bloglovin

Bildbomb.

hej, jag vet att jag har haft en jävligt dålig uppdatering, man jag lever livet och pallar inte sitta vid datorn alls, den lilla stunden jag sitter vid datorn är när jag snackar med leila och då har jag inte tid för någon annan tyvär!

Iaf, det har hänt sä mycket. Jag tänker visa en del bilder och skriva lite under bilden när bilden togs och vad vi gjorde och så. enjoy!


vi var på najwa karaam en stor artist i libanon, som jag dör för. älskar hennes musik!
ni ser henne i bakrunden. Fan vad kul vi hade, vi dansade och skrattade hela kvällen.
på bilden ser ni mamma jag min bror och min moster!

så ser hon ut, så jävla vacker är hon. Det man älskar med henne är att hur känd hon än är så räknar hon sig själv som en vanlig tjej som jobbar med sin hobby. 
 
ja och min bror george!
 

tog kort på henne jätte nära henne var så glad att få se henne. Men uff alla livvakter som stog runt henne!!!!!

okej vi går över till något annat!

har lagt ett tand smycke och näspercing. men tyckte inte om näspercingen så tog bort den!


så ser den ut. valde en stor för att mina tänder är så stora!


Nästa;


vi är alltid ute på något cafe eller resturang varje kväll. Här sitter vi på one way och kollade på när spanien vann hela skiten, jätte trevlig dag!
jag moster och mormor på bilden!nästan varje dag är vi vid poolen laguna och badar. jag och racha.
haha fula vi är jag och racha! :d


har fixat mina ögonbryn så nu är dom skit snygga! love them.
Här fixar ingen ögonbrynen hemma, man går till en salong varje gång det det vuxit ut.
nu har äntligen mina ögonbryn fixat och jag är rädd att förstöra dom när jag kommer till sverige :(

orkar inte mer klockan är bara halv 9 och jag är vaken tänkte sova en timme sen dra till racha och gå upp på taket och sola hela dagen! ska bli svart. haha =)
men vi hörs väl när jag har tid!

Dagens outfit;Idag springer jag runt i det här! långt linne från bikbok. bälte från kappahl. massa armband!


plus convirse och leggings ;)

peace out!

godmorgon libanon!

hejsan alla söta vänner, alla i sverige jag undrar hur ni känner? HAHA shet jag kan rimma.
nu ska vi vara seriösa. Jag uppdaterade inte bloggen mer igår för jag var i sjukhuset hela dagen. Min släkting har fått något i benet. asså jagk an inte förklara på svenska hur jagm enar. men typ hon har fått som hjärnskakning men det är i benent? Hahaha okej vet inte hur jag ska förklara mamma förklarade det så! iaf, så hon ska vara i sjukhuset i 2 veckor jätte synd. hon har virus i ryggen och massa knas saker, krya på dig habibte!

iaf, idag blir det att åka och hälsa på igen, för jag tycker om henne så mkt! hon är så jävla underbar. och för att hon verkligen vill att jag ska upp och hälsa på! så kanske inte kan uppdatera. Eller jag ska försöka.

iaf, nu måste jag dra upp till dom och se om dom behöver ngt. alltså flickorna, föräldrarna är i sjukhuset så dom är ensama hemma! och en av dom är som mig hon kan inte göra ngt själv ;)
tur att dom bor grannar!

nu ska jag dra mig.
peace


syskonen, krya på dig!


Dagens outfit.

Idag springer jag runt i shorts och klänning som jag stoppat i shortsen så det blev en tröja ist.
kolla vad brun jag har blivit! ;)


på fötterna har jag bling bling ;)

jag har iaf på mig shorts som jag fått av leila. klänning som är nerstoppad i byxerna från HM för 3 år sen.
skor från scorett. dålig bild på dom men det är bling bling ;)


fastnar inte på bild idag märker jag men skit samma vi bjudaaaaaaah!

nu ska jag ut och kolla på brudparet som åker runt i bilen och vinkar till alla ;)

peace

vill inte tillbaka till sverige....

