bloglovin

Dagens låt ;



Fan vad jag älskar den här låten. Så jävla skön. Man kan verkligen inte sitta still när man hör den. :)
eller vad säger ni ? :)

Jo jag har tänkt på en sak. Jag tänkte ha frågestund i bloggen. Eller jag vet inte om jag ska ha det än, Lite för tiidigt tycker jag. Men eftersom  jag har haft min blogg i 4 månader imorgon och min statistik blir mer och mer blåare. Så tänkte jag att ni gamla som nya läsare vill veta mer om mig.
Tycker nu det låter som en bra idé isåfall säg till :) (´om det blir något sådant så kommer jag ha det imorgon någongång ! )

/ Lots of love♥

Dagens bilder;







Skulle ut och gå med min syster men jag fick lust att ta kort. Så jag hoppade in i en buske. =D


Så klart att min syster vill härma mig. så hon hoppade också in i en buske.



Dom två sista bilderna blev jag riktigt nöjd med!

Jo så här var det. Jag och min syster ville ut och gå en promenad för att det slutade regna. Som sagt jag blev sugen på att ta kort.
Sen gick vi ner till mitt "mat"ställe. Där det finns massa träd att palla ifrån. typ äpplen och körsbär mums. åt så jag blev mätt!
Sen drog vi hemmot för att jag orkade inte gå längre. Så nu sitter jag här och kollar på våra värsta år. Så jävla bäst är dom! :)

Lite blandade grejer.

Det har inte slutat att regna och det är tråkigt. För då blir det ingenting med Lina idag. Buhu!
Jag har så jälva tråkigt. så jag tänkte skriva lite saker i det här inlägget lite olika saker. Saker jag tänker på och sånt.

Först vill jag berätta att jag är med i en tävling. Veckans blogg. Och jag orkar inte jaga er med att rösta och så. Så om ni vill och tycker jag är en värdig vinnare rösta på mig HÄR.




1. Min födelsedag;
Jag vet inte varför jag ser framemot min födelsedag. För jag vill inte bli vuxen. Men jag tror jag känner så för att jag kommer bli behandlat som ett år äldre. Mina föräldrar kommer inse att jag inte är liten längre.

2.Hösten;
Eftersom det regnar hela tiden på sommaren så kan hösten lika gärna komma.
varför ser jag fram emot hösten? jo jag vill ha höstens plagg. Alla nya kappor, jackor, jeans alla sköna stickade tröjor.

3. Skolan börjar;
Kalla mig vad du vill? men erkän endel känner som mig? att det är ganska skönt att få byta skola börja på gymnasium.
Jag ser fram emot min klass, mina nya kompisar jag kommer lära känna. Helt enkelt nya människor. Jag ser verkligen fram emot skolan. Men efter att jag fått reda på klassen och så. Kan skolan dra åt helvete.

4. När jag och Lina åker på kryssning;
Inget är bestämt än, men vi snackar om det iallafall. Jag och hon ska åka på kryssning i 2 dagar.
Det kommer bli så jävla lyckat om jag och Lina. gah jag längtar! :*



1. Vintern;
Hur ska jag stå ut med vintern? usch jag hatar snö. Höst går helt okej. Men snö? åh. usch det är bara blött kallt och det är gör ju ingen nytta.

2. Nytt år;
Nytt år betyder nya löften, nya saker ett nytt år helt enkelt. Jag vill faktist inte det. Jag vill att det alltid är 2009. Konstigt nog så känner jag. Ett år närmare döden ellet ett år närmare vuxen. Jag villvillvillvillivill inte.
Vill alltid vara barn!

3. när vi ska flytta;
okej mysigt att flytta ifrån det här huset. Men ändå inte. Jag är uppvuxen i det här huset.
Fast det finns en till orsak jag orkar inte packa ner allt som finns i det här huset. Herregud det skulle ta hundra år.
Men hoppas bara mamma ändrar sig och vi inte flyttar!



Oj vad långt det blev. Men det var min åsikt. Nu har ni en liten blick om vad jag ser eller inte ser framemot.
Nu ska jag nog ta en liten promenad. Det har slutat regna med det är fortfarande kallt. Men en promenad nu skulle inte skada. Gå för sig själv och bara tänka!
<3

Reklam;




Denna söta tjej har Frågestund i bloggen. Gå in och fråga vad du vill. Ungefär en rad eller två skulle bli bra!
( Här har ni länken
)

Regnet avgör?

God morgon bloggen. Jag är uppe tidigt idag vaknade runt 10, och dom här senaste dagarna har jag somnat runt 12 / 1 det är ju fan bra. Jag tror det är för att jag har fått så mycket råd av er och av dom här hemma. Så provade olika saker varje kväll och det funkar. puss på alla söta läsare! ♥

Jag hade så stora planer idag. Skulle träffa my lovely friend Lina. Fast än så länge så finns planerna med långt nere vid marken typ.
Vi skulle Träffas i stan. Dra till henne bada hodtub och bara mysa. kanske ta fika på stan. Men nej varje gång man har planer spricker dom antagligen av vädret eller föräldrar.
Alltså det spö regnar ute. Jag tycker det är konstigt att det inte är översvämning än. Eftersom det regnat för det mesta i sommar. fyfan vad jag hatar sommaren i sverige. Nästa år ska jag inte stanna en sekund i sverige när det blivit sommarlov.

Jag fyller år snart. om ungefär 8 dagar. Så glöm för fan inte och gratta mig? =D
Får se hur jag gör. Tänker fortfarande på om jag ska skaffa en bakfylla eller om jag ska ha en tjejmiddag. Får klura lite på det.

Nu tänker jag sitta här och be att regnet försvinner och att jag kan dra ut från huset utan att jag måste ta en dusch.
Ha en fortsatt trevlig dag. puss och kram.♥


Ja du det här är minnen man aldrig glömmer.
Tror bilden är tagen under en idrottlektion då jag fick för mig att mina kompisar ska få gräva ner mig! haha ja jag var ganska konstig,

Silja line;

show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9qc2lmcmFtZS5waHA/YT1JREV5TkRZM09UQTFOakksJmI9WVdJeE56VmxPR1k0WmpJNFpXRmlOMk14TkdVeE9UVmxPR05qWVRWa01qTSwmYz1JREV5TkRZM09UQTFOakksJmQ9UEhOamNtbHdkQ0IwZVhCbFBTSjBaWGgwTDJwaGRtRnpZM0pwY0hRaVBpQjJZWElnZFhKcElEMGdKMmgwZEhBNkx5OWhibVYwTG5SeVlXUmxaRzkxWW14bGNpNWpiMjB2WVc1bGREOTBlWEJsS0dwektXeHZZeWd6TWpRNE5TbG5LREU0TURFME5qRXdLV1Z3YVNoZlgyTnlZWFpwYm1kelgxOHBKeUFySUc1bGR5QlRkSEpwYm1jZ0tFMWhkR2d1Y21GdVpHOXRLQ2twTG5OMVluTjBjbWx1WnlBb01pd2dNVEVwT3lCa2IyTjFiV1Z1ZEM1M2NtbDBaU2duUEhOakp5c25jbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlJSE55WXowaUp5dDFjbWtySnlJZ1kyaGhjbk5sZEQwaVZWUkdMVGdpUGp3dmMyTW5LeWR5YVhCMFBpY3BPeUE4TDNOamNtbHdkRDQsIj48L2lmcmFtZT4=)

Vill du börja tjäna pengar på din blogg? (tryck här). Allt du behöver göra är att annonsera deras grejer på din blogg. Det är lagligt och bra! du behöver inte värva några. Det går inte ens att göra det ändå så!

Det är upp till dig om du vill tjäna pengar lagligt. 

Dålig uppdatering. sorry!

Jag har inte skrivit någonting idag förutom vem bar den bäst. Anledningen är att jag har inte haft tid. Mamma har varit sjuk så jag har tagit hand om henne. Sen runt 4 somnade jag och vaknade runt 8. Då gick jag upp och åt. Så nu är jag äntligen vid datorn och alla kommentarer jag inte svarat på. Det kommer i promes. Haft så mycket att göra idag. Mamma, hemmet små syskon och jobbet. Herregud. Nu förtjänar jag något bra? typ som träffa lina? haha!

Juste, jag har hjälpt en del med blogg design. och dom jag hjälpt till med har blivit jätte nöjda.
Dom två senaste designerna jag gjorde kommer här. ( Bloggarna ville ha så )
1. Lina lundin. ( min favvotjej) ; http://lilatofflor.blogg.se
2. Mimmi carmen. ; http://mimmiscarmen.blogg.se 

åh nu ropar min syster att det är något bra på tven. Ska springa dit och kolla. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi kanske senare eller imorgon.

puss och kram, skum banan! ( haha jag kan rimma) =D

Visst är bilden cool? det är på min lilla systers skor. Hon skulle ta kort på mig och Lina trillade bakåt och fick kortet !
haha riktigt cool var den. eller vad säger ni? :)

Vem bar den bäst?


Vanessa hudgens från high school music eller Julianne Hough från dancing with the stars.
Allt som skilljer klänningarna åt är färgen!
Jag tycker vanessa bar den bäst.

Vem tycker ni ?

"Rubrik"

Ja det ska stå någon rubrik men jag har inge att komma på just nu.
Jag har precis kommit hem iallafall. Jag var ute med kompisar. Allt började med att Lina kom hit och var social. Efter en timmes väntan kommer Ida. Då är jag som vanligt dryg på att fixa mig så efter 2 timmars väntan så blev jag äntligen klar. Sen gick vi ner till grossboll och satte oss vid bänkarna. Men då ringde vi ut David så vi gick till fontänen där vi satt och socialiserade oss med godis och kladdkaka. mumsigt var det.

Sen kom mamma och hämtade mig och Lina. Så satt jag och Linap å mitt rum och snackade. älskling jag finns här alltid det vet du. <3

Nu sitter jag här och camar med en från libanon. Det är mysigt  :)
Sen tänkte jag sätte på en film och mysa för mig själv som jag nuförtiden alltid gör. På fredag ska jag och Lina bada i någon varm tub. Sen kanske jag sover över. Beror på om hennes farmor ska vara där! =D

Nu tänker jag inte snacka mer. hoppas eran dag har varit bra så hörs vi sen. btw jag har varit dålig på att uppdatera men ni får leva med det! :)

puss och kram.









Jag är så jävla snygg! pff eller inte. Jag vet inte va det  var med mig jag var helt konstig gick runt tog kort fulade mig och höl på med tecken språk eller om man kalla det för teckenspråk . =D


fråga inte vad jag gör? haha som sagt jag var inte mig själv. Eller jo jag är alltid galen. Men idag var jag nog för mycket! =D
För lina blev trött på mig :(


Min vän david!:)


testa något nytt =D vad tycks ? passar jag i det? =D haha det tyckte lina och david iallafall!


Jag är STEN cool!=D


090729

Hejsan bloggen!



Vill börja med att säga att jag fyller år om 10 dagar och så kan jag fortsätta att berätta att det regnar här. Det är typ mulet och kallt- Eller jag vet jag inte om det är kallt för jag har inte varit utanför dörren än.
allafall idag vet jag inte direkt vad jag ska göra. För det regnar ju och jag orkar inte gå ut då. Får ta hit någon istället. ida? du kanske vill? haha.

Men innan jag drar hit en massa människor tänker jag spela piano håller på att lära mig river flows in you jag kan nästan halva. haha! Alltså piano är fan hur kul som helst. Seriöst det skulle kunna vara något jag kan göra på fritiden när jag inte har något för mig. Men problemet är att jag kan inte läsa noter ordentligt så river flows in you är siså där hm vad ska man säga? otackt? jaja får fixa till det sen.

Vad ska ni hitta på idag? Någon som har sol hos sig? isåfall va glada för det. Jag har inte sett sol på flera veckor. Eller jo igår var det  ganska soligt men inte så att man kan sola för det blev kallt och varmt så höl det på att pendla upp och ner så.

Sen är det 22 dagar kvar tills vi börjar skolan. Fan vad jobbigt. Sommaren har inte varit så perfekt. Eller jag har haft kul med mina vänner och så. Men vädret sög som fan. Det finns inge sol någonstans.
Jo nu vet jag det är kallt ute min bror öppna dörren och det var jätte kallt.

Men nu har jag inge mer att skriva Hoppas ni får en bra dag och så hörs vi senare idag.
puss och kram!


Måste klippa håret! har en sån utväxt;

Där bak ;





Där fram;





Åh det har blivit så långt och slitet. Jag som vill ha långt hår. jaja får väl bara klippa topparna.
Om det inte är FÖR slitet så dom måste klippa allt. Nog tjatat om håret.

Varje gång det blir kväll och klockan passerar 12 blir jag så orolig, jag får en klump i magen. Det är så jobbgt.
För då vet jag att jag inte kommer kunna somna och jag kommer ligga i min säng alldeles ensam och inte ha något att göra. Fan vad jag hatar kvällen och när det är dags att sova.
Men eftersom det är onödigt att försöka sova. Så sätter jag på film nu. typ getting there ska jag nog se!
Men sov gott alla underbara så hörs vi imorgon! =D

<3


Något man vill ha till hösten




Till höst kommer dom här finnas i min gaderob.

Reklam;

Nu har jag tänkt att ni ska besöka mina vänners bloggar och glöm inta att kommentera deras.

Först ut;

Lanah filipovich.
En gangster brud med skateboard i handen
. Hon har en super bra blogg.
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! =D





Next;

Lina Lundin.
Min favorit tjej det. Hon har en rolig blogg och hon är smartast i världen.
Hon knäcker dig med lillfingret när hon öppnar munnen! hon har båda fötterna på jorden och jag älskar henne!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! =D



Next:
Jessica forsell.
En go tjej som har humor och är jätte snäll.
I hennes blogg får ni läsa om henne vardag och så. Ni kommer in bli besvikna. 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

  

Nu måste jag göra iordning mig för att Ida kommer om en halvtimme.
puss =)


im up but still tierd!




Bilden visar rätt mycket av mina planer idag eller ? Jo jag ska träffa Ida idag när jag har piggnat till och så.

Igår ;
Jag kunde inte sova som ni märkt. ( tack alla söta läsare för kommenterarna. speciellt ni som kom med tips)
Jag gick runt och runt i huset och försökte bli trött men nehej. Sen tog jag boken och försökte läsa. Men jag orkade inte hänga med.
Gick till syskorna och kollade vad dom gjorde. men socialiseringen var död.
jag gjorde verkligen allt för att sova. Men tillslut somna jag när jag satt och kollade ut genom fönstret och inte ens tänkte något. Men då hann klockan bli 5!

Idag;
Ida väckte mig genom att hon ringde till mig och frågade om vi kunde träffas. Klart vi kan sa jag  Bara jag piggnar till lite.
Solen tittar inte fram idag heller. Kanske i något hörn i forshaga men defenetivt inte runt vårat hus.
Nej det går inte att hoppas längre. Sommaren är redan slut i sverige.
Juste tänkte sola solarium två eller en gång i veckan. Bara för att jag vill inte vara vit när sommaren är slut.
Mina kompisar är brunare än mig och jag är blatte. Not good! =D

Nu ska jag försöka piggna till genom a Xlarge frukost och en iskall dusch!
Sköt om er. puss<3

Varför ska det vara så svårt?



