Filmtips.

  1. Life as we know.
Handling - Två singlar blir vårdnadshavare till en liten flicka när deras gemensamma vän dör i en olycka.
Kommentar - Bästa filmen på länge, mycket skratt, känslor och snygga skådespelare. 5/5 maries!
2. Just go with it.
Handling - Danny Maccabee träffar drömtjejen, men måste värva sin pålitliga assistent Katherine i rollen som sin blivande exfru för att dölja en ogenomtänkt lögn. När härvan växer blir även Katherines barn indragna och tillsammans åker de till Hawaii på en galen weekendresa där allt ställs på sin spets. Hur långt är vi egentligen beredda att gå för kärleken?
.
kommentar - den här filmen är också en av dem bästa jag sett. Och tro mig jag har sett många. Den är rolig hela vägen ut, smarta och dumma drag. lögner hit och dit och slutet var bäst! haha. Njut. 5/5 maries!
..
.
3. How high.
handling - De platinasäljande hiphop- och rapstjärnorna Method Man och Redman spelar i denna sanslösa studentkomedi. För Silas (method Man) handlar livet om droger och tjejer. Det är bara skolan som inte är kul, tills Silas får tag på "supergräs", som inte bara gör dem otroligt höga, utan även höjer betygen. De blir antagna till Harvard University, där deras vanor orsakar kaos och retar fakulteten. De röker sig genom skolåret, tills gräset tar slut och de måste använda huvudet för att klara sig! En otrolig komedi som tar dig en nivå högre.
.
Kommentar - Riktigt skön film, älskar såna filmer. Hur sköna skådespelare som helst. Den får 4/5.
tummen upp!
4. good will hunting.
handling -

20-årige Will Hunting (Matt Damon) är överlägset smartast på MIT, men han jobbar där som vaktmästare. Hans vardag består i övrigt av slagsmål och pub-rundor med polarna. En dag när en professor utlyser en matematiktävling upptäcks Will Huntings höga intelligens.

Efter en fängelsedom beordras Will söka upp psykologen Sean McGuire (Robin Williams). Sean känner igen sig i Will, då han själv genomgått liknande kriser, men trots detta har han svårt att hjälpa Will eftersom denne inte vill öppna upp sig. Wills själsliga kaos blir inte bättre då han blir kär i Skylar (Minnie Driver).

kommentar -

Älskar Matt damon, riktigt bra skådespelare. mums på han. Jag älskar filmen, den är väldigt bra gjord och det är en film man måste tänka till om.
5/5.
är han inte mums. haha
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0