bloglovin

put youre hands up

Först vill jag säga en sak. PINNNNNNNNNNNNNAR GRATTIS ÄLSKADE VÄN! HOPPAS DIN DAG BLIR BÄST! massor med kärlek till dig<3

ja iaf, jag har inte orkat uppdatera eller jo kolla jag har en liten anledning, jag har varken dator eller internet, så lite svårt att uppdatera. Nu tog jag broshans dator han har somnat så snodde med den in till mitt rum för att sitta. Vart är min dator kanske ni undrar? tro mig jag vet. iaf, mamma och jag bråkade och med det tog hon min dator. Asså den kvinnan är helt knaaaaaaaaas

Imorgon / idag fyller pinar år. fett nice. Så har hållt mig vaken bara för att skriva grattis till henne 00.00. har köpt presenter till henne och dom får hon imrogon när vi sjunger för henne i hela matsalen och alla ska vara med att sjunga ;) haha fett nice kommer det blllli :p

nu måste jag sova lång dag imorgon så! vi hörs nog inte på morgonen imorgon för har nog inte fått tbx datorn så tidigt kanske på eftermiddagen om mamma släppt loss lite.

nej slut plut nu var saken slut ;)

peace


Marila abosheva :)

Hejsan bloggen. hur är det? Jo det är så här att jag älskar att komma hem helt sliten, slänga av kläderna, och slänga mig på min underbara säng och sätta mig vid datorn sätta på musik och bara softa! mmmm i like it!

men iaf, skolan var skolan och det är inte något possetivt ;) sen drog jag till stan åt lunsch och sen drog jag till arabiskan, hahahha baraa för klockren!

sen drog jag sabrine och sofia och letade en present till älskade pinar som blir 18 imorgon. stor flicka nu ju ;)

iaf sen drog jag till mitt älskade hem. Det är som man säger borta bra men hemma bäst ;)

nnu ska jag softa mer mannnen ;) jalla vi hörs nog sen vet att ni vill att jag ska uppdatera :)

peace

shooo bre



Jag hinner inte ta en dagens outfit, för nu drar jag till mina saknade vänner och den ..... skola ;) vet inte vad vi ska kalla den ;) Men så ser jag ut i ansiktet iaf det får ni ta del av ;)

haha aja nu måste jag väcka mamma så hon skjutsar ner mig till hållplatsen! ;)

breeee



hellloo, vill först ta och säga inte dålig med uppdatering igår. Men kolla jag somnade ju, vaknade, åt mat, somnade,  vaknde igen, kollade på film sent runt 8 satte jag på super mario till klockan 2 :o hahah vilken nörd jag är!
så igår orkade jag inget fan, :)

iaf, idag är det skola däremot, ända anledningen till att jag går till skolan är för att få träffa mina älskade och saknade vänner. jag svär efter en dag saknar man dom? tänk när jag ska åka till libanon till sommaren i 3 månader? ohskit kommer sakna sönder mig :o

Nu har jag snackat för mycket. ni kanske får en dagensoutfit ifall jag har tid med det ;)

jallllllla im out!

HAHAHHA!




HAHAHH asså jag kan inte få nog av han, shet alltså!

först går fram, sen svänger till sidan, sen vänster, sen andra vänster, sen stopp... om du krashat med bil

Dagens låt - massari



en arabisk artist, tänkte att det skulle varit lite kul om ni fick höra hur våra låtar är. Men massari sjunger rätt mycket på engelska, men den här låten kmr det lite arabiska med. Fråga mig om ni vill veta vad han säger ;)

Jag har precis vaknat så tänkte gå upp och äta för att piggna till. Vi hörs snart igen!

lyssna och njut ;)

godmorgon på er!

åh förlåt för att jag inte uppdaterat på två dagar. Men jag har inte haft tid och jag har inte orkat, för när jag kommer hem så somnar jag direkt, och det andra jag har inget att skriva om längre, haha. samma sak händer ju skola mat på mc träning? sen hade jag haft tid hade och ork så skulle jag ge er tips och sånt!

Men eftersom det har varit så sletet den här veckan så stannade jag hemma idag istället och vilade upp mig istället. Skit skönt. Så idag kanske det blir bättre uppdatering för jag kommer inte röra mig ur sängen, efter det här inlägget ska jag sova skit länge så på några timmar kommer ni inte få uppdatering men senare idag ,ni är ändå på skolan så ni lär nog inte sakna mig så länge ;) haha

iaf jag fick en intressant kommentar för någon dag som jag tänkte svara på här efter som hon/han inte hade någon sajt man kunde besöka personen, och så tyckte jag den var så intressant så alla ni får ta del av den ;)
haha nog pratat. Somnar snart med datorn i knät.

vi hörs senare!

shu bree mannen!

Godmorgon!

Klockan är 6 och Jag är vaken. Det är bra för nu ska jag upp raka benen, packa, ta kort till er och sen springa till bussen för sen ska jag iväg till mc och fika med pinar, vi har mycket att snacka om! <3

sen åker vi till skolan tillsammans runt halv 10 då är vi i hammarö typ runt 10 ;) haha alltså bara så ni vet, för jag vet att ni ville veta ;)

haha iaf, juste imorgon kl 7 ska jag vara i stan så halv 7 måste jag åka härifrån, vill ni veta varför? vänta ska fråga leila..... Hon har inte svarat än..... NU! Jo leila ska få TANDSTÄLLNING ;) hahha så ska följa med henne till läkaren, och då kanske ni tänker kan hon inte gå själv? Nej det kan hon inte dels för att det har hänt lite grejer och den dagen är speciell, och dels för att jag vill vara den första som ser hennes tandställning och samma sak när hon klippte sig jag följde med för att först säga om det ser bra ut =D
uff vad mycket det blev Nej nu har det gott 5 minuter jag måste skynda mig nu =D

jalla vi hörs sen om jag hinner ,och om jag inte uppdaterar i skolan är det för att jag måste plugga stenhårt! men vi får se hur det blir, hållutkik iaf;)

puss sötnosar! ;)


godnatt!

