen in time



God morgon bloggen, jag är vaken och inte en aning pigg.
´Vädret är skit där ute, det blåser och det ser ut som om det kommer regna när som helst.
Kan inte bara hösten komma, Så man kan börja använda höstplaggen, eller det va inget, Hösten har redan kommit.

Om bara några dagar fyller jag år, om man ska vara exakt så är det fyra dagar kvar. ohyeah jag blir 16 år och börjar bli stor. pfff.
Idag måste jag städa mitt rum, mamma kom ner och försökte få mig vid liv runt 11. Men hon fick inga signaler. haha, tyvär!
Sen ska jag rensa min gaderob, slänga allt jag inte vill ha. För jag har så mycket skräp i min gaderob, plagg som är för stora, plagg som är för små. Herregud det är så mycket jag måste slänga. Men i för sig, kan man inte lägga ut dom här? typ sälja dom? Ska fan tänka på saken: =D

Nu måste jag börja städa innan mamma rycker av henner hårstrån. ( hon är en perfektionist, allt ska vara perfekt, inge smuts så långt ögat kan nå ) =D

Vi hörs senare.
Puss på er mina sötnosar!

Tjäna snabba pengar? klicka på bilden isåfall!

FRIIS & CO  show_cravings_ad(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)


Kvällens outfit ;



Ja som ni ser på bilden så står det vart grejerna är ifrån. För jag orkade inte lägga upp en och en så jag gjorde en klump istället.
Det har varit en trevlig kväll. Nu ska jag sätta på film! hmm undra vilken ? (A)
KRAM

Party outfit.



Ge mig pengar så jag kan köpa dessa!
Så jävla kär i dom, speciellt skorna. äsch då jag fyller år snart , mina föräldrar för köpa dom åt mig! (A)

Nu ska jag börja göra iordning mig, ska äta på restaurang med familjen ( fan, skulle vara perfekt att ha dessa på sig nu! )

Vi hörs senare!!
KRAM


en av dom vackraste låtarna.



Kolla videon + lyssna på texten = bästa kärleks musiken.
eller vad säger ni?

17 again


Jag kollade på 17 again igår. Haha ja vad ska man säga. Jag är kär igen. Han är så jävla snygg den här killen! haha jag är konstig men när han hela tiden sa min familj jag vill inte förlora min familj och han var 17 värsta söt. ååh.
Men först i början på filmen var den jätte bra och jag tänkte, fan den här filmen börjar ju skit bra. Men sen blev han 40 år eller något. Då blev jag arg fan. Jag bara men vafan får vi inte se zac mer? sen lät jag filmen gå lite, precis när jag höl på att stänga av filmen så såg syns zac igen. Då började jag älska den.
men jag önskade att man fick se när han och hans tjej växte upp tillsammans. jaja, den var bra. Jag tar nog 8/10 toasters (Y) haha.

Jag har varit vaken en timma nu och jag är fortfarande jävligt trött. Igår somnade jag runt 2. Men jag var jättetrött vid 12. Men problemet var att george satt i mitt rum på datorn och cama och snacka med hans tjejkompis. Så jag kunde inte somna, av hans garv hela tiden och hans förklaringar.
Så jag satt uppe och läste bok tills 2. Sen somnade jag hur snabbt som helst.

Snart ska jag dra ut och springa. Jävlar va tränings värk jag har, Det kändes som jag inte tränat på flera år. Eller rättare sagt aldrig tränat förut. hahah!
Men idag är det inte sol heller. Det är kallt, fan vad jag hatar sommaren i sverige, och det vet ni redan att jag gör.

Nu ska jag upp och äta frukost, ha det bra så länge.
PUSS


HAHAH jag tycker den här är klockren! Jag har haft tråkigt som ni se:p hahah!

Nu är jag hemma

a


 Så söt!


Idag har jag åkt hem till Lina i stan. Eftersom hennes pappa bor där. Vi gjorde inte så mycket. Typ hon duschade sminkade sig samtidigt som jag dansade. Sen kom hon och joinade mig. Det blev lite dans, haha. Några bilder blev det. En sak med mig och Lina är att varje gång vi är så tar vi alltid likadana bilder. Som ni nog har märkt.
Iallafall sen kom mamma och hämtade oss för att skjutsa oss bort till en kompis.
Nu ska jag inte avslöja mer, hur har eran dag varit? :)
Ha en fortsatt trevlig kväll, för det vet jag att jag ska ha.
<3

Lina baby jag kommer nu

Måste börja med att säga att igår kväll när jag skrev det inlägget innan så var klockan ca 4, så jag var trött, därför blev det lite stavfel här och där och lite konstiga ord men ni förstog nog vad jag mena.
Jag hade mer att säga men orkade inte. Det kommer nog någondag men just nu hinner jag inte berätta för jag har precis varit ute och sprunge och haft egen fyspass. som sagt ska ta tag i handbollen nu.

