bloglovin

VILKEN KVÄLL!

godmorgon! allt väl? vaknade upp nyss. skit skönt!!

vänner ?? vilken jävla kväll det var igår! Det blev inget jobb för mig utan en av mina närmaste kompis kom PINO hade inte träffat henne på 1 hel månad. :( så vi drack och dansade loss. amasing feelings. jag svär!
men det blev så lyckat för pappa också. Det var sååååå mkt folk! man fick max vara 150 personer och vi fick inte släppa in flera. Så det stog runt 40 ute i kö och väntade på att få komma in!

Öl hit och dit, skrik hit och dit, musik hit och dit. Det verkade som om folket hade kul, minst sagt jag också!
men det var så äckligt många gubbar höll på att flörta. Asså usch jag sprang till pinar och höll i henne!=( en man höll om min midja och försökte ta in mig i dansgolvet " skit i din pojkvän" MEN UUUH jag sprang till pappa och gömde mig ;: hahaha! sen en bara aaa här står du och är sexig och vacker! fett äckliga!! =S nej uuuuuh.

okej jag skyrter låt mig :) hehe men det var kul och lyckad kväll!
det blev även ett smått bråk och det var pinos kille som bråkade.! fan att det slutade så =( men aja fulla människor gör saker dom inte vet om typ!

men nu blir det att tagga för match hörs senare idag! pusss.


innan alla kom!!


broshan ;)


pinar hennes kille och jag står lite bakom skiten!!



kommer emr bilder ikväll!
måste raka benen nuuuuuu =)

pusshey


HEJDÅ!



vi hörs imorgon!  nu drar jag och dansar hela kvällen på dallas puuuuuuuub :) hahah
okej inte direkt dansa, blir mer ta hand om kläder men den lilla platsen jag ska stå på ska jag dansa ;)

ha en trevlig kväll vi hörs imrogon!


V-BLOGG



HAHAAHAH . vi är smått oseriösa och dålig kvalité men vi fulade oss en dag i skolan vi hade fett tråkigt faktiskt ;) haha
enjoy!!!! :D

peace.... fett skämmigt juuu!

this day is uff!

godmorgon alla sötnosar! jag har så fullt upp hela dagen faktiskt!

* vi får släktingar idag som ska vara med på öppningen av pappas pub.
* Idag ska jag stå i klärummet där jag tar emot kläder och hänger upp samtidigt som dom får ett nummer att hålla reda på.. Pappa tänkte jag kan börja servera lite längre fram för att det är första gången för mig liksom!
* alltså ska jag börja jobba på en pub med att servera och kanske bartender??? :d trevligt.

iaf och innan allt i kväll måste jag göra mig så fin som möjligt och jag tänkte ska jag ha min högmidjade tjol ?? det ser ut som om jag ska servera öl till dom och den är lite sexig?? får se vad pappa tvingar på mig för arbetskläder ;) hehe.
 men iaf jag måste noppa ögonbrynen och såå fan fett jobbigt orkar inte det!!!

Sen vaknade jag upp med VÄRLDENS STÖRTA FINNE MITT I PANNAN och vet ni vad det betyder? jooo att det är min lingon vecka !! =/ åååååååååh.
bad timing.

iaf, håll utkik senare idag det kommer en videoinlägg som är ganska gammal som låg på datorn och skräpade :) och det är rätt många som tjatat om videoblogg så nu senare idag kommer det håll utkik :)

annars idag blir uppdateringen jätte bra:) det förtjänar ni!


SAKNAR DIG MIN ÄLSKLING! <333
haha oooooh nice as i have NOT!! to big!


ändrade planer helt typ!

I förra inlägget elr förr förra inlägget kanske det var? jaja iaf, jag skrev att jag inte hade några planer och att jag inte ska göra ngt idag. Det blev så ändrat!

Leila ringde och undrade om vi skulle gymma och sen bada och basta! självklart ska jag med!
så vi drar först gymmar, hahahaha vi dör direkt elr vilka vi HON!! nej men iaf, efter en timmes oseriös gym badade vi(gymet och badet är i ett och samma) så vi badade och hoppade från 3an hahah jag dog nästan... tänkte hoppa från 5an men det var stängt man fick inte! iaf sen duschade vi och bastade en 20 minuter, och efter all träning och bad så drog vi till Mcdonald och åt mat, hahah bra där! egentligen onödigt att träna när vi äter lika mkt =) haha..

iaf sen kom min mamma och hämtade mig och så såg min dag ut.! hade skiiit kul som vanligt med min baby... det är bra hon är underbarast. vi gled isär under den tiden jag var på prao .. Men nu har vi hittat tillbaka till varandra igen skönt! JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT DU ÄR MITT ALLT LEILA §§ <3

Nu ska jag kolla film jag är så JÄVLA TRÖTT =(


fejk smilie men jag försökte leka söt  ;:

peace


idag ser jag ut såhär :

Softa kläder och dåliga bilder det är vad det här inlägget kommer handla om!


idag har jag på mig en soft blå tröja och jenas från bikbok och halsduk från åhlens och ringar från glitter


bussen har precis åkt så jag missade den. Får springa efter nästa!!


puss



godmorgon sverige

godmorgon!

VAKEN! åh vad gott jag har sovit. Jag somnade runt 10 och vaknade för en halv timme sen och så råkade jag somna om och vaknade nyss. goodie :)

Idag är det min sista dag på dagiset det känns skönt men jag kommer verkligen sakna några barn. Hur ska dom klara sig utan mig, jag menar... jag är som gjord för barnen. HAHA asså vad leker jag! :S

Efter dagiset ska jag nog direkt hem, min bror är hemma och tänkte jag kann vara med han. Har inte trättat han på länge nu så . det är trevligt!