uffft klockan är 11 och jag är fortfarande vaken. Okej jag har sovmorgon imorn till 10 så tar bussen halv 9 här i från, Men ändå när jag vaknar ska jag packa ,raka benen, välja kläder and let me tell you thats a pain in the as and im to lazy for this shit! ;)

iaf, även om jag inte ska sova just nu på direkten, så tänkte jag bara uppdatera er om att jag ska göra det snart ;) haha komplicerat? ja du jag är en sådan tjej ;)
Men jag tänkte iaf sätta på 2/5 men och skratta lite innan jag somnar men som sagt jag vill bara önska er godnatt och sov gott. Så hörs vi imorgon antagligen! (AAAA)

Efter som det blev text utan bild tänkte jag vara snäll och leta upp en snygg bild! får se vilken det blir .... BRB



Jag hittade en vacker bild på min underbara kompis pinar! hälsa på henne. *hejhej*
Hon hälsar tillbaka :)

peace


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Uff vad nöjd jag blev med den här bilden,sheeeeeeeeeeeet. fett nice alltså. För er som inte ser, Jag säger sshhhhh på bilden ;) hahaha

jag tycker den är jävligt snygg iaf! =D haha någon som håller med?

klart ni gör! (A)

jallaaa, nu väntar toaletten på att bli dejtad. Peaaaaaaaaace out!

peace out!


Osminkade marie! vem behöver smink när man kan vara naturligt vacker! =D hahaha

Nu är det så här att jag har tränat klart och hårinpackning jag haft hela dagen är borta och nu är man fräsh igen! Iaf pappa ringde och bad mig komma ner och jobba. Jag som alltid är snäll sa ja, därför måste jag ner nu på en gång och då hinner jag inte skriva på hela kvällen eller jo när jag kommer hem och det är runt 10. Men ciao for now! =D


FÖRE OCH EFTER BILDER!



USCH vad äckligt att dom ligger helt osträss på matten, nej fy! därför tog jag fingret ur näsan och fixade det ( jadu jag ville inte härma kenza med tummen ur röven och efter som mitt finger är i min näsa nu så blev det så)
iaf, kolla vad snyggt det blev efter!



VOILA! Nu kan jag äntligen stänga dörren. Hälften av kläderna ligger i tvätten nu då! eftersom allt låg på golvet var det inte så fräsht att bara lägga upp dom igen utan tvättning blir sen ;)

iaf måste träna nu för snart ska jag till pizzerian!
/ peace


Jag har köpt nya skor!

HALV DRAGKEDJA PÅ INSIDAN
Svart sko i syntet, Foder av textil.
Klackhöjd: 10cm
Skafthöjd: 44cm
Skaftvidd: 38cm






För er som bryr sig, jag har köpt nya skor. Det är dom som är på bilden. Jo dom är fina och så. Men det är inte marie abosamra. utan jag är mer hiphop stil och jag vet inte ens varöfr jag köpte dom.

Jag är så osäker på om jag ska lämna tillbaka dom? Jag har sån ångest, gaaaah kan inte sluta tänka på vad jag ska göra med dom.

Vad tycker ni? va dom snygga? ska jag ha kvar dom eller ska jag byta ut dom mot ett annat par?

heeeeeeeelp please!

rock this party




Godmorgon på er! Hur är morsningen idag då?

Vaknade runt 8 idag fan. Istället för att somna om så satt jag och spelade sönder mina ögon! på vad undrar ni säkert? På supermario (L)(L)(L) haha jag är helt galen i mario. ;)

Iaf, nu är jag ensam hemma och det betyder, hår inpackning, städning av gaderob och mitt rum, trännnnna!!! packa, och sist men inte minst PLUGGGA! Jag måste verkligen ta tag i mitt plugg, annars hänger det efter och det är inget man vill right?

iaf nu måste jag tagga genom att lyssna på musik för att få bort mario åt sidan ett tag. ROCK THIS PARTY lets gooooooooooo! =D

bye

Film mys!


Nu hade jag tänkt sätta på en film och kolla på den tills mina ögon blir trötta och somnar in! 
 Jag hade tänkt se på Juno? är den bra tro? Det får jag väl ta reda på själv genom att kolla på den! bara för det ska jag göra det nu ;)

Men vi hörs väl imorgon, sakna mig inte för mycket nu ;) ( förlåt har inge annat att skriva därför det blir yanii skryt )

peace

Idag bestämmer jag!



1. SNÖ. Jag vill inte ha vinter och kyla. Jag vill ha sommar ju. Okej det kanske är mysigt med vitt på julen men då ska det komma på julafton och försvinna dagen efter! okej snön har inte kommit ännu, eller den har kommit men inte för att stanna. Det bra snö! kom aldrig!

2. åh jag älskar mig själv- metoden. usch hur orkar man hålla på. Jag är bäst, alla vill vara som mig, jag har bästa livet, jag är snyggast m.m! ohshit tröttnar ni aldrig? det räcker med dom fjortisbloggarna som är kända, till och med har dom blivit bättre på det. Men dem har utvecklat den metoden att ungdomar som fortfarande inte kommit ut ur skalet börjar hacka på fetisar och sånt. oho orka! väx upp. Du också

3. Golare! Oho orka folk som inte har ett liv och istället lägger sig i mitt liv? tex igår golade någon på mig till mina föräldrar. Men uff orka att ni ska lägga er i? vad spelar det för roll att jag var i rud? vad har ni med det att göra? snälla orka att ni är golare, väx upp och bry er bara om erat liv inte någonannans inklusive mig!