Solen lyser och vädret är super. Äntligen, säger jag bara. Solen är framme och temprametern är i topp form. =D
Snart ska jag åka in till stan, Ska åka hem till Lina och hoppas på att  solen lyser där så vi kan sola och få lite färg!
Nej nu kan jag inte sitter här och babbla måste åka nu. Ha det bra så länge så hörs vi senare idag när jag kommer hem! :)

Nu kommer dagens ;


rosa linne - utomlands.
shorts - bikbok
bas linne - gina
skor - HM

PUSS


Det här kom direkt från hjärtat inte från foten!

...Precis när jag höl på att somna, kom jag att tänka på. Hur mitt liv ser ut i nu för tiden. Hur allt jag gör på värkar mina nära och kära och mig själv. Hur jag själv tar skada på mig.
För ett år sen. var jag en helt vanlig tjej, som gick i skolan och kämpade på som vanligt. Några missar blev det men jag försökte. Jag hade mina kompisar och framför allt handbollen. Men sen en hel vändning på mitt liv. Jag började röka, jag trode att jag var någon när jag umgick med dom "coola", jag sket totalt i skolan, hade så mycket betygsvarningar så det skrek om det. Jag fick kompisar som inte är värda att kalla "vänner". Men en dag kommer Lina in i mitt liv och jo jag började förändras, fast lite till det bra hållet men ändå lutade jag mig och "bad marie" jag fortsätte att röka då och då, jag blev lite bättre i skolan dock lärde jag känna nya människor, som blev mina kompisar.

Men nu undrar jag, efter ha en vecka kvar på mitt 15 årliga liv, snart blir jag 16 och får mer och mer ansvar. Så tänkte jag vad var det bra för? att börja röka, skita i skolan, tro att man är tuff för att man börjar dricka. Jag menar det hinner du ju med sen, du har hela livet framför mig. Eller i detta fallet jag har hela livet framför mig,
Allt jag insett med "bad marie" och rökningen är att jag får ont i lungorna för det minsta lilla grej jag gör. Jag är rädd som fan, men jag tar nya tag och ska aldrig mer röka igen. Det är var jag känner nu och hoppas på att jag känner senare i livet.

Istället ska jag ta tag i mitt liv och bli en bättre människa. Som sagt jag ska sluta röka inte ens smaka av en kompis. aldrig , det ska sudas ut direkt! Sen ska jag ta vara på mitt liv i och utanför skolan. Ska gå på alla lektioner, jag ska gå ut med så höga betyg som möjligt. Ska göra min föräldrar glada över mig. ( så mycket som jag svikit dom, så mycket som jag behandlatt som som om dom inte vore mina föräldrar) och det ska bli ändringar på.

Jag ska sattsa ordentligt på handbollen nu, jag ska inte ge upp så lätt? vart är den där marie som var stark, som aldrig lät någon trycka ner henne, som alltid tog allt possetivt? hon är nog gömd någonstans i en låda. Men den lådan ska hittas och tjejen ska komma tillbaka som hon var förr, den starkaste utav alla.
Jag ska också ta hand om min hälsa inte äta massa onödiga saker. Godis varje dag, dricka cola hela tiden. Utan jag ska äta regelbundet och träna regelbundet.

Jag ska inte sova bort halva dagen och resten av halvan sitta vid datorn. Ta den här sommaren tillexempel. Jag somnar klockan 5, vaknar klockan 3, sitter vid datorn till klockan 8 sen orkar jag inte göra något. Det ska bli ändring på. Jag ska somna minst klockan 12, sen vakna klockan 10 och inte sitta vid datorn bara för att blogga och sätta på musik. Sen ska jag ut och leva livet (fast på ett bra sätt)

Sen jag har startat den här bloggen har jag vuxit som person, jag har tänkt efter, lärt känna massa nya personer som hjälpt mig att tänka efter. Får så många söta kommentarer som stärker mitt självförtroende. och jag är glad över att jag övettala mig själv att börja blogga och jag är glad att jag tänkt om.

En sista sak, jag kommer hålla er uppdaterade om vad som händer och hur jag kommer klara mig genom mina nya mål och mina nya planer.

