bloglovin

all the way!

Hejsan. Nu har jag kommit hem från en jävligt jobbig dag. gaah vad trött jag är, helvete vad sliten man kan bli av en skoldag.

Som sagt sprang vi "majloppet" som huc tar hand om på 8 km. Jag sprang och kom 40 av ca 500 elever och jag är jävligt stolt, Men när jag kom in i mål dog jag på plats, shet vad trött jag va!
Sen åt jag och fick lite krafter. Men skoldagen var inte slut utan det blev en beach vollyboll turnering.. Så spelade några matcher detr var inte så jobbigt utan mer skönt!

Men när vårat lag åkte ut så började aerboics(stavning) så jag och gzime dansade sönder och faaaaaaaan vad jobbigt det var. men fan vad skönt det känns efter åt. vi körde för kung och fosterland HAHA!
iaf sen pumpade vi upp det med hundra chokladkakor! hahah nyttiga vi är!

Tog en lååååång dusch efter all slit. och sen drog jag till rud och mötte upp gänget. Vi satte oss ute i det fina vädret och snackade skit! Sen blev jag såååå trött så jag drog hem med en tidig buss!

nu ska jag sova, pallar inte vara vaken vi hörs imorgon!
peace


en sliten marie!


leila<3


nejra gömmer sig bakom sin "high tec" camera ;)


Onsdag den 26.

Godmorgon. jag har precis vaknat och klockan är 6. fan vad trött jag är. pallar inte skolan idag. Vi ska gå 8 fucking kilometer. jag är död när jag tänker på det.

 haha jag som knappt orkar gå till toan när jag är kissnödig, jag som ringer min syster när hon är i sitt rum för att komma och släcka lampan, jag som ber kompisar gå till mitt skåp och hämta böckerna eller ber dom hämta mjölk och mer mat. Marie abosamra om du går 8 km då måste det komma in i gines rekord bok!!!!!

måste göra mig iordning nu.. vi hörs kanske i skolan elr ngt.


lite egoklick.





lite oseriös får man vara.

dagens outfit;


leggings - bikbok
skor -skopunkten
jacka - från stockholm.
halsduk - gina
ringar - glitter.

min dag i bilder.


oseriös bild


vi kollade på när småbarn sjön och dansa. dom här killarna var så sötaaaaaaaa
speciellt han längst åt höger! VILLE BARA ÄTA HAN


vi satte oss ute i det sköna vädret!


JA VI BJUDER!


jag va inte beredd


vi är liiiiite snygga va!


<3


wokej...


sen blev vi hungriga!! så vi drog och åt på pizzerian, på min papis pizzeria


HUGG IN


sen tänkte jag efter ... "marie ät som en människa"


drick som en människa oxå!


SÖÖÖÖÖÖÖT


<33


=D


Dagens puss bild..

nu blir det dusch.. dagens outfit kommer senare!

peace

godmorgon

sitter här med gzime nu. hon kom hem till mig. pallade inte skolan. så vi ska ner till grossbollsskolansdag som är på mina syskons skola. det är en massa saker som händer, så vi ska dit :) men först ska vi äta och såå!

ska berätta lite vad vi gjorde igår.. jag va så trött igår så kunde inte skriva. Somnade dirket. först var det skola skit tråkigt. Men efter skolan drog jag till rud och mötte upp gänget. Vi samlades i parken och spelade fresbe (stavning) och brändboll. Sen började vi grilla haha tror jag åt 6 korvar. hahaha fetis på plats! :D

iaf sen gick vi tipspromenad och grejer. Sen drog jag med bussen. men dagen igår var jätte mysig, som vanligt!


bäckman och tarik. mina älsklingar !


natha och bäckman!


min sötnos härmar kenza hahah


<3


små skitungar!


mina bögar ..... (skojar)


DAGENS OUTFIT



HAHAHA vad roliga mina ben ser ut och vara. men bilderna är tagna underifrån ! aja

jag har på mig detta dig, fast med en massa smycken...
klänning och leggings - hm.
smycken - olika!

ska sova nu berättar imorgon hur min dag var idag... =)

godmorgon!

godmorgon! fan vad skönt jag sov i natt alltså. skiiiiiiiit skönt vill inte upp egentligen.. men fan alarmet och leila tvingade mig! =(

idag som sagt så blir det skolan först slutar fööööööör sent alltså pallar inte! men efter skolan så blir det att grilla med alla mina underbara vänner ute i sköna solen.. bilder kommer! hoppas jagg. får se om jag orkar klicka kort! =D (elr jo det klart ni måste få se min dag! ;)

nu väntar en skön dusch  ( kan inte gå utanför huset utan en dusch varje morgon) :S haha =D

dagens outfit kanske kommer! om jag hinner annars får ni ha det så bra så hörs vi ikväll!
peace


saknar handbollen nu!