1. Leila Abosheva dadasheva! - världens bästa kompis är hon. Ställer alltid upp för mig och är för go! Du får mig och alla att skratta! tro mig du är sköööööööön bror! 
Hur många gånger har inte jag blivit sur och gjort fel beslut men ändå står du vid min sida och hjälper mig, Jag skulle aldrig klara mig utan dig! du är bäst och jag älskar dig! <3

2. Musik - Jag har hissat det flera gånger men uffff vad jag älskar musik! seriöst jag lyssnar sönder dom och min musik smak utan att skryta är bra. Inte bara jag som säger så utan det är andra som tycker det också. iaf musik är min drog och en dag utan musik skulle göra mig deprimerad! om jag måste lyssna på opera en dag för att min dator dött eller något så skulle jag. Bara det är yanii "musik"
Jo ni förstår!

3. Kärlek. - Kärlek kan suga, kärlek kan svida men kärlek kan även vara något underbart. Ta hand om era nära och kära. För utan kärlek kan man inte få fjärilar i magen!
Leila vet vem min kärlek är iaf, min traktor ;) haha!


you are the boy for me!


Godkväll, Hur är det med er?

Med mig är det bra. Även att vi förlorade matchen. Vi spelade bra iaf och det var kul. Det gick bra för mig med fan.

Har iaf precis kommit Hem, SKa ta och softa hela kvällen, eller rättaresagt hela helgen. imorgon tänkte jag plugga och städa mitt skåp och lite smått och gott!

SÅ har fullt upp imorgon. Men det betyder inte att uppdateringen blir dålig. Jag ska fortfarande uppdatera er om mina roliga dagar. Även fast jag är hemma så har jag roligt liv.

gaaah, Nej skojade. orka att man ska skryta. Lilla gumman du är varken rolig, intressant eller snygg! ufff ;)

iaf, nu ska jag läsa bloggar och sen sätta på en film. Vill ni ha ett till inlägg sen? (jaaa) okej, det ska ni får också ;) haha!

i know you want it ;)


party in USA!



Jo det är så här att jag tycker om miley, eller hannah montana som jag ser henne.
så jävla rolig är hon verkligen alltså i serierna. ohoooo fett rolig fan!

iaf hon sjunger inte så jätte bra tycker jag. Men the climp and party in USA är något extra. Jag tycker om dom verkligen, Hon har vuxit och kan sjunga och ja she's rock in this soooooooong =D


syskon kärlek! <3



Vi bråkar, vi slåss vi skrattar, vi berättar hemligheter. Vi gör allt som syskon is suposed to do!
Vad som än händer kan du komma till mig och berätta och jag hjälper dig utan tvekan! 
 
Vi har mycket vi gjort under den tiden vi levt du har hjälpt mig så mycket. Och det har inte jag tänkt på, väldigt elakt av mig att vara elak.

kom och ge mig en puss när du ser det här ;)

peace

peace mannen


/vi bjuder alltid på oss själva. jag och min syster /

Godmorgon, nu har man precis  vaknat. Rätt tråkigt faktiskt för vill sova längre. Men det går inte det är som om jag har en väckar klocka i huvudet som ringer varje dag klockan 6? fast idag snosade den till kl 9!

iaf idag har jag match kl 2 i kristinahamn. någon av mina läsare som bor där? isfåfall kom och kolla på den i s hallen minns inte hela namnet ;) haha

iaf jag måste börja tagga för ´just nu vill jag bara ligga hemma och dega hela dagen. Men tyvär så kommer inte min önskan gå uppfylesle.

en sak till innann jag går. Har inte jag blivit bättre på uppdateringen? jag uppdaterar hela tiden. Skriver om blandade saker! det är kul att få folk att skratta! =D hahah

nu blir det gräsklippa mina ben, och sen tagga ännu mer genom situps och armhävningar! =D

peace

SHIJAR FÖR SKÖN ALLTSÅ!

Det är så här att jag har en för bra humor skrattar åt allt och alla! haha =D

Jag ligger i cafeterian och har ont i magen

Shijar- Vad är det marie?
Marie- Jag är typ sjuk har ont i magen
Shijar- haha jag brukar också bli sjuk när vi har engelska!
ALLA- HAHAHHAHA! =D

Med alla betyder det att det är bara jag som skrattar sönder mig! haha fet kul. Det var roligt när man höra hans brytning på svenska hahah!


HAHAHAHAH



Så jävla sköööööööööööön!!! speciellt hans skratt på 0.47 HAHAHAHA!
hahah albin för gooo!

Hahah ja den är gammal okej? ja jag har sätt den för 1 årsen men wtf rolig är den fortfarande och jag vill ta del av min humor till er! omtänksam jag är ;) haha

peace

jul i vårt hus

Tänka sig att julen är snart här? att det är ett nytt år redan? fan vad snabbt det har gått? det för ett år sen jag gick i högstadiet, ett år sen jag och madde var bra vänner, ett årsen jag testade röka för första gången, ett årsen jag var 16 år.

Tiden går för fort. Man hinner inte njuta tillräckligt. Det går äckligt snabbt tycker jag. inte sant? Det är därför folk säger lev livet för dagen. Och det gör jag verkligen. men skolan och träning tar ju halva mitt livo och kärlek och vänner andra halva. Jag orkar verkligen inte skolan .

oho, men vill man bli ngt så är det skolan man vänder sig till och därför tänker jag börja skämpa ordentligt för att klara skolan och mina studier.

