bloglovin

Dag 5 - Göteborg

Ja nu vart det 5:te dagen på en onsdag. shanga kom hem till george väldigt tidigt. Vi drog och handlade och lagade världens godaste mat till geroge och andreas, dom låg och sov fortfarande så vi tog den tid vi behövde och fixade vi oss samtidigt. Sen när maten var klar väckte vi dom, vi åt och började sen diska och städa efter oss.
runt 4 drog vi mot stan för skulle köpa ett par chinos som jag såg och föll för! Vid 6 drog vi till lanshas dansträning, den här gången var det roligare, då hade jag liksom lärt känna alla och då gick man loss.

vid 8 drog vi hem till lansha. eller jag drog dit men ångrade mig för ville gå hem till george, kände att jag ville vara där hela tiden vet inte varför. Så när jag kommer fram till george skulle han ut och festa det var 100 dagars festena alltså hundra dagar kvar till studenten. Så jag tänkte jag kör en myskväll ligga i sängen och kolla på tv och sitta vid datorn. Men så ringde Karin, en nyfunnen vän, fan vad vi klickade. as grym brud var hon och j'vligt omtänksam. Iaf, Så hon ringde och vi bestämde att jag skulle åka och sova hos henne. Så jag tog på mig pjamas och drog till henne.

väl framme hos henne, gjorde vi kvällsmat och åt kladdkaka och snackade allmänt. skön brud är hon! iaf. hon hade tyvär skola dagen efter så vid 12 eller 1 gick vi och la oss, jag kollade på tv en stund sen somnade jag också haha. Men måste bara påpeka HENNES KÖK VAR DET FINASTE KÖKET JAG VARIT I! bara så ni vet, herregud vad mysigt det var jag har faktiskt bilder på det. ett ögonblick så ska jag lägga in dom på datorn! det går inte för tillfälligy har testat as mkt skitsamma lägger ut den ngn annan dag
min favorit bror

dag 4 - Göteborg

Ja nu ska vi se här dag 4. Om jag minns rätt så var det på en tisdag. Direkt när jag vaknade kom shanga och lansha till mig, george hade precis dragit till skolan. Så vi satte på högmusik och bara fulade oss. Sen runt 4 gjorde vi ordning oss och så drog vi mot angered. lansha drog hem coh jag skulle bjuda shanga på en fin restaurang för det var hennes födelsedag. Sen drog vi hem till lansha och va där hela kvällen. Vid 11 tog jag spårvagnen hem till george. hos george var det lugnt dom låg och kollade på film. så jag la mig i sängen bredvid och kollade med dom tills jag somnade.
Det verkade säkert as kort dag. men vi hann göra så mycket.


Jag och min bebbe shanga fast bilden är tagen i sommras.

dag 3 - Göteborg

opassande bild , men tänkte mer på mobil och kameran. att jag inte kunde ta kort i gbg!

Iaf nu tar vi dag 3. Som sagt ni som läst vet att jag dygnade. Så när alla drog till skolan på morgonen så la jag mig och sov och vaknade runt 5. ja där hade min dag gått liksom. Så jag och jessica skynda oss till stan och skulle kolla kläder och så. Jag köpte en ring och ett par jeans. och JA för hon köpte min favvo tröja, !!
och sen så kom george och andreas in så vi åt middag ute. as gott!

sen åkte vi hem till george för att göra iordning oss för vi täntke gå ut på en bar och ta en drink. Men när vi kom hem så la vi oss och ville bara sova, för vi hade dygnat! Så vi satte på en film och somnade.
Det var liksom den dagen, väldigt kort men rolig ändå!