ååååh vet inte vad jag ska göra. om jag ska börja i ett annat lag elr inte. Forshaga har ju lagt ner laget nu. så får se vart jag byter.. men jag måste fortsätta alltså.. det är mitt liv typ!


hemma igen.

nu är jag hemma från gymet. Jag har haft fullt upp idag faktiskt. Städat halva huset, vaxat halva kroppen hahah. och sen drog jag ner till gymmet. därför har jag inte kunnat skriva något!

men iaf, nu är jag jätte frässsh efter en lång dusch. imorgon blir det skola och grillning med rudet! Soft va!
ååååh på onsdag ska vi gå 8 km med klassen. aaaaaaaaaaaa vad långt. bra träning! för mig som bantar ;) elr "bantar" äter glass till frukost och 5 cheseburgare på lunch!

Nu sitter min syster och masserar mig har så ont i hela kroppen! vi hörs kanske senare,, ska njuta lite till innan hon tröttnar och säger nej pallar inte mer!







DET ÄR BARA :


åh jag längtar till 3 saker just nu...

Det första är skolavslutning. pallar inte skolan längre är så skol trött så det kommer bli skönt och ha sommar lov.. Och det andra är LIBANON! ååååh vad jag längtar.... träffa släkten ( elr djungeln) och sola bada i havet. Träffa alla kompisar som man har där. härlig känsla alltså!
Sen längtar jag till jag fyller år, då blir jag 17 och då är jag inte en liten skitunge som jag är nu !! =D haha!

nu ska jag fortsätta med städningen!
puss <3

förlåt för dålig uppdatering

tjenare. förlåt för jag inte skrev mer igår. men jag sörjde håret som jag klippte av. va på begravning och jag grinade för mkt för att skriva ett inlägg..... OK ska inte överdriva så hemskt var det inte.=( men fan att jag klippte mitt hår. oho. nu har jag kort hårt med kort lugg ! nej fan hatar att klippa mig!!! =(

men igår efter klippningen satt jag ute en timme för mig själv från ingenstans viste inte ens vart jag satt och sörjde håret ringde leial och gnällde sönder. Sen drog jag till mammas kompis som bodde precis bredvid begravningen och då drog jag dit och åt och väntade på min mamma så kom hon och hämtade mig vid 6. Sen drog vi och åt pizza hos pappa och sen drog jag till gymmet fullt upp! haha =D !!

ha det bra vi hörs sen. ska städa halva huset nu!


så ser det ut .=( okej , det syns inte värsta mkt men ändå det känns!!! haha drama qweeen elr? :D


mina vita convirse



Jag köpte ett par vita convirse för en månad sen. dom gick sönder så jag lämnade tillbaka dom!
men nu vill jag ha tillbaka dom... så funderar på att dra och köpa dom igen... men mamma säger vänta med att köpa dom tills vi åker till libanon så dom är vita och  fräsha när vi åker, haha så du inte kommer som trash haha skön! =D

iaf jag börjar sakna dom som fan. Mina favorit skoor !

ååååh´!!

godmorgon! nu är det så här att jag sitter och biter mig i naglarna och håller på att böla. gissa varför?

jo för jag ska klippa mig idag :( haha. jag blir alltid knas när jag ska klipppa mig . minns ni i sommras då hela håret klipptes av och dååå grinade jag i 3 dagar hahah. kolla längre bak i arkiivet så får ni se! haha..

iaf jag har kort hår redan fan! men mamma tyckte att det var FÖR slitet och så kan jag inte åka till libanon! =(
vi får hoppas på det bästa och hoppas det blir bra!

men nu ska jag upp och äta sen åka till stan.. och sen ........... =(=( klippning!

vi hörs efter. får se när jag får tillgång till dator!

peace


så kort var det sist jag klippte mig!!! =(
det får inte bli så kort igen!

godmorgon!

sitter i skolan och har precis haft nationella prov i matte fan vad dåliiiiiigt det gick uuffft ! hata matte!!!