Men j ag kommer nog inte kunna uppdatera mer idag föräns vid kvällen! så hållutkik och jag ska bli bättre med uppdateringar men det är bara tillfälligt !

peace



mina söta kusiner, 15 juni åker jag till libanon och då får jag träffa alla min underbara släktingar! :)
<3


<3

Hejsan bloggen. Jag är inte så bra på att uppdatera när jag praktiserar eftersom att jag har ingen dator och kommre inte hem förens 8 / 9 varje dag.

idag har jag varit på prao och träning. Juste innan träningen dansa jag bugggg. FYFAN VAD KUL DET VA ASSÅ! ni som inte testat bugg måste testa nuuu!! :D så jävla kul och han tyckte jag var skit BRA!! :D
hahah..

Jag ska nu skriva klart en grej till praoen, sen ska jag ha frukt time och kolla film :)

vi hörs imorgon elr ngt för kanske inte hinner blogga mer! :)

pusssss



Dagens låt --- love it! <3

shooooooo

Hola amigos, como estas? oooh kolla jag kan spanska ;) hehe.

iaf, jag vaknade nyss, försov mig lite, klockan ringde 6 och jag snoosade till halv 7 och det betyder att jag kommer försent igen till dagiset. och JAG som ska ha BAMSE GYMPA med dom som dagens aktivitet.

efter skolan ska jag nog träffa leila en putteliten stund och sen dra mig på träning.. Ohnej jag måste raka benen nuuuuuu innan jag drar till dagiset, stresssss stressssss stresss =( 

försöker skriva sen, men inget säkert.


vi bjuder på oss själva :)

hemma nu!

i förra inlägget skrev jag att jag uppdaterar vid 8, tyvär kom precis hem och därför kunde jag inte uppdatera!

men jag hade en jätte bra dag idag. Först började det med praktik, på rasten drog jag och träffade shiyar på hans prao. Han hade ordnat en pingistunering så jag spelade med han. och sen drog jag tillbaka till praoen och det var lite segt..

vid 5 drar jag och möter leila och natha och så drar vi på tjejkväll. Mysigt. det är varje onsdag på uno. Det kommer vara super mysigt, vi är en liten tjej grupp som kommer hitta på ngt roligt tillsammans och grejer :) alltid mysigt :)

sen åkte jag hem och drog till pappas jobb och åt mig fet och så skjutsade pappa mig hem och nu sitter jag här. HAr precis stängt av telefonen med leila! vi snackade lite privata saker :O

men nu måste jag skriva en raport om hur dagiset har varit och den ska vara inne imorgon och därför måste jag börja nu :)


Men du vad är det här för fejk smilie???????





blev tyvär ingen bild på leila hon fastnar inte på bild idag säger vi ;) haha

puss!!

today im wearing ?

Tröja - hm
tjol - gina
leggings- bikbok
armband - hm
ringar - glitter
klocka- guldbutiken!
halduk - åhlens





Ska springa till bussen nu.. men vi hörs när jag kommer hem runt 8 typ :)

puss <3


facelook?



byeeeeeeeee !

goooooodie

asså jag hatar att skriva rubrik? bara för att jag nte kommer på ngt passande att skriva ibland.! jaja det hör inte hit att göra!

godmorgon! haft en bra godnatt sleep? Jo för det har jag. Har sovit som en liten princessa! mysigt och bra.
idag börjar jag praktiken 9 och slutar halv 5, men jag tänkte om jag åker 8 så slutar jag halv 4??? ska jag ska jag ska jag?

jaja jag får se vilken buss jag hinner! EFter dagiset drar jag på uno på tjejkväll, det blir mysigt.
och nu ni?? sen när jag drar hem uppdaterar jag med inlägg ;) haha det har ni väntat på huh?! :D
puss i know!

men ni får ha en bra dag!


bild från igår ! jag och älskade baraa <3

shulululu.

sorry för dålig uppdatering men jag kom precis hem :) 

dagen började med praktik. När jag hade rast så träffade jag buba en stund, en skön typ fast inte så skön när han slängde in mig i snön och jag blev klassblöt. Med iskall röv, blåta skor och frusna tår och en sur min gick jag in från rasten!

Efter praktiken mötte jag upp baraa och vi drog till torget för att få kläder några kläder av leila. Sen drog jag och baraa till mc och snackade lite, det var länge sen vi träffades, saknade henne <3

iaf sen drog jag på träning och hon hem :)
har precis hoppat ut ur duschen och nu ska jag skala äppelsin (som barnen på dagiset säger) och kolla full house :)

min mobil är urladdning och därför kan jag inte visa bilder som jag och baraa tog i bussen på väg hit! men jag visar bilder så snabbt min mobil laddat lite :)

pussssssss

HOME TROVE ALONE

shuuuuu bloggen, yaa nu är jag hemma skönt!

Jag har som sagt varit på praktik och träning. och därför inte kunnat uppdatera. Jag har inte så mkt att skriva faktiskt. jag är helt torr idag fan!! 
jag kan säga såhär att jag somnade skit tidigt igår och därmed vaknade jag jätte tidigt jag vaknade 4 men somnade om till 6 för det var då alarmet gick! hehe :) 

jag tänkte borsta tänderna och sätta på en mysig film,,, för jag har bestämt varje dag klockan 10 ska jag stänga av allt jag gör, sätta på musik och sova, för då orkar man med dagen mer, för det kände jag idag, var jätte pigg ;=)

men vi hörs nog inte mer idag, kanske innan jag somnar, men annars sköt om er ! puss §§ 

 
skadade knäna på träningen idag, elr jaa jag skrapade dom,, syns det elr ?? dom är helt rödaaaaaaaa! =/
asså jag skadar mig altid när jag tränar, jag stukade fingret på matchen den är helt SNE!! :( hehehe


godmorgon!

klockan är 6 och jag har precis vaknat, jag börjar klockan 8 idag på praktiken. så jag måste ta bussen kvart över 7. för jag bör i förortens förort och min praktik ligger inne i karlstad en timme dit ungefär ! men jag brukar komma lite sent för att jag skyller på att det inte kmr tidigare bussar, för det gör det men jag orkar inte ta en tidig buss bara!!