Alltså jag förstår mig inte på sömn? Varför ska det vara svårt att sova?
Fan vad jag är på dåligt humör. Det är inte så ofta det händer. Jag som alltid är glad och possitiv.
I flera veckor nu har jag somnat runt 3/4 . Det är så jävla jobbgt. Man sitter vid dator kollar sönder hela skiten. Försöker läsa bok men hjärnan hänger inte med. Är social med folk men för trött för att skriva och ska jag kolla på film så förstår jag inte vad filmen handlar om bara för att jag är för trött.
Alltså jag är skit trött. Men jag kan inte sova. min kropp är skit sliten men hjärnan vill inte. Eller ska man säga att ögonen vill inte?!
Någon mer än jag som inte kan sova? isåfall säg till. Vi kanske kommer på en lösning!

Alla ni som kan somna hur lätt som helst. Va glada för det!


Hay med er!



Nu tänker jag sova. Eller jag ska försöka sova. Klockan närmar sig 12. Och det betyder marie ska sova,
Sweet dreams sweetheart. så hörs vi i morgon!
KRAM

090727 jag hatar men ändå älskar hundar :o

Godkväll bloggen. Nu är jag hemma efter att ha träffat Lina! vi gick ut en promenad med en pain in the as hund. Det är en skånsk familjs hund. Haha dom blev ganska griniga för jag var för länge ute med hunden. opps!
Jävlar jag ska nog inte skaffa någon hund. För det första kan jag ingenting om hundar, och jag flyger efter hunden. Jävlar vad han rykte. Men om tre år kommer jag nog ha en bra hand med hundar. Då ska jag nog skaffa. När jag och Lanah drar till LA! eller vad säger du lanah? =D haha.
Som sagt min dag har varit bra även om det regnat. (droppat) Vi träffade några på vägen när vi var ute och gick. Typ som madde, robert och coffe. Trevliga människor det!

Nu tänker jag först ladda upp bilder som vi tog idag. Inte alls många. Sen tänker jag sätta på film och mysa för mig själv. Haha alltid mysigt.
Hoppas ni har haft en bra dag. och att den fortsätter att vara bra ! =D
Puss o kram!


Lina älskling försökte göra en pose men lyckades inte! =D


Folk bara åh vad fin han är. Han var verkligen inte fin! :o bara jobbig. Om jag skaffar hund ska den vara LITEN!



Bråka inte med oss. vi är farliga! Haha och bilden är koonstig we know!

ps: Lina hälsar ( kommer alltid nämna henne vid varje inlägg. För att hon itne har någon dator)
Hon Säger att jag är bäst och att hon älskar mig. Och att hon har haft en bra dag med sin favorit tjej!
haha puss på dig! =D


blogg hjälp!


Nu tänkte jag köra blogghjälp igen. efter som ni vill ha hjälp :D

1. först går ni in på design sen trycker ni er vidare till stilmall.
2. Sen letar du upp den röda texten och bara ändrar färg till det du vill ha!


Sen voila du har färg vid kommentar grejen! =D
Varsegoda jag vet att ni är tacksamma!
btw Lina hälsar att hon inte har någon dator nu. så ni får klarar er utan hennes intressanta inlägg! ( tryck på det blåa för att komma till hennes blogg)
Lina är bäst och jag älskar henne!

Michael jackson - billie jean.

 


She was more like a beauty queen
From a movie scene
I said, don't mind
But what do you mean
I am the one
Who will dance on the floor in the round
She said I am the one who will dance
On the floor in the round

She told me her name was Billie Jean
As she caused a scene
Then every head turned with eyes
That dreamed of being the one
Who will dance on the floor in the round

People always told me
Be careful what you do
And don't go around
Breaking young girls' hearts
And mother always told me,
Be careful who you love
Be careful what you do
'Cause the lie becomes the truth

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that
I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one
But the kid is not my son

For forty days and forty nights
The law was on her side
But who can stand
When she's in demand
Her schemes and plans
'Cause we danced on the floor in the round
So take my strong advice
Just remember to always think twice
(Do think twice)
Do think twice
Hooo

She told my baby
We'd danced 'til three
Then she looked at me
Then showed a photo
My baby cried
His eyes were like mine (oh, no!)
Coz we dance on the floor, in the round, baby

People always told me
Be careful of what you do
And don't go around
Breaking young girls' hearts
(Don't break no hearts)

She came and stood right by me
Then the smell of sweet perfume
This happened much too soon
She called me to her room

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that
I am the one
But the kid is not my son
No, no, no, no, no, no, no, no

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that
I am the one
But the kid is not my son
No, no
She says I am the one
(Oh, babe)
But the kid is not my son

Hee, hee, hee!
Hoo!
Hoo!

She says I am the one
But the kid is not my son
No, no, no
Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that
I am the one

(You know what you did to me, babe)
But the kid is not my son
No, no, no, no
No, no

She says I am the one
But the kid is not my son

No, no

She says I am the one
You know what you did
She says he is my son
Breaking my heart, babe
She says I am the one

Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover

If you in to pink stuff



Om man är en rosa och hellokitty freak då garanterar jag dom här coola sakerna. Jag är inte jätte kär i hello kitty men rosa är en av mina favorit färger. Dom här sakerna var väldigt coola iallafall. Eller vad säger ni? =D

Förästen dom rosa skorna finns på scorett för 399 kroner. ifall ni tycker dom var fina.


sommaren kom tillbaka.

Samtidigt som läser texten lyssna på den här skönheten! =D

God morgon bloggen eller ska jag säga god eftermiddag. fy på mig jag sover bort halva dagen och sen orkar jag inte göra något annat än att sova.
Igår somnade jag väldigt tidigt applåder? *klappklapp* tack så mycket. Tände lampan vid sängen tog fram boken och började läsa. Efter en halvtimmes läsning kände jag att snart klappar mina ögon till. så jag la ifrån mig boken och tryckte på musik på datorn. Efter en kvarts vridningar i sängen och feeling av att det kanske finns spindel på min säng så somnade jag runt halv 1.

Idag;
Det blåser kallt och solen tittar inte fram någonstans, urk.
Snart ska jag upp och äta kyckling med pomes. fan vad gött. Väntar på att pappa ska komma upp bara. Sen ska hela familjen sitta och äta en trevlig familje lunch, som vi inte gjort på länge.
Sen ska hela familjen ner och städa pizzerian. snart är den klar och redo att öppnas.
Hoppas det blir bra och att den får många kunder. och att pappa får tillstånd att sälja öl. Pizzerian är skit snygg och jätte fräch. Jag kommer ta kort på den sen när den är klar. Glömde ta kort hur den såg ut och hur den blev. Men huvudsaken är att vi är nöjda right?

Nu ska jag inte tjata mer om pizzerian och så. nu tänkte jag hoppa in i duschen. leta reda på mjukis och sen mat!
Ha det bra så länge så höres vi senare idag.
Kram!



Börjar Dagen med en bild på min barndoms kompis. En av dom bästa!
Vännen, jag saknar dig. Vi måste träffas snart?
kram<3

a walk to remember


klicka på bilden så kommer ni till en tankafett. där ni kan ladda ner filmen ( bara ett tips alltså) :D
haha

Jag tror att den filmen är den bästa filmen jag någonsin sätt. and let me tell ya. jag har sätt många. praktiskt taget nästan alla. Så mycket som jag nötar film på kvällarna och när det regnar och det regnar ju hela tiden.
back to the movie. Den är verkligen super bra. Den får mig och jag tror den få er att gråta också.
Ni som inte sätt den killar på tjejer kolla på den. Jag rekomenderar den,
Till och med min store bror grät av den och det är inte ofta han gråter.

Som sagt idag har jag inte gjort något. Har mest tagit det lugnt. söndags mys framför allt.
Kollat film, läst lite i boken jag lånade ( den är super) och drogat chips.
En lugn dag alltså.

Nu hade jag tänkt tända lampan vid min säng och läsa bok, För att sen sova. Inte för att det kommer gå.
Jag tänkte på det igår faktist. att om jag ska bli van att sova tidigt sen när skolan börjar måste jag nog börja idag.
Jag kan inte sova föräns klockan 3/4. och när skolan börjar måste jag med bussen till karlstad som sen åker till hammrö vid 7 om inte halv 7. Så vakna blir ju runt 5 eller nått. omg hur kommer jag klara det!

Nu ska jag inte babbla något mer. Ha det bra alla söta läsare.
puss&kram and sweetdreams  

söta shorts eller?



Titta vad jag hittade på forever21.com, Ett par söta shorts. Dom var ganska konstiga. Men ändå väldigt söta.
Med ett Linne ner stoppad. Ett vitt linne skulle var perfekt!
Fast det är inget jag skulle ta på mig.

Vad tycker ni om den var den söt?

090726

Hejsan bloggen. Hur är det? själv är det så jävla dåligt. Jag vet inte varför. Kanske för att min familj är störd eller för att jag mår dåligt eller är sugen på "tomat".
Hela dagen till och med kvällen började skit.
Först klockan 1 hade jag tänkt sova. Då kryper det en gul spindel på min hand. ( jag är så jävla rädd för spindlar) Så jag hoppade runt i rummet och skrek och sprang ut till min Lillebrosha. Men han vågade inte gå in och döda den. ( den var SKIT stor. jag svär)

Så jag sov inte på hela kvällen satt med min lillebror och hans kompis och kollade på tv. Vågade inte gå in och hämta min mobil eller något. Fast som tur var hade jag tagit med datorn när jag fick panik! haha.
Så vid klockan 6 blev det ledigt på soffan ( min brosha och hans kompis sov där.) så då tog jag och la mig. Vid klockan 11 vakna jag av att min mobil gick alarm. Jag skulle gå på tjejträff och bada och mysa. Men nej då får min mamma damp på mig och säger att jag inte får gå ut. Jag var tvungen att städa. Då bråkar jag och mamma och hon ringer hem pappa. Herregud, nu ska vi kanske flytta bara för det. I hate them sometimes.

Nu är jag äntligen klar med mitt rum och andra saker i huset. Nu måste jag upp och ta ut mina kläder från tvätten. För mamma tvingar mig att lära mig att tävtta mina egna kläder. Hon är konstig ibland.
Sen ska jag bara sitta hemma och tjura ( stavning)

Hoppas ni får en bra dag. Så hörs vi senare idag.
Btw jag hade så tråkigt igår på kvällen så satt och kollade lite kläder. Shit jag hittade en fin tröja som inte skulle sitta fel i gaderoben.
Kommer pluppa upp Sen. håll utkick! ( stavning här med)

PUSS OCH KRAM! MÅ ERAN DAG VARA BÄTTRE ÄN MIN!

Nu kommer det bilder på mig från igår kväll när jag var vaken! Men glasögon
Haha lurade saraab att jag hade fått såna för att jag inte ser bra.
saraab: marie jag vet att du driver? i vilken värld får man så stora glasögon :D hahaha
Bäst bruden jag saknar dig! ¨




Hahaha jävlar vad snygg man är!


Puss på er !


ohja snyggast i världen!


typ fejk smilie! :*
'


puss på snygg! ( jag pussar inte utan jag blåser :O)


haha så vad tycker ni ska man skaffa glasögon ? :D


Michael jackson utan näsa?

MJ Ska ha använt sig av proteser.

LONDON: Michael Jacksons näsa saknas.

Det avslöjar ett vittne som sett honom i bårhuset, skriver Daily Mirror.

- Man såg bara bitar av brosk runt ett svart hål.

Vittnet som kommer med det sensationella avslöjandet uppger sig ha sett Michael Jacksons kropp på ett obduktionsbord i Los Angeles.

Då var näsan borta.

- Den protes han normalt fäste vid sin skadade näsa saknades och synliggjorde bitar av brosk runt ett svart hål, säger vittnet.

Hans riktiga näsa var så skadad av plastikoperationer att den knappt fanns kvar.

Enligt Jacksons tidigare hushållare Adrian McManus hade stjärnan en burk full med lösnäsor av plast i en skål i sin garderob.

- Hans näsa var ett problem. Han hade plåster på sidorna för att täcka och stöda den. Den var svårt ihopsjunken.

Med hjälp av teaterklister bar han olika typer av näsor som förklädnader.



Ville inte likna pappa

Detaljerna kring den saknade näsan avslöjas i en artikel i magasinstidningen Rolling Stone, skriver Daily Mirror.

De avslöjar åratal av plastikkirurgi som Kungen av pop genomgått. Han uppges ha gjort åtminstone sex ingrepp på näsan, skriver tidningen.

En av anledningarna till de ständiga operationerna ska ha varit att Jackson tyckte att han var alldeles för lik pappa Joe.

- Om han inte kunde radera ut Joe från sitt liv, kunde han åtminstone radera honom från sin spegelbild, säger vännen Marcus Phillips.

Besattheten av plastikoperationer tros härstamma från barndomen då han blev kallad "Big Nose".

Hans näsborrar var nästan för smala för att andas genom när han dansade, skriver Daily Mirror.


Källa: aftonbladet.se


090725

Hejsan bloggen nu har jag kommit hem från att ha varit social med Lina och lite annat randoms folk.Det börja ösregna så vi satt undertag och åt godis. haha =d
Jag hade så jävla roligt men ändå gjorde vi ingenting. jag satt och garva ihjäl mig samtidigt som jag berättade hela min finlands story för Lina. Haha det tog mig minst en timme. " sen gick jag och bytte kläder. sen åt jag frukost för mig själv det gick på 34 spän jävla skit. sen gick jag ut och tog friskluft. sen såg jag han och han " hahhaa jag tror hon dog av tråkhet. haha men hon skrattade hela tiden iallafall. vi kan roa oss själva!

Jag kunde inte ta kort idag för jag har inte hittat kameran . men mamma sa att hon hade kameran.
Så istället för dagens bilder komemr det några bilder från båten. Orkar inte lägga upp alla. Men det kommer några i allafall.
Btw dagens outfit var en tröja från gina, leggins från gina. jeansjacka från mamma. skor från stadium!



Lite slarvigt och så. Men orkade inte ladda upp en och en för det är så många och jag är hungrig! :*
Mer bilder kommer senare eller imorgon! =D

puss och kram

Hejsan bloggen. Nu drar jag!

 
Jag gillar den här bilden skarpt!

Nu har jag sommar jobbat klart. Snart kommer Lina in till forshaga. Ska träffa henne. woho =D
Det regna förut hoppas det slutar innan hon kommer. Hoppas det blir fint väder snart.
Det blir ett kort inlägg nu. Men det får ni leva med ibland!

Vad har ni gjort idag? hoppas ni haft en bra dag iallafall! =D
pussochkram.

blogghjälp! :D



jo så här gör du.
1. Först skapar du en signatur hur du vill ha den och vad det ska stå.
Görs bäst på photoshop och liknande program.