förlåt för jag inte skrev i morse men som sagt min internet funkar fortfarande inte hemma! elr den funkar bara ibland och imorse gjorde den inte det!

men idag blir det att vara på rudet med folket hela dagen / kvällen mysigt!  men fan att det regnar ute dååååå! =( men får hitta på ngt ändå! kanske hemma hos någon!

men iaf så ni vet jag kommer inte kunna uppdatera mer idag, föräns ikväll om internet vill funka det vill säga!

sen måste jag bara säga GRATTIS SARAAB 17 år nu.. big girl! :d


oj 3 år gammal bild men snygg ändå!
jag och saraab


home alone

hejsan, nu sitter jag hemma helt ensam. Mamma är nämligen och äter i pappas resturang och mina syskon är på ngn klassresa så dom kommer hem om någon timma. men det är så skönt att vara hemma själv. vet inte varför bara... men super ändå helt lungt ingen lilla syster som dansar framför datorn, ingen lille bror som kaxar och höjer musiken ingen mamma som skriker STÄDAAAAAAA... så en timma till får jag vila ! haha =D

ska ta och berätta lite om dagen, utuan bilder för det togs inga min mobil dog väldigt tidigt!! :( jag va nära på att dö. iaf, jag slutade ju 11. så jag och gzime tog bussen till stan och åt glass i det fina vädret på torget mysigt! vi satt där och snackade en massa skit. sen vid halv 3 tog vi bussen tillbaka till skolan och då började provet. det gick väldigt lätt faktiskt, jag är duktig på engelska.. haha!

sen drog jag och mötte mamma på stan så kollade vi affärer och sen åkte vi hem för att det regnade för mkt!!! asså fan vad skönt med lite regn faktiskt men det var för varmt förut alltså! helt knas hur ska jag överleva i libanon!..

aja mycket text! vi hörs snart. puss!


eftersom jag inte har några bilder från idag tänkte jag visa bilder jag inte lagt upp dom togs för ngn månad sen!







som sagt gammla bilder och jag fulade mig  men aa hejdå

sitter i skolan nu!

hejsan bloggen. hur är det?

Jag sitter i skolan just nu med gzime. trevligt... vi har slutat nu, elr ja vi slutade kl 11 för dagen. men det tråkiga är att vi måste sitta och vänta i skolan till kl 3 för att göra ett missat nationellaprov till kl 4! faaaaaan. där försvann min dag. som skulle spenderas på rud med gänget.. men skolan är väl viktigt då!!!

Iaf, jag har inte så mkt mer att säga. Jag skriver mer när jag kommer hem. då får vi se vad jag hittar på, kanske blir ändrade planer för sen! för om jag slutar tidigt kanske jag drar till rud elr va med gzime på stan, får se hur det blir !
önska oss lycka till!

men tills dess vi hörs och ha en bra dag :D


förlåt förlåt förlåt

hej bloggen, jag ber hemsktmycket om ursäkt. men mitt internet har suckat dom senaste dagarna och dom dagarna jag inte uppdatera så funkade inte internet alls. Fett kefft alltså!

men nu är jag tillbaka hoppas jag. Den fuckar fortfarande men sidan kanske inte visas sen som det står varje gång jag ska skriva ngt... men iaf.

mina dagar har bestått av skolan och ruud. haha trevligt värre. i måndags så grillade vi med rudet. och igår va vi där och sooofting in the huud. och idag så feeeeling jävligt guuuuuud. haha :D

här kommer lite bilder som tagit dom dagarna.!

elr ... nu suckar internet igen,, fan vad keff bredbands bolaget är. uffft!!!
väntar .... väntar ... väntar....

10 min senare ... fortfarande kryss där nere.


älskar bilden så äkta. skönt vädeer idag!


så här såg jag ut igår!






jag och leilas syster! :)


så såg jag ut när vi grillade på måndag!


leila i måndags så osocial snackar i telefon! ahah


några som va med och grillade!


HAHA jag vet att jag är snygg i glasögon! elr kanske stygg ;)haha

nu blir det inge mer bilder för nu ska jag ut och möta en kompis, inte träffats på länge! =)
vi hörs om internet funkar när jag kommer hem ;)

back !

hejsan bloggen. Har precis kommit hem från badhuset. Jätte mysigt att bada och mysa med baby!
nu står baby i köket och lagar min favorätt chilicorncarne!! ååh muuums!

Senare blir det grillning med rudet, fast det är senare på kvällen! synd att inte vädret är det bästa men man överlever!