Men då är det så här att träningen tar mkt plats och handboll är mitt liv och jag hoppar inte över en träning för något. Varken killar eller vänner. Kalla mig knäpp men livet är för kort för att hoppa över dom bestämda träningstider och jag vill njuta att jag kan spela handboll och att jag är bra och utvecklas därför vill jag.

iaf över till julen. Är det inte en härlig känsla varje jul? få umgås med sin familj och äta julgott och inte nog med det alla presenter man får. Jag kan säga så här jag önskar mig inget av mina föräldrar. allt jag önskar är att dom förlåter mig för allt jag gjort mot dom och att dom mår bra livet ut. det är det jag önskar mig.
 
snart måste jag börja handla julklappar också fan. Bättre tidigt än sent tycker jag , speciellt jag som äter pengar behöver köpa nu innan mina pengar tar slut!!

nej det blev för mycket text märkte jag nu, men jag älskar att skriva av mig, och jag tänkte skriva om julen iställlet blev det för mkt om mitt liv.

Men det är så jag tänker och känner nu.
Hur är eran tanke runt jul? Firar ni jul? hur firar ni och vad är mysigast med julen?
Jätte kul och veta vad just DU gör ! :)


aosh that really hurts! hahahaha



Asså för sköna barn alltså? och ooooooohshit 134 miljoner har sätt den och jag tror ni också har sätt den men ändå för roligt. Asså jag dog i skratt första gången jag såg den alltså. omg jag var i göteborg hos george och från ingenstans får man höra mig dö av skratt och ropa alla killar i huset KOM HAHAHA KOM OCH KOLLA! fett var rulligt iaf.

tycker ni inte den är smått söt men riktigt rolig? och 134 miljoner tittare omg det är inte att leka med fan

dagens ;

godmorgon! jag måste skynda mig till bussen men jag hinner ladda upp en dagens outfit bild för jag är för snäll! :D









leggings- bikbok
högmidjat tjol- ingen aning
vitt linne bikbok
cardigan - george
tjal - :)



Så här ser jag ut typ. konstig bild men stå ut ! ;D haha jag har inget att skriva mer haaaaaaaaaaay!









OHHAY

Min mobil och jag säger godnatt...


(vem bryr sig hur en mobil ser ut? jag menar kolla bara på den här skönheten? Den är bäst och det går att smsa med den vad mer behöver man)

... tIll alla söta läsare. Nu är det så här att min mobil och jag är väldigt trötta. Min mobil har varit igång och varit tvungen att leverera sms och samtal och allt som mobiler måste göra och det är väl jobbigt? så jag har lagt den på kudden bredvid mig kysst den och låter den sova nu.

för mobilder behöver väl också vila någongång eller hur? tänk dom lever mer än vad vi någonsin kommer leva. Ta hand om era liv(mobiler)

nej asså tro inte att jag är oseriös eller att jag driver? det är sant jag är allvarlig, jag är töntig jag vet men jag tycker mobiler förtjänar kärlek jag menar vad skulle vi göra utan dom? vi skulle knappt kunna messa ringa, lyssna musik, ta kort eller vad folk använder sina mobiler till!

jalla nu säger vi båda god natt och sov gott!

pussss


MC ROCK!



Mc är som mitt andra hem jag svär, vart går jag vägen när jag är hungrig? Vart går jag vägen när jag väntar på bussen? vart går jag när jag är ledsen? Vart går jag när jag har tråkigt? vart går jag när jag inte orka stå?
offff kan hålla på hela dagen svär.

Jag är stamkund på mc i karlstad. Funderar på att söka jobb där? då slipper jag betala jag får gratis. Hur underbart är inte det va? haha jävlar vad mkt jag slösar bara på cheseburgare. Haha omg det är mitt liv.

iaf mc is rocking the world, my world.
´MITT ANDRA HEM!


aint no mountain high enough

Jag har precis hittat en bra låt som jag fastnat för. Min över text säger allt ;) vi kollade på remember the titens? vist är den bra? iaf så sjöng dom den här fett bra alltså. Love it!

 
jag är bara för snälll. Här får ni låten och lyssna på!

iaf, har precis kommit hem då. ÖJ! juste kom på. Hade utvecklings samtal idag. Fan vad bra det gick. Dem säger att jag är bra och kommer klara skolan galant. Bara att jag snackar för mkt och att jag går ut för att dricka vatten på 20 min och det tycker dom inte om. Men annars är dom glada.
så min mamma gick därifrån med ett leende på läpparna.

Iaf , efter skolan åkte jag och pinar och mötte upp baraa. Så åt vi lunsh på mc hahah! fett tjocka vi är alltså.
'(A) sen drog vi på arabiskan och som vanligt har jag inte boken med mig och därför fick jag gå. Men va ju tvungen att vänta på baraa hon hade läxförhör!
vi araber alltså :D

MÅSTE PÅ TOAAAAAAAAA! innan jag drar såg ni min leila hade gästbloggat. hon är bara för ful men älskar henne ändå ;)

GÄSTBLOGG LÄÄÄN

shooo LEILA häär , jag å marie sitter i biblan nu så kom en kill kompis till mig så vi hälsa men marie och setareh tyckte att han va skitt snygg jag bara ööhh ? HAHAH okej jag e sämst på att blogga.
men jag älskar NELLY HAN E MIN MAN FINNS INGEN SNYGGARE !!!! de e inte sista gången jag bloggar på marie blogg håll utkik de kommer meer :D för de finns ingen marie mer utan de e LEIRIE NU HAHAHA :D ABOOSHEVA 4 EVER <333333333333333333333333333333333333333333333 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH XD

här får ni en bild på min man NELLY NJUUT :D

today casual wearing






leggings och blå tröja bikbok.
scarf- gina tricot.
skor- sko punkten!