Jag slutar iaf halv 4 och då ska jag direkt till handbollsträningen... så jag har inga planer idag alls typ.
Jag måste börja göra mig iordning nu mina vänner. Om då menar jag om jag hinner så kmr ni få en dagens outfit,, men inget säkert för klockan är 6 alltså för mkt! :(

men annars sköt om er sötisar så hörs vi ikväll!

puss §


så ser jag nyvaken ut! håret lite överallt och utan smink och jaaa almänt trött!!
och bry er inte om sminket som ligger runt spegeln. ! :O haha det går inte bort!

aoush!


Jag har varit med i en motorcykel olycka???
Jo för två år sen när jag var i libanon med familjen så träffade jag massa nya kompisar. Speciellt en "cool" kille som alla tyckte.

Jag tänkte va fan låt mig låna din motorcykel ska bara köra runt huset!! and let me tell yaa jag hade aldrig åkt en motorcykel förut!
Så jag sätter mig på den (utan hjälm :O:O:O) och försöker sätta på den, efter att han hjälpte mig så sa han "gasa lite försiktigt" Men tror ni marie är någonsin försiktig, nopeeeee aldrig. jag gasar och motorcykeln åker och jag kör in i en vägg tur att jag inte körde i bilen som stog exakt bredvid väggen.

Jag fick sår lite här och där. som tur var så slog jag inte i huvudet som kraftigt. och mina föräldrar tackade gud och sa att jag hade en skyddsängel vakandes över mig!!

iaf sen den dagen har jag inte vågat åka varken motorcykel, moped elr bil UTAN BÄLTE! haha!


den syns inte så bra på bilden, men ser ni såret kors över knät?
den fick jag av händelsen.. Jag åkte in för att sy den men såret var inte jätte ljupt TACK GUD! så jag fick knäbandage elr va det va och jag använde det i flera veckor!

 fick så mkt mer sår som en i bakhuvudet men jag har SÅ mkt hår där så det syns inte !! ;)

men iaf så nu vet ni något mer om mig!

äntligen!

Nu är jag äntligen klar med hela mitt rum. uufff det känns så fräsht nuu!! rummet lyser bling bling =D
jag har skrubbat, damsugit, dammat, jag har inprincip gjort allt för att få det rent!!

jag är jätte nöjd och ska se vad jag ska unna mig med, det är iförsig söndag idag??? ska ha en kväll´för mig själv, måste noppa ögonbrynen, raka mushen, raka benen, packa inför imorgon, jag har mkt att göra, som är marie style?? men orka!! :D


fint va?


jätte mysig och fräsht! ska krypa emellan ikväll och mysa med mig själv ! (A) ta det hur ni vill ;o



fint det blev vaaaa? :D

måste städa!!!


MITT RUM! ufft vad äckligt. med kläder, tops, skor, bhar och massa annat skit.
måste ta och städa mamma har redan fått spel på mig och snart hänger hon sig på plats om jag inte börjar städa nu!


jag har allt i mitt rum fan!

här har ni dagens låt som jag taggar till med..
 vi hörs sen ! pusss



varsegod. taaaaaaaaaaaaaaggggga!

let me hear u say!!

gangster or what?



vad är det här ????? ufft dricker marie??

haha bilden är från nyår när jag firade med leila, och vi hade ju förfest hemma hos henne XD haha!
det slutade såå bra!

jag svär saknar nyår. Den var så bäst. Så mkt vi gjorde, så kul vi hade.
Leila är bäst!! du gör mina dagar speciella! <3
LOVE THAT GIRL!

sorry visste inte vad jag skulle skriva om! har ingen fantasi för 3 öre idag.
men ska fösöka komma med ngt bra underdagen...

håll ut kära vänner!

peace


godnatt!

hejsan sötnosar. idag har jag bara tagit det lugnt bortsett från matchen som var tidig idag.. Sen har jag kollat gammla bilder, kollat på en elr två filmer, ätit mig så fet att jag rullar upp för trappan och lika så ner! 

så nu tänkte jag säga godnatt med 3 elr fyra roliga bilder som jag gjorde om för 3 år sen typ.. skit gammla bilder men lite roliga ;)

men iaf, ha det bra brothers and sisters, peace on earth. 

 


hahahha jag är sämst på .... vad det nu är jag gjorde dom här i för program ;: haha


ni kanske inte ser det roliga i det här. jag gjorde ansiktet skit vit, för att halsen är brun och ansiktet är krit vit! hahaha :O:O jag vet att ni tycker jag ser ut som en clown därför ni skrattar ;)
iaf 3 år gammla bilder.
=/

puss


bildbomb§§


jag och emin, såå söta :)


gammal bild =( fina vi är dåå


Karam emin och jag! jag syns ju oxå ;: haha


SKIT GAMMAL BILD :(


ett år gammal bild men snygga som vanligt ;) §


2 år gammal bild och det var tider det! <3


ufft sexigt jag är ;)

när man har tråkigt brukar man kolla gammla bilder och jag hittade jätte många faktiskt ;) haha!!
orkar inte mer... för blogg.se är skit segt!

hörs snart!!

vi kör på svartvitt!

Jaa jag vet jag gnäller för mkt, men snälla kan inte snön bara försvinna det är inte ens fint längre.
det har snöat hela dagen och snön blir bara mer och mer, snälla det är säkert inte bara jag som tycker att nu räcker det med snöö i sverige, nu tycker jag solen ska komma fram och smälta ALL snöö här ifrån!!

jag börjar tröttna rejält har alltid hatat snön!!!

haha fick lite roliga kommentarer förut, haha jag sa ju det att folk kmr säga MEN ÅK HEM DIN JÄVEL, inte direkt såå skrev dom men lite kul ;) haha bara kul för jag bryr mig inte,,, jag lovar TILL SOMMAREN DÅ JAG ÅKER TILL LIBANON KOMMER JAG SPOTTA PÅ SVERIGE! ;) ooooooh nu kmr det koka i folk ;: bitch slaaaaaaap!



asså ser ni inteeee? man kan inte gåå utanför våran dörr utan att drunkna i snön!!
ser ni vad det är som täckt med snööö?? seeeeeer nii? precis snön är i vägen!


utanför mitt fönster:o man måste stå upp för att se ut genom fönstret, snön täcker halva fönstret oxå!!

