bloglovin

och nu är det dags för sängen!

Hejsan svejsan vad glad jag är. det är när solen kommer fram som allt blir så underbart. då dagarna blir som bäst. Livet är underbart.
idag tidigt på morgonen åkte jag och mamma till stan. vi shoppade lite smått. Och jag fick med mig en super snygg skinnjacka, tack mamma! Sen när vi kom hem bytte jag om och mötte upp jomana för en härlig dag i solen. Vi dunkade musik och njöt av solen i ögonen.
Sen lärde vi känna två tjejer som kom från någonstans i göteborg. Dom var supertrevliga. vi satt och snackade i minst 2 timmar. super trevligt. klockan slog halv 7 då kände jag att det var dags att gå hem och äta eftersom jag inte ätit på hela dagen. men då ringer saraab och baraa dom var i forshaga så vi skulle träffas. och absolut träffar jag dom, skiter i maten för att träffa dom underbara systrarna. drog upp och mötte dom så dunkade vi musik och jag försökte lära baraa danza kuduro! haha!
Sen när jag kom hem hjälpte jag mamma att packa she's going out of town a couple of days!
men nu är det dags att sova, för imorgon väntar en ännu bättre dag!! shanga kommer och sover hos mig vi ska steka i solen och kanske ta och grilla! =)
puss!
min man!!!! ska ta bild på jackan imorgon och visa er!

spring tur!

tjenare, idag känner jag mig hur duktig som helst. Jag började med att träna lite hemma med hantlar. Sen kände jag för att gå ut och springa. Så drog på mig mina jogging skor och sprang en halvtimme. Sen tänkte jag nu tar jag och springer lite i trappor för det hur bra träning som helst. Så jag sprang i trappor en halvtimme. och nu är jag riktigt sliten. Men fan vad underbart det är när man tar i från rövhålet och stupar och efterkänslan är så underbar! man känner sig så duktig och jag kan lova er att jag känner mig så underbart duktig!!
Nu ska jag börja springa ute när det är så fint väder! :)
aja nu måste jag ta tag i städningen.
puss!
3 år gammal bild! men så såg jag ut typ nyss också!

godmorgon.

nu är man vaken efter en lång och väldigt skön natt. Jag sov som en prinsessa. det var varmt och jag var så trött efter igår så det var en väldigt efterlängtad sömn! haha.
iaf idag har jag inte så mycket planer. Jag ska börja med att städa mitt rum det ser ut som ett bombnedslag "as usual" och sen ska jag gå ut och springa tror jag. Och om jag fortfarande lever ska jag ner och jobba.
Har inte så mycket mer att skriva blev ett väldigt kort och tråkigt inlägg. men heeey atleast I write something!
goodbye!
kärlek till trey!

SOMMAR OCH SOL!

hej hej nu har solen visat sig! äntligen är våran / sommaren här. inge mer snö inge mer oväder inge mer tjocka jackor. det känns så underbart att man kan gå ut i Tshirt och glasögon utan att frysa. så hård och kall vinter som det blev trodde vi aldrig att solen skulle komma fram, men det gjorde den och det känns så underbart. Fåglarna kvittrar, myggorna har kommit fram, folk är mer glada och det är mer människor ute nu ingen som gömmer sig hemma. Det är småbarn på gräsmattor som springer runt och leker. vi har tagit upp våran studsmatta. åååh kan skriva så mkt om just vädret. och om hur underbart det är och vilka tecken det är. lovely lovely really!
längtar till solen verklgien är här och det är riktigt varmt så man svettas?? då ska jag leva i mina shorts och stora linnen med uringad på ryggen! och min tatuering som ska göras inom kort har hela tiden fegat ut!! kommer vara på plats! mums för sommaren..
fan vad underbart om jag kunde ligga i den polen i libanon!!
men om två månader åker jag och shanga till libanon!!!!

världens bästa dotter....

.... måste nog vara jag!!
Jag köpte en weekend spa till mamma och pappa. På selma spa i sunne. det gick på 3500 kroner. Mina föräldrar förtjänar det så jävla hårt också! och pappa jobbar stenhårt. så tyckte att dom ska få göra något kul tillsammans eftersom att pappa fyllde år igår också. så dom fick den som present.
Dom var hur lyckliga som helst. Pappa blev så utvilad när han var där. Han var så sliten i hela kroppen så nu är han återställd och det är skönt att se hur pigg han är! underbart.
jag har planerat mammas födelsedag nu. Jag ska inte fortsätta med såna små presenter som tofflor som jag brukade köpa utan nu blir det resor som gäller! jag har blivit stor och tjänar pengar , jag ska kunna unna mina föräldrar lite av det goda också!
iaf, Jag älskar er mamma och pappa! ni är guldvärda. ♥
Men skitsamma världens lyckligaste par?? hahah!

gud vad länge sen jag skrev.

Jag har helt ärligt glömt bort min blogg. Tänkte på det förut idag när mina elever har börjat med en klassblogg. haha!
Iaf vad händer i mitt liv just nu? ja, jag har praktik i 8 veckor. jag har 3 veckor kvar. så det är skönt. Jag är i en klass med 11 åringar. kallar dom för mina elever. för det känns som att jag är lärare för dom. man känner sig så stor när man är med dom! haha.
iaf efter praktiken är det antingen handboll eller jobb eller shanga. Så det är liksom det jag håller på med . eller det är väl densamma förutom att jag är på praktik och inte skola.
iaf. vad ska jag skriva mer? hmm, färjestad tog SMGULD IGÅR! så va på torget och fira dom!! hur mäktigt som helst.
hmm vad mer är nytt? inte så mycket, börjat med mina körlektioner så det är bra och skönt! nu har jag inte så mycket mer att säga!
vi hörs.
puss
'
fin nyvaken tjej! haha bild är tagen i göteborg! just det var ju det jag tänkte på.. hann inte skriva om resten av veckan i göteborg glömde helt bort. men skitsamma! det var askul det var huvudsaken!
jag och susanna!
jag och saraaah!
en varm dag på praktiken!
jag och gzime!
en bild när snön fortfarande låg kvar!
det var lite bilder på mig under veckorna som gått!

RSS 2.0