Jag vet det blev mycket att läsa. Men det här är något som kom från hjärtat och inte från foten.
Som jag skrev förut jag ska inte sova så sent. Det börjar imorgon, för klockan är halv 4 här och jag sitter fortfarande vid datorn.


dagens outfit+dagens bilder.



oj vad vit jag är i ansiktet? jag behöver sol. ge mig soooool! =D
Jag hade iallafall på mig;
kortärmad kofta - israel
jeans - gina
klocka- smycka
baslinne- gina

Jag har varit med Lina idag. Vi gick runt på forshaga och va lodisar. Det finns verkligen ingenting att göra här i forshaga. Det är fan ett tråkigt ställe med tråkiga människor. och nu flyttar Lina och adam iväg, då kommer den blir tråkigare och tråkigare Skönt att jag börjar gymnasium snart och slipper vara i forshaga något förutom på kvällarna runt 12.
En sak till jag märkte idag är att det är så många nya människor i forshaga. Endel killar är verkligen snygga( min fördel) haha. Nej men ofta jag inte känner igen någon av dom? ett tag var det liksom man kände alla, alla gick runt och snackade om alla. Och när jag skriver alla menar jag ett antal personer. Det fanns verkligen inga människor i forshaga anledningen är ju för att det är litet. men den här sommaren är det verkligen nya människor inte några heller. utan många.
Fast det är ju bra att vi fått nya ansikten haha. Det fanns rätt snygga killar jag sätt! eller en av dom. lets cal him cyklisten. Det var precis vad han gjorde. Cyklade.
Nej nog pratat om skithålan forshaga.

Jag och Lina träffade några också. Men dom är inte värda att nämna. haha. Vi försökte ringa ut folk också men vi lyckades inte så bra. För alla var i stan eller inte i värmland!

Nu ska jag dra mig till sängen där en stor varm säng väntar och en nalle som väntar på att bli omkramad ( ja skratta vad mycket ni vill, jag sover med nalle)
Juste måste fylla på vattenflaskan, jag är törstig :D haha

Jalla, nu ska jag inte tråka er något mer. Puss och kram!


<3


Jag är så lycklig med dig! älskar dig vännen ! <3

svaren från frågestunden

1. hur gammal är du?
svar: jag är 15 fyller 16 om 7 dagar.

2. vad ska du läsa på gymnasium?
svar: jag ska börja läsa barn och fritid.

3. vilka bloggar är dina favoriter / vilka läser du?
svar: mina favoriter är nog Kenza. sen kollar jag ju runt lite och läser mina kompisars bloggar och så.

4. Vilken är din favorit låt/ låtar och varför?
svar: åh vad svår fråga. Alltså jag har många olika låtar. Min musik stil är hihop<3
Varför är nog för att jag älskar när det dunkar.

5. Hur skulle du beskriva dig som person?
svar: hm, en glad person. Som alltid är på humör och är alltid possitivt.

6. skulle du bli som kissie, om du kom så långt?
svar: ALDRIG. fyfan. Jag skulle aldrig varken vilja se ut som henne eller vara som henne.

7. varför blogga du?
svar: jag började blogga för att jag tyckte det verkade kul. Men sen kom jag in i det. Det är så skönt att bara skriva av sig.
och det är det många som tycker!

8. vad är det bästa i världen enligt dig?
svar: Det bästa är nog mina underbara vänner och familj. Och handboll såklart!

9. vad skulle du göra om du vann en miljon?
svar: jag skulle nog resa mycket. Upptäcka saker och så klart köpa en massa kläder!
haha kanske köpa mig ett nytt liv XD nejdå!

10. vad tycker du om programet idol?
svar: Det är väl bra. Alltså jag kollar inte alls på det. bara när jag har tråkigt på en fredag.

11. i vilket program har du fixat headern?
svar: i ett program jag fick med min bärbara dator.

12. vad gillar du och blogga?
svar: jag vet inte om jag fatta frågan. Men om jag ska svara utöver det jag tror du menar.
Så gillar jag och blogga för att man lära känna så otroligt nya människor. Men samma intressen och så. Det är nog det bästa!

13. vad är det du gillar hos bloggar?
svar: öm, det är nog hur dom skriver. och hur intressanta inlägg det är . och så ska det vara mycket bilder!

14. finaste plagget du har hemma?
svar: ojdå. Jag kan säga så här jag har så mycket fint och det finns väldigt mycket jag tycker om. Men ett par jeans jag fick av min kusin som är från israel och en klänning som jag hade på skolavslutningen. Den är jag förälskad i ! :)

15. vilka bloggar läser du?
svar: ja den frågan har jag redan svarat på, men kan svara igen. Jag läser kenzas blogg och så kollar jag runt i olika. Mina vänners bloggar läser jag också!

