bloglovin

pump it up.

Haha, måste bara säga att jag gick in på vänsökaren på facebook och tryckte sök vänner.. och så skickade vänförfrågningar till folk som jag hade genemsamma vänner med ( asså det skickades av sig själv) , och det kom till massa jag inte känner som bara vem. haha! lite kul. någon från åmål och säffle. Lite kul! det skickades även till folk i karlstad. Ibland är jag så sämst..:o
stackars människor som fått min inbjudan! :)
iaf. Hej. kom precis hem från träningen. Skönt att träna lite :) Har jobbat hela helgen och kollat på handboll. Men det har vart jätte kul.
JA jag är brunhårig nu.. eller mer orangehårig :( så ska färga om det om någon dag. Det ser så katastrof ut mitt hår på riktigt :O Men aja är orangehårig någon dag till bara. haha.
Shanga va hos mig för någondag sen med sin syster och vi dygna hela natten och då kan ni tänka er vad trött vi vart dagenefter. kanske därför det blev som det blev i mitt hår ;o hahah!
Aja imrogon är det skola.. trevligt. hur alla kommer skratta åt mitt oranga hår! haha :o
här var jag inte orangehårig som tur va! haha
en dag på stan med gzime!
en ny vaken marie med sitt orange till hår!
mer orange! :(

Årets Clown..

jag blev utsedd till årets clown / rolig person.
Nu är det ett nytt år, med nya möjligheter, med nya problem och ny lycka. Jag har bestämt mig att det här året ska bli det bästa året. Jag har bestämt mig att ingen mer drama i mitt liv, inge mer skitsnack och jag vill inte vara en del av bråket som jag var under 2010. nu är det 2011 och jag ska bara leva mitt liv. Skita i alla som vill förstöra för mig, för jag ska inte bry mig. Jag ska bli en ny människa. Med bättre meriter och inte ha en stor käft som pratar för mycket.
men 2010 var ett väldigt bra år. Bortsett från allt drama, allt skit i skolan och sånt så har det varit jävligt bra. Men 2011 kommer bli kanon för inge mer drama. allt har jag lagt bakom mig!
Så hoppas på att året blir som jag tänkt mig och jag kan säga att den har börjat jävligt bra. Så det är på bra väg. Jag önskar er alla en god fortsättning. och hoppas eran 2011 blir ett kanon år. Glöm era bekymmer året bjuder på nya bekymmer.
några bilder från 2010:
jag och bästa vän!
va mycket på Rud
'
skolfoto 2010
spelade mycket handboll!
va på bröllop.
va jätte brun!
i början av förra året.
haha kom ihåg hur mycket jag skrattade åt den här bilden. har två olika färger på ögonen??? :o
va på en hockey match med jomana :D
ingen kommentar. :)
en vacker sommardag!
va i libanon på sommarn! saknar det så mycket :(
fråga inte!
årets klassfoto.
årets spöketlaban!

RSS 2.0