bloglovin

hej bloggen.

Ja för jag ska åka till göteborg imorgon klockan 9 på morgonen :) Det ska bli jätte kul. träffa min bror, shanga och hela det där gänget. skulle åka egentligen nu klockan 7. men finns inga biljetter kvar tyvär. men imorgon blir det.
och min älskade Bebbe fyller år på måndag. det blir att firas med äta middag ute i göteborg. Och hänga med tjejerna. :)
Iaf, idag har jag varit i skolan och det har varit helt okej. Efter skolan drog jag och gzime en stund på stan. Och sen drog jag hem för att packa och va helt inställd på att åka till göteborg men fan att biljetterna vart slut.
men nu ska jag dra och packa i lugn och ro. för packade på 10 minuter ungefär haha.
min snygga BEBBE!

Dream girls.

Sitter och kollar på dreamgirls. Den var fan bra. trodde aldrig det. haha!
hur har eran dag varit? hoppas den varit bra.. Min har varit lite stressad. jag har jobbat med pappa hela dagen. har varit fullt upp. Vid 10 åkte jag hem till jomana för att kolla på dreamgirls. men sen blev det reklam så sprang hem och nu kom jag hem för att fortsätta att kolla på filmen hemma.
imorgon kommer shanga hit och sover här. vi funderar på att dra till badhuset i deje och bada. för att göra något på en tråkig söndag.

ingen vet varför det fortfarande snöar. Snart är det mars och snön är större än mitt liv fan! sluta snöa nuuuuuuuuuuuuuuuuu! blir fan galen...
Aja men nu ska jag ta och kolla klart på dreamgirls! puss på er.
en ganska gammal bild den är från nyår. jag och jomanas mamma vi hade skit kul!

godmorgon.

Hur mår vi idag?
nu är jag vaken men fortfarande trött. funderar på att somna om igen.
Måste bara berätta en sak. Jag har varit dramafri på 2 månader i rad. Jag har varken öppnat min stora käft och jag har inte snackat om någon.
vet ni hur mkt jag har hört under dom här 2 månaderna ... "marie vet du vad jag har hört?" Då svarar jag,,, jag vill inte höra. Jag vill inte veta. allt som inte handlar om mig vill jag inte ens veta. För då är det alltid jag som hamnar i skiten. dom här 2 månaderna har varit awesome. Jag är så glad att några få människor är ur mitt liv. är så tacksam! haha! howry howry talk!
iaf, tänkte sova lite till för att vakna pigg till jobbet. Men vi hörs när jag har tid. Det känns konstigt att jag uppdaterar nu. inte ofta kanske men at least en gång om dagen :)
BILD BORTTAGET FÖR ATT SHANGA VILL INTE HA MED DEN!!
HAHAHAHAH alltså ni ska bara veta vad mkt jag garva åt det här.
i söndags sov shanga hos mig. Jag somnade väldigt tidigt så hon och george kollade på film, så somnade dom ah som ni ser bredvid varandra. haha men det här är inte det roliga.
när jag kommer in på morgonen för att väcka shanga för att dra till skolan så ser jag george hand i hennes hår. jag dog av skratt... Sen när jag väcker henne hon bara ajjjjjj jag har ont i huvudet. jag bara varför.  hon bara varje gång jag vred mitt huvud ryckte han och vred tillbaka den. alltså hade han dragit i hennes hår hela kvällen HHAHAHAHAH! det var kul att se. !!
för er som inte vet, george är min bror och shanga är min bebbe :)

arabernas talang.

hej mina kära. Sitter och väntar på arabernas gottalent. haha det är som talang men araberna har gått loss och tror sig kan något. haha.. dom är så roliga, ni ska bara veta. dom skämmer ut sig något rejält.
iaf. Inget nytt har hänt i veckan. bara skola, träning, träffa kompisar och hem. det är typ det jag gör nu förtiden.
Men jag längtar tills jag åkeeeeeeeeeer till göteborg Jag ska dit om 2 veckor. med shanga. fan vad grymt det kommer blir. en vecka med bästa tjejen och grymt sköna personer. haha :)
idag gjorde jag och shanga något stort. minns ni min hemligthet som jag inte får avslöja? jo vi började lite smått idag på ......., Kan tyvär inte säga så mycket jag vill men ååååh! Det vart sån känsla när vi gick runt på stan och ------. :)
men nu ska jag och mamma äta lite smått och gått. =)
puss på er. <3
Jag har börjat med mittbena vad tycks? jag tycker personligen att det är snyggt.
en nyvaken brud.
ingen vet varför jag sover med en sån fin tröja.
ingen vet varför med face ser ut så!

hemlis.