2. Sen laddar du upp den som du brukar göra när du ska ladda upp bilder på ett inlägg

2. Sen trycker du på html knappen precis bredvid trädet.
Kopiera koden .



3. Gå in på design sen på kodmallar. det vet ni väl hur man gör?

4 Sen leter du efter en koden <div id="content"> Så klistrar du in den längre ner där jag markerat med röd text



5.sen är det bara och spara och Så har du signatur i varje inlägg!
Jätte enkelt :D testa vettja. och om ni har frågor. Är det bara och ställa

Lördag den 25

God morgon bloggen, sovit gott? själv har jag sovit sådär. Vet inte varför men vaknade upp med huvudvärk klockan 9 och kunde inte somna om. Så har suttit här och kollat på några full house klipp. 
Pappa ringde förut också. han bad mig komma ner till mega för att hjälpa han med affären eller pizzerian, fattade inte direkt vad han menade men. 

Ikväll ska jag nog träffa Lina. Saknar henne som fan. Så måste vi prata. Jag har så mycket jag vill berätta (A)
Så hoppas hon hinner hem, för hon är på boda borg. Dit skulle inte sitta fel att åka någondag.
Juste glömde berätta att en kompis från sundsvall kommer på besök. Har aldrig träffat henne vi har bara snackat på msn och telefon. Det ska bli kul! 
sen ska jag snacka med Lina och se om vi ska åka på en kryssning alldeles själva. Fast inte birka utan viking line eller någon annan bättre båt. 

Jag har inge mer att berätta, hoppas ni får en bra dag idag. Vi hörs nog senare idag. 
puss och kram på alla söta


  Den här låten älskar jag. Det är fullhouse intro låten! 
  

var bara tvungen! :D



Haha så klockrent klipp. Forshagas fjortiasar. Alla kom inte med tyvär men endel av dom iallafall!
Och nej jag kom inte med, För jag är inte en fjortis!
Kolla och njut ( skratta) !
kram

dagens önske outfit


Det här skulle inte skada.
Men ge mig pengar så jag kan köpa dom!
Dom kommer från forever21.com allihopa.

Ha en fortsatt trevlig kväll så höres bi imorgon. För jag har inget mer och berätta, jag har degat hela dagen i sängen med film och bok.
vad har ni gjort idag?
kraam

Måste bara....



Jag måste bara tipsa er om en jätte god parfym´, som jag köpte på båten igår.
Den är min favorit av alla parfymer jag haft ( jätte många) så ligger den i toppen.
En grej jag inte vet är vart man köper den här? För den lär ta slut tidigt. För jag kommer nog inte kunna ha den längre än en månad. Då måste jag bara köpa en ny sån men jag vet inte vart man får tag på dom. Jaja får väl ta och leta. Om ni vet vart man kan köpa så varsegod tell me

Hémma hos mig nu


H&M katalogen 2009 har kommit hem till mig, Gud jag vill ha nästan alla plagg till hösten.
På direkten. Jätte fina polotröjor med stickade tröjor, jeans och skorna .Alla accouarer( herregud jag kan inte stava) herregud jag är nästan kär i allaplagg.
Någon mer som är ultra kär i höstens nya plagg. isåfall just let me know! 

Kram!


Dom här skulle sitta fint just nu. Finns i rosa också.
Grymma!

090724 trött as hell!

God morgon / eftermiddag bloggen, har precis vaknat, fan vad underbart det var att sova, i min egna säng, helt ensam, men mest av allt på en REN säng. Ja ni undrar säkert vad jag menar jo läs vidare får du reda på det.

Allt började med att jag och min kära bror dygna. Vi blundade knappt, vi kollade på tv, sátt vid datorn och såna saker, Sen runt 7 fick jag för mig att träna workout, hm klockan 7 på morgonen utan att ha sovit något? jag vet jag är inte riktigt klok.
Sen åkte vi in till karlstad där vi åkte buss till stockholm så jävla tråkigt. Kunde heller inte sova i bussen bara för att en familj ( familjen svensson) satt och rabbla upp svenska namn, skrattade så jävla högt och jag vet inte vad. JÄVLA IDIOTER ALLTSÅ. 
Väl framme i stockholm checka vi in oss på båten och satt och vänta vid dörren att vi ska få komma in på själva båten. 

Runt halv 6 släppte dom in några i taget. Vi fick gå in först. Men man fick inte gå in på rummen än, så vi satte oss och på ett café och väntade. Runt 6 öppnades alla avspärrningar och man fick gå upp på rummen. 
Jag gick upp lämnade min stora tunga väska och kollade runt. Det första 10 minuterna vad roliga men när man väl sätt allt så var det skit tråkigt.

Jag gick upp till rummet igen för att vila och kanske kunna somna ( vi skulle äta middag klockan halv 9 ). Men nej det gick inte, istället blev jag yr och måde illa. Jag gick upp till mammas rum och fick åksjukstabbletter.
Då tyckte min syster att jag skulle följa med henne och kolla på båten, ( hon hade inte gjort det än) vi gick upp på däck 10 där musik spelades. Det var ett band som spelade svenska klassiker. Alla satt still och drack öl och sånt. 
Själv sprang jag ner till mitt rum, ( hade på mig mjukis inte så fint att dansa med det) Bytte om till jeansleggings, tunika och klack. Väl framme stog jag och dansa på stället, haha alla var så tråkiga. Typ alla kollade när jag stog  där och försökte dansa. 

Senare på kvällen blev det middags buffé fick fan ta vad mycket du ville av allt som stog där. ( tror jag aldrig ätit så mycket i hela mitt liv, ) 
Tog några glas öl och socialiserade med familjen, Sen fick jag för mig att byta kläder så jag gick upp till rummet igen och rotade fram jeans och tröja och ett par andra klack.

När jag sprang ner tillbaka till restaurangen va inte någon kvar ( av min familj alltså).
Dom skulle på däck 10 där discot skulle hålla hus. 
Först var det karaoke. från småbarn till vuxna och till gamlingar. haha en skön blanding. Sen sätte dj på skön musik , jag tror han började med michael jackson, då började alla dansa, hoppa och vingla. 
För mig var det stelt i början, men jag börja komma igång när musiken kom igån. Då kunde ingen stoppa mig. haha =D 
vid 3 stängdes discot då gick jag upp till rummet för att sova. Men sängarna vad så JÄVLA äckliga så det finns inte¨. Jag blir äcklad så jävla lätt. 
Istället gick jag runt på båten och hade ultra tråkigt så jävla tomt var det. Några fulla gubbar här och där. 

Nästa dag runt klockan 8 gick jag upp till rummet tog på mig kläder och gick ner, ( nu har jag inte sovit på 2 dagar)
Jag gick runt och såg helt jävla död ut. ( speciellt efter en vild natt ) Så jag satt på en soffa och nästan sov. Då pappa kommer och säger att han inte hittar * mamma, george, hans rum och mobilen* haha allt var borta för han. 

Mobilen hittade vi i rummet där min bror låg och sov. Mamma låg på spa och fick massage och behandling. George var uppe hos någon han träffade på båten. Rummet visade jag han vart det var. Haha.

Sen blev det frukost. Ännu en gång har aldrig ätit så mycket frukost. Restena av tiden gick jag runt och kollade på affärer eller det fans bara en affär med smink och så. Juste jag köpte parfym och smink på båten.
Resten av tiden var skit tråkig. Då menar jag skit tråkig. Min lilla syster ville upp till bad stället och bada. Så vi gick alla upp, det var så jävla litet? alltså min familj skulle inte få plats i polen, och solariumet grejen var fejk och allt var dåligt. Okej kul att barnen hade det bra men what about the bigger? iallafall jag gick ner till café't istället och köpte dricka och satt för mig själv och försökte få mig ett blund.

Sen var det middags dags och sen var det dags att packa för då var vi framme i stockholm.
Haha på vägen hem satt en gamling vid mig. Han var jätte rolig och väldigt social. Jag fick dela med mig av mina pomesfrites! för att han dela med sig av sin godis "( haha.
inte ett blund fick jag på vägen hem nej, för då snackar familjen svensson igen om kända personer och hade frågesport. jag hade lust och säga till dom att hålla käften ( dom satt bakom mig, på vägen dit och på vägen hem ! "/)

MARIE HISSAR
nästan ingenting. ALLT var tråkigt. okej inte på kvällen när det var disco? men på dagen dag? vad ska man göra? förlora pengar på kasino? eller sitta i ett café och äta sönder sig själv? eller gå i den ända affären på hela båten.

MARIE DISSAR
ALLT. Hela jävla båten. jag kan skriva en lista!
1. världens minsta badställe.
2. rummen ( skit smutsiga, så jävla ofräscht)
3. folket? det var massa gamlingar och små barn nya människor kunde man inte träffa nej då fick man snacka med gamlingar eller små skitungar.
4. Inga affärer
5. finns inget att göra du går runt i evigheter och längtar hem :o
Det finns så mycket mer. Men inte ens värt att skriva det.

Jag rekomenderar inte birka paradise. ( alla bilder och alla videon man sät ville man dit och stanna där för alltid)
Men väl framme på den båten vill du av direkt.
Det är inge kul för ungdommar eller barn. Jag tror inte ens att dom vuxna hade kul!

Oj vad mycket jag skreve. Men nu vet ni vad jag har gjort undertiden jag varit borta och hur jävla tråkigt jag haft och att ni aldrig ska välja birka paradise! aldrigaldrigaldrig. ni slösar pengar på skit!

Bilder kommer senare. måste hitta sladden till kameran och så måste jag vänta på att mamma kommer för att hon har kameran i väskan! :)


honey im home!

Hejsan bloggen, saknat mig? Nu är man hemma äntligen säger jag bara. Få ligga i min egna säng.
 Jag orkar inte skriva allt som hände på båten idag, för jag är jätte trött har inte sovit något på 2 dagar. Men kolla in imorgon och kolla så får ni se vad jag hissar och dissar med båten och sånt.  Bilder kommer också imorgon.
Snart ska jag ta ett bad. väntar bara på att syster ska komma ut.
Sen ska jag svara på alla kommentarer jag fick när jag varit borta. Tack så mycket för dom. Inte hunnit läsa dom men ändå.
Alltså imorgon runt 1-2 är jag nog vaken då tycker jag att du ska kolla, för då kommer du få se vad jag tycker om båten, och DET ÄR VIKTIGT.

Hoppas allt är bra med just dig och ha en fortsatt trevlig kväll!
& Lina, i miss you<3




Nu drar jag!




( bry er inte om min säng och grejerna på det )
Det här ska jag ha på mig tills vi kommer på båten, då jag ska byta om till andra kläder!
Ska kolla igenom väskan om jag har glömt något. Äta frukost och borsta tänderna, sen är det dags att dra.

Vi höres om 2 dagar.
Ha det bäst och Lina jag hör av mig när jag kommer! kommer sakna dig! <3

PUSS

Woopa? helt jävla falskt

Jag har något jag vill dela med mig. ALLA som har woopa, det har varit en lögn hela skiten. Ingen tjänar pengar, dom bara tar pengar i från er. Jag och min bror vad just inne på en sida och såg att dom har stängt ner woopa på grund av bedrägerier. Dom gräver pengar från folk när dom inte gjort något fel. herregud. Som tur var gick jag inte för långt. Jag skrev aldrig mitt kontonummer. som tur var. Men nu är den stängt och det är inget att vara orolig för, i think.

Om 2 timmar åker vi till stan för att senare åka till stockholm! =D

tråkigt har jag, därför kommer detta upp!

DET ULTIMATA HANDBOLLSTESTET

vilket nummer har du? 8
vilken klubb/förening spelar du i? inget just nu, ska kanske börja hammrö
är det bra, eller skulle du föredra någon annan? mitt förra lag SÖG, därför byter jag
vad för position har du? Rullar runt på 9:an men mest mitten
vilka spelar du med? u 21. a-lag
tränar du bara med dom? Yes
får du spela med äldre eller yngre? äldre
får du spela med båda könen? nej
tränar du ofta hemma själv? jora försöker
vilken skor har du? Puma
gillar du dom? älskar
dina föräldrar har dom spelat handboll? inte seriöst.
var dom duktiga? nee
har/gör din eller dina syskon det? ja alla mina syskoan spelar.
är hon/han/dom duktiga? geroge o abbe e det, men syrran lär sig fortfarande.
har du gjort mål på träning? men ofc
gjort mål på match? ofc
hur länge har du spelat handboll? i 10 år, inne på mitt 11te
Oscar Carlen eller Kim Andersson? båda helt klart
kollar du på handboll på tv ofta? alltid näre visas
brukar folk säga att du är duktig på handboll? hela tiden.
hemmaplan eller borta? vad som helst.
vad ligger ditt lag i serien? hahaha vill du verkligen veta.


vilka ligger 1:a? finns ingen serie just nu ( sommarlov)
vilket ligger sist? mitt lag låg sist
bästa matchen ni gjort? mot hammrö.
sämsta matchen ni gjort? alla matcher
bästa matchen du gjort? Många matcher
sämsta matchen du gjort? haha mot kristinehamn när ja fick rött kort! :d
går ni hem med förlust,seger eller oavgjorda oftast? haha förlust oftast
hur många lag har ni mött i år? men vet inte
hur många är segrar utav dom? :(
hur många är förluster? haha många.
och oavgjorda då? inga
är du en sån som hatar att förlora? vem gör inte det
hur många handbollar har du på ditt rum? tre stycken i hela huset FLERA
är handboll den bästa sporten? LÄTT <3
spela eller kolla på en handbollsmatch? Spela
är handboll en "fjollsport"? nej det e de inte.
har du lärt känna många genom handbollen? Skit många
vill du satsa på handboll när du är äldre? JA
skulle du kunna tänka dig att gå på handbollsgymnasium och vart isf? ja, i karlstad :)
vilken hall gillar du bäst att spela i? centralhallen
varför? det är bra stämning och skön plan
trä eller vanligt golv? hmm, beror på
liten eller stor plan? stor
hur ser din vattenflaska ut? har olika vid varje träning o match
är handboll är en stor del av ditt liv? ja det är de
hur ser ditt/erat matchställ ut i laget? blå / vita. o målvakten har röd elle gul.
har du fått någon skada i handboll? har stukat foten. ngra gånger.
allvarlig? noppe
har du träningsoverall? ah föfan
använder du vanliga strumpor till träning? vanliga strumpor?
till match då? det man brukar ha?
har du mer träningskläder än vanliga kläder? hade det ett tag men inte längre
skulle du kunna kalla dig själv sportig? Som fan
skulle andra kunna kalla dig det? lätt
träning eller match? match
är DU bäst på träning eller match? beror på vilka vi möter men det går oftast bäst för mig på träningar
har du svurit mot dommarn? OM ja har. har fått utvisningar för mitt srpåk.
har du blivit utvisad? hahaah ett antal gånger JA
försökt skadat någon? (AAA)
har skadat någon? Japp och det var dumt!
har du gjort så det blivit straff? framåt eller bakåt? båda
hörs du mycket på plan, eller säger du inget? hörs nog jätte mycket
peppar du dina lagkamrater? klart jag gör
har du blivit sur på någon i ditt lag för att den gjorde fel? ja, förlåt "/ ( men det var när jag var mindre)
vem är lagkapten? just nu ingen
är den bra som det? ja dom som är



Jag kan inte sova

Hej jag heter marie och jag kan inte sova. Ligger i min säng tvingar mina ögon att blunda, men dom är envisa och vill inte lyssna. Klockan är över 3. Om 3 timmar ska jag ändå vakna, så jag kommer nog vara vaken rästen av natten/morgonen.
Får väl sova på bussen i 6 timmar till stockholm. Blir nog bra det.

