bloglovin

dagens låt;



ohmay vad skön låt. min bror lyssna sönder på den förut, så nu är det min tur. haha =)
Eller vad säger ni är den inte bara lite för underbar, den låter nästan som we no speak ameracano!
Men dem är lika bra.

godmorgon.

Ush. Min hals gör ont, mina ögon svider, min näsa rinner like floder, mitt hövv sprängs snart, Jag hostar som en galning. Det kan bara betyda en grej. Jag är SJUK! ush nej fy blä jag vill inte vara sjuk. Ser inte ens framför mig ju..
usch och blä. Men jag måste till skolan ändå. Har varit så duktig nu dom senaste veckorna så jag måste verkligen Gå idag..

Men jag kommer gå runt och skrämma alla med mitt ansikte. Så jag kommer se ut idag. kommer ha mjukis och sova hela dagen.

Måste börja göra mig iordning. Brb!


saknar libanon!! :(

Dagens outfit.

Idag har jag på mig shorta nerstoppad i byxorna köpt på monki. Jeans från veramoda. blåa convirse. =)



Hahaha sorry men står i en toa och tar kort, inte bra bilder. haha =) 



 




knas bild men hahah.


rumpaaaah.

skit kassa bilder men ni ser iaf lite.



peace och godnatt.


heej bloggen.

gud vad länge sen jag bloggade. Jag ska nog sluta lova er att jag ska bli bättre, för jag kommer aldrig hålla det. men som ni vet går jag i skolan, tränar, umgås med kompisar och jobbar. Jag hinner inte blogga mycket har inte dator för att skriva. och min mobil när jag ska skriva kan jag inte ladda upp bilder osv.

Men jag kan väl skriva när jag har tid, det kan jag lova. Men just nu har jag inte så mkt tid men för att malika en kompis. vill att jag ska skriva, hon tvingar mig, hon dör för min blogg, hon tänker omg kändis. hon stalkar mig hela tiden. haha  så vad ska man göra man måste skriva för sina fans. så det här inlägget är för dig, hahaha! Asså vad leker jag. :p

iaf. idag har jag varit i skolan och hos shanga. Sen tränat, det var kul och det gick bra. Sen drog jag till pappa och åt pizza mums! och nu sitter jag och inte gör så mkt. har tråkigt. och vill bara spy för mår illa!
Min hals fuckar ur totalt kan jag säga. Har jätte ont. börjar nog bli sjuk..

iaf. ska upp och knarka lite tabletter så jag mår bättre.

dagens outfit kommer snart och det lovar jag. så kom in om en kvar så ligger den uppe jag lovar. =)



godmorgon!

jag vet jag har inte uppdaterat något, men jag har haft bloggtorka. och så har skolan börjar igen så hinner inte, Men ska försöka bli bättre.

iaf mina dagar har bestått av träning och skola och plugga. Tråkig vecka men det blir så..
Idag har jag ledigt som tur var. Men ska dra iaf till stan och köpa lite grejer, och sen ska jag på träning. Så det blir kul.

Har inte så mkt att skriva. kan visa gårdagens outfit. SKIT kassa bilder. :p


tröja från hm. högmidjad skjol från bikbok för 3 årsen. leggings från gina.



facelook :)


lite egobilder.

Har haft så tråkigt idag. Har bara suttit hemma och latat mig. så tänkte varför inte klicka några kort när jag ändå inte har något att göra.













Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt. Min bror kommer hem från new york så kameran är min och då kan jag börja ta kort.

godnatt! puss.

Im the strong one.

Jag har upplevt mycket i mitt liv, mycket bra samt dåliga saker. Jag har varit med om krig, brand, sårad av vänner och kärlek, bråk i familjen, började röka, förlorade vänner och många i min släkt. Men jag har även varit med i bra stunder också. upplevt kärlek, omringad av underbara vänner och har bästa familjen, underbara resor. Väldigt mycket lycka och sorg på samma gång.

Jag borde vara svag av allt det dåliga som hänt. Men jag blir bara starkare av varje dåliga grej som händer. Jag känner mig så stark, klarar av det mesta. Vet ni hur jag klarar mig? Jag tänker på det bra stunder som hänt även om det inte är många stunder som varit bra. Jag formelerar om allt och gör det till en possetiv inställning isället. jag ser livet som en utmaning. Man måste hitta sitt mål att gå efter. Mitt mål är att lyckas. lyckas komma långt i livet.