åh vad jag längtar, har aldrig varit så taggad som jag är nu. Jag har en hemlis som jag inte får berätta. Ska göra något sjukt som är super hemligt. Så mycket jag vill SÄGA TILL alla. Men Som sagt jag får hålla mig tills den dagen jag får berätta. åååååh!
Varför jag inte berättar är för att
  • det ska inte vara någon som ska förstöra,
  • det handlar inte bara om mig utan om en nära vän,
  • ska inte ha för stora förhoppningar.
  • ska inte säga något till folk och sen blir det inte av.
Kan ge lite detaljer men inte själva grejen.
  • det är ett stort steg i livet.
  • Finns så många motgångar men ska gå att klara av.
  • Det är i en annan stadsdel.
  • Det är ett tag kvar men mycket att planera.
och det är ingen ah sova borta natt i typ stockholm, eller åka över i två veckor till typ göteborg.det är inte att jag ska tatuera mig( som också är stort men inte lika) det är inget utomlandsresa. asså det är något som jag allitd önskat mig!
  • det är något stort, big, grande! kan säga på tusen språk. det är något rejält!
Jo ah ni förstår. vi hoppas på det bästa jag och min vän. det possitiva ska ta oss dit men det negitiva ska få oss att klara allt. Vi är redo!
åh vad jag vill berätta. men tyvär!

bra saker som hänt och som ska hända.

vad som har hänt :
  • för ungefär en vecka sen var min familj bjudna på middag hemma hos shanga. det var värsta buffén, arabiska buffén också. fan vad gött det var. vi var där från morgon till sent på natten. jag, abbe(min bror) och shanga va ute en stund på rud. och när vi kom hem lagom i tid för handbollsmatchen. efter att vi kollade klart på den va vi inne med hennes och mina syskon och snackade och garvade ihjäl oss. sen vid 12 drog mamma hem och jag och min lillasyster stannade kvar över natten. :) a good memory.
  • när jag var hemma hos gzime för någon vecka sen. Vi snackade om ALLT. vi hade jätte mysigt. vi gick en lång promenad i kronoparken. och vi var hemma hos henne och hennes underbara familj. <3
  • att jag flyttat hem till shanga och hon flyttad hem till mig. vi praktiskt sätt bor hos varandra jag har mina pjamas och tandborste och mobilladdare där. och hon har en massa sånt hemma hos mig.
  • Jag har berättat för mina föräldrar att jag röker. jätte stolt över mig själv. Så nu kan jag skriva det öppet på bloggen för dom vet :)
vad som ska hända:
  • shanga ska med mig till libanon till sommaren fan vad underbart det kommer vara.
  • om någon vecka ska jag vara hemma hos shanga samtidigt som hon är hemma hso mig. vi ska byta liv. jag ska testa på att vara henne och hon ska testa på att vara mig. haha omg lycka till att vara hemma hos min familj.
  • Jag ska till stockholm i maj, för bara shopping med några från arabiska gruppen.
  • Jag ska med shanga till göteborg och fira hennes födelsedag och träffa hennes sköna släkt. fan vad nice det kommer vara.
  • jag fick tatuera mig av mamma så ska göra det när jag åker med shanga till göteborg!!!! LÄNGTAR
Ja det vart nog allt som kommer hända i mitt liv på ett tag. Livet känns så underbart. Allt som hänt har glömts bort för jag har fått starkare relation till mina föräldrar och jag har fått reda på vad äkta och falska människor är Jag håller mig till dom som är äkta.
2011 blir bara bättre och bättre.
min snygga kompis

jag lever.

Hej. jag känner att min uppdatering är sämst. Men jag har aldrig tid. Jag spenderar min tid på träning och med shanga. egentligen borde jag uppdatera hela tiden för jag har med mig datorn vart jag än går nu. Men det är just att jag är lat och har inte så mycket att skriva om. Jag lovar det här består mina dagar av...
Först skola, sen drar jag till mitt andra hem( hemma hos shanga) vilar, äter och sånt. Sen drar jag på träning och sen hem till mig, ibland efter träningen drar jag tllbaka till shanga och sover där. Sen på helgerna så sover shanga hos mig och jag hos henne dagen efter. haha det har varit så nu i 1 månad irad. fredag har hon sovit hos mig jag har sovit hos henne på lördag. eller tvärtom. skit kul! sist jag sov där var henne grymt sköna kusin där. Hade jävligt kul!
Ah det är typ vad som händer i min vardag. inge speciellt och inge roligt att dela med mig direkt.
:)
shanga sminka mig jätte sent på natten. jävligt onödigt tyckte jag.. haha.
shanga känner sig som hemma haha ! :)
dont ask.
lagar mat hos shanga!
mitt hår har växt som fan!!! :D
jag och shanga tar inte kort vi filmer allt vi gör. haha men ska försöka lägga in dom på youtube så ska ni få se våra roliga liv. haha :)

RSS 2.0