KATASTROF!!! =S

kill me, nu ska jag duscha men KOK HETT VATTEN OCH SEN BLIR DET FILM., en SOMMAR FILM! :D

pusssss

godnatt


Ser inte mina läppar ut som ett hjärta ;) hehe jaaa låt mig skryta liteee dom är ganska fina, hhahaha! (A)
iaf, hade rött/rosa glittrigt läppstift på mig idag iaf, jag passade lite i det? elr?? :o LÅT BLATTEN TRIVAS
.

Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg, vet knappt vad jag ska skriva, bara det att jag måste sova nu även att det är för tidigt men jag har match tidigt imorgon typ så måste sova ut.

vi hörs väl imorgon , ska försöka uppdatera innan jag drar iväg på match, men annars önskar jag er en fortsatt skön kväll.

peace

HATAR SNÖ!



KAN INTE SNÖN BARA FÖRSVINNA!!! asså det blir bara mer och mer snöööö och det blir kallare än kallast, JAg blir gaLLLLLLLLLLLLEN. jag vill inte det snöar för mkt.. barnen på dagiset drunknar i snön på rasten! till och med jag drunknade !!!

jag hatar sverige, och jag vet att några kommer säga men ÅK HEM DÅ DIN JÄVEL, och allt det där, JA TACK JAG VILL MEN FÅR INTE =( mina föräldrar vill stanna i kalla sverige!!!!!???!!???

nu är jag sur måste gå upp och tröstäta!!
peace

idag hade jag och såg ut så här ;


leggings och bälte är från gina. tröjan är från bikbok, och ringarna från glitter!


+ jacka från veraboda
och fet halsduk från gina
väska från hm!




fråga mig inte vad jag har i munen har ingeeee aning ;: haha!

nu tänkte jag sova och såå. vi hörs väl imorgon om jag inte somnar kommer det ett inlägg till :)
peace out !

heeeeeej!


shululu... whats up???

jag kom precis hem från pizzerian,, har hjälpt till där och så. jätte tråkig dag, orkar inte rövslicka er och berätta ;) nejrå men min och leila planer sket sig .........igen!!!! ufft blir snart galen!

iaf, praktiken gick helt okej jag klarade mig mamma kom och hämtade mig och vi drog hem.

Jag är fortfarande skit sjuk, förkyld och hela paketet!

jag vet inte ens vad jag ska skriva fan! jag kommer nog på bättre snart ska ni se, tills vidare ha ett bra liv och kolla in snart igen så ska ni få dagens outfit!

peace


dresscode + facelook.


dåliga bilder..

vit tröja - h&m
högmidjad kjol - gina
leggings - gina
armband - h&m
ringar - glitter


Så här söt var man idag men kjol och grejer, oooooooh ngn har gått loss ;)

kom iaf precis hem ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag sätta på en mysig film :)
hörs senare kanske..


och med det här säger jag godnatt!

godnat... okej så lätt slipper jag inte undan.

idag har jag inte gjort mkt alls. luggit sängen, ÄTIT HELA TIDEN och kollat tv. det är allt typ. jag är som sagt skit sjuk okej orka överdriva, nej men jag är sjuk har ont överallt är förkyld jaa u name it liksom. iaf, men det konstig med mig är att när vanliga människor blir sjuka så äter dom kanppt ngt !!! men när jag blir sjuk äter jag hela tiden, abooo ni ska bara veta hur mkt jag äter. ufft !! hela tiden verkligen, jag är omänsklig. typ, utomjording fan!

Men ska försöka sova ut nu och hoppas på att jag bli frisk imorgon så jag kan gå till praktiken och för att sen träffa min älskling!! §. okej mina två älkslingar, leila och A. :)

nuuuuu.... och med det här säger jag godnatt! nu kunde jag säga det. hehe förlåt för jag babblar så mkt!.

pusss och godnatt!


13.37.. Det är min tid det.
alltså är jag elit, bara såå ni vet. jag gjorde mål på en match exakt 13.37 det är också coolt , jag kysste min älskling första gången vid 13.37. Jag föddes 13.37.
HAHAHA okej skoja nuuu, jag har inte gjort ngt av det där. men jag är ELIT ÄNDÅ! =D

puss


.



JAG ÄR MÖRKRÄDD?. Jag är så jävla mörkrädd. Jag vågar inte gå ut själv, direkt när det mörknar så måste jag anitngen ringa någon elr gå med ngn kan inte gå själv när det är mörkt ute, kan knappt sova när det är för mörkt. Därför jag har alltid min dator bredvid mig den lyser upp min kväll!

 JAG HATAR MIN NÄSA?. jag har alltid hatat den. Sen jag vart liten, det är en liten komplex jag har alltid haft liksom. Jag tycker bara inte om den, om jag får chansen och om det inte blir för dyrt så ska jag operera den. Den är för stor tycker jag, formen är konstig!


ser ni vad lång och konstig den är! nej jag vill ha en ny!

JAG ÄR BARNSLIG?. Jaaaa.. jag är skit barnslig av mig. Jag älskar småbarns filmer, jag svär älskar att kolla på barnfilmer. Jag tycker om att pussla småbarnspussel, jag kan leka med småbarn mamma pappa barn, jag tycker dockor är söta, haha. tyvär jag är inte klok, men jag vill verkligen bli barn igen. Vill vara 3/4 år igen och kunna göra vad jag vill utan att någon lägger sig i, som att leka mamma pappa barn! haha =D


LOVE IT<3

JAG HATAR SVENSKRAPP?. omg det är så sämst jag lovar. typ petter, doggelitoo nej usch inge vidare :o ffyfan vägrar lyssna på sån skit!


okej han är snygg men rappa på engelska?? elr inte rappa SJUNG!


photo a la marie and leila ;: okej????