Får väl sätta på en film och låtsas vara glad och pigg.

För att inlägget ska inte bli så kort tänkte jag säga fördelar och nackdelar med att åka bort/ resa,

Nackdelar:

1. PACKNING
När du ska iväg på en resa spela roll om det är långt eller om det är några dagar. Packning är det värsta.
Speciellt för oss tjejer. Smink, kläder, solglasögon ska med. ALLT ska med.
Glöm en mascara det är hela världen för oss tjejer.

2.
PACKNING FÖR HEMRESA
Nu är det dags att åka hem, packa ner alla dina grejer. När du väl har spridit ut dina grejer, bakom soffan, under stolen bakom sängen. Det tar dig/mig en dag att bara packa. Den dagen kunde man göra något kul med.

3.
HEMRESAN
När det är dags att åka hem? hur tråkigt är inte det. Speciellt om du åker utomlands. Du lär känna staden, du får nya kompisar och blir van helt enkelt, men nej, nu ska vi hem och aldrig mer ses igen.
Så känner jag hela tiden, när jag åkte till libanon förra sommaren, Jag blev vänn med alla i "byn". Jag kunde verkligen inte säga hejdå till dom.
Fast som man säger borta bra men hemma bäst.

Fördelar:

1. KOMMA BORT
Du kommer bort från huset, staden ( byn) människorna. och istället, får du ny stad att umgås med och nya människor att bli vänn med. Det är ju det bästa med resor, träffa nya människor. Jag är en person som älskar att träffa nya människor, det spelar ingen roll vilka människorna är. Det är alltid lika kul.

2. LEVA LIVET FÖR STUNDEN
När du väl åker utomlands är det inte sitta inne för att det är kallt ute eller jag orkar inte idag låt mig sova.
Nej så tänker man inte när man åker utomlands. När folk vill ta "semester" tror jag inte att dom menar åka utomlands för att sova. Dom åker utomlands för att leva livet. För att njuta av dagarna som går. Göra allt man kan göra där just du är. Det är en fördel!

Mest av allt ;
3.
Dom man älskar.
Man är med dom man älskar. dom som betyder något för dig, unless om det inte är med skolan. Men nu pratar jag om riktig semseter med familjen eller en nära vänn eller släkt. Man kan umgås mer, allt man gör är tillsammans.
Perfekt timing att lära känna varandra mer.
För även om man är i familjen, syster och bror? så känner man inte till allt om han/hon.

Det blev inte så kort ändå. En sak till det här är mina personliga åsikter, förstår om det inte är något ni håller med om!

Hoppas ni har sovit gott, ( iför sig ni sover nu när jag skriver det här) Så höres vi om några timmar innan jag åker,
Puss och kram. <3


Nu är allt klart,

Hejsan bloggen, miss me? i knew it. haha!
Nu är jag klar med allt. Med allt menar jag, packat. tränat, städat och fixat mig. Nu är det bara slappa och sova tidigt för att åka buss till stockholm runt 7 åker bussen tror jag det var.
Längtar som fan verkligen. Allt som man hört om det, allt som finns där alla bilder jag sätt får mig längta röven av mig.
klockan är bara 11. Så jag sätter nog på en film eller nått.

Ha det bra så länge och sakna mig inte för mycket. Btw jag skriver imorgon innan jag åker. runt 6 kommer det nog upp ett inlägg! haha =D
Bilder kommer och så.
( tror inte det finns några datorer där, så kan nog inte blogga)

Fick ett förslag att kolla på the hangover. ( eller hur det stavaS) Så ska nog göra det nu!
puss



Hitta en hemsk bild på någons facebook, tror det var saras.
Haha fast iför sig jag diggar my face ! :o

Chris brown we/I want your music back.



Jag har alltid varit ett fan av chris brown.
Han har varit min förebild en lång tid och det är han fortfarande.
Inget har förändrats bara för att han misshanldat rihanna.
Men jag tycker det var väldigt dumt av han att misshandla en kvinna.
Det är aldrig bra att misshandla en kvinna, det är det dumaste man kan göra.
Man har hört många rykten om vad som hänt. Det är bara dom som vet vad som hände på riktigt.
Men allt är ju inte hans fel, det är ju bådas fel. Men han har fortfarande inge rätt att misshandla henne, inte ens röra henne som skadar henne.
Först när jag hörde nyheten, jag menar inte svårt att missa. Så tänkte jag;
rätt åt henne, hon förtjänar det, jävla fitta.
Men när jag tänkte efter så är det inte rätt åt henne. Jag tänkte så för att jag tyckte så jävla mycket om honom och hans musik.
Inget har ju förändrats jag tycker om han och kommer alltid göra. älskar hans musik!
Folk snacka hela tiden ( hoppas han får livstid, hoppas han aldrig mer få göra musik, han förtjänar allt.)
Men ursäkta mig, det här skriver jag inte bara för att jag är ett stort fan av han.
Men han förtjänar inte alls livstid? jag menar han dödade inte henne, hon är ju på fötter och lever livet. 
Han ångrar ju som fan att han gjorde det han gjorde.

Vem bar den bäst?



Hayden penetterie    vs    Eva Longoria?

Vem tycker du bär den bäst?

Glömde skriva det i förra inlägget

Jag marie abosamra vann månadens blogg. woho! =D Jag är bäst.
Jag visste att ni tycker om min blogg =D haha.

Det har slutat regna så jag ska nog passa på att ut och springa nu!



Här har ni min blogg design. ( onödigt att ladda upp den igen men jag tänkte att det gjort hon som hade tävlingen tänkte jag att det kan jag nog också göra isf!

Hejsan bloggen

Nu har jag mycket att berätta. Eller det är inget viktigt men det är saker jag skulle skriva igår också.

1. Igår skrev jag ett jävla stort inlägg och då lacka internet så jag fick skriva om allt. Det orkade inte jag direkt klockan var strax över 12 och jag var ganska trött.
Men jag kan skriva lite om vad jag skrev igår.
Jag har gjort en ny bloggdesign som ni sätt. Det blev inte som jag tänkt mig, men det får duga ett tag.
Sen har jag också laddat mobilen med många låtar. Speciellt michael jackson. Det var lite av det jag skrev igår.

2. Igår kväll skrev jag en lista om vad jag ska göra idag. haha. så här leder den.
1. ut och springa. ( det regnar idag, men aja får väl springa idag)
2. packa allt jag ska ha med mig.
3. Träna en gång till, fast den här gången workout.
4. lägga hårinpackning och såna grejer.
5. duscha och sen platta det.

3. Jag vet att min blogg har blivit sämre, jag menar skrivmässigt. Jag uppdaterar inte så mycket längre, jag ger er inga tips. Jag skriver bara om min dag. Det är inte så intressant alltid. Men jag har haft så mycket att göra den senaste tiden, jag har verkligen inte haft tid, men efter kryssningen kommer det blir ändringar, för då har jag fått vila upp mig och så.
Hoppas ni står ut.

Det var allt jag hade och säga. Men nu ska jag ut och springa med min syster uppe på spåret. Hopppas min kondition håller.

En grej till!
KOLLA MIN KOMPIS BLOGG, HENNES BLOGG ÄGER OCH ÄR SKIT BRA.
( Här har ni länken )

puss<3

seasons in the sun

Tjena sötnosar. Hur har eran dag varit? Min dag har varit helt okej. 
 
Dagens outfit ;






Dagen började med att jag promenerade ner till bibblan med min syster, köpte jordgubbar på vägen. mums!
Väl framme inne på bibblan, frågade om twilight. Dom bara " nej den är utlånad, du får nog stå i kö" okej hur länge tar det då? " du ligger 37 på listan" yeah right ska jag få vänta i flera år för att få den. Får väl köpa den istället.


Lånade ser mitt huvud tjockt ut i den här. Den värkar jätte bra.

Jag och syster!

Sen ringde Lina. haha =D
Lina: Hej vad gör du?
marie: är på bibblan *fniss*
Lina: Har du gått vilse?
marie: HAHAH nej jag kanske vill låna böcker nu.
Lina: haru slagit huvet också.
marie: HAHAHAH.
Min älskling är så jävla klockren.

Iallafall Lina kom in en sväng för att träffa mig. Vi gick runt på forshaga, satt vi fontänen, och lite andra grejer. Sen började det droppa, så vi gick under tag och satte oss.
Senare gick vi till mega för att jag skulle på toa. Men så fastnade jag där, Så lina drog hemmot.


visst bjuder vi på den? Joho!


<3



Nu ska jag äta och sen kolla film! =D
puss


090720

Idag är det en ny dag och en ny vecka, det betyder nya tag.

Igår precis när jag höl på att somna får jag ett jävla sms från Linus ( vaknar du av det här smset?:):):) )
Jag höl på att slå sönder telefonen. Så jag satte på musik och försökte somna om efter en halvtimme höl jag precis på att somna, då ringer min bror. Men jag orkade inte svara men det slutade aldrig ringa. Så jag stängde av telefonskiten, sen hörde jag massa vibbar på datorn då hade min bror vibbbat sönder msn typ.
Så jävla jobbigt. Men runt halv 4 somnade jag äntligen. Utan att någon väckte mig på något sätt.

Sen på morgonen vid klockan 7 hör jag min syster springande in i mitt rum, det var inte jag det var inte jag. jag vette fan varför hon ropade det men idioten väckte mig. Gick på toa och gick tillbaka för att somna om. Som tur var gick det att somna om.

Sen vaknade jag runt 12 HELT SJÄLV. hellyeah! Men då ville Lanah att jag skulle hjälpa henne med hennes blogg. Det gjorde jag såklart. Efter många timmar blev jag klar. ( för hon ändrade sig hela tiden)
( här har ni länken )

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sen gå ner till bibblan för att låna några böcker. som jag skrev igår kväll ska jag börja läsa böcker på kvällarna.
Hoppas ni får en brabra dag.

puss&kram.


God natt

I've been a good girl today! Jag marie abosamra har läst en bok, jag tror det är första gången jag läser bok frivilligt, annars har jag varit tvingad i skolan. Men idag kände jag för att läsa bok varje kväll, så leta upp någon som värkade bra och började läsa, kom faktist halvägs i boken. Den var ganska bra faktist. Jag tror boken heter en makalös vecka.Haha det är en ungdoms bok.
En till bra grej, jag har bestämt att jag ska pallra mig ner till bibblan imorgon för att låna böcker. Dom böckerna jag har är min systers och det är bara barnsligas böcker, typ ariel och prinssor.
Hoppas det finns twilight böcker här i forshaga för jag har hört att dom är skit bra, bättre än filmen. Hoppashoppas.
Då har jag något att göra på väg till stockholm på onsdag.

Iallafall det jag försöker säga är att jag ska börja läsa böcker på kvällarna, för det första så är det bra för sinnet och så blir man mer trött på kvällen, för kollar man film innan man ska sova, har man för mycket att tänka på. Som vad som hände i filmen och varför och massa sånt, det är inte jag som snackar utan det är bevisat! =D

Godnatt och sov gott alla underbara människor.
puss

hej mina läsare

Jag har inte skrivit något idag för att jag inte har något att berätta och så har jag luggit i sängen nästan hela dagen.
Har så jälva ont i kroppen så det skriker om det. Jag är sjuk bara så ni vet.
Jag träffa chawan en stund förut också. För orkade inte sitta still och hon sa att det skulle inte göra så ont om jag rörde på mig, och det hade hon rätt i. Direkt när jag kom ut ur huset gick det över.
Pallade körsbär på en gård också. Fan vad det är gott.
Om tre dagar åker jag på kryssning, fan vad kul det kommer bli. Bara ta det lungt.
Lämna allt skit i forshaga och dra iväg från skithålan, synd att det inte var för alltid man åkte.

Det har regnat hela jävla dagen, det gör ju allt bättre. Jag vill sova men ändå inte.
Om jag sovre nu så kommer jag inte känna va ont jag har. Men om jag somnar nu kommer jag inte kunna sova ikväll. För då kommer jag förhoppningsvis vakna runt 12-1. Då är det kört för mig. Det blir det godmorgon upp och hoppa.

Vet ni vad jag längtar till. Tills jag fyller år. Jag vet inte varför, jag menar jag väntar ändå inte på något speciellt för jag har redan allt en tjej, jag behöver.
Jag har en bärbar dator, en mobil, en digitalkamera, en mp3, platttång, locktång, mm. Jag har ju allting, men jag tror jag längtar dit för då känner jag mig ett år äldre ( jag blir ett år äldre, men ändå )

En grej till, jag skulle vilja ha ett klasslista på vilka man kom i samma klass med i gymnasiumet, det skulle vara hur kul som helst, då vet man om man har något att se fram emot eller inte.
Allt jag hoppas är att jag kommer i samma klass som saraab.
( jag ska gå barn och fritid hammrö, bara så ni vet)

Fan vad skönt det är att skriva av sig lite sådär ibland.
jaja, sköt om er nu och hoppas ni har haft en bra dag.
puss! <3


Jag och saraab! saknar dig bruden, hoppas du har det bra i syrien! <3


Dagens bilder ;

skönhets modell;



Min lilla syster vad modell idag, sminkade henne och allt.
Hon har till och med mina skor. ( man ser att dom är för stora) haha.









¨
Gangster brud! ;



Respekt!









Min favorit bild!

Modell: Albertina abosamra.
Fotograf: Marie abosamra.

Klänning - (hm)
korttröjja - ( libanon)
klackskor - ( mina, skopunkten)
Gul tröjja- ( jack and jones, min tröjja)
jeans- ( bikbok, mina byxer)
Linne - ( bikbok)

God morgon.

Somnade ganska sent igår, satt uppe och gjorde en design till en tjej, gå till hennes sida här .
Vaknade runt 9 för att jag skulle lägga in designen till henne på hennes sida. Jag blev ganska nöjd, tror hon också blev det.
Jag måste upp och äta frukost håller på att svälta ihjäl. Så jag kommer tillbaka sen, så skriv vettja.
Glöm inte att rösta på mig. Under det här inlägget ser ni en länk ( klicka här) well klicka dör och kommentera nummer 10? :) tack i förhand.

ändringar: har har ni sidan
Till tävlingen! röstaröstarösta!
puss


Behöver just ditt stöd?