Nu drar jag på utvecklingsamtal. om jag uppdaterar betyder det att jag överlevde.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL! :D


beat it

Shuuu, hur är läget?

åååh vet ni? jag har utvecklingssamtal kl 9. Jag kommer dö. Högfrånvaro för seg på lektionerna och små andra saker. Som för pratig. För tro mig jag är pratglad älskar att prata. ;)

iaf, hoppas på det bästa iaf. Jag ska ändra mig iaf. Jag ska bli en bättre tjej i skolan, orka slösa bort framtiden, nu måste jag byta ut barn utanframtid till barn och fritid. Så nu fan!!! kunde jag inte tänka på det tidigare innan mötet så mina föräldrar blir glada på mig:o

jaja, iaf jag ska börja göra iordning mig. Svär jag orkar inte. Mamma ska ändå skjutsa mig till skolan så vi nåste börja åka runt 8 så idag slipper jag springa till bussen ;)

Efter skolan tänkte jag plugga i bibblan med leila, jag är så mycket efter i svenskan och arbetssätt och lärande Så idag ska jag vara en plugghäst.

NU SKRIKER MAMMA!

peace

thats why

Varför vi älskar er killar!


*Sättet ni ser ut på när ni kliver ur duschen med
en handduk slarvigt knuten runt höften.

*De där djupa rösterna ni får på morgonen.

*Rufsigt hår när ni är nyvakna.

*Sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor på
(helt olikt hur vi tjejer klär av oss).

*Att ni direkt förlorar ca 75% av era hjärnkapaciteter
när ni smeker insidan av våra lår.

*Att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom
att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.

*Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken.

*Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom
oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk.

*Den naturliga parfymen, doften.

*Sättet då våra händer känns så otroligt små inuti era.

*Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får
när ni försöker få av oss bh:n utan att lyckas.

*Hur ni erbjuder oss att låna era jackor, trots att ni bara
har en t-shirt under och det är jättekallt.


*Hur ni ser ut som små barn när ni sover,
trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna.

*Ni är så maskulina, helt enkelt underbara


dagens låt : rewind

 

Jag älskar verkligen musik, och det är ingen nyhet för dom känner mig och vet vilken galning jag är. tex igår när jag fikade med pinar så hade jag musik i örat och hon tyckte jag var osocial. När jag läser bok kan jag inte förstå texten utan musik i bakrunden och det gör också pinar galen. haha =D

iaf här har ni en låt som jag spelade mycket i sommras och som jag precis börjat lyssna på igen. verkligen skit skön och jag älskar såna låtar. Nej nu tänker jag fortsätta dreeeeeegla!

peace

honey im home!

Har precis kommit hem. Och förlåt för att jag inte uppdatera men jag har verkligen inte haft tid i skolan. För det första är jag skoltrött och jag slappar för mkt .Därför måste jag börja ta i igen som första skoldagarna. Sen har jag stöttat vänner som hamnat i knipa, själv bråkat med en som inte förtjänar min tid, och så har jag träffat traktorn och pinar, leila och sabrine och baraa. kul tjejer. Svär mina vänner är fan bäst och underbarast. Ni är super allihoppa! <3

iaf, jag har inte så mycket att skriva nu faktiskt. Tänkte läsa mina favorit mini bloggar och sen blogga själv en gång till och sen tänke jag sätta på 2/5 men och sova till den. låter det inte som en bra avslutning på dagen vs kvällen?

jo det tycker jag iaf. jalla vi hörs senare är skylldiga minst 2 inlägg innan jag sover.

okej jalla jag tar en kyckling hay!


vad ska man säga. När man hittat sin kamera så blir det egobilder hela tiden!
och fråga inte varför just den posen men jag tyckte det verkade passande för dagen!


nu har jag försovit mig igen -.-

Fan då  jag har försovit mig en halvtimme och ändå trotts alla odds skriver jag ett inlägg för er. Fan vad snäll jag är nu förtiden kan det bero på kärlek (A) isåfall skyller vi på det.

iaf nu måste jag börja göra iordning mig, och springa till busen som vanligt. Har en halvtimme på mig att fixa iordning mig och allt som tillhör!

juste igår var jag inte så glad. Men ville skriva av mig och det kanske var därför ni inte fatta? men tro mig mina vänner fattar allt jag menade.

nu måste jag berkligen gå. VI hörs i skolan nog kan inte lova något-

peax


nattinlägg: say goodbye!

Är det bara jag eller hjälper verkligen musik när man är nere? även om man är glad, arg ledsen eller vad man än är så hjälper musik mig iaf.



Jag är inte på humör just nu och därför tänker jag inte uppdatera mer idag. För vill bara lägga mig lyssna på musik och tänka sönder mig. Jag förstår ni vill veta men det är bara massa skit som går runt i cirklar och kommer tillbaka till dig när du minst anar det.

 Jag förstår mig inte på folk. Som ena stunden är världens underbaraste men med ett annat kompis gäng så förändras dom och rövslickar dom för att få all uppmärksamhet. Jag pekar inte ut någon. Men så trött på att det är alltid så. Varför inte bara vara sig själv hela tiden spela roll vem man är med?

Jag vill bara glömma? vill lämna allt bakom mig? men lämnar jag allt så kommer du plocka upp dom efter mig och springa efter mig med dom igen och det pallar jag inte, det är så jämt!

