bloglovin

Förändra sig kan ingen - men bättra sig kan alla.


en liten 4a åring.


en 10 åring.


en 14 årig marie.


15 year old.


16 åring.


nu 17 år och still the same person.

alla säger att jag ser likadan ut. och det gör jag delvis. man ser ju att det är jag. Men som sagt Jag har inte förändrats jag har blivit bättre bara :D

Nyår är överskattad!

Nu har jag vaknat ur en konstig dröm. nog den konstigaste drömmen jag drömt. haha gush hälften va bra hälften sög! Nej jag ska inte berätta så jag tråkar ut er.. haha =)

Fullt ös här hemma, mamma är igång med städningen som vanligt. så jag måste börja hjälpa till känner jag. Så ska börja städa mitt rum ska göra lite ändringar i det och så. Får se hur det blir då :)

alla håller säkert på att fixa sig inför nyår och är oroliga vart dom ska vara och så. Det behöver inte jag. för jag ska bara vara hemma. Nyår är så överskattat. Man kan supa sig full vilken dag som helst right ? jag är nog smart för att stanna hemma i trygghet med min familj tills nyår är över. :) 

Vad ska ni göra då? något speciellt ni tänkt göra? :)

nu blir det städning för fulltös. puss på er!


saknar sommaren så fruktansvärt mycket.



lite sent ute men ska berätta lite om min julafton.

Det var första julen som jag inte var taggat alls för. Jag vet inte varför, men jag hade ingen julkänsla.
Men iaf jag vaknade väldigt tidigt på morgonen men kände inte för att gå upp ur sängen så kollade på filmer på datorn tills jag somnade igen. vid kl 12 vaknade jag igen och kände att det var dags att kliva upp ur sängen.

Då jag gick upp så såg jag mammas kompisar här. med sina småbarn. llite skrik vart det ju men det var gulligt. Iaf, jag orkade inte hjälpa till med maten så jag drog till jomana istället för att säga godjul och så. Så runt 1 gick jag till jomana. När jag kom dit gjorde jag en arabisk sallad för jag var den enda som kunde göra den, mums blev den.. Sen vid 2 åt dom julbord och jag joinade. Sen vid 3 kollade vi på kalleanka. Jag kollade halva och sen vid halv 4 drog jag hem. (vi bor grannar)

Väl framme hemma kunde ingen vänta på jultomten. Så jag sprang ner och klädde ut mig till tomte. hahah. Det va väldigt kul. Så jag ho ho hoade mig in i rummet fullt med barn och började dela ut. När jag var klar med våran familj, ho ho hoade jag hem till jomana för att dela ut presenter där. 

Sen flög jag på mina renar tillbaka hem. och då började jag fixa mig och så. Väntade på att shanga skulle komma för att hon skulle fira med oss. Så Jag fixade mig och när jag var klar stog shanga vid dörren. haha =) sen vid  7 blev det julbord med familj och vänner. stort julbord i år och vi hade jätte trevligt.

Efter maten runt 9 drog jag och shanga till jomana och va där till 12. då det var dags att gå till kyrkan. Men ja, vi pallade inte. Så jag, jomana och shanga drog tillbaka hem till mig och softade. När mamma och pappa kom hem från kyrkan hade vi jätte kul och mysigt. vi verkligen dog av skratt hela kvällen. Sen vid 3 följde jag och shanga jomana hem.

sen resten av natten/morgonen kollade vi på film. vi somnade runt 7. haha så väldigt lyckad dag! Slog ut förra julen med storm!

lite bilder från dagen!


världens snyggast jultomte. HAHAHA! :D


hahah jag såg mamma kyssa tomten !! ;D


hahahah snygging.






hemma hos jomana var det här senare mot kvällen.

har inte fått alla bilder av dom som firade jul med oss. men nu vet ni lite hur jag firade ;D


Tänk fel om du vill, men tänk själv







3 bilder ni inte sett än. :) två bilder från i förra veckan. och sista bilden är på mig och björn chellman, eller hur han stavas. ni vet han som är med i någon film ?? eller kanske i melodifestivalen haha ingenaning direkt vem det är, men frågade ändå om hans autograf ;D hahaha

Nu ska jag äta lite mat och sen kolla film eller något. Ska leta efter någon att se på först. Vi hörs senare kanske.
pusshey!


vänner kommer och går.