Jag är med och tävlar om månadens blogg. Vill du gå  in och rösta på mig klicka här isåfall?
Behöver allas stöd.
Jag är nummer 10. marie abosamra. =D
Säg till när du röstat så jag kan tacka dig!

Så här gör du för att rösta;
1. tryck på länken.
2. Kommentera inlägget genom att skriva nummer 10, marie abosamra.
3. skicka kommentaren.
 Det är jätte enkelt! =D

Puss och tack i för väg! =D

Bloggdesign

Jag är en sån som inte kan ha en något för länge, därför har jag ändrat min blogg design, fast den blev inte så himla bra, men den duger tills nästa design jag ger mig in på.
hoppas ni tycker om den, om inte, KOLLA INTE!

´Ni vill säkert veta om min dag, tyvärr så finns det inget och berätta. Jag har inte gjort ett piss idag. Har varit hemma, kollat på film, och tittat på tv. Har inte ätit något idag, Så lat är jag.
Fast min dag har sögit för att det är så värdelöst att vara hemma hos mig. Mina föräldrar bråkar med mig 24/7, till och med mina syskon bråkar med mig. Därför har jag inte lust att äta eller att göra något.
Vädret är heller inte så jävla bra. Det blir man också deppig av.
Hoppas ni har haft en bra dag.

puss<3



<33

Maries sommarfavoriter

Lyssna och njut. Mina sommarfavoriter, det finns mer men här kommer det några iallafall! 

 soulja boy - kiss me trough the phone!
 

michael jackson - you are not alone
 

Beyoncé ft jay'z - dejavu
 

UB40 - red red wine

dagens önske outfit



Jeans jacka ( hm)
linne ( bikbok)
jeans ( bikbok)
väska ( google)
converse ( stadium)

RÖSTA PÅ MIN KOMPIS?



http://bilddagboken.se/p/campaign.html?campaignID=59&c=f8efd1df gå in där och klicka på castingtävling och sen på topplista tjejer och sen klickar du på den allra första bilden och röstar : ) ( den här bilden ovan är det )

Hjälp min kompis att vinna =D

puss<3


Dagens myskläder ;






- tröjja - paris-
- mjukis - stadium-
strumpor - stadium-
linne- gina


gm

Vaknade av att pappa kom in i mitt rum och sa att jag skulle hjälpa mamma att städa idag, ALDRIG!
Fast vädret suger idag, mitt humör suger, det ligger på marken och skräpar. ALLT ÄR SKIT JUST NU!
Tänker inte låtsas som något är bra, när det i själva värket inte är det!
Jag har inget mer och säga förutom att sköt om er så höres vi när jag orkar ta upp mitt humör!








Det här hade jag på mig igår innan jag bytta om till shorts!
bara så ni vet.


Godnatt på er sötnosar

Nu tänker jag sova. Fylla på min vatten flaska med vatten och sätta på lungmusik och sova.
Det blir ett kort inlägg för jag har inget mer att säga. mer än sov gott och hoppas på soligt väder imorgon, för då ska jag lägga mig ute på studsmattan hela dagen för att få färg, täker fan inte se ut så som jag gör nu, helt blek :o
Nej nu kan jag inte sova, nu logga en in på msn, fan, för nu måste jag skriva en stund med han. För att det var längesen vi snackade.
Det blev inte så kort inlägg iallafall. Haha fan vad jag skriver, men det finns ingen mening med det.
För det är inte intressant heller.
Jag ska sluta babbla nu. Sov gott och drömsött.

puss♥


dålig uppdatering, förlåt!

Hejsan bloggen, jag vet jag har inte skrivit någonting, men jag har en anledning. Jag har inte varit hemma något idag.
Eftersom det är fint väder är det ju inte så kul att sitta inne, speciellt inte vid datorn.

Allt började med att jag låg ute på studsmattan och sola. Sen gick jag in och träna workout. Då jag fick tanken att gå ner till mega och kolla pizzerian och så. Gissa vad jag hade på mig? rena vinter kläderna.
- leggings ( enda ner till fötterna)
- svarttunika
- höga strumpor
- stängda klackskor.
- skarf
- tröjja                  
Tror ni jag dog eller. hmmmm? JA! kom ner till mega helt svettigt. Alla gick i shorts och linne, samt bikini.
Så jag bad mamma skjutsa hem mig. Väl hemma bytte jag om till shorts och Linne.
Då ringde jag och väkte baby. Bestämde att vi skulle träffas vid torget.

Väl framme vid torget träffade jag folk, stog och snackade med dom en stund tills Lina äntligen kom.
Då började bandet spela. Jag satt med en videokamera och filmade dom, för adams pappa orkade inte, så jag var snäll och gjorde det. Tror ni min hand gick av. jo.
Sen drog vi till fontänen och träffade en massa skatare. Då kom johanna och emilia, så vi följde med till lisesand. Stog i vattnet, åt chips och var allmänt glada.
Sen drog jag och lina till fontänen igen, då kom chawan med julia. Dom var sociala en stund. Sen kom fadi och hampus och skatea och var lite sociala.
Sen åkte vi och träffade gustav och niklas.

Sen dog jag av alla myggor som klängde på mig hela jävla tiden. Så jag bad pappa hämta mig.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Har tråkigt kan man också säga.

Nu ska jag försöka ladda upp några bilder som jag tog under dagen.
 ( känner att jag har skrivit en hel tidning, men nu vet ni vad jag gjort hela dagen)

dagens outfit !
 på väntan att lina skulle komma!
Mammas glasögon, jag passar inte i dom, jag vet.


baby vad stilig idag. Hon börjar bli snobb som mig XD


Adam och chrisoffer.


viktor ( fick inte med trummisen, oskar =D )


Nere vid lisesand, check inte på bilden huh?


Johanna och emilia.


Vi är så snygga :*


Lina testade skateboard ( stavning) ;p


Fadi är grym :)



Avslutar en bra dag med en bild på mig ( fråga inte varför) =D


090717 Pigg och sur

Godmorgon bloggen, nu har är jag vaken pigg och väldigt sur. Jag vet faktist inte varför men jag måste ha vaknat på fel sida idag. Det är lite gräl med min familj också så det kan bero på det.
Jag har inte planerat något än, Förutom att jag ska träffa Lina klockan sex för att se bandet uppträda.
Men jag ska träna, för det är ett måste. Jag ska sluta äta godis och onyttigt och träna varje dag i en timme eller två.
Mitt mål är att gå ner minst 10 kilo. Haha lycka till marie abosamra. Alltid kul att försöka.
Nu ska jag kolla lite på google, bästa tipsen för benen.

Vad ska ni hitta på idag? hoppas ni får det bra iallafall. Ha det bra =)

puss&kram.

<3


Dålig uppdatering iknow

Dålig uppdatering idag, Jag ber om ursäkt. Men sen klockan 6 har jag kollar på film, and i dont have any story to tell.
Kollat på massa filmer som marykate and ashley vad med i. Hahah, bland annat kollade jag på it takes two. Den är så jävla klockrena, dom tvillingarna är så jävla klockrena och så söta.

Imorgon ska jag träffa älsklings Lina, äntligen, har saknat henne!
Vi ska lyssna på bandet som spelar vid torget imorgon igen. Vi har nog aldrig missat en enda spelning.
Vi är liksom VIP =D
Nu ska jag fortsätta kolla på film, Jag vet inte vilken än så länge, får leta bland filmerna jag har.

hoppas ni har haft en bra dag och så höres vi imorgon.
puss&kram!

 vi är bäst !

REKORD IGEN; REKORD IGEN;


Älsklingar jag har fått besök rekord igen. På unika besökare också.
Tacktacktack. Kul att ni fortfarande läser. jag vet inte vad jag ska säga mer än TACK!
Fortsätt läs sötnosar.
Puss på er!



Solen har tittat fram också. Så jag låg ute på studsmattan och solat med systern, vi dunka musik och åt vattenmelon. mums. Sen har jag också tränat med påse virvlad runt magen och benen. Ni undrar nog vad jag menar? haha jo det är så att jag lägger en påse runt magen, en står svart påse. ( skräppåse) tar på mig kläder över. Så att det blir riktigt varmt, Sen är det bara och träna. Du går snabbt ner, mer effektivt och du svettas på direkten. Det funkar garanterat.
ohjuste, jag ska ha två råtter hemma hos mig i 5 veckor. Ska ta hand om dom åt ellen. haha =D undra hur det kommer gå, har aldrig tagit hand om råtter, har alltid varit rädd för dom. Dom kommer nog dö hemma hos mig.
 Haha =D

Nu ska jag upp och äta räksallad. mums.
Hoppas eran dag har varit bra
puss & kram.


Ser det ut som en klänning? tycker min syster iallafall, nej det är ingen klänning det är påsen jag har runt midjan, det är precis så du ska ha den, Fast med kläder över.
Lycka till. Tell me if u like it and if it works.

Marie tipsar!

  
Så här får du ett bättre hår!
                                       
Därför ska du inte frottera håret
Frottera aldrig håret med handduk.

Efter att du tvättat håret lägger du på

en handduk och kramar ur vattnet, men

gnugga aldrig då du annars sliter

bort ytskicktet på håret vilket resulterar

i ett matt och risigt hår.


Om du vill ha långt hår
Spar du till långt hår så kan du aldrig få ett

långt vackert hår om du frotterar håret.
Det går av och resulterar bara i spruckna

hårtoppar innan du nått halvägs.


Blankt & glansigt hår
En matt yta reflektera ljuset dåligt medan en blank yta gör det. Ett hår med skadat eller

bortslitet fjällskikt kan inte reflektera ljuset

bra vilket resulterar i ett matt, trist och risigt hår.


Köp inte många produkter
Fyll inte badrummet med produkter!

Satsa på några få bra produkter i stället för

en massa dåliga produkter som inte fungerar.

Köp i stället ett bra shampo som

är grunden för vackert hår, komplettera

med ett bra balsam om du

behöver, och en stylingprodukt som

funkar för ditt hår, har du lite längd på

ditt hår gör det håret gott med en

inpackning då och då. Du får vad du betalar för.


Använd produkter anpassade för ditt hår
Om du färgar håret ska du använda färgshampo

och färgbalsam som då låser

fast färgpigmenten i håret. Andra shampon

och balsam löser upp färgen i

håret och du får en mindre hållbar färg

Hur du undviker att håret  inte gå av
Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött, så därför om du har långt hår ska du helst kamma ut håret efter shamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret.


Ett torrt hår kan du däremot borsta.

Ett bra tips när du har balsam i håret är att då passa på att kamma igenom håret med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret.


Bra och professionella produkter

för ditt hår hittar du i webbshopen lyko.se.


Om du använder plattång så är det en god idé att då använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre.

Visste du att ett normalt hår växer
40 m/dygn om du lägger i hop alla strån du har på skallen.

Så var rädd om ditt hår!  


Hur du undviker klåda i hårbotten
Kliar det i hårbotten? Då har du troligen valt

fel shampo. Klåda i hårbotten

är ett tecken på uttorkad hårbotten eller

att du är överkänslig mot tensider

som finns i nästan alla shampon.

Det kan också bero på svamp i hårbotten,

det finns shampo som hjälper (Neccin dandruff, Redken Scalp Relif och Lanza Remedy shampo).


Källa: www.platttongen.se



Hiss eller diss?

 

Jag dissar dom här glasögona SÅ JÄVLA STORT.
Dom är fula och det är bara fjortisar som bär såna.
Vad tycker ni?
Hissar ni eller dissar ni?

God morgon

Det var lite körit igår, vi hade flera personer som sov över hos oss. Så min lille bror skulle dela säng med mig, Fast i för sig jag har dubbel säng.
Men när jag hade planerat att sova kom han in pigg som en vägg. Så jag ställde upp på att sätta på en film på min dator till han. Men jag kunde inte hella sluta se. Så vi kollade flera olika filmer, somnade runt halv 4.
Vi kollade på leagly blonds. Så jävla dålig film. Jag störde mig på deras utal av engelska, det fans ingen direkt story.
Sen kollade på welcome home. Den var så jävla klockren. Älskar personerna som var med i.
Idag har jag ingen aning om vad jag hittar på, först ska jag fixa mig, fixa mitt hår fixa mina ögonbryn och naglar och så. Det var SÅ länge sen jag fixade mig.

Ha det bra. =D
puss



Måste klippa mig snart också. Det är för tjockt och slitet.
Får ringa mammas kompis om klipptid.


Den är så jävla sann!

Det är inte föräns man kommit i från en person.
som man inser hur många andra bra man hade.
 ♥



haha, sova var det ja. Jag kan knappt blunda. Mina ögon skriker öppna ögonen och nörda vid datorn. Så det blir nog vad jag ska göra istället, kan inte sova. Mina föräldrar och min bror kommer ner och bråkar med mig så att jag är ganska sur också.
Får bli att sätta på en film och droga det några timmar, tills mina ögon säger jalla jag vill sova.

puss♥


what a feeling

Jag har fått besökt rekord igen.jävlar vad jag är glad över det. Det känns jätte skönt att veta att det är folk som läser min blogg och som tycker om det jag har att bjuda på.
Ni är så söta alla läsare. one big hug and bigbigbig kiss.

Nu har jag tänkt bädda ner mig och sova bredvid katten. Jag känner på mig att jag inte kommer kunna somna, Jag som sover runt 3 varje dag, ska lägga mig runt 11. haha får väl testa. Jag kommer ha kvar datorn för att sätta på musik, men jag får verkligen inte röra den mer än att kanske byta låt.
Skriver jag ett til inlägg innan 1 så gick det inte så bra att sova =D haha.
Men nu får ha det så bra och sköt om er.
Fortsätt läsa min blogg ni som vill och tycker om den, =D
puss♥


bilden är tagen för ett år sen. ungefär, ser ut som jag fortfarande så.
Saknar mina ögonbryn, Dom var stora och buskigt fina, nu är dom smala, ser ut som pinne och är hemska!
förstöker spara ut dom.

Sammanfattning;

Min dag har varit värdelös. Har suttit inne hela jävla dagen,
Lyssnat på musik, bloggat, kollat gammlabilder och gosat med katten.
Det är liksom det enda jag har gjort idag, förutom att jag har ätit och pratat i telefon en minut!
Så jävla ovärd, just nu finns det inget att göra heller. Film eller dator? hmm, helst inget, får väl ta och sova tidigt.
ohjuste kom på att jag skulle sova tidigt idag, ska försöka sova tidigt varje dag. 
Jag håller er uppdaterade om vad jag gör idag!

Hoppas ni har haft en bra dag? Vill ni berätta vad ni gjort? isåfall varsegod.
puss♥


frågetecken

Jag förstår mig inte på utegångsförbud? Jag menar vad är det bra för? Vad lär man sig av att sitta inne om man har varit jätte busig? Det löser ju inget.
Säger ; du har utegångsförbud för att du kom hem försent. Jag lär mig inte av mitt misstag? Man måste ju sätta sig ner och snacka? fråga varför kom du hem försent? komma till en bra lösning. jag kallar inte utegångsförbud för en bra lösning, det är bara en kass lösning.
Föräldrar borde tänka om.