Sitter med babys små syskon och jag tvingar dom massera mig mina slavar ;9 haha skoja,, nej men jag säger Vem kan massera bäst??? och så gör dom en varsingång och sen säger jag att jag glömde så gör dom om så håller jag på så! dom tycker det är kul så. hahha evil jag är då! om baby visste vad jag gjorde, uffff då är jag död! haha :d

men jag ska gå och sätta på mig! för sitter i morgonrock för duschade hemma hos baby istället. =D
vi hörs senare!


jag "hjälpte" till med maten!:D


LEILO hjälper oxå till:D

åååååh vad hungrig jag är nu! magen kurrar och ajg tycker det är så snyggt med babys lillebrochas hand syns :Dhahah

hemma hos babyy

hej sötnosar :) jag har precis kommit fram till min baby, vi ska snart iväg och bada mysigt. Senare ska vi äta ute någonstans! sen efter all mys ska vi träffa en hel del kompisar..

Vad händer för er idag? skolan elr? :) själv är man ledigt sooooft :D

men nu ropar älskling vi ska äta frukost tillsammans!

vi hörs senare idag =D

/puss


så här ser min baby ut just nu!

Det luktar parfym........

tjena bloggen, uff jag kan bara säga VILKEN STANK!!! det luktar överdrivet mycket parfym okej parfym luktar gott men inte om man sprayar slut på burken bara på sin kropp! det är så här att mina söta lille lille bror på 12 år har skaffat sig en brud och idag ser man han kl 6 springa runt som yra höns. med chinos och shorta och MASSA parfym! Men jag kan säga jag har alltid sett han i mjukis och ofixat hår men broshan du är så snygggggggg! :D

haha. iaf, godmorgon bloggen ! hur mår ni idag?

jag mår iaf toppen . Jag vakna med ett leende på läpparna idag faktiskt. fråga mig inte varför för jag vet själv inte varför! men jag känner mig så fräsh efter igår och för jag ska äntligen få träffa min baby efter en lång tid!

Jag måste börja packa en massa till badet och så. men vi hörs väl senare! dagens outfit kanske ni inte kan få nu direkt på morgonen för jag ska gå helt ofixad dit och sen byta om... aja.. för mkt text...

ps kan inte uppdatera mer idag,, bara senare på kvällen när jag kommer hem! för jag h ar inte tillgång till datorn!


godnatt inlägg.

hejsan bloggen. asså jag tycker att jag sköter mig bra med bloggen idag, jag uppdatera ganska mycket, inget intressant direkt men men!!

jag har iaf "tagit hand om mig själv idag".  jag har noppat ögonbrynen, vaxat underarmarna AAAAAAAAAAAAAOUSH säger jag bara! rakat benen och sånt. så nu känner jag mig fräsh med kräm över hela kroppen. jag luktar cocos! muuuuuums =)

jag ska iaf försöka sova tidigt idag, ska med min baby och bada imorgon i badhuset :D soft mannen!

men vi hörs imorgon då!

puss och kram!


så här keff ser jag ut just nu utan smink  ny duschad och har ett ögonbryn kvar att fixa haha =D


peace mannen!


musiiiiiik

som ni alla vet och ni som följt mig att jag älskar musik!!! uff det är ju så jävla bäst!

jag tänkte låta er ta del av lite musik jag lyssnat sönder dom senaste dagarna ;) lyssna och njut!


jason derulo - riddin solo.


kesha - take it off


Beenie Man - King of The Dancehall


Aventura - Obsesion
( ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN! ) 
 
sköna elr hur?
vilken va eran favorit av dom här? :)

SVAR PÅ TAL!



haha fråga mig inte varför jag skriver det på paint men kände vill vara lite cool med svar på tal och grejer ;)
haha. nej men nu fick sofia iaf svar på sin fråga :)

fortsätt ställ frågor alltid kul och svara ! :D

( jag har iaf tränat klart zumba! ) 
nu ska jag lägga på hårinpackning och fixa mina ögonbryn...
vi hörs senare

puss

godmorgon!

har ni soviit gott mina sötnosar? Själv har jag suttit uppe ett tag med familjen och skrattat och ätit frukost. ytterst trevligt ;) haha!