Det jag försöker säga är att lev livet, tänk bara possetivt ibland kanske det inte går. men försök du mår så mycket bättre av det. Ta dagarna som dom kommer. lycka är ett plus men sorg är en del av livet.



dagens outfit.

skit dåliga bilder men min kamera suger som sagt. ni får stå ut i en vecka till tills min kamera kommer. :)

iaf jag har på mig en vit cardigan från hm, halsduk- åhlens och leggings - gina.




min dag.

hej bloggen har precis kommit hem, ska berätta om min dag.

Åkte in till stan och lunchade med gammal kompis, jätte trevligt. Sen drog jag till rud och mötte upp sarmed och hazhar. Vi satt i parken och spelade kort," bonde och president" haha jag förlorade som vanligt hela tiden blev bonde hela tiden. Sen vid halv 5 åkte jag till stan och mötte upp wissam som följde med mig till handbollsträningen. Tränade första gången på 5 månader ungefär så det var jäääävligt kul :)

iaf, sen drog jag och wissam till sundsta och väntade på bussen i 40 minuter. men vi hade kul ändå. haha =)
Nu ska jag in i duchen och äta. Sen ska ni få dagens outfit.


dagens facelook.




dagens låt;;



baby love - nicole Scherzinger. <3

en grym låt, somna till den igår faktiskt.

(tidsinställt inlägg.)

gårdagens outfit.

nu kommer det kassa bilder på dagens outfit igår. min kamera suger på mobilen och som sagt min bror har kameran i new york.
så bad syrran ta kort och hon hatar att ta kort..

men här kommer det några bilder.



väst och tshirt - broshans
klocka - pappas.
leggings med lack på knäna ( syns inte på bilden) .- gina
korshalsband - gjort själv.


innan jag skulle dra till bussen.



 dagens outfit kanske kommer ska försöka ta bilder, )(

godmorgon !

förlåt för jag inte upptaderade igår men jag var inte hemma på hela dagen, har varit upptagen.

Drog ju tidigt till stan och mötte upp vänner i rud, sköna pojkar. vi spelade kort och en massa sånt, Sen följde mig wissam till bussen så drog jag till hallen för att dömma match. Det gick jätte bra och forshaga vann över helton hahahah. iaf, sen drog jag och syrran till grymmet. vid 9 drog vi till pappa och åt pizza. och sen vid 10 började jag och syrran gå hemmot, men vi gick och satte oss på en bänk och snackade om libanon<3 och sen gick vi sakta hem. Vanligtvis tar det 20 min hem från pizzerian men igår tog det över 2 timmar, hahah när man snackar om libanon går tiden snabbt.

iaf idag ska jag till karlstad igen och sen ska jag träna handboll yippppppi äntligen.


oj en jätte ljus bild


do it yourself







dåliga bilder men det tar så lång tid för dom att torka och jag har bara en mobil att ta kort med efter som min bror är i newyork och har med min kamera. och min mobil är krånglig ibland..
:ooo

men här har ni naglarna, några blev knasiga för jag är inte så bra på det än. kan bara lite. och som sagt det tar sin tid att torka och jag la mig i sängen och somnade direkt så några blev fuckade..


godmorgon.

vaken jävligt tidigt idag, kl 9. Så satt och kolla på hannah montana tills nu. Ska snart börja göra mig iordning, ska till stan och möta upp några kompisar i rud. det var länge sen jag umgicks med dom.. men ska bara vara där några timmar. För sen ska jag tillbaka till forshaga för jag ska dömma tjejer i handboll. trevligt.. elr inte!

har inte så mycket mer att säga. förlåt att jag inte upptaderade igår men det var så mycket jag gjorde igår. städade mitt rum fixade mina naglar, noppade ögonbrynen, tvättade mina kläder. ansiktsmask hårinpackning. Ja vad mer vill ni veta. kl 10 var jag klar med allt och då ville jag bara lägg mig och kolla på hannah montana. thats why. 

vill ni se för och efter bilder ? om inte dont look för här kommer det.




det har aldrig varit så här fint på det här bordet.



hittade mitt favorithalsband bakom all smuts. :Dhaha


vart riktigt mysigt i min nybäddade säng.

kommmer bilder på mina naglar sen. peace.

Ta-hand-om-dig-själv dagen.