Mitt utegångsförbud var utan anledning? jag menar hon ropar och säger att jag har utegångsförbud. jag frågar varför? hon säger därför du har det.
oj, vilket svar. Jag har varken kommit hem försent eller gjort något dumt?
Det är bara en myt. Hon vill bara ha mig hemma, det är vad jag tror.


Det jag försöker säga är jag hatar utegångsförbud!


jag har så jävla tråkigt


Nu har jag äntligen kommit på hur man tar kort på min dator, nu behöver jag inte min digitalkamera varje gång jag ska ta kort på mig själv! =D haha
Jag har så jävla tråkigt, att jag tar ego kort med fula kläder.
Det värsta som finns är att sitta inne när vädret är SOLKLART ute!
gaaaah, sitter här och lyssna på sean paul och gosar med katten! =D

Hej jag heter marie och har utegångförbud

Jo ni läste rätt, jag har utegångs förbud. Jag har inte en jävla aning om varför? Min mamma är sur på mig och jag får inte göra något, hon var nära på att ta datorn ifrån mig. Som tur var gjorde hon inte det, Så jag kan sitta här och blogga och kanske kolla på film.
Vädret är kanon ute, mamma får jag sitta ute på studsmattan då ? herregud, det värsta med att bo med föräldrar är att dom bestämmer över dig hela tiden tills du flyttar ut. Jag menar utegångsförbud för att du inte gjort någonting. jag längtar tills jag flyttar hemmifrån iallafall. Då får jag göra precis vad jag vill.

Nu tjatar min bror om att jag ska lägga musik på hans mp10 ( mp3) haha. Så får väl göra det så han inte blir ledsen min lilla gullerumpa :)

puss♥

testa nu och få invite

Det var en som sa att det inte funkar. Så testa denna länk istället?
det är om spotify alltså!

http://www.danielnorin.com/index.php/webb-och-it-tips/gratis-spotify-invite.html

besluts ångest?




Jag har fallit för dom här byxerna. Men jag vill ju inte ha båda?
Ska jag vara ärlig så tycker jag att första jeansen, dom lite mörkare, är mer fina än dom ljusa.
Vilka tycker ni är snyggast?

Marie är i gång och ska städa!



nu måste jag städa, min mamma tvingar mig!!!! : ' |

Här har ni invite till spotify

1. tryck där.
2. följ instrouktionerna.
3. ALLT kommer stå, steg för steg hur du gör!
hoppas du lyckas och hoppas du blir nöjd!
Btw, det funkar garanterat!

http://www.danielnorin.com/index.php/webb-och-it-tips/gratis-spotify-invite.html

wohooo!

Nu har jag äntligen fått invite och nu har jag spotity! Det var hur enkelt som helst. Ska ge er sidan på nästa inlägg för jag måste gå tillbaka för att kolla sidan. Så vänta så ska ni får invite av mig.

Somnade igår vid 2 och vaknade klockan 11 idag. Sjukt var tidigt jag vaknar hela tiden då.
Juste jag har tänkt, Jag ska börja sova tidigt. man mår bättre av att sova tidigt och vakna till frukost. Så runt 11 eller 12 ska jag vara i säng med datorn avstängd. omg, hur kommer det gå? Får väl testa ikväll, ska nog ta en lång natt promenad för att vara jätte trött för att sen kunna somna hur lätt som helst.

Nu ska jag äta och träna, sen ska jag till pappas jobb. Egentligen skulle jag med han 9, men han fick inte upp mig, han sa att jag inte ens rörde mig när han skrek " MARIE VAKNA NU" haha.

Ha en fortsatt bra dag.
Jag kommer nog skriva inlägg senare idag, för jag har inget att göra på jobbet, så det kommer nog hiss eller diss, va med och svara vettja, Sen kommer det nog lite mode, och annat! så kika in senare idag.

puss ♥

Nu har jag tänkt sova

Klockan är halv 2 och jag är fortfarande vaken, ska upp klockan 9 imorgon tydligen, pappa ville att jag skulle med till affären imorgon för att hjälpa han, för han skulle åka och göra något annat. Så jag måste verkligen se till att sova snart.
Fast problemet är att jag kan inte sova. Jag är alldeles för pigg för det. Jag kolla precis en film, den var så bra, skrattade fan ihjäl mig. haha =D
Nu har jag tänkt sätta på westlife, för att somna till dom. Jag är en konstig prick, men jag måste höra något när jag ska sova, typ som film eller musik.

Nu ska jag inte babbla mer, ha det bra, och sov gott så höres vi imorgon.

puss♥

Dagens låt ;



omg. killen är 15 år och har skivkontrakt. Inte ruskigt bra heller. Jag dör, söt är han också.

090714 kanon kul!

hejsan bloggen. Nu är jag hemma igen. Har haft en kanon kväll faktist.
Allt började med att jag mötte upp Lina, vi kollade på bandet när dom spelade. ohyeah, vi fick gå backstage. haha.
Sen fick vi autografer av christoffer, min idol.
Sen gick vi runt jag och Lina och hade tråkigt. Vi gick och mötte upp adam och några till. Men dom skulle göra en "killgerj" så dom försvann. Så vi gick till ica för att Lina skulle köpa chips till hennes syster.
Där träffade vi Olivia och jessica. Vi socieliserade oss med dom ett tag. Det var kul, drog massa föräldrar pinsamheter och så. Det var kul.
Sen gick vi till lillkonsum för att jessica och olivia skulle köpa burn. Då kommer marcus och socieliserar sig med oss.
Väl framme i forshaga igen kom Linas mamma och hämtade oss,
Så det kan man kalla en bra dag.

Hoppas ni har haft en jätte bra dag. Sköt om er.
puss♥

Bandet ;



auotograferna ( jag kan verkligen inte stava) :)

Min egna fjortis!

Dagens outfit ;

 




- rosa tröja
- jeans
- skor
- jacka



Nu drar jag ut.

ha det bra puss


090714 the rain is back

Lina vill ha med mig till torget för att kolla på ett band som ska spela. Några i min förra klass ska vara med så klart man ska dit och kolla. Dålig dag val, det regnar ute.
Eld jocke kommer och ska elda, det får jag inte missa, hans skämt är verkligen klockrena. Han är en av mina idoler.

Måste träna nu, sen ska jag duscha och möta Lina.
Ha en fortsatt trevlig dag.
puss♥


Så här ser man ut när man ska träna.
Min favorit ruben är med också!


fikat med min lilla syster



Har ätit vattenmelon med min lilla syster. Det var så jävla gott.
Det regnade precis också, fast nu har det försvunnit och solen är nästan framme, Välkommen hit solen.


simple


Hej vad jag är kär i dom här tröjerna, speciellt den ljusa. Älskar dom ljusa färgerna.
Dom färgerna lyser upp min mörka hud torn.
Dom här tröjjerna ska jag köpa.

Kolla vad underbart längst upp på däck, ser det ut så här!

 Så ser det ut på båten!
Ändrade planer, vi åker på onsdag morgon klockan 6.
Den som väntar på något bra, väntar aldrig för länge!

090714

God morgon alla underbara.
wow, jag är uppe jätte tidigt, och jag är jätte pig. Jag sov ju jätte sent igår, somnade runt halv 4.
Jag är nog ensam hemma, har inte hört något sen jag vanade, vad skönt.
Nu slipper jag tjat om allt.
Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, jag ska nog ta det lungt för det mesta.
Vädret är inte så bra heller, det verkar som om det är månligt.

Jag måste ha sovit fel, för jag har så jävla ONT i nacken, när jag vrider den till höger gör det inte ont, men när jag börjar röra den åt vänster börja det kännas, och det klipper till. ( svårt att förklara.) Får be min systerr massera.
Men då måste spela kort med henne. Annars gör hon inget.

Jalla, jag har inge mer att säga. Mer än ha en bra dag och sköt om er och era nära och kära.
puss♥


Vi börjar dagen med en bild på min älskade bror!


usch nej, sluta tänk!

klockan är halv 3 och jag kan inte sova. Ligger i sängen och tänker, längtar till båten. Men helt plötsligt börjar bad feelings komma. Tänk om jag ska ta frisk luft på kvällen, så är det bara en massa fulla gubbar, och så kastar dom mig över båt, också tänker jag hur jag kommer landa om jag blir överslängd. kommer jag bli uppäten av en haj? Kommer jag kunna simma? kanske jag landar i en livräddningsbåt. Jävlar vad jag är rädd. Jag menar det är bara saker som pluppar upp i hjärnan när man försöker sova. Men jag menar jag behöver inte vara orolig, right? jag har åkt båt flera gånger, jag har gått ut flera gånger på kvällen för att ta friskluft, jag har snackat med fullagubbar på båten, det kommer ju inte vara något nytt, men mina tankar far och föser. Men problemet är att jag är rädd för döden, jag är rädd för minsta lilla grej, om jag får ont någonstans på kroppen, Blir jag rädd och tänker att jag kommer dö!
Jag vill inte tänka så längre, allt jag vill är att sova, jag önska bara det gick.

Skön sommar låt.


Tänk dig sitta vid stranden på en mysig stol, kanske med den du älskar.
Lyssna på vattnet, hur lungt och stilla allting är. the best part, du lyssnar på den här sommarkvälls låten.
 
                      

-

Följ min blogg med bloglovin ?

Längtar längtar längtar

                               



Birka Paradise är ett av världens modernaste kryssningsfartyg vad gäller komfort, teknik och sjösäkerhet. Alla hytter ligger ovan vattenlinjen, och till skillnad från färjorna som trafikerar Östersjön finns inget bildäck ombord, vilket möjliggör totalt fokus på kryssningsupplevelsen.

Vår relaxavdelning är unik - ett 1500 kvadratmeter stort fartygsdäck enbart till för sol, bad och avkoppling. Där finns pool, jacuzzis, barer, solstolar, palmer och framför allt - solljus, oavsett väderlek. Birka Paradise är världens enda kryssningsfartyg som har utrustats med artificiella solar. Nya, utbyggda Paradise Spa erbjuder allt från kurbad och traditionell massage till exotiska ansikts- och kroppsbehandlingar med frukt, choklad och champagne. Spaavdelningen har dessutom jacuzzis både inomhus och utomhus, bastu med panoramavy ut mot havet, ångbastu och loungebar.

Nöjesutbudet ombord är stort; här finns tre restauranger, åtta barer - bl a en whiskybar med över 50 singel malt whiskys - nattklubb och artistunderhållning sju dagar i veckan, samt en modern konferensanläggning. Ombord finns även kasino, spelbutik och taxfreeshop.
Alla hytter har två sängar på golvet, dusch, WC, TV, telefon, hårfön och luftkonditionering. För din säkerhet finns också rökdetektorer och sprinklers. Samtliga hytter ligger ovanför vattenlinjen och är rökfria.
Bäddning och städning av hytterna utförs i Stockholm förutom på däck 2 där bäddning påbörjas kl.13.00.
Källa: www.birka.se

Förstår ni vad jag kommer få uppleva om exakt en vecka. Klockan 6.
Jag längtar som fan alltså. Kollade på bilder nyss det är otrligt vackert.
Det tråkiga är att jag kommer bara få uppleva det 2 dagar. Ska fan göra allt som fins på den båten.

vad tycker ni?


Jag var inne på ginatricots hemsida för att kolla lite kläder, ska nämligen få mina pengar snart, så tänkte vara förberedd.
Så hittade jag dom här fina tröjjerna. Inte nu till sommaren, men senare på hösten, när det börjar bli kallt och det kommer regna.
Dom var rätt fräna med rosett i mitten och hur ärmen blir tajtare.
Jag personligt tycker dom är jätte fina!
Fast alla har olika stilar! =D

Dagens låt ;

I love this song!
Man kan inte sitta still när man hör den här, man vill bara hoppa och dunka handen.
Den påminer mig om handbollen, därför är den så speciell!


090713

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har en bra ursäkt, vädret har varit skönt och jag hade inte lust att sitta vid datorn, praktist taget var jag inte ens hemma.

Allt började med att Lina kom hem till mig, hon satte sig vid datorn medans jag började leta kläder, jag kan lova er att det tog flera år för mig att bestämma vad jag ska ha på mig.
När jag äntligen fick på mig en outfit och jag frågade hela huset om det såg bra ut, så gick vi ut. Först drog vi till grossboll och satte oss vid bänkarna och bara tog det lungt. Sen fick vi för oss att köpa baquette i ica, och sås på vp. Sen gick vi till fontänen, mysigt. Sen drog vi till grossboll igen för att gunga. Det blev några fjortis video vi gjorde, Lite sådär på skoj, den kommer inte upp här. haha =D
Sen låg vi och halv sov på en stor sten. haha lodisar, jo tack jag vet.
Sen ville Lina ladda sin mobil så vi drog till pappas jobb och lånade hans laddare. Det började regna, så vi åkte med mamma hem.
Väl framme hemma kollade vi på film, "honey". Jag har sätt den ungefär etttusenetthundamiljardertjugosju gånger. så jag kunde hela filmen utan till, haha.
Sen drog Lina, och jag socialiserade mig med min familj, eller rättare sagt jag åt och dom kollade på.

Först kommer det några bilder från dagen, Sen ska jag bara ta det lungt.

 Dagens första bild får bli på mig.

 baby!

 här spenderades halva dagen.

 Jag ser inget och jag vet bilden är inte så fräsch, u have to live with that!

 Mina underbara leggings.


Dagens outfit!


im up!

God morgon bloggen, nu är jag vaken som ni märker.
vaknade runt 6 på morgonen och trodde att klockan var runt 12.
Men som tur va kunde jag somna om igen. Min syster berätta nyss att jag tydligen pratade och skrattade i sömnen,
Att hon hörde mig när hon hade vaknat. haha, hon sa att jag sa ; haha vad rolig du är. haha sluta att få mig skratta?; weird, brukar aldrig snacka i sömnen. Iallafall, vid klockan 3 när Lina slutar kommer hon komma hit, ska fråga henne om hon ska med till mariebergskogen, bada och fika och ta det lungt, finns ändå inget att göra här i forshaga.
Men först måste mamma vilja skjutsa oss upp.

Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en bra dag och hoppas vädret är lika bra hos er som det är hos mig.
puss och kram! ♥


Så jävla fejk jävla bimbo!

herregud, jag är jävligt sur och irriterad. Jag var inne på paow's blogg. Jag tror att alla vet vem fjortisen är.
Jag menar jag har / hade inget emot henne, jag brukade gå in kolla lite nytt. Sen hade jag lust att kolla idag. Så jag gick in. Kollade på ett video inlägg. hon hade en jätte kortkort på sig, " det är så jobbigt och respektlöst när turkar går och kollar in mig när jag är på stan" typ några av hennes ord. Jag menar come on? turkar? what about svenskar?
Jag menar svenska killar kollar fan mer än utlänska. En sak till, vet ni/du varför svenskar kollar? för att dom ser att du är billig, dom ser att du är lätt för ett one night stand.
Om du inte vill ha den uppmärksamheten ha inte på dig kortkort då? Klart man ska få ha kort på sig utan att folk ska säga något. Men det jag blev sur på var att hon är så rasistisk.
Jag läste en hel del kommentarer, rättare sagt över 100 stycken, det var massa klagemål och så. Det var till och med svenska killar på kommenterade, att dom kollar lika mycket och va själv inte så respektlös?
Hon hade svarat på ett rasistisk sätt också.
Ungefär så här lät det ;
"blattar dra till erat hemland, ni vill höras och synas och grälar alltid bråk,
Ni är så håriga och fula och luktar äckligt!"
Girl come on? vad spelar det för roll om vi är håriga? har det någon betydelse?
Vem är det som vill mucka gräl? hm, du? Hur ofta lägger man upp ett video inlägg och sänker svarta människor.
lilla gumman, jag är äkta blatte och är smartare än dig, jag har fan bättre betyg än dig, min pappa jobbar på ett bättre jobb än vad din pappa gör.

Vad du kan göra är att lägga ner och växa upp.
Tro inte att alla älskar dig för att du har fejkblont hår rosarosarosa läppar. Hela du är fejk.


ny blogg design

förstår om ni är griniga på att jag byter blogg design, eller ni kanske inte ens bryr er?
iallafall, jag blev jätte nöjd med den här designen faktist. Jag behövde bara testa en gång och det gick.
haha, jag är helt nöjd.

Nu tänkte jag sätta på en film. ( skrev det i förra inlägget, men jag satt och gjorde en ny header till bloggen)
Ska nog se a walk to remember, det var ett tag sen jag såg den. Den filmen är så jävla bäst. Skön, ledsam och den har allt en film kan ha.

Jalla nu ska jag inte babbla mer, Ha det bra och sov gott.
puss

borstar tänderna.

 


Nu har jag borstad tänderna och är redo för film.

Kalas ;

 <- Kvällens outfit.



mammas och min hem gjorde tårta. Den var super god.

 

 Här sjunger vi för han.

han blåser ut ljusen.


geroge, jag, toni och pappa.


Pappa och mamma!


jag och Toni!


Syskon kärlek! <3


brochan och hans kompis! =D


Gosa med katten utanför huset!


vi kör sista bilden på katten.
Det blev en lyckad kväll.

Än en gång, grattis älskade bror.<3

ååh, vad skönt.


Ligger här och får massage av min syster, för utbyte att spela kort med henne. haha =D
Har varit ute på en promenad förut också, väldigt skönt.
Snart måste jag börja göra i ordning mig, innan folk kommer hit.
oh, jag vet inte vad jag ska ha på mig, fast iför sig det är bara "kalas"

nu är massage tiden klar, nu måste jag spela med min syster kort i 15 minuter för att hon massera mig i 15 minuter.
btw bilder på kalaset kommer senare ikväll.

Ha det bra så länge.
puss<3

GRATTIS ÄLSKADE BROR!

Har precis gjort en jordgubbs tårta med mamma, mmmm vad den är god. Jordgubb med choklad sås.
min bror kommer hem runt 9 då ska vi överaska han med presenter, tårta och hans kompisar kommer vara där. Utan att han vet om det. Det ska bli kul och få se han rejaktion. haha =D
Jag hade tänkt träna work out, sen måste jag duscha, ladda kameran och fixa mig. Blir många bilder på han och familjen.

Ha det bra så länge!
puss och kram <3


Allt man behöver på sommaren.



- Shorts
kan man ha till stranden, till festen och till vardagen.
Passar med allt ; kavaj, linne, t-shirt.

- Linne
Avsvalkande, kan ha till allt från kalas, strand, shopping runda.

-
Bikini
vem klarar sig utan en bikini på sommaren?
Satsta på en färgglad bikini, en som passar din hy.
passar under stora linnen också.

-
sandaler
Vem som helst kan ha dom. Dom är öppna och avsvalkande för torna.
Måla naglarna en sommar färg. som röd. Då blir både du och fötterna fräscha.

- Solglasögon
alla passar i solglasögon, fast bara man köper ett par som passar just ditt ansikte.

allt det här behöver man på sommaren. Jag personligt kan inte leva utan dom.

God morgon bloggen

sömntutan har precis vaknat. Kan sova lite till om inte chawan vill gå ner och köpa godis. haha.
Jag hade en skit konstig dröm och jag hinner inte skriva den men den var väldigt konstig, satt i pizzerian och wips va vi i new york, eller det var ju mycket mer, men måste börja städa innan chawan kommer hit.
Mamma tvinga mig städa min bror rum för att min lille bror fyller år idag. varför kan inte hon städa rummet då?
aja, får väl göra det för han, =D GRATTIS ÄLSKADE BROR! vi ska fira han ikväll så jag kommer inte kunna göra något på hela dagen. för först ska jag hjälpa pappa. senare på kvällen ska vi fira han med vänner och familj.
hoppas han tycker om mp3 och tröjan.

Skriver mer senare idag.  Ha det bra så länge!
pusss


Goodnight!

Nu har jag tänkt att lägga mig, är så jävla trött och jag fryser häcken av mig. Jag sitter och kollar på two and a half men som vanligt. Så ska nog stänga av nu eller ha kvar, Det är något konstigt med mig, för jag måste höra något för att kunna sova, som typ musik eller några som pratar och därför somnar jag varje kväll med att sätta på two and a half men.
 
Jag ville inte egentligen berätta något föräns det är helt säkert. Typ hundra procent. För varje gång jag berättar något som jag sätt fram emot så blir det aldrig av.
Vi ska åka färja nästa vecka med familjen och vänner, jag hoppas det blir något med det, så det inte bara är struntprat.
Bilder kommer och jag är så glad att åka iväg. Dansa hela kvällen, träffa nya människor. ( killar) haha.

Nej nu babblar jag får mycket. Ska ta och lägga mig nu.

godnatt och sov gott!
<3


dagens lista ;

DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS LÅT: om du vill bli min fru :o
DAGENS KLÄDSEL: leggins, tunika.
DAGENS SMINK: inget
DAGENS FRISYR: lockigt nersläppt
DAGENS PLANER: stan, jobba, epaträff.
DAGENS BÄSTA: tomat
DAGENS SÄMSTA: REGN
DAGENS DUMMASTE: får nog bli jag, som drog ut i regnet.
DAGENS VACKRASTE: ingenting
DAGENS SAKNAD: sömn
DAGENS LÄNGTAN: SOMMARVÄDER
DAGENS ROLIGASTE: inte ett piss
DAGENS MISSLYCKANDE: blöta skor.
DAGENS KÖP: klubba
DAGENS HUMÖR: sur och grinig
DAGENS FRÅGA: har du en tomat?
DAGENS MENING: gå aldrig ut när det regnar, du blir bara sjuk.

 vill ha tillbaka gammla tider! När allt var så bra, när man inte behövde vara orolig för något.


babe its cold out side

Det är kallt och regnit och jag hatar det.
Kom precis hem från epaträffen, skulle varit där till klockan 1, för att se drive in bio.
Men helvete vad kallt och regnit det var. Mina tår frös ihjäl, hela min kropp blev till is.
Hade ställt på armbrytning också, men orkar inte vänta längre. Så bad fredrik skjutsa mig till mega, för att sen åka med pappa hem.
Om jag ska kortfatta kvällen ; Jag var alltså med david, marcus, rickard och fredrik. Vi gick runt kollade på epatraktorer. ALLA VAR FULA. alltså jag hatar bilar, inga bilar jag repeterar INGA bilar är fina.
Sen drog gruppen jag var med hem.
Hade det inte regnat så hade jag nog stannat kvar.
nu ska jag duscha sätta på mig myskläder och kolla på film.
Hur har eran dag varit?
puss


hejsan bloggen =D

Jag har precis kommit hem från stan/vänner. Jag köpte en mp3 4 gb, och en tröja. Sen åkte vi till Mammas vänner och åt middag. Lekte lite med danny ( deras son) han har ju varit rädd för mig som jag har skrivit tidigare, men idag så sprang han till mig, och lekte med mig och allt det där, haha. Fick med några bilder det kommer senare ikvälll när jag kommer hem från epaträffen. om det blir något med det.
Det regnar som aldrig förr.

Sitter på pappas jobb och väntar på att klockan ska bli 7 för gå och möta david.
nu ska jag gå leta efter ett paraply!
ha det bra så länge.
 puss

im waiting

Sitter på pappas jobb och väntar på att mamma ska komma tillbaka från pizzerian. Vi ska nämligen till stan och handla presenter till min lille bror. För imorgon fyller han år. som jag redan har skrivit. Efter att vi har handlat klart ska vi till mammas kompis för att äta =D
Vi 7 ska mamma skjutsa mig till epaträffen i ängevi.
Hoppas det slutar regna bara.

Ha det bra så länge.
puss


it's stil raining.

God morgon fox, det värkar som att regnet har kommit för gott? Det regnar verkligen nonstop, det värsta är att det är kallt också. Det känns inte som sommar. Jag menar vi har gått om tid för att frysa på vintern.
Nu ska jag sätta i gång och träna, för att sen dra mig till stan för att köpa present till min bror, jag tror jag vet vad jag ska köpa. Har tänkt på det iallafall, kommer inte skriva det tills imorgon, för han kanske går in här och läser.
Sen ska jag till pappas jobb. Ikväll om vädret håller och inte regnar, så bär det av till epaträff. Om det regnar och är kallt tänker jag fan inte gå någonstan!

Nej nu ska jag hoppa i shorts och t-shirt och träna.
Ha en fortsatt trevlig dag.
puss


Dags att ta kvällen


Nu har jag tänkt att ta kvällen väldigt tidigt. Det finns inget att göra och film orkar jag inte se.
Jag tror inte jag kommer sova, för jag kommer inte klara av det. Men måste för är så jävla trött. Imorgon väntar en lång och slitig dag. Först ska jag in till stan, köpa en present till min bror, för han fyller år. Sen ska jag till pappas jobb och hjälpa till, Sen ska jag på epaträff på ängevi. Jag vet inte riktigt vad det är, men det jag hört och förstått, folk med epatraktorer ska visa upp sina, samtidgt som folk röstar. sen blir det drive in bio. men har man ingen bild får man nog sitta på stolar eller nått. Men jag tycker det låter mysigt och jag hoppas på en bra dag imorgon.

Sov gott allihop, nu kommer nog få se ett till inlägg senare. För jag slår vad om att jag inte kommer somna på ett tag. Jag kommer nog sitta på youtube och kollar roliga saker.
Men nu måste jag på toa, innan det blir blött i byxan.

puss

Är det fler än jag eller är jag efter?

Jag var inne på bloggens start sida och kollade runt. Där läste jag att blogg.se kommer stängas ner?
eller läste jag fel. Ska jag behöva vara orolig eller kommer dom bara göra ny design. Skulle läst mer, men jag orkade inte fortsätta. Tänkte inte att det var viktigt. men när jag tänkte efter så är det ganska viktigt.
Jag får gå in och kolla igen.
Vet ni något om det här? snälla förklara för mig? (aa'

Puss


Länk ;;

Vill du ha fler besökare ? klicka i så fall på denna länk ; http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=marieabosamra
Du får garanterat massvis med besökare. Testa vet jag?

Nu ska jag upp och fika, =D

Dagens mysiga hemma kläder ;




Kom ut från duschen nyss. Jag och min Lilla syster tränade workout.
Jätte jobbigt men ändå jätte kul.
jag orkar nog inte gå ut någonstans idag, så på med mjukis kläder och på med en film.
Jag har ganska trött från igår och från hela sommarlovet. har inte sovit något under hela sommarlovet.
Just nu sitter jag med min syster och snackar, haha vi ska spela kort igen tror jag. Har fan fastnat för fins i sjön.

Ha en fortsatt dag.
puss


Skratta sönder igår när jag kolla på den första gångnen


HAHAHA! Så klockrena!

god morgon

Jag har precis vaknat ur en underbar dröm. Jag minns inte så mycket av drömen men den värkade så sann att jag vaknade med ett leénde på läpparna.
Somnade runt 6 igår. Men nu är jag pigg och glad. Mamma har lagat fisk och pomefrites, gud vad gott. Snart ska jag upp och äta. Ska först vänta på att Lina ska ringa upp igen. Som hon lovat att hon skulle göra.
Ska först träffa chawan idag, vare sig hon vill eller inte. Sen ska jag nog träffa Lina. Hoppas jag.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag.

Ha det bra.
puss&kram!


så ser man ut helt nyvaken och ofräch.

jag är pigg och kan inte sova

Klockan är halv 5 och jag är fortfarande vaken? varför?
Jo, när jag sätte på en film för att sova till den, så blev jag kissnödig, när jag gick till toan, ser jag att min brors rums lampa är tänd, jag går och kollar vad dom håller på med och fastnar. Dom föreslog att vi spelar kort. Så vi spelade kotten, det var verkligen hur kul som helst. Tror inte jag har haft så kul på länge, satt och skratta hela tiden, alla drog skämt, vi behövde bara kolla på varandra så bröt vi ut i skratt. Delvis för att min bror har ett dåligt pokerface.

Sitter i mitt rum med datorn i knäet och kan inte sova. Jag är så jävla pigg att jag orkar träna nu.
Fåglarna "visslar" där ute, det är ljust? ja måste jag skriva mer för att ni ska förstå. DET GÅR INTE ATT SOVA NÄR DET ÄR LJUST!

Ska sätta på lite shan the man atci och skratta lite till.

sov gott / godmorgon! =D
puss

god natt sötnosar

Nu är den ännu en natt, och jag kan fortfarande inte sova. Istället sitter jag och gör massa tester, blir medlem på olika sidor, Som bland annat http://www.woopa.se/?ref=marieabosamra , gå in och bli medlem, Du tjänar massa pengar på nolltid allt du behöver göra är att registrera dig och kolla runt på erbjudanden, du får 20 kroner för varje blogg inlägg du gör. Jag har precis registrerat mig och vet fortfarande inte om jag ska tro på sånt. Jag brukar inte bli medlem på massa sider, så får du ingenting som det lovas.
Jag ska testa några veckor och se. Om det är bra fortsätter jag. Jag håller er uppdaterade ifall det är bra så kan ni börja med det.