Godmorgon, har precis vaknat, okej har knappt sovit för att ha vaknat direkt. Jag har gråtit som en baby hela kvällen OHNEJ det är inte för en kille, hell noo! jag är sjuk. har haft feber hela kvällen och min halls fuckar sönder mig ufffft. jag kände bara jag ville dööö,,,,

jaja jag ska knarka alvedon och hela köret för att bli frisk tills imorgon!!!
Så länge bjuder jag 3 bilder på min bästa kompis!!



oseriösa???



seriösa??


SÖTA!!! :D

KRYA PÅ DIG MARIE!!
..........TACK MARIE!



HAHAH skratta hur mkt ni vill! :D

Hahah, alltså barn är bara för sköna alltså. Dom slänger ur sig kommentarer som är underbart roliga jag lovar. hehe

Jag och några barn på dagiset leker MAMMA PAPPA OCH BARN. heheh det är skit kul jag lovar. iaf, sen en liten skitunge som var 4 år. Hon bara jag heter jenny och är storasyster i leken, jag bara okej bra. Vad ska jag vara då? dom bara du kan vara pappa för du ser ut som en pojke, HAHAHHA tack tänkte jag. men iaf, åter till det roliga.

Jenny (i leken) - jag går och träffar min pojkvän.
(
jag tänkte bara, vilken pojkvän gumman du får snacka med kille när du är minst 30 år )
Marie (jag) - DU SKA INGENSTANS DU FÅR INTE TRÄFFA KILLAR DU ÄR FÖR LITEN!
jenny- NEHE, då går jag och köper en pojkvän då!!!!

HAHAHAHAH Asså jag dog i skratt jag lovar ;) sjuk humor iknow, men fan vad sött det var!  :d hehehe

det finns så mkt mer klockrena kommentarer, tro mig det kmr mer :D


Blogg kan förändra en person!

Har kollat klart filmen nu och gissa vad jag gör? okej skoja hur ska ni veta. Nej men jag sitter och kollar på bak i arkivet på min blogg.
herregud vad jag har förändrats.

Vad tiden har förändrats. Det var då det var jag och Lina. nu är det jag och leila. Det var då jag hade ungefär 1000 läsare om dagen och 100 kommentarer om dagen om inte mer och nu har jag runt 50 läsare, för jag slutade blogga helt ett tag och så började jag igen och nu uppdaterar jag skit DÅLIGT!

Jag läste ett inlägg då jag skrev att jag hade svårt att sova om nätterna. Då hjälpte ni mig mina läsare, ni skrev vad man kunde göra och sen läste jag ett inlägg TACK FÖR ALL HJÄLP. Jag kan somna nu tack vare eran hjälp. Jag var så tacksam verkligen. Jag minns det så väl! jag var så glad när mina läsare kommenterade och gav mig komplimanger. Jag är fortfarande tacksam men det är synd att det har sjunkit så rejält liksom.

När jag började blogga så var jag en liten skitunge som trode jag var cool för jag rökte och rände ute som om jag inte hade ngt hem. Nu är det töntigt att röka, och jag hatar verkligen att vara ute hänga ute vid ica, sitta på alkisarnas bänk :o nej usch.

och jag tycker att bloggen förändrade mig som person, det säger jag inte för att ha ngt att skriva om, utan det är sant. okej leila och alla mina nya vänner har också varit till stor hjälp men bloggen har fått mig att tänka efter, att ni där ute som såg upp till mig och därför förändrades jag med tiden.

Alla har sina dagar, alla har sina tider och alla växer upp ngn gång :)

Långt inlägg det blev, men ville bara skriva av mig.


kom ihåg när jag klippte mig kort kort, och jag grinade i flera dagar så stöttade ni alla läsare och sa att det var fint, att det ser mer levande ut och grejer, jag blev glad och nöjde mig med håret. än en gång hjälpte ni mig!



Jag ändrade bloggdesign varje dag typ. haha blev aldrig NÖJD med desginerna, för dåååå .... kunde jag inget om sånt här!! hehe.


Jag började ta kort på dagens outfit och grejer, alltså jag blev intresseard av mode, innan var det mer mjukis och tjocka tröjor, men genom bloggen och inspration av andra bloggare blev jag intresserad av mode och jag vågade ta på mig annorlunda kläder!



jag är glad att jag började blogga verkligen!


inte alltid som man tänkt sig!



Det blir aldrig som man tänkt sig. FAAAAAAAN! asså varje gång jag och leila har ngt planerat skiter det sig. Den första timmen innan matchen var jätte underbar med dom bästa. Men sen sket det sig totalt. =/
nu går jag inte in på detaljer.

men iaf, matchen gick ganska bra, förlust igen då., men vad ska man göra.. Sen drog jag och leila hem och chilla kollade på white chicks en stund. men nu har hon åkt hem med bussen och då tänkte jag kolla klart filmen med min syster

Men vi hörs senare! =)

puss sötisar och hoppas ni har haft en skit bra dag idag !

lite ändringar.



godmorgon, vaknade ganska tidigt idag så därför tänkte jag varför inte göra en ny design. ja inte en helt ny utan lite ändringar, och ja vad ska jag säga. Jag blev jätte nöjd. Jag tänkte jag ändrar min header längre fram. För den är ganska ny liksom.

Elr vad säger ni ? vad tycker ni om mina små ändringar?



