bloglovin

TENTAMEN

För inte så länge sen gjorde jag tenta, och idag fick jag svaret... och jag KLARADE DEN! fan vad det känns skönt. Klarar man en grej så vill man fortsätta och kämpa till det nästa godkända tentan. Nu har jag en grammatik tenta som inte känns så rolig, Kan knappt svensk grammatik men nu måste jag klara av engelska grammatiken!!! 
BEST OF LUCK, säger jag bara! 

 

Instagram

Följ mig på instagram om ni känner för det, "marieabosamra" annars no problems! ;) 
 
 
Mamma, bror, jag
 
Sköna vänner. 
 
godnatt. ;) 

trust your Self

Lita på dig själv att du klarar av allt oavsett om det gäller att du ska nå ditt mål i livet eller om du har det svårt i livet, det kommer alltid komma motgångar men ge inte upp, för du vet aldrig när du är vid mållinjen..

godmorgon!

Idag ska jag och mamma åka till uddevalla och hälsa på några kusiner. Det ska bli skönt att komma bort från allt plugg och karlstad lite. Känner att jag behöver det! 

förövrigt så har jag bara pluggat dem senaste dagarna, sitter i skolan från 8 på morgonen till typ 9 på kvällarna. men fan vad skönt det känns efteråt att bli klar med uppgifter och massa. stolt över mig själv! 
Jag måste börja packa nu och sen dra mig på en lektion innan jag och mamma rullar mot uddevalla. ska försöka uppdatera hela helgen... om det går. Ha det bra så länge.. 

RSS 2.0