Nu ska jag försöka sova om jag lyckas.
puss


Dagens låt;


Jag tycker hon är bättre än orginalet. Det är för att det går segare i orginalet!
<3

drogat film hela kvällen

Som jag skrev som rubrik, jag har drogat film hela kvällen, bland annat har jag kollar på I taket lyser stjärnorna. Så jävla bra var den, haha tyckte det var så synd att inte samuel och tjejen blev tillsammans, FÖR HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG DEN KILLEN.
Hela filmer höl jag på att dregla över han ( eller ja, den tiden han syndes)
Nu ska jag kolla på mer film. vet bara inte vilken, får gå in på lovefilm.se och kolla några bra.
Sov gott iallihopa.
puss och kram!


piss dag.

godkväll. vaknade precis.
Min dag har varit så jävla ovärt. Först snacka jag med Lina i telefon, efter att vi inte orkade snacka med varandra, sätte vi på webcam och micken och snacka där. Vi blev så trött på varandra så vi stängde av.
Jag gick upp gjorde hårinpackning, som ska sitta i 5 timmar. Sen gjorde jag till mig själv en stor pomesfrites och hamburgare. Efter att jag ätit upp det, gick jag ner till mitt rum sätte på en gammal tv serie, so little time. Kollade på det en stund för sen... somnade jag.
vaknade upp precis av att mina idiot småsyskon skrek och bråkade om tven och vem som kolla först och vilken kanal dom skulle kolla på. omg dom är fan omöjliga. min bror kunde inte gå till hans rum och kolla, nej tydligen inte.
nu väntar jag på att klockan ska bli 9 så jag kan tvätta av skiten som ligger och äcklar sig på mitt hår.
Samtidigt som jag vänta sitter jag och kollar på gammla bilder på mig. Tänkte ladda upp några av dom nu.

Det blir alltså en dag hemma, på mitt rum.

Ha det bra.
puss

Varsegod. lite slarvigt, men det funkar.




rubrik

Godmorgon bloggen. Jag är så jävla trött så det finns inte. Jag är sleten och jag vet inte varför? kanske för att jag aldrig sover. Somnade vid 5 igår. Blev väckt av ett sms av Linus runt 8, tror du jag blev lack eller? 
Men som tur var kunde jag somna om, efter cirka 1 timme. Sen vaknade jag runt 1 av att mamma sa att det finns mat vid spisen.
Sitter här med datorn i knät och jag vet inte vad jag ska hitta på idag. Finns fan inget och göra. För det regnar ute och det är ganska kallt. okej det är skönt med regn, men inte varje dag. Regn kommer efter sommarlovet.
Försöker få tag på chawan, ska tvinga henne hit. Hon har kommit hem från London, så då måste jag få träffa henne. (:
Kanske åker ner till mega senare idag och hjälper pappa lite i godisbutiken, så han kan bli klar med pizzerian.

Nu ska jag sussa.
Puss


vart ska jag ta vägen "/

Förvirrad? jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vet inte hur jag ska klara av allt just nu.
Vad ska jag tro på? vad är sant vad är falskt? kan du inte bara berätta det för mig?
Jag klarar inte av att gå runt och fundera över detta. Jag vet inte ens om det är det jag tror.
Allt tyder på att det är något som är konstigt? Den senaste tiden har du varit konstig. Jag vet inte hur jag ska få dig att berätta, få dig att lita på att du kan säga det till mig, till någon, till vem som helst, någon du litar på?
Jag vill veta sanningen, jag vill inte leva med en lögn.


Några klipp från mj minnescermoni.

 
Vackra låtar, verkligen.



Det här klippet fick mig att gråta.

 
Den här låten är vacker!

Klockren dag.

Hejsan bloggen, nu ska vi se vad har jag gjort idag? Jo, jag träffade världens bästa brud. Vi hade så kul även att vi inte gjorde så mycket.
Hon kom hem till mig runt 6. Vi bara låg på studsmattan och skratta. Sen blev vi helt sugna på godis, så vi gick ner till mega och hämtade godis och dricka. Drog till fontänen och åt det där. Sen drog vi hem till mig igen. Satt i mitt rum och bara myste och skrattade. Vi två kan verkligen roa oss själva. Verkligen. Sen drog vi till lekparken och skrattade ännu mer. Vi snackade om folk, smsade nästan halva världen. ringde folk. Vi hade det almänt trevligt och roligt.
Ska man kortfatta kvällen så bestod den bara av skratt! DET ÄLSKAR VI! <3


min favoritbrud.


samtidigt som jag kollade på tv. så gick lina och tog ego kort.


Jag helt nyvaken inge fräch alls.   Ja ni ser. helt ofräch, god morgon marie.


Ja, älskling vi vet att du är snygg.

 
Här ligger jag ute på studsmattan och ser glad ut!

Jag älskar dig världens bästa!


En barnslig film jag gjorde till min älskade lina lundin.
Den är töntig och söt på samma gång.
( jag är inte så duktig med det film direkt, så texten kan komma väldigt fort, och försvinna lika fort. )

Vi kommer sakna dig och din musik

"I want his three children to know, It wasn't nothing stange about your daddy. It was strange what your daddy had to deal with..."

Jag har precis kollat på michael jacksons minnesceremoni.
Det var verkligen den finaste begravningen någon kan önska sig. Hela hans familj, vänner och fans.
Det var så sorgligt med alla fina ord folk sa om han, alla låtar dom sjöng för han.
Hur folk gråter när dom står där uppe och berättar minnen om han.
Det bästa och sorgligaste var när hans dotter Paris skulle tala. Hur hon bryter ut i gråt. Det fick mig att gråta.
Det var modigt av henne att stå där inför så många människor och berätta om hennes pappa.

<3

hjälp?

klockan är 3 och jag är fortfarande vaken, jag som ska vakna klockan 9 imorgon. Sitter och kollar på two and a half man och lite annat jag har på min dator. Min dator måste rensas, fullt med onödiga grejer. Hur många filmer som helst som jag aldrig kollar på längre. Men just nu ska jag inte göra något annat än att försöka och sova, det kommer inte gå så bra men måste fan sova. Har ont i både mina ögon och lite över allt på min kropp!

Jaja, ska testa och sova igen.
Ha det bra.
pusss


090707

God kväll bloggen. Kom precis hem från att vara med mina underbara vänner.
Állt började med att jag ringde ut David så var vi vid fontänen. Sen kommer Lina ut. Sitter och snackar om allt typ. Lite om mj och hans död. Lite jobbigt faktist. Sen ringde vi ut Coffe. Det tog han en timme och en kvart för han att komma. Haha, han påstog att han somnade. Jo, vi tror dig.
Vi satt vi fontänen hela kvällen, vi hann gå till Ica en stund. Sen kom Jessica en stund och joinade men det var en liten stund,haha. Sen skjutsa Coffe mig hem. haha första biten körde han som en galning. Jag satt på där och skrek, sen jag bara KÖÖÖÖÖÖÖÖR SAKTA. Så vi körde i ungefär 10 km/h, om inte mindre. haha han bara satt där och skrattade. Efter en väldigt lång stund kom vi äntligen hem. haha =D
Tog inga bilder idag, ena anledningen var att jag glömde kameran hemma, och sen visste jag inte att jag skulle träffa någon, utan bara sitta på pappas jobb och ha tråkigt.
Dagens outfit var ett par leggings, ett par pumps, och ett linne, med tjocktröja över.

Nu tänkte jag besöka duschen.
Ha det bra så länge.
pusss


R.I.P ricky


Så sorgligt. Hoppas du har det bra där uppe Ricky.
Alla tänker på dig. <3

jag är mest en tjej! :D

test:

DIN KILLSIDA

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[ ] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman.
[x] du kollar på sport på TV
[] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd
[ ]du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbolls matcher.
[x] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[] pratar med mat i munnen
[] du använder boxers

resultat :12

DIN TJEJSIDA

[x] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[x] du bär färgen rosa
[ ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[x] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken.
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[x] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått i dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig i ordning ibland
[x] du har fler än 3 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[x] du lekte med dockor som barn
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

resultat : 17








090707

God morgon bloggen och alla läsare.
Sitter på pappas jobb och har tråkigt. Han är inne och håller på att fixa pizzerian han precis köpt. Som tur va så är pizzerian precis bredvid godisbutiken som jag jobbar i just nu.
Haha, kom på en grej nyss. Jag hade världens konstiga och roliga dröm
Jag vet inte vad det gick ut på? Alltså jag satt runt några och hade jätte kul. Drog massa skämt, men det konstiga va, att varje gång jag skrattar i min dröm så vaknar jag till verkligeheten och skratta med. Sen stupade jag ner på kudden igen och somna. Sen hände samma sak igen, jag vaknar i verkligheten helt skrattande.
Sen var det något som hände jag vaknade i verkligheten helt tårögd. Så kortfattat min natt har varit konstig men väldigt rolig, Haha, skulle vilja uppleva det igen faktist.
om ni varit med om något sånt, do tell me?

Om 5 dagar fyller min Lille bror abbe år. Jag vet inte vad jag ska köpa till han.
vad köper man till en 11 åring? men det löser sig ska jag se.

Nu tänker jag gå och äta grillat kyckling med familjen.
Ha det bra så länge.
puss


God natt bloggen!

Nu hade jag tänkt att bädda ner mig och sova.
Jag är inte så trött faktist. Men jag orkar inte se på mer filmer eller sitta vid datorn.
Det finns inget annat att göra förutom det.
Imorgon ska jag nog ner till pappas jobb och hjälpa där. för han skulle fixa lite i våran nya pizzeria.
Jag tror jag hörde det. aja får fråga han imorgon.
Jag har inte bloggat så mycket under dagen.
Jag hade inget att skriva om.
Det vill säga jag gjorde inte ett piss idag.
Kollat tv,ätit, hoppat runt, spelat kort och kollat på film. Rolig dag. eller inte.

Jag försökte mig på en ny blogg design och nej jag blev inte nöjd med den heller. Får fan aldrig till det,
satt nästan hela dagen och försökte att fixa med den, Det blev bara sämre och sämre.
Jag får leva med det nu.
Om det är något som vill hjälpa mig med bloggdesign så varsegod. skulle behöva det nu.

Jag har inge mer och berätta, förutom att jag älskar min Lina föralltid, hand i hand livet ut. elle vad säger du? <3

puss



Dagens låt ;

Älskar den här så mycket.
I för sig jag älskar allt med westlife.
call me what you want huh?


Ett tips ;



Är du trött på slitet och glanslöst hår? Då har jag det perfekta inpackningen, och den gör du helt ensam hemma, helt gratis.


Du behöver;
5 matskedar oliv olja
1 ägg
en citron

Så här gör du ;
blandar i olivoljan och ägget och rör om.
Häl i lite citron. Alltså skär en citron på mitten ta ena citronen i handen och kläm lite. Hur enkelt som helst. Blanda lite till.

Obs : Du som har väldigt tjockt hår. Ta mer olivolja och 2 ägg istället för 1. Men citronen gör du som vanligt.


Efter att  du blandat klart lägger du lite i taget på håret. När hela håret är täckt tar du på dig en plast påse + en mössa. ( observera, mössan ska vara varm så lägg den en stund i mikron. bara en liten stund )
Sen voila du har en hår inpackning.

Hår inpackningen ska du ha i håret i minst 5 timmar. Så när du har planerat en dag hemma varför inte lägga det på håret.
Ha det 2-3 gånger i månaden.

Jag lovar dig de är jätte bra, Jag använder det minst 2 gånger i månaden. Mitt hår har liv och är glansigt.

Om ni har några frågor, svarar jag på dom.


God morgon

God morgon alla underbara.
Vädret är inte så underbart direkt. Det är kallt och regnit.
Vaknade runt 12 idag av att george ringde mig. Då kunde jag inte somna om. Så jag spelade kort med min lilla syster. Vi spelade åsnan. Ett arabiskt kortspel. Den som förlorar ska ut och skrika på gatan jag är en åsna och heter marie ( ja, ditt egetnamn) Som tur va förlora jag en gång, min syster däremot förlorade nästan hela tiden. Lite synd om henne tycker jag.

Ska börja städa nu tror jag. Typ mitt rum och salongen.
Sen ska jag träna, gå ut och springa sen styrketräna.

ha det bra så länge!
puss

längtar häcken av mig

Jag längtar efter twilight new moon ska komma ut. Den verkar så jävla bra. Kanske inte bättre än första. Men det var bara en liten snutt trailer man fick se?
( det går inte att kopiera in den här, men om ni vill se den gå in på youtube och sök new moon twilight trailer)
Jag förstår ju inte en grej? Han killen kommer tydligen lämna henne? och hon träffar en annan? jag tyckte om twilight eller jag blev kär i den för att det var dom två. Det var dom det handlade om, det var deras kärlek som gjorde att filmen blev så bra. Jag vet inte hur jag kommer kännas att filmen får en helt annan handling. Jag vet ju inte än, efter som det är trailer dom kanske möts på slutet? men under tiden så undrar man hur det kommer sluta? Jag presonligen kommer tycka att filmen kommer tappa sin mening om det är slut mellan dom.
Hoppas verkligen inte det.



Juste, hahahaha, jag hittade en film snutt när jag var inne och kollade på trailer av new moon.
Haha, Ni måste se trailern på new moon innan ni ser den här. för annars kommer ni inte förstå så mycket.
som sagt jag kunde inte lägga upp youtube klippet här.
( Det är trailern men dom har bara ändrat röst och annat tal ) jaja ni förstår nog vad jag menar.


Lite konstigt? nej väldigt konstigt?

Jag har något som jag vill berätta, jag själv tycker är konstigt/roligt.
Jag satt i mitt rum vid datorn, då jag hör en röst uppe vid trappan.
Jag springer dit och ser vem som ropar och vad dom ville?
Då var det pappa. Han undrade om jag ville ha öl?
Haha? jag bara stog och kollade på han?
"öl" tänkte jag? Jo men varför inte liksom jag har ändå inget och göra.
När jag sprang upp för att öppna en så frågade han om jag ville ha vin eller sprit?
ni skulle sätt my face? jag stog och tittade på han?
Jag tänkte " är han inte riktigt klok"
Men jag bara nej jag vill ha en öl, det räcker.
Men jag drack snarare 3 och en halv öl. Delade en med min lillebror. Ja ni läste rätt, min lillebror fick också dricka?
Lite sjukt, det tycker jag iallafall.

Jag älskar min pappa så jävla mycket. Han är den bästa som finns. Han finns där när jag behöver han, han hjälper mig när jag har det svårt.
Jag svär han är den slönaste i hela forshaga,
det är inte bara minna ord. Utan vart jag än går så hör jag. Din pappa är så jävla cool han är så jävla skön. ( han är känd i forshaga, för att han äger det enda godis affären i forshaga)
Skulle aldrig klara mig utan dig '<3


Ser ut så här nu.


Jag har tråkigt, inget och göra, vill gå ut men ändå inte. vill kolla på film men säg någon film jag inte sätt liksom?
Vill fan inte göra något, får damp av att sitta ensam. Jag orkar inte hämta in min syster.
Jag orkar inte snacka med någon, herregud, jag vet inte om jag orkar något idag. Kanske bäst att jag stänger av datorn och sover istället.

Jag håller er uppdaterade om vad jag kommer och inte kommer göra.

PUSS

R.I.P Ricky

Jag kände dig inte. Men jag känner folk som gör det. Tro mig det är många som sörjer. Hela deje sörjer.
Hela deje stannade upp för dig igår.
Som sagt jag känner dig inte, men du