Jag kom ihåg när jag alltid sa att "vi ska hålla livet ut". Men det höll knappt 2år. Jag minns när jag sa "vi ska flytta ihop, och mina och dina barn ska vara bästa vänner"Men nu har jag har lärt mig att vänner kommer och går. Det finns få vänner som återstår. Grejen är den att hur mycket man än säger det här är min bästa vän så är det bara bullshit.. För stunden är det en bästa vän men alla kommer ifrån varandra, alla vänner sviker varandra. Det håller inte i längden.

jag kanske ser ner på vänskap men det är för att jag blivit sårad av nästan alla mina vänner. Jag har valt fel vänner, jag litat på för många och det visar sig i slutet att det är bara mitt fel att jag öppnat min mun, att jag trott annat om personerna. Men jag har också lärt mig att inte springa efter kompisar. Jag kommer aldrig slicka mina kompisars röv för att dom ska stanna som mina vänner. För har dom något emot mig, har dom hört något skitsnack är dom allmänt omogna så allt jag kan säga är FUCK YOU! Ha ett bra liv. Vi hörs när du är dig själv och du har blivit mognare. Thats it!

Alla gör misstag men the piont is to learn from them!
Ja jag har kompisar tonvis av dem. . Ja, jag har 2 bästa vänner. Men dom kommer inte vara här för mig resten av mitt liv. Som min pappa säger Lita aldrig på folk, inte på dina bästa vänner, inte ens på din papi eller på din mami. Lita på dig själv så kommer du långt.

Det är precis vad jag gör. Jag litar på mig själv. Jag vet att jag kan komma långt i mitt liv bara jag kämpar. Jag tänker gå min egna väg och fuck alla som vill förstöra för mig! Ni lyckas inte!


livet var alltid bäst när man var liten. då man hade inget att bry sig om. allt man gjorde var att leka och va tillsammans med alla killar i skolan. Önska man var liten. när kärlek alltid var en puss på kinden. när man va vänner med allt och alla.

vill tillbaka till 1900 talet!!


step up 3D



Har precis kommit hem från träningen. Så nu ska jag kolla på step up 3D! är så himla trött. Har inget att skriva ser knappt vad jag skriver. Så nu ska jag ta det lugnt med godis och film! mumsigt.


Godmorgon!

Hej. Ja, jag vet jag skulle skriva igår om min jul. Men grejen är den att bilderna har inte en kompis skickat än så måste vänta på henne att få dom.

Iaf. igår vart jag med gzime och mamma på stan. Vi köpte lite på rean haha. Mina ögon dras bara på röda lappar ;) haha.iaf. sen åt vi thai buffé mums vad gott det va! Sen drog vi på min träning. och jag hörde så smaskiga grejer om en föredetta kompis. HAHAHA det va så kul så mycket vi dog jag och gzime.

iaf gzime drog tidigt medans jag tränade. Sen kom min mamma och hämtade mig och vi drog hem. Väl framme hemma så kom kocher till mig. Vi drog hem och åt och snackade skit. hahah (ska jag diska åt dig, vänta ropa på din mamma först så hon ser att jag diskar) Hahaha vem är jag nu?? :D

sen vid 1 kom hennes mamma och så drog dom hem. och då deckade jag på en gång. så det va min dag. väldigt trevlig..

Nu ska jag dra upp och äta frukost och packa för har träning idag igen. :D
och imorn ska jag färga håret tror jag ;D !!

peace





jävlar vad gamla bilder, typ 1 år. eller något. jätte snygga hmmm..

God jul / bättre sent än aldrig.

godjul vart väl lite för sent att säga. Men jag har ju inte upptaderat alls på några veckor. haha men jag orkar aldrig. Eller jag är nästan aldrig hemma och jag har ingen dator för att skriva. och ja ni förstår. Men kul att det fortfarande finns läsare. Haha värsta gulligt mina kompisar tvingar mig att skriva för att dom tycker om min blogg. haha men vad finns det att tycka om egentligen. skit tråkig text med tråkiga bilder. varken tips eller annat jag skriver om! men aja, det bra att någon tycker om att läsa boring shit!
gzime känn dig träffad!