Jag blev jätte nöjd iaf :)

men iaf, jag ska på match alldeles strax. det kommer inte bli mer uppdatering idag, elr jo ikväll när jag kommer hem. För jag ska vara med mina älsklingar idag efter matchen :)

puss och ha ne bra alla <3 dag :)

<3

imorgon ... elr förästen idag. klockan är över 12.. SÅ idag är det alla hjärtans dag. och vet ni hur det kommer firas? jo med min älskling och leila. Alltså dom två bästa! hur underbart kommer inte det vara? grymt.
Har även köpt en liten söt present till min baby! hehe söt jag är då.

Men synd att  jag har match just på alla hjärtans dag. :( aja.. spela roll dom bästa får kolla på min match hur mkt jag äger,,,, och sen får vi "fira" :o hehe.

jag ska inte babla mer, det jag ville säga med inlägget var egentligen godnatt och sovgott. men det blev så mkt annat . haha!

juste såg en till grej, statistiken ökar och ökar. Det är braaa ju. och vad säger ni? har jag inte varit bra på uppdatering idag? joho underbart! ska försöka fortsätta så. :)

vi kör en dagens fråga under natten. :) är lite nyfiken,,, vad ska ni göra på alla hjärtans dag? Hur firar ni? berätta vetja!


Jag ska iaf fira med killen och en kompis. Det kan vara flera? ensam hoppas jag bara att ingen behöver vara. =/ för alla <3 dag är ju en dag för dom som är kära, familjer och sånt. för mig är det en tradition typ, hehe :)

godnatt!

Svar på frågor!

Nu är det såhär att några anonyma läsare har frågor och jag tänkte jag svarar här så ni vet liksom :D

en läsare :D
om lång promenad.:
  • kan inte du göra en till video? asso när du kmr hem, kanske? :D<3

    SVAR: En videoblogg? hehe joo det kan jag väl, men jag kan inte vara seriös. kan göra en imoron isf, leila kmr så då kan jag och hon göra en ;) bara att jag kan aldrig vara seriös. utan det kommer bli mer, cha cha bloggen, hellooo bitches ja ni förstår. försöker imorgon!


    Anonym om godmorgon!:
vad går du för linje? Barn o fritid?

SVAR: Ja, jag går på barn utan framtid. Haha vet inte ens varför jag valde den linjen eftersom jag vill bli advokat liksom :o FEL LINJE ! men SOFT LINJE för den delen, love it!


neffy om V - BLOGG!:
  •  
    • vem är den mörka killen som sitter vid datorn ;O


en läsare :D om V - BLOGG!:
  • undrar samma sak?:) han var snygg ;D msn?

    har fått två samma frågor. en av min vän neffy, tryck på namnet däruppe så kmr ni till hennes underbara blogg och en anonym läsare.

    SVAR: Han heter jordanny och bor i karlstad. han är 18 år och singel och sökande. passa på :D hehe vill ni ha msn? ska först fråga han! :D


    Jordanny min vän!


    ronja
    om BÄSTA NYÅR LÄS MED NYPA SALT!:
    • vem är loke?

      SVAR: Loke är en väldigt nära vänn till mig. har kännt varandra ett tag och han är en underbar kille :) men han är iaf, en väldigt nära vän till mig!



lång promenad.

Jag orkar inte vara kvar hemma längre, vill ut och gå en lång promenad, ska tvinga med min syster, hon måste gå med mig. orkar inte gå ensam och min mobil funkar inte , hatar sony ericsson dom suger verkligen!!!
så har inge musik och då får antignen jag själv sjunga elr min syster snacka så jag har ngt att göra på vägen ;p

Jag hatar att stanna hemma en hel dag och inte göra ngt alls. jag lovar, ibland kan det vara skönt. Men idag har det gått för långt, har städat hela huset, lagat mat, diskat och allt det där. Nu ska jag unna mig med snö, kall luft och allt det där!

hörs efter.




gjorde mig iordning lite snabbt, nu blir det promenad ner till hallen och se ifall det finns folk där. sen dra iväg ngn stans, får se vart jag hamnar :D

puss och peace.

Megan fox.

Megan Fox stora tum-drama!

inte direkt stort skvaller, men bara läs hela texten och sen det lilla i slutet. Hon är heller inte så perfekt som alla tror. okej en tumme, so what? men ingen är felfri!

Har du hört den senaste skandalen om Megan Fox? Det är ganska kul faktiskt. Megan har precis gjort en söt reklam för mobiljätten Motorola och den visades flitigt under Superbowl nu i helgen. Det roliga med den här reklamen är att Megan tvingades använda en stunttjej! Inte för att visa hennes fantastiska figur såklart utan för att Megan har en riktigt ful tumme! Megans tumme är konstigt formad och liknar mer en tå vilket kanske inte är det vackraste att titta på när kamerorna gör närbilder på händerna. Lösningen för detta problem blev alltså en handmodell! Vi tycker att det är ganska hysteriskt att medierna gör så stor grej av det här och vi är bara glada att Megan inte är så perfekt trots allt!

källa

godmorgon!


(asså det är sjukt, jag saknar skolan, klassen, alla dagar jag är trött och halvsover, hur vi tjejer fular oss i klassen, mitt  andra hem cafeterian. hahah ofta tänker ni? men så sant,, jag älskar skolan, Speciellt hammarö !! <3 hahah. och dagis suger ! )  tjejer ni är grymma!

Har varit vaken ganska länga nu. men har inte kunnat uppdatera för att jag har städat hela huset för att mamma och pappa kommer hem idag och jag är tvungen att visa att jag klarar mig ensam hemma så jag kanske får flytta, det är något mamma har pratat om att jag ska flytta till egen lägenhet, tänk vad kul? omg !! :D

iaf, jag ska vara hemma hela dagen idag tänkte jag. Ska bara ta det lungt, för imorgon har jag match och sen ska jag fira alla hjärtans dag med baby och leila, dom två bästa! hur underbart är inte det :)


no dagens låt yes maries låt!