Hejsan bloggen. Jag är uppe tidigt idag,(12) det är bara för att jag har bestämt mig för en "spa" dag hemma ungefär. jag ska ha hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna, fixa ögonbrynen, ta ett varmt bad och koppla av och jag måste klämma in ett gympas imellan. Får se när jag springer ner till gymmet en timme,. Jag måste göra det. har gått upp like hell !

det sämsta med dagen är den att jag måste vara barnvakt åt mina jobbiga syskon. ska låsa in dom i varsit rum. dem är så jobbiga annars.

nu ska jag först äta frukost och sen börja med "spa" 

 
en jätte gammal bild på mig.

hannah montana

hej bloggen. kom hem för någon timma sen. har inte orkat blogga haha, kom hem direkt efter jobbet och satte på hannah montana. har kollat på det sen kl 9 idag. Ni ska bara veta dör av skratt. haha fan vad jag älskar henne. hon är ju bara för skön. Min humor :)

så ska fortsätta kolla på hannah montana hela kvällen tills jag somnar. until then godnight and sleep tight.
love you all and good night! :D





HAHAHA dör av skratt.

saknar handbollen.



igår när jag var och dömde match så kände jag verkligen hur mycket jag saknade handbollen. Det är liksom en del av mig.

Den där känslan när laget värmde upp inför match och den glädjen när en i laget gör mål och känslan av att hålla en boll och skjuta allt man har. Ska börja träna nu på riktigt.

jag som hade ett mål när jag var liten är att jag ska bli proffs? Jag har ett till mål nu, att komma långt i handbollen, och att inte ge upp för minsta lilla grej.

precis som jag ska sköta skolan så ska jag sköta handbollen också.
ni ska få se ni som inte tror jag kan komma långt, vänta bara ni ska få se att jag ska träna så jag blir dubbelt så bra som jag är nu.



<3


Jag som skjuter. åh :(


<3

tidsfördrift.

Favorit frågor:

Film: dear john
TV: two and a half men
Mat: libanesikst
Favoritnummer: 8
Färg: röd

Kärleksliv
Planerar du att skaffa barn?: ah men inte än på ett tag
Hur många?: vill ha många. men 4 kanske?
Vad ska de heta?: Christiano och renaldo. sen vet jag inte.
Vill du gifta dig ?: Ja det vill jag.
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: över 30

Välj det du tycker bäst om
Går ut/Sitter hemma: beror på mitt humör. men ut är ändå härligast-
Sommar/Vinter: SOMMAR
Diamanter eller pärlor: diamanter
Soluppgång eller solnedgång?: Solnedgång

Om dig som person
Vad söker du i ett förhållande?: Lycka och glädje
Civilstånd: Singel
Vilken skola går du i?: hammarö utbildningscenter
Vad tänder du på?: en person som vågar vara sig själv, som inte är blyg och som vågar visa känslor.
Hur skum är du? jävligt skum
När grät du sist?: ingen aning en vecka sen
Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar?: deras självsäkert het, att dom tror dom kan få vem dom vill, att dom leker så mycket, "jag är så jävla cool"
Vilken sak kan du inte leva utan?: mina vänner, speciellt dom i libanon
Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: personligheten, om han är mjuk att prata med och hans humor.
Vad gillar du hos killar?: Lugna, självförtroende, snälla, öppna och omtänksamma och viktigaste; ha humor
Vad är du mest rädd för?: Förlora någon jag älskar

visste ni att.



Jag glömde berätta att jag fick mitt första MVG i mitt liv på ett prov förra veckan. Fick alla rätt.
Jag insåg att plugga verkligen lönade sig. Skolan blir ju roligare när man lyckas. och därför ska jag ta tag i skolan på riktigt och få fler mvg.

Jag ska lyckas med mitt liv. Därför börjar vi med att sköta skolan.

lång sovmorgon.

godmorgon. har precis vaknat. tog en lång sovmorgon. klockan är nu 3. inte bra att sova bort dagarna men det är ju så skönt att sova. och så måste jag vila ut mig nu när det ändå är höstlov. Måste sova ut och vila mig tills skolan börjar, för då börjat allvaret igen, måste ta tag i skolan som fan. Är på god väg faktiskt!=)

 nu ska jag upp och äta lassagne, mums mamma vet vad jag tycker om.. favorit rätt.


saknar sommaren i libanon, bästa resan i mitt liv. älskar Mitt land, min släkt och vänner där.
Älskar vädret. Det var så skön att bara ta på sig shorts och linne och inte behöva frysa. Vill tillbaka till libanon, mår inte bra i sverige.. =(

RSS 2.0