Iaf min jul har varit super. gör ett eget inlägg om det snart ist.
Men iaf, idag ska jag upp till stan, möta upp gzime för lite shopping och lunsha ute på thairest.. mumsigt! sen ska jag på träning och gzime hänger på.. Sån stalker hahha.. ;)

Ah sen har jag inte så mycket mer att säga måste upp och äta och fixa mig. vi hörs snart igen, och jag lovar er att vi gör det! :)


haha men snygga "gangsters" vi är (jag och gzime) . Kände för att ha lite dansstil den dagen. who can blame me its so sexy!

grym helg.

hej på er. allt bra? med mig är det super, lite trött men det är skitsamma har haft en grym helg på länge så det trötthet är inget för djuuuuret marie ;D

iaf,  I lördags (igår) kom shanga och hela hennes familj till mig. Haha fullthus kan man typ säga. Hennes mamma och min mamma är vänner också. haha, trevligt. som kocher sa haha ge dom bästis halsband efter 5 min, hahah.

Iaf, sen efter att dom va hos oss hela dagen, så drog jag och shanga till pappas pub och kollade på lite fulla människor, dom var sociala haha. Sen vid 12 var det dags att åka hem till dom,. och jaaaa hur jag får sova borta helt ostress,, att min mamma lät mig. ! haha :D

väl framme hemma hos shanga kollade vi film och somnade direkt.
sen idag (söndag) tidigt på morgonen vid 11 vaknade jag och drog på match, haha väckta stackars familjen arif med mitt oväsen in i duchen, ut ur duchen, äta frukost och plocka efter mig hahah försökte vara så tyst som möjligt men det gick inte jag suger på att vara tyst..

iaf efter mathcen som gick förövrigt jävligt dåligt, vi förlorade. Så drog jag och köpte familjepizza för att överaska familjen arif. efter att vi grisade i oss pizzan fixade shanga mina ögonbryn och lite rensning med tråd! haha aouch va ont det gjorde. sen kom mamma och hämtade mig så drog jag på ännu en träning, fast mer träningsmatch. alltid kul. och nu är jag hemma!

okej jag vet aftonbladet hahaha! sorry inge mer text...

ska kolla film nu peace.


min söta korta kompis haha. dvärgen arif!


hur hon kommer döda mig nu!

btw bilderna är från i sommras.


what a great time.










min syster tog alltid kort när jag låg och sov. bara för att reta mig!

 
Såna tider jag och racha hade. vi bara var konstiga och hittade på en massa varje dag. haha


saknar dig så oerhört mycket. Det går inte att beskriva saknaden. Du var så grym, så underbar så otrolig. det finns så många ord man kan säga.<3


kommer ihåg hur sur jag var den dagen. dem tvingade med mig till en restaurang och kolla på vm finalen. Men brasilien hade redan åkt ut så ville inte dit. Men mamma tvingade med mig så vart så arg att jag var nära på att gråta. men sen ropade min underbara moster på mig och viskade här rök vattenpipa så blir du glad! och hon hade rätt. började le och skratta efter att jag fick slangen i handen hahaha.



HAHAHA. det ser inte ut som jag? vem kunde tro att jag kan vara så snygg... haha


På najwa karams konsär. Kan säga så här.... Det var en otrolig upplevlse. Så glada människor, sån energi, underbara låtar sjungda av en underbar artist och jävligt god mat. mumsigt.

Lite bilder från libanon. Jag saknar mitt land, mina släktingar, mina vänner, mitt hus och allt som har med libanon att göra. Jag verkligen saknar att känna sig behövd och älskad av sina nära och kära. Att man alltid har någon att vända sig till, att man aldrig hade tråkigt och alltid hade något att göra. Jag saknar min älskade vän racha, som jag alltid va med. Som jag aldrig vill släppa taget om. Vi planderade så mycket. Vi gjorde så mycket under så kort tid. Vi upplevde det mesta på 2 månader.