Den här låten är min och A's. Den är grymt speciell och jag älskar låten verkligen, speciellt sen förra söndags när han sätte på den när vi myste, uff. like it, love it!

den här kommer alltid finnas i mitt hjärta vad som än händer jag lovar den är speciell på alla sätt. och inte nog med det A är också latino som enrique. swweeet ;)

Iaf, nu vet ni min favorit låt. (L)

Sammanfattning av veckan

Hejsan, nu är det fredag och jag har inte uppdaterat på hmmm... sen måndags. Så jag tänkte berätta lite om min vecka. Men en ursäkt måste jag bara be om. men blogg.se har krånglat och varje gång jag skriver ett inlägg så står det sidan kan inte visas elr ngt :o fett störande och då skrev jag om det 3.. 4 ... 5 ... 6 gånger och tillslut gav jag upp. orkade inte ge mer kraft till blogg.se ;o men hoppas det funkar nu iaf!

Jag skriver bara det roligaste på dagarna orkar itne ta med dagis, för det har jag varit hela veckan och det har varit lika tråkigt varje dag...

Tisdag : jag och baby drog och bowlade och spelade biljard på score, tänkte ta en fika efter men det blev inte så.. Så vi satte oss på duvan och snackade och hade allmänt mysigt.

Onsdag : Tjejkväll på uno... Vi va där en sekund sen drog vi ut och gjorde en tårta som vi skulle ställa ut sen och vinna fina priser,hahahah men min blev nog inte så lyckat ! :o hahaha, ( jag har bild på den, ni får bilden imorogn elr ngt ) hinner inte just nu. Sen träffade jag baby en stund, elr ja en kort stund han följde mig bara till bussen för att säga hejdå ;p hehe

Torsdag : Inget roligt hände den här f*tt dagen. Jag och leila hade planerat som fan att vi skulle hitta på ngt , och då bokade vi danssalen och då sket  allt sig IGEN! asså fan blir galen varje gång vi ska göra ngt kul så är dt ngn som förstör. den här gångne var det mamma! jag går inte in på detaljer onödigt att berätta här vrf vi bråka och vad mer hände den dagen!

Fredag : Ingen dagis... YIPPI. drog till skolan ist, träffade leila. Vi drog till stan och jag ville bjuda på mat så vi drog på ett romantisk dinner... MC! Hahahah (A) vi åt oss feta och sen gick vi runt på stan och letade efter en grej, haha säger inte vad ;: !! gud vet vad !
Sen drog jag hem för attt jobba och nu sitter jag hemma helt ensam med mina småsykson skit soft jag svär. mamma och pappa är i göteborg. Dom ska på fares karam, en står artist i libanon och våran största idol. 2006 när vi var i libanon skulle vi och kolla på han vi köpte biljetter och allt men dagen innan blev det krig och då blev det inge konsär!! :(

sköt om er hörs mer imorgon kanske, för ksa nog sätta på en film och sova!


Jag försöker leka söt. låt mig ,,,, :D


blogg.se krånglar.

Min rubrik säger gankska mycket, asså usch för blogg.se. det laggar hela tiden och sidan kan inte visas ofta och jag vet inte vad. jätte jobbigt så därför det går så segt att blogga.

men jag ska inte skylla på det heller direkt.
Idag har jag praoat då. det gick helt okej, klara mig trots den tidiga morgonen och sena eftermiddagen med snor, bajs och skrik. usch jag fick byta blöja på alla på avdelningen och inte nog med det, 4 av dom hade bajsat, och tro mig det är inte lite bajs, ufft dom har fan skitit ut sitt liv i blöjan.

sen kom min mamma och hämtade mig och skjutsade mig till träningen. väl framme så blev träningen instäld för det var bara två som kom, jag och lythine, så vi spelade med 97 killarna en stund, sen drog vi till gymmet bredvid hallen och gymmade en timme ist. fett gött!

Kom för en stund sen hem och har suttit och hjälpt mamma välja kläder till fredagm för hon och pappa ska till göteborg och kolla på konsär/blatte fest, skit kul! våran största idol från libaon kommer och ska sjunga. jag vill okcså med men det blir inte så.

iaf, så på fredag ska jag och syrran vara hemma helt själva hela dagen / kvällen, så leila kanske kmr och övernattar ;) hehe trevligt.

nu blev det en hel tidning fan! förstår om ni inte orkar läsa.

peace

(försöker ladda upp bilder men det funkar inte. får ta det ngn annan gång) typ sen!


dagens outfit igår!




dåliga bilder men så såg jag ut igår... typ!

shorta från monki
stjal från åhlens
linne- gina
leggings - gina


V - BLOGG!



HAHAHa lite smått oseriös videoblogg för ngn vecka sen. hahahaha, vi är skiiiiiiiiit oseriösa ;) haha
vi hade fett med tråkigt. haha iaf, vi bjuder på oss själva, varsegood!

våran första och sista videoblogg ;D


bilder från fikat i fredags.


mumsigt, med varm choklad och grädde.


mumssss vi köpte en kladdkaka.



sen gick vi och sket ut allt. ;D

I fredags var det alltså min och leilas dag. tyvär blev den inte så lyckat eftersom vi skulle först fika sen dra och dansa i danshallen men då... blev det dubbelbokning så det blev inte såå.

Men istället blev söndag våran dag. och då efter matchen följde hon med mig hem! jätte kul. det började bra och slutade katastrof. hahah sry men det blir aldrig som vi planerat., det kanske är för att vi planerar för mkt dagarna innnan!!
därför SKA VI INTE GÖRA NGT PÅ NÄSTA TORSDAG . inte ens ddansa ;: får se om det funkar haha.

nej jag ska inte tråka ut er, erkänn ni fattade inget? :D vi hörs senare!


time for disney.



Har städat hela dagen fan, plockade ner den stora julgranen som vi har hemma. och sen städade jag mitt rum och min FETA gaderob.

nu ska jag först äta kvällsmat och sen mysa i sängen med godis och kolla på disneyfilmer. Har laddat ner en heldel filmer. Jag verkligen älskar disney. ingen stor nyhet direkt.