Jag orkar inte jag vill bort en stund typ drömma sönder mig. Men det bra imorn ska jag träffa H eller enligt mig och leila traktorn. Så hoppas traktorn får mig på bättre humör.

vi hörs imorgon antagligen!


heeeeej!

vad säger man idag har jag uppdaterat skit bra eller ja helt okej iaf. bättre än vad jag var innan iaf. Jag har precis kommit hem från en lång och ganska jobbig dag. först var det skola, sen träffade jag shijar, kristian hazhar och arjan. Sen åkte jag till torget mötte upp s och drog sen till arabiskan som varde i 3 minuter typ. Vi skulle komma tillbaka på torsdag. Iaf, efter drog jag på träning som gick helt okej faktiskt. duktig alex har blivit gooodie!

iaf nu tänkte jag hoppa in i duschen sen lägga mig mysigt och sova tidigt. hej det rimmar ju? fan vad bäst jag är ;) nej för mkt skryt igen.

vi hörs senare. pussss



Vi bjuder på en bild som är tagen efter träningen därför det ser ut som det gör ;)
men vi bjuder på oss själva här så ;)

Fett skön neger ! =D



vänta nu skrev jag neger där uppe? det får man ju inte göra. eller ni får inte, men eftersom jag är "neger" eller mer wanna be neger så får jag skriva hur mkt neger jag vill för vem vill inte se ut som en neger typ som min man chris brown. =D

iaf över till sången gimmie gimmie gimmie så jävla skön. Igår på lektionen så bad mig pinar mig lyssna och tro mig jag fastnade.

jalla lyssna och njut.

nu är jag klar!

Nej tyvär ni får ingen dagens outfit som jag vet att ni vill ha. Men älsklingar jag har ingen kamera, fråga mig inte vart den är. lite uppstoppad här och där. Svär har ingen aning om vart den är.

men jag tänkte vara snäll och leta upp en gammal bild på mig med den outfiten. im so sweeet today, först uppdatera sen leta offf vad kommer sen? iaf. vänta 

 

Kolla vad bra jag hittade en bild! det här har jag på mig men med höga stövlar istället.
leggings . bikbok tröja - ingen aning. skor skopunkten.

YAAA! =D

iaf nu måste jag börja springa till bussen ( jag sa ju det förut att jag var tvungen) men vi hörs nog kanske i skolan jag ska försöka. Kan kanske hissa och dissa eller något. Får se vad vi hittar på.

nej nu måste jag störtspringa till bussen fan ska jag alltid babbla för mkt:o
vi hörs mina fannnnnnnns ;)

peace


glömde posta inlägget i morse så här kommer den, det var imorse jag skrev och därför står det ska springa till bussen och massa. iaf nu sitter jag på skolan och ska redigera bilder. peace

Godmorgon!

Det var längesen ni fick ett inlägg 6 på morgonen inte sant? iaf, jag har tänkt och jag måste börja uppdatera oftare. Därför tänker jag uppdatera i skolan, hemma, hos kompisar ja du överallt!
Sen är det ju för att mina kompisar ber mig att uppdatera mera för att dom tycker jag är så rolig*host* *skrytning* och vad gör man inte för sina vänner? jo precis, inget. eller jag menar allt! (A)

iaf, jag ska försöka komma upp ur min varma säng och hoppa in i duschen och sen ta mig lite nya kläder. Shoppade igår glömde ta upp det, skit samma. Sen ska jag springa till bussen, jo jag vet att jagkommer springa för så snabb är jag inte på morgonen tyvär ! så jag vet om att det blir springning. =D

jaja nu har jag babblat på för mkt. Det tog 5 minuter att skriva det här och det kommmer ta flera timmar att ta sig ur sängen.

MAMMA DRA UPP MIG!

peaceeee

BOMBADE SÖNDER HENNE!


( det utsuddade fick ni inte se, privesy thanks. omg nu märks det att jag skippat engelskan. =/





Hahahaha ja vad ska man säga. bombade sönder hennes liv. Svär jag är jobbig på msn så adda om ni vill bli bombade jag är ju så kallad arab alltså självmordsbombare! ;)

jajaja nu ska jag inte göra så ni skrattar mer, ( hahah) jag vet ni skrattar för fullt. Nej nu är jag för rolig.
HAAAAAAY!

(ingen skrattar eller hur?)

MARIA DAO!

Jo nu är det så här att jag har blivit hotat av en liten tjej. http://mariadaos.blogg.se. Hon säger att jag måste länka henne och ladda upp egobilder och hon säger att jag måste skriva att jag vill vara som henne. Gissa vad hotet är ? Att hon tar all mat från mig och den som rör min mat den, uff den gör jag hamburgare av!

iaf här kommer lite bilder ( inga egopic direkt)







vad söt jag är inte sant ;)



DET ÄR SÅ TYPISKT JAG, klumpig, men det gillar vi! =D


PUSSSS !

hay !

Sitter i bibblan på min gammal skola. Det var så mycket folk här så sent så tänkte gå inte och kolla läget lixom. Ja men då får man veta att vaxinet tas idag. Och sen fick jag syn på datorn och täntke vara snäll och skriva ett inlägg till er.

iaf , jag har varit på skolan idag. Helt okej dag, lite sliten kanske. Men det blir man efter ett tag, SKOL TRÖTT kallas deet för dem som inte vet haha ;)

Sen åkte jag på träning som gick ganska bra, det blev inte så mycket träning mest skratt och roliga kommentarer av roliga mig ;) ja låt mig skryta livet är för kort!

iaf, har sätt att lilla tjejen har skrivit om mig igen, haha det bra. Gör mig känd. oh nej nu kommer hon skriva ett till inlägg om mig att hon inte alls gör mig känd. åh nej nu måste jag sluta skriva om henne , någon måste visa att den är mogen iaf. ITS MEEEE!

jalla jag ska dra mig hemmot nu, kan uppdatera när jag är hemma ist. Orka sitta här dom stänger ändå nu!

pusssssssss

hot hot hot hot is hot in here.

