bloglovin

gymnasietiden

Gymnasietiden var ett helvete för mig och säkert för många andra. Det var drama mellan tjejerna, skitsnack bakom andras ryggar och massa annat skit. Ja jag har varit med om allt detta under mina 3år i skolan. Jag är förvånad hur jag klarade av just den tiden. 
Jag fick alltid skit för saker jag inte gjort, jag fick höra skitsnack om mig, det vara tjafs mellan andra tjejer, jag blev slagen av en tjej, jag har hamnat hos rektorn tusen gånger utan att jag gjort något fel. Jag kan helt ärligt säga att med handen på hjärtat att varje gång jag var med i något bråk eller "drama" så var det alltid jag som fick all skit kastat på mig medans jag inte gjort något fel. Men jag stod alltid på sanningenssida och vek mig inte från det jag verkligen har sagt med min mun. Efter varje bråk får jag alltid reda på två veckor, månader, år att jag hade rätt eller att jag inte hade något med bråket att göra. 

Men jag är så glad att jag gick igenom gymansietiden. För varjegång jag blev sviken av en vän (som hände väldigt ofta) så blev jag starkare och mer självständig. Jag lärde mig att man bara ska lita på sig själv i denna värld. Det går inte ens att lita på sina egna föräldrar nu för tiden. Men som sagt hade jag inte gått igenom detta med "gymnasietid" så hade jag aldrig varit den tjejen jag är idag. Jag kan stolt säga att - Jag är glad att jag är jag, att jag heter marie abosamra och jag älskar mitt liv.- hur mycket än folk försöker förstöra för mig kommer dem aldrig lyckas. Ta mina saker, ta mina vänner, ta vad ni vill... Men jag kommer alltid ha huvudet högt och alltid vara en nivå högre. 

Till alla som ska börja i gymnasiet eller som går. säger bara en sak , Ni får göra misstag ni kommer lära er av det senare i livet. 
 
kommer alltid ha ett leende på läpparna oavsett vad. 
 
 

Musik!

Jag har fått höra att jag har bra musik smak så jag tänkte lägga upp nya låtar varje dag, som en "dagens låt" sak.. haha! vi börjar första med... --- Elijah king ft 2nyce - quitate la ropa
 
 

Innan jag dör :

Hitta 2 års gammal lista i mitt utkast här på bloggen som jag tydligen inte publicerat. Så får ta och göra det nu och säga med glädje att jag kan äntligen börja bocka av 3 stycken på min lista. Ska träffa chris brown på hans konsär 19e november. Sedan kan jag bocka av "äga en bil samt körkort". Nu gäller det bara att klara av resten av listen -----------------
  1. Hoppa fallskärm
  2. Träffa chris brown
  3. besöka, spanien, thailand, USA.
  4. Simma med fiskar.
  5. Leka med en delfin.
  6. Träffa min soulmate.
  7. Jobba inom tv. eller få vara med en dag!
  8. Få 4 barn.
  9. hoppa bungyjump.
  10. 10. Ta körkort 11. Äga egen bil 12. åka till Afrika och ta hand om barn. ---------

Det var ett tag sen..

hejsan allihopa. Idag fick två tjejer mig att börja blogga igen, känns utmanande. Ja vi får se hur länge det kommer hålla i längden. Kan säga att det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Mycket har hänt sen senaste. Tänkte berätta lite kort om hur mitt liv ser ut just nu och sedan får dagarna avgöra. Som några vet så har jag tagit studenten( berättar om det i ett annat inlägg, har massa bilder att visa) och börjat plugga på universitet som Engelsk lärare, gymnasie nivå, kan bara säga en sak, MYCKET PLUGG. Sedan har jag tagit körkort men det var ju ett år sedan och jag har även köpt en ny bil. En Audi a1 sportback, 2013 modell. vuxen poäng... nog med text vi kör bilder nu.
så såg jag ut på min bal
så ser min bil ut! ÄLSKAR DEN!
Lycklig tjej på plugget.
Bästa dagen i mitt liv.
häng med vänner.

RSS 2.0