Har laddat ner lejonkungen, lilla sjöjungfrun, djungelboken, ja du massa mer, you name it liksom.

men nu ska jag börja min myskväll med min syser.
godnatt och sovgott sötisar!


dont stop!

Godkväll!

Är hemma från en bra dag. Först drog jag till doktorn, lagade tanden och sen kollade jag armen och jag hade infektion i armen, eller i leden eller ngt. ska ha armbågs bandage ett tag nu!

Sen drog jag till våxnäs till min prao plats. Va på parkleken en stund. Träffade shiyo och så blev det chill en stund. Sen drog jag och mötte upp leila. Vi drog hem till henne gjorde iordning oss och sen drog vi vidare till uno. vi drog på tjejkväll. vi skulle kolla film men det blev skit tråkigt. så jag skulle yani dra på träning. Så jag drog ut och mötte upp min baby!

Vi myste, och så fick jag en grej av han. så jävla underbar han är! <3

Måste springa på toa. skriver mer sen kanske!
peace


kollade det snöade stjärnor förut grymt cooolt, haha ;) det är erikas hår ifall ngn undrar, not mine.

im thankful

Jag har en åsikt. Jag tycker att alla ska vara nöjda med det man har. Jag menar, folk gnäller "vad är det för mat vi får". Var glada för ni får mat över huvetaget, tänk på barn som inte alls har mat? byt plats med dom och testa på att inte äta något på flera dagar, och allt du KAN få är en brödbit?

sen en till grej man får höra och det är,,, åh jag vill inte ha min stora näsa, ååh min kropp är så stor, åh jag vill ha en annan ögonfärg. och jag säger inte att jag inte är någon sån för det är jag. men tänk efter, Tänk om du föddes utan näsa? utan ögon eller kropp? Tänk vad skönt att du fått alla delar på kroppen.

sen kan jag lika gärna ta med fattiga barn här igen, så ni menar att ni skulle hellre vara sklettiga och beniga och svaga än starka och fläskiga? välj själv. jag skulle hellre vara stark och fläskig!
sen är det bara och träna och få muskler MEN SLUTA INTE ÄTA HELT!

Jag tycker bara folk ska tänka om och vara nöjda med att dom har familj, mat, tak överhuvudet, bra skolor, bra mat. allt! Tänk er att byta liv med ngn annan som ni alltid viljat, tyvär ni skulle länkta tillbaka till erat liv!

så var nöjd och tacka era föräldrar, pussa dom varje dag och tacka dom! för det förstjänar dom. dom födde er, uppfosrade er och dom älskar er mest av allt!




Tack gud och mina föräldrar för att jag ser ut som jag gör. Vem har sagt att jag är den vackraste människan på jorden? nej ingen, för jag är bara mig själv och stolt över hur jag ser ut!




hallå i det blå, nu är det dags för dagens låt!



Den här låten har sina minnen jag lovar. uff vad jag älskar den, okej den är riktigt gammal. men sooowhat? its still good!

Jag kommer ihåg alla sommardagar i libanon, om det vart på stranden, hemma, hos någon, ute och sola på terassen så lyssnade jag antingen en eller hundra gånger, okej lyssnade på olika låtar också, men den här har sina minnen.

Jag kommer alltid lyssna på den, hur gammal den än blir!
så de så.

aj aj ont!

godmorgon, idag blir det ingen dagis - prao för mig idag. Jag är skadad från munnen till handen! !!!!!! (?)
igår när jag var på mitt i city med en massa människor kände jag på min tand och gissa vad? den hade gått sönder och hoppas snett, det är inte vilken tand som hälst. min FRAMTAND ! :( och den är av plast också. för har haft problem med den tanden sen jag vart liten.

sen åkte jag på träning och rätt så det var så skadade jag armen och något i armen är svullet och ngn led har gått av eller ngt sånt sa min tränare iaf? jag ska kollla upp det idag iaf, får hoppas på det bästa.¨

och snart ska jag till tandläkaren också. kommer göra ont att lägga en ny plast tand (bit)


polisanmälningen har kommit nu!

när jag kom hem för en stund sen så säger mamma att anmälan ahr kommit nu, så ska snart ta och läsa igenom den och så ordentligt har bara kollat lite på den.
bilderna är kassa men, har inte läst igenom det så mkt än!


nu blir det att läsa egenom allt!



här har vi mina vittnet!

asså om jag tänker efter så skulle jag bara lägga ner allt och skita i anmälningen men eftersom jag också fick en av skolan så kan hon inte gå helt ostraffad! sry men jag bryr mig inte längre fan!



jag bestämmer idag ;)


  • Falskarykten. Dom startas av avensjuka människor och även av folk som försöker förstöra för andra. och rykten hör man över allt nu förtiden, ett råd.! Tro inte på allt!

  • tidiga mornan och sena kvällar. Man somnar 2/3 och vaknar 6. usch för det!! då man orkar inte göra något på dagen, då tänker man bara på sin säng? JAG gör iaf!

 

  • föräldrar. dom är så störande ibland, speciellt när dom läser sms och får reda på massa fakta! bläää döda mig ist!

skriver en tummen upp när jag kommer hem för nu skriker mamma att jag MÅSTE äta frukost !

sköt om er!


godmorgon!

uff klockan är 7 och jag trode jag skulle åka buss men nej mamma ska skjutsa upp mig? asså klockan halv 9 ska vi åka. och det ännu roliga är att jag kunde sova nu :o ufft blir grinig nu!

jaja, jag ska iaf på APU idag, alltså prao i 4 veckor. med småbarn, dom är 1 årrrrrrrrr :O åååh dom kommer ta livet av mig! men jag älskar barn och därför gör det inte alls mycket dom får döda mig hur mkt dom vill för dom kmr ändå vara söta!!

bara för det jag ska lägga mig med kläderna på och kanske blogga igen??? joo men det löser jag..

peace


RSS 2.0