Idag blir det ta hand om mig själv dag faktiskt. Jag ska först ha hår inpackning i 5 timmar. Sen ska jag noppa ögonbryn raka benen och lite andra ställen. och sen vaxa för första gångne under armarna !! aooooch!

sen när allt det är klart så blir det träniiiiiiiing, zumbaaaaaaaa babby!

men först ska jag göra varmte! för har piss ont i magen, hatar lingon veckan!!!! =(

vi hörs snart igen!.. ( okej jag har mäkrt att jag skriver vi ses snart igen men vi ses aldrig. hahah har ni inte märkt det ??) men jag lovar och svär jag skriver snart igen ;)

peace


nyvaken marie men ändå glad!


kl är halv 4 :s

shaaaa bitches... asså nu är det så här att klockan är halv 4 och jag kan fortfarande inte sova. sitter och snackar med eric på msn! men han börjar bli lite tråkig nu mot slutet för han ska snart sova säger han! fan då har jag ingen att snacka med. elr jag har men pallar inte snacka med ngn på msn alla är så tråkiga!

iaf, fan vill sova egentligen men jag tänker för mkt men ändå inte. haha jag babblar på och minns inte vad jag skrev för några sekunder sen. asså min hjärna funkar aldrig på kvällarna nästan fan.

jag har inte så mkt mer att skriva faktiskt. jag har fett med tråkigt. ÅÅÅÅH nu logga leila in,, ofta hon inte sover..
nu ska jag bomba henne med frågor och svar!!!

om jag inte somnar så hörs vi snart igen annars hörs vi imorgon :D

jalla pusssss!


jag för ett tag sen! sexi bitch!


telebobo med leila



HAhahahahahah asså jag sitter och snackar med leilo i telefonen och samtdigt fular vi oss på fb. vi kaxar mot varandra. jag säger till henne vad hon ska skriva till mig och hon säger vad jag ska skriva till henne ;) hahah!

vi har inget liv och vi är övertrötta så vi skrattar åt allt. elr jag gör iaf!

jag funderar på att sova nu fan! elr sätta på en film och sen sova.

men vi hörs imorgon ,,, och kära bitches JAG LOVAR jag ska blogga imorgon som tusan!

jalla vi hörs. <3


hejsan!

Hej bloggen. nu är det så här att jag läste mina gammla inlägg på bloggen och satt och skrattade.. haha fan vad man förändras med tiden. för ett år sen hur fan såg jag ut med ögonbryn jag trode jag var snygg. hahaha :D

men iaf, nu har jag bestämt mig att jag ska börja blogga igen, för hur kul är det inte att kolla igenom när man blir älrde. så haha nu börjar marie blogga. Tummen upp elr?:D

nu bjuds det på bilder som tagits under dom senaste dagarna! =D
kommer fler inlägg va inte rädda :p


den här bilden är rätt ny typ i fredags!


jag trode jag va söt! hahaah


jag och gzime ;) haha


jag har fått glasögon oxå under tiden jag varit borta , men det är bara läsglasögon typ :d


jag tyckte jag va söt *;)


egobilder, så oserös


jag fixade mina naglar. kände att jag ville bli som kissie, ;) hahahahaha skämt!


våran familj va barnvakt åt morbrors barn i över en vecka. sååååååå söta!

just nu snackar jag med leila i telefon, och när jag skriver kan jag inte vara social, så bitches jag hör av mig senare!

puss

hej!

hejsan bloggen. erkänn ni har saknat mig. Har ni inte saknat mig? tänkte väl det. haha jag har saknat att blogga och så lite faktiskt men det är inte så att jag kmr fortsätta dirket. får se. För det första jag har ingen dator för den är på lagning så jag sitter på min syster just nu... och för det andra jag hinner inte uppdatera. eftersom jag aldrig är hemma. utan jag är med mina kompisar ute och chillar med livet för snart åker jagifrån dom i 2 månader. kommer aldrig klara mig utan mina underbara vänner <3

Jag har faktiskt kvar några besökare det har inte skjunkit helt faktskt. utan det ligger runt 20 stycken unika om dagen.. så det är fortfarande folk som läser. så jag känner ett sug av att börja blogga igen bara för eran skull :D vi får se hur det blir....

elr vad säger ni ska jag börja md mina roliga inlägg? ni avgör själva!

nu sitter min syster och grinar att hon vill ha sin dator... såååå får väl ta och säga haydå snöggingar. jag kanske hör av mig snart igen, elr det beror helt på er, om ni vill att jag ska fortsätta er inte!

puss <3


enda bilden jag hittade på min systers dator och den är hundra år gammal. men nifår nöja er ;)

peace mannen!

RSS 2.0