Jag vill tillbaka för att bara sitta med min familj och släkt äta god mat och bara skratta, dra roliga arabiska skämt och dö av skratt så maten fastnar i halsen. Att man alltid dansar till hög musik efter maten när man är proppmätt som min mormor säger, dags att banta maten ni ätit upp och dansa.

Jag saknar kärleken människorna ger till varandra. Det räcker med att man går ut på gatorna så ler människor och frågar alltid hur du mår. Även om du inte känner dom så ska dom alltid vara så snälla och vill ditt bästa.

Jag vet att det blev lång text. men ibland har jag lust att skriva av mig lite av mina känslor, mina tankar och funderingar.

Men som sagt libanon är mitt land, mitt liv, mitt hem. Jag längtar tillbaka varje sekund.

Familjen är den bästa gåvan.

Jag måste bara säga att jag älskar min familj så mycket. Min mamma, min pappa, mina två bröder och min syster. Dom ställer verkligen upp för mig när jag behöver dom. Jag kanske inte ser det, men dom finns alltid vid min sida och vill bara mitt bästa. utan dom så skulle jag aldrig klara mig.

 Jag bråkar ofta med dom, jag är alltid envis och säger emot. Men det är något man inte tänker på. Jag visar inte så mycket kärlek för dom och skäms att inte visa dom den kärleken dom verkligen förtjänar. Man tar sina föräldrar för givet och man skäms alltid över dom. Men man ska aldrig skämmas det är era föräldrar, Din mamma som bärt dig i 9 månader, som uppfostrat dig och som visat dig kärlek. Paradiset ligger under dina föräldrars fötter.

Så ta vara på det ni har. Alla har det svårt i sin familj det är inte alltid det är så bra men kämpa det är trots allt eran familj, eran bästa gåva. Jag älskar er, azar, salma, george, abdalah och albertina. Ni är det bästa som finns och tack för att ni finns i mina liv. Ni är unika.<3


Kärlek!

white chicks.

hej. nu har jag precis kommit hem från gymmet. Jag vet jag är sjuk och har ont i magen, men tänkte så länge jag ligger och degar och äter massa skit godis så kommer jag inte må bättre.
Så drog ner och gymmade en timme. och jag kan säga er att jag mår så mycket bättre verkligen.
sen var jag ute och tog en timmes promenad efter träningen för att bara lyssna på musik, slappna av och tänka.

Så nu är jag hemma i värmen igen och jag ska ducha och fixa lite grejer inför skolan imorgon.

Innan träningen så kollade jag på white chicks och full house serier och åt så mycket godis att det kändes som att träningen inte gjort någon nytta. haha :p

Jag ska iaf hoppa in i duschen nu. =)


hahaha skön!

peace.

godmorgon

Länge sen jag skrev. 'Mycket har hänt, mycket bra och dåliga saker. Har inte lust att skriva det dåliga. Men jag kan säga att Jag tycker man ska stå för det man säger. även om man har fel, ljugit eller snackat skit. Man ska alltid säga sanningen och alltid stå för att man har sagt något. Att en 20 åring inte kan stå för det är väl lite roligt. Men annars är det bara skrattretande, för att jag vet vad som är sanningen och det gör hon också.

haha aja allt man kan göra är att skratta och bara glömma, orka lägga ner tid på sånt skit ärligt!

Iaf, Hejsan alla mina bloggläsare. Kollade statistiken och det var över 70 på 3 dagar, och jag har inte ens uppdaterad. Så det känns skönt att det finns någon som läser även när man inte har skrivit något. haha, gulligt!

Iaf, idag är jag tyvär sjuk och ligger i sängen och degar. Jag har också fått min lingonvecka och det känns så jävla jobbigt. min mage gör ont, det känns om någon hugger mig med en kniv. uuuuffff!! :o

aja skönt att min mamma är hemma, hon tar hand om mig! <3


Nu blir det frukost sen film hela dagen, funderar på att springa ner och köpa lite smått och gått!


RSS 2.0