16. vart kommer du ifrån?
svar: mitt ursprung är Libanon. Så mitt svar blir Libanon <33

17. varför börja du blogga och vilka bloggar läser du?
svar: jo jag svara precis på den frågan. så jag svarar inte igen!  ( kolla längre upp)

18.vad har du för ringsignal på mobilen?
svar: jag har gimmie that med chris brown.

19. Vilken färg är din tandborste?
svar: den är grön med lite orange i.

20. vilken är din favorit färg?
svar: åh jag har så många färger som jag tycker om. Kan inte svara på den, men en av dom som jag använer mest är nog svart och vitt och lite rosa. åh herregud alla färger! :D

21.vad har du för någon mobil?
svar: för tillfället har jag Linas pappas mobil som jag fått låna av hans jobb. den äger! :D

22. favoritplagg?
svar: ja du det är nog leggings <3

23. favorit bok och film.
svar: åh jag läser aldrig böcker så men i taket lyser stjärnorna är nog bra.
film är helt klart a walk to remember! :D

24. vad tror du att du gör om 10 år?
svar: jag tror jag har en underbar man med många barn och så bor jag utomlands och spelar handboll ! Haha! =D

25. hur många syskon har du? 
svar: jag har 3 syskon.

26. vart bor du och trivs du där?
jag bor i forshaga och jag trivs väl där. men det suger att bo här för det är så jävla tråkigt. finns inget att göra! :o

27.vad fick dig att börja blogga?
svar: som sagt jag tyckte det verkade kul och nu har jag fastnat för det. om jag inte har bloggat på en dag känns det som om det fattas något. haha

28. vad tycker du mest om att göra på fritiden.
svar: ett tag var det ju handbollen som tog mest plats jag tränade HELA tiden.
Men nu har jag tagit uppehåll så mina vänner är nog det bästa!

29. drömresemål?
svar: det är nog Libanon. men jag vill alltid prova något nytt, men LA har jag alltid drömt om att åka till eller new york.

30. hur lång är du och hur lång vill du bli?
svar: jag är 172 och jag vill stanna på den länken.

31. Hur är den perfekta killen i dina ögon?
svar: hm. Det är den killen som älkskar mig för den jag är och som har ett gotthjärta och så ska han ha bra klädstil ! =D

32. har du en kille?
svar: nej faktist inte. inte för tillvället!

33. bästa tv-serien och bästa filmen?
svar: hm two and a half men är nog bästa serien och a walk to remember är bästa filmen!

34. finast ögonfärg på en kille?
svar: antingen starka blåa ögon eller mjuka bruna ögon :)

35.om du fick välja artist eller skådespelare och varför?
svar: jag skulle nog välja skådespelare, för det första är för att jag kan verkligen inte sjunga och för det andra jag älskar att träffa nya människor och så.

36. vill du flytta utomlands när du blir stor? isåfall vart?
svar: ja jag vill flytta. Typ på i LA eller spanien! beror på hur handbollen  går och vart jag spelar. ! =D

Nej nu orkar jag inte svara någon mer. men tack alla söta för kommentarerna.
Hoppas ni blev nöjda med svaren. Min pappa ropar ska upp och äta kyckling skriver om dagen senare ikväll!
pussochkram! <3

Frågestund...

¨

... Nu har jag börjat med frågestund. Den börjar precis nu!
Jag avslutar frågestunden ikväll så sätt i gång och ställ vilken fråga du vill. Jag svarar på allt
!

night update



Den här filmen är verkligen sämst. Jag har hört att folk tyckte den här var jätte rolig? ursäkta vad är roligt med den? att dom slåss som galningar? att dom behandlar han feta jätte taskigt. Fyfan. Alldrig den är verkligen inte värd att se.
Fuck hela hangover skiten!
( min åsikt,) vad tycker ni om filmen ?

Nu har jag tänkt att sova. klockan är 2 och jag är så jävla trött. ( dom senaste dagarna har jag varit jätte trött båda dag och natt) kan det bero på något? som sjukdom eller nått? för jag menar för en vecka sen satt jag uppe till 5. nu somnar jag runt 12. Sen är jag lat om dagarna orkar inte göra något. Blir yr varje gång jag rör mig. Inte bara det utan jag har ont under brösten. Alltså i lungorna. Det gör så jävla ont när jag andas. men det kommer i perioder.
 Herregud. jag skrämmer mig själv. Men på måndag har jag bestämt mig jag ska till doktorn jag måste får reda på vad det är. Eller är det onödigt att gå dit? det kanske inte är något farligt?

Jaja, ska försöka sova nu utan att tänka på att jag kommer _ _ vågar inte ens skriva det. ( men jag tänker på det hela tiden)
Godnatt sov gott. och så hoppas jag att vi hörs imorgon! <3

RSS 2.0