... vill stanna kvar i libanon,! tiden i libanon har varit oslagbara. Och jag vet jag har massa dagar framför mig rättaresagt ungefär 2 månader. och jag vet att jag kommer ha minst lika kul framöver. Men ändå så känns det att jag har haffat många vänner nu, killar som tjejer, och alla är så underbara. alla här är roliga och sköna och ja vad ska man säga bäst! Klart jag saknar alla där hemma speciellt leila, men jag vill bara inte härifrån längre. Jag vill stanna föralltid känns det som! 

Libanon är ett land som aldrig sover, det är igång hela tiden. Stranden och poolen är inte som i sverige, utekvällarna är hur underbara som helst, allt man gör här är så annorlunda!  

Jag har blivit fast i kulturen här och jasg vill bara stanna för gott! Onödigt inlägg jag vet men jag ville bara skriva av mig lite!


jag tycker jag är söt iaf!


george somade in mitt ansikte! :Shar färgat håret för er som inte vet,,, ;)

ska hoppa in i duschen och dra mig ut en sväng. hörs senare idag ;)


godmorgon!!!

Förlåt för en dålig uppdatering! ska bli bättre jag lovar!
Jag har haft sjukt kul här nere. Det går inte att beskriva känslan! Igår var en av dom bra dagarna! fotbollen här är väldigt speciellt! alla är så inne i det ! det flesta här i libanon ( elr där jag bor klayaa) är det med brasilien elr tyskland folk är med! jag var med brasilien men dom åkte ut så nu är jag med tyskland hahaha fråga inte varför jag ångra mig på direkten! men iaf, igår så vann tyskland över argentina. Jag kollade på matchen i en resturang som alltid! elr ett cafe är det! iaf sén hoppade alla unga som gammla killar som tjejer i sina bilar och tutade och åkte runt i hela våran by. Fan vad härlig känsla. Jag satt på fönsterkanten och höll största flaggan på tyskland och snackade med minst 100 bilar som jag inte kände. hahaha ;) tusen bilar var i tutandet.

iaf går inte förklara ivlken känsla det är.. ska filma nästa gång tyskland vinner. iaf, efter hejandet i flera timmar, drog jag hem till kusiner och rökte vatten pipa och kollade på bilarna som fortfarande tutade. ( dom bor grannar med oss och vi bor precis vid gatan så man ser alla bilar komma och gå!

sen drog vi till mig och fortsatte kvällen där. vi rökte vattenpipa med min moster och hon är så skön så vi satt och skrattade hela kävllen. vid 4 drog alla hem!

idag hopppas jag på en lika rolig dag! vi hörs senare. ska ta kort på dagens outfit. och ska försöka blogga hela dagen idag! =D


jag har gjort en "hinne tatuering". det btyder att den försvinner om 4 månader typ!


uppe på taget på vårat hus! spanade in några! ;) hahaha


jag och en släkting ( vet inte hur vi är släkt, men tro mig på alla håll är vi släkt)
,, ( man ser inte min tatuering så bra på den här bilden)
cp bild men tar kort uppe på taket ! ;)
en kväll satt vi och rökte vattenpipa och spelade kort utanför vårat hus. om ni kollar noga så ser ni bilvägen där åkeer alla killar och flörtar... det är så kul för alla är importer;)


ursäkta bilden,,, men här var jag med brasilien;) hahh ( sitter på oneway och hejjar)


brasilien gjorde mål! skönt vi satt längst fram för längst bak så stog alla och skrke och hoppade och hejjade! vilket liv det var!


zouozou, så sitter alla på bilarna och hejjar. det här är mitt ex, han är med tyskland ;) hahaha


en del avfamiljen, FINNNS MÅNGA KVAR!

jag hinner inte blogga mer nu, mamma har kommit med frukosten, så nu blir det att äta och sen komma på ngt att göra under dagen ;)

RSS 2.0