Tjena, hur är det? omg fråga mig inte tillbaka. För jag är irreterad. 100000 barn skriker sönder mitt öra, 1000 grader varmt i mitt rum. UNGJÄVLEN SPELAR SÖNDER PIANOT! OMG DET RÄCKKKKKER !!!

Jag döööööör .omg jag vill bara springa ut och doppa huvudet i snön synd bara att snön inte kommit.

oho jag orkar inte det är för varmt jag är äpple sugen och jag hatar små barn. GAAAAAAAAAH!
nej jag har inge att skriva, ska ta och ladda upp bilder som är tagna på skolan, när jag och sarah lekte gangsters .

haay med er!



JAG RÖKER INTE, om ni tror det. Utan det är bara för att vi lekte gangsters!



Nej nu orkar jag inte, spricker snart!

peaceeeee



SÖNDAG!

God morgon. Hur mår ni en sån här vacker morgon/eftermiddag? ia, jag har precis vaknat. Vet ni? jag ska städa hela mitt hus idag. alltså undervånningen och mitt rum räknas som mitt eget hem. Så ska skrubba, dammsuga och allt som tillhör städning.

Sen ska jag raka benen, ut och springa, noppa ögonbrynen m.m. Så jag har fullt upp hela dagen faktiskt. Men ska försöka skriva några till inlägg idag för det har jag inte gjort på länge faktiskt.

iaf jag har inte så mkt att skriva nu. Jag måste skynda mig innan mamma får spel på mig, ( okej hon har redan fått det men)



VI är för snygga! =D
















-.,lo975dx               ddtrr6666


Inuti min rosa ipod



Jason Derulo - whatcha say


Sean paul - Tempreture


Sean paul ft shaggy - hey sexi lady.


blackstreet - billy jean (no diggty remix)


Dem här har jag lyssnat sönder på min ipod. Love theem!

Men nu är det så här att jag har tröttnat på min musik. ( inte dom ovan, men resten av dem 349 låtarna på ipoden) Så ge mig lite tips på nya som gammla låtar. du kan ju skicka din spotify lista till mig eller bara länka till youtube, eller skriva låtens namn. you got the picture?  Goood!

skicka på och hjälp mig fylla på min ipod med bra låtar.
vi kan göra så här också den som säger bästa låten får en länk. voila!

peace


No money no hoes

godmorgon? nej nu är jag ute och åker moped. God kväll? ja det låter mycket mycket bättre. haha iaf. Jag sitter här och kollar på idol ÅÅÅH längtar när tove och erik ska sjunga. Dom är bäst i idol. =D

Idag har jag varit på ansiktsbehandling. fyfan vad skönt det var omg. jätte mysigt. Jag råkade somna, oppps men vad ska man göra när man är tröttt efter en lååång vecka. Därför jag är hemma ikväll och chillar!

Jag har verkligen inget att skriva. Eller jo kan väl vara lite bitchig. Alla älskar mig alla vill vara som mig, för jag är snyggast och bäst. Alltså min mobil ringer hela tiden alla vill vara med mig också.

pfffffff. LÄGG NER MARIE, Jag är bara mig själv. Alltså en söt och glad tjej, inte alls en sån som tror För mycket om sig själv. (tolka det gumman som du vill)

Nu börjar idol igen, jalla vi hörs imorn brooochan.

/ peace.


saknar dig <3


-

Ja vad ska man säga har jag slutat blogga? har det hänt något? NEJ chilla bäbisar för jag har bara inte haft tid för bloggningen. Men det är för att jag har ahft så fucking med skolan, kärleken , vännerna och handbollen.

okej vet inte ens varför jag skriver har inget att skriva. Ville bara säga att jag lever och att jag inte slutat blogga helt, (än) men när jag ända börjat skriva. kan jag väl berätta lite om veckan.

Måndag: skolan är dryg och jag orkar inte mer, sen blev det köpa present till pappa och sen träning.

Tisdag: Skola, lika drygt! men iaf, efter blev det en kompis.

onsdag: skolan igen, ännu mer dryg. Men det spelade ingen roll skulle ändå träffa en speciell person så det gjorde inte så mycket med att skolan gick drygt. Iaf träffade den så kallade traktorn (leila du är den enda som fattar) hade skit kul men en jobbig killle höll på som fan , ta åt dig wisam ! :D haha

torsdag: Alltså idag. SKOLAN VAR SKIT ROLIG! (haha) ofta tänker ni? jo men vi hade afrika tema faktiskt. så först dansade vi, fyfan vad ruuuuuuuuuligt. Sen hade några föreläsning, och så kom dom nya 1orna på besök också. haha kulllllligt!
efter skolan va jag med Pinar, saknat dig bobbo!! vi åt på mc sen drog vi till uno och chillade där. Spelade biljard och lite annat chill pill!

Nu blir det gleeee igen, peace!


SAKNAR SOMMAREN!

Im little to late

Hello my friend. Lite dålig uppdatering de senaste dagarna och gusch jag säger jämt så och jag tänker inte säga att jag ska skärpa mig för det kommer jag inte göra. även hur mkt jag än säger att jag ska skärpa mig så kommer det inte gå. För jag har inte tid och jag har tappat så mycket för bloggning. för min fantasi har tagit semester och åkt till disney land för nytt batterie.

Iaf, idag har jag varit i skolan ,blää som vanligt. Efter skolan åkte jag på träning med saraab och hatiham i hälarna. =D
Efter träningen som i för sig sög ( har rejäl stukning så kunde inte träna ordenligt) så va vi i hallen och skrattade ihäl oss. Hahah!

förästen farsdag var det ju igår bree? vad köpte ni till eran farshaaa? jag köpte iaf äkta blatte tofflor med strumpor. Grymt snygga walla. hahah skit kul den är sten hård asså tofflan så jag och saraab skämtade sönder oss förut om den! som att nu har pappa äntligen en tofflla att slakta oss med om vi kmr hem för sent eller något ;) (haha)

nu blev det för mycket text. Hoppas mina få läsare inte är lika lata som mig och orkar läsa allt jag skrivit. För annars är det to bad , då missar ni ngt kul okej skämt skämt och åter skämt.