Dag 2 - göteborg

hej bloggen, nu tar vi dag 2 i göteborg.

jag vaknade runt 7 på morgonen dagen efter festen. Så jag drog hem till george tidigt för att han va orolig för min mobil hade dött. När jag kom fram hem till hans port så var den låst. och min mobil var ju död kunde inte ringa heller. så jag stog ute i 1 timme ungefär och ringde på porten som det stog george husnummer på men han sov som en stock. Så tillslut ringde jag till grannen halv 8 på morgonen. Då öppnade dom på en gång som tur va. Så när jag kommer in. går jag in och lägger mig och sover en stund bredvid george till ungefär klockan 12. Då började jag göra mig iordning och drog och mötte shanga och lansha. vi skulle på deras kurdiskadans lektion. Så det var trevligt att kolla på haha. blev sugen på att dansa med dom men fick inte. haha!

sen ringde george och var as hungrig så åkte iväg och köpte familjepizza och så drog jag till han och åt. Sen drog jag till centralen för att möte andreas. han skulle också vara hos george under veckan. och george var för lat för att möta han. Iaf, vi drog hem och bara tog det lugnt. Senare mot kvällen drog jag hem till lansha och bara softa där.

vid 12 skjutsade MK hem mig för george hade krök hemmma, ( fest) Det var då min kväll började. vi hade askul. Dom drack och jag kollade på. men george försökte få i mig lite men jag vägrade mådde bara illa. Tänkte bara på valborg! iaf. kvällen bestog av snacka skratta, röka ihjäl oss och ja kan ni fatta att george lät mig röka!!!

sen skulle alla 7 pers sova i en och samma rum. vi sov 3 i sängen i george lilla säng, och 3 på madrassen och en i soffan. Vi drängde ihjäl oss men ingen kunde sova, så vi kollade på tve till klockan 8 på morgonen, då gick alla ur sängen och åt frukost för att några skulle till skolan.
det var den dagen avklarad. AS KUL VAR DET!
som sagt tyvärr tog jag inga bilder för jag hade itne med kamera. men äsch då! ni klarar er!
dom trodde verkligen på sommarlyx. dom hoppade i badkaret och trodd edom var på stranden haha jätte synd om dom!

dag 1 - göteborg

Jag tog tåget tidigt klockan 9. Kom fram runt 12. Shanga och Lansha mötte mig. Vi gick runt lite på stan med min stora packning.
sen drog vi till min bror. Vi visste direkt inte vart han bodde så vi fick leta runt haha. Men efter 1 timme hittade vi dit. Väl framme så knackade vi sönder på hans dörr men han låg och sov och hörde oss inte. Tillslut fick vi svar hans kompis som sov där vaknade och öppnade dörren. haha han var inte direkt glad att vi väckte han.
Vi lämnade min packning hemma och drog vi hem till lansha för att hälsa på hennes familj.
då fick jag ett samtal av george att jag får göra vad jag vill. Så då planderade vi en hemma fest för shanga fyllde år. Så vi ringde runt och fixade folk och andra saker. Hemma hos lansha fixade vi oss och lagade mat. vid 8 började vi åka mot lägenheten vi fick låna. Där började festen. alla underbara människor kom och fan vad sköna dom var. Snälla och omtänksamma va dom också. Det blev mycket dans och skratt.
Vid 2 drog vi till mcdonalds för fyllekäk. Jag drack inte då, men dom som drack ville äta. haha. och sen vid 4 kom vi hem och la oss och sov.
allt detta hann vi på en dag. skönaste dagen på länge var det.
Roza och lansha. jag på sidan ville inte synas. haha.
Ville inte vara med på någon bild under festen så ni får bilder på dom sköna människorna istället.
shanga och lansha <3
roza och solin :)
netto var där också.
iwan..
solin och laana =)

Göteborg

Hejsan nu är jag hemma från göteborg. Det har varit asnice där nere. Fan vad jag älskar göteborg. har aldrig varit bättre någon annanstans än göteborg. Har haft det tvääääär bra. Till och med att sitta hemma har varit underbart haha.
förlåt för att jag inte uppdaterat men har inte varit tillgänglig alls under vistelsen. har haft så mycket att göra. haha jag tänkte att jag skriver inlägg för inlägg om dagarna så ni får veta vad jag gjort. Jag var där nere som sagt i en vecka, den bästa veckan!
Tyvär tog jag inte några kort, hade med min kamera men glömde laddaren hemam så kunde inte ta kort. och min mobil är på lagning så har lånemobil. men jag tar några bilder från lansha för hon har tagit några bilder. =)
Men nu måste jag dammsuga klart för sen ska jag ner och jobba.
puss på er!
en bild från festen i lördags.
mer om det senare. puss!

RSS 2.0