Nu märks det att jag är trött för när jag är trött så babblar jag ( eller i det här fallet skriver jag) okej förlåt. peace! /


Sammanfattning av veckan

1. Tog svinsprutan, Som jag ångrar nu faktsikt. Man har hört så mycket om den så man har ångrat sig. och på tal om ångrat jag sprang ju där ifrån 2 gången för jag är så fucking rädd för sprutor men dom sprang efter mig och tvinga mig sitta ner och låta dom sköta sigg jobb. HAHA!

2. träffat nya underbara människor. allt mellan killar tjejer unga gammla. Dom är snälla allihop och jag trivs!

3. <3 Kan inte säga mer än så (A)

4. jobbet gick i konkurs. ni vet det jobbet jag sökte och fick. Det gick i konkurs så jag började jobba hos pappa igen, så ni tjänar jag pengar per dag och får pengar direkt i handen.

5.Mitt tråkiga liv. händer det inget speciellt. det var allt jag kunde komma på vad jag gjort faktiskt, har egentligen gjort så mycket mer men som jag inte orkar eller vill skriva..

vi hörs senare peace!!

DÅLIG DAG!

Vart ska jag börja? Okej vi tar det från början. Fast nu tänker jag bara skriva vad som var dåligt och vad som hänt inte vad jag gjort förövrigt.

okej,  det var så här jag "baxade" en cykel. Eller ja jag lånade den, för den hade luggit utanför vårat hus i flera månader nu. Iaf, så på vägen ner till matchen så krokade jag i en stolpe som låg i en buske så jag slog i huvet, fick ett blåmärke och massa såååår på kroppen.

väl framme på matche hade vi uppvärmning och då kom en i mitt lag och låste fast min skottarm så jag sträckte ryggen sen trampade jag snett så fick ont i foten.

Men efter en stund det blev bättre. Hade lite ont i huvet efter krasheeen =/ iaf sen direkt när matchen började så kom en i andra laget mot mig och slog sönder min hand så min tumme gör skiiiiiiiit ont.

så min dag har vart helt fucktup! Jag lever nu iaf även att min rygg k*ulllar miiittt liv. nu tänker jag gå skära mig med motorsåg. Hörs sen!


peace


Jag kanske vill sitta ner och kissa.



HAHAH lite smått kul klipp från philips.com


and the winner is....

Jordan sparks... Okej det var länge sen hon vann. Men idag var första gången jag såg hennes performance på amerikan idol. Direkt när dom sa hennes namn, jag började grina mer än vad hon gjorde. Asså det är något med mig som är skit konstigt? när någon grinar så grinar jag. när någon blir skit glad så grinar jag också?

haha allvarliga problem men vi säger att det är gulligt. haha!
Lyssna och njut!:D



Erkänn ni började också grina? ljug inte för mig. ni grina mer än erat liv. :D haha


Dagens humor ;)



Jag kan inte få nog av lilla alfadji. haha så jävla skön asså.
tänk att ha en sån lärare på skolan? haha då skulle jag älskat skolan vafan! :D

" det kan bli kabalik i den här systemen"
" vet någon vad det här är?" " sverige"
nej idiot det är inte sverige, det är en karta. "

HAHA :)

Ego pics!

 Inte så snygga ego pica kanske? Men Lite kul får man väl ha, speicellt när man är ensam hemma och en mamma har tvingat dig att städa halva huset. då är det bara roligare att ta kort på sig själv. ( lite oseriösa bilder då)

varning för monster!!!


i have my four eyes on you




Min pappa tycker jag är vacker!



alien anropar jorden, *chhhhh* hör ni mig? *khhhh*



Kanske ska ställa upp på top model 4009 eller senare!

hola amigos

Hur står allt till? oj jag har blivit en sweedi. nej så här skriver man, whats uuuuup mannen? 

Förlåt för att jag inte uppdaterat. Men jag kan säga att jag har haft fullt upp, walla det är sant. igår spelade jag match det gick .............



Det gick skit dåligt. vi förlorade med 44 - 5. ja vad ska man säga? jag kanske ska sluta handboll fan. Jag orkar inte med att vi inte gör något på träningarna eller på matcherna. vi leker som små barn. nej aldrig. jag måste tänka på saken.

Men iaf, idag har jag rensat mega för att ni visste väl att vi skulle sälja den? nehe okej men det ska vi, eller det har vi nu. vi räknade varenda sak i affären. asså ett tugemi, 2 tugemi med mera med mera. ja ni förstår det var skit jobbigt.

men det bästa är att vi fick rensa vad vi ville ha med. Så jag fick alla tuggemin. och lite choklad. Jag fick ta mer, men jag det räcker. vi säljer ju den för att bli av med allt godis som vi får äta hemma.








Det här är knappt hälften av vad jag fick. Jag har 2 fulla påsar. Men nu kommer det bli jobbigt utan affären. tänk er att i 11 år ni kan ta gratis och massa. nu jag måste betala för allt jag ska ha. Som tuggemi godis påsar, chips påse!

fan vad jobbigt! aja det ordnar sig, jag kommer bli van. =/ hoppas bara som som har köpt mega tar hand om mitt andra hem!

nu måste jag börja städa för sen träning och vila upp mig för skolan! :) yippppie då får jag träffa alla goa.

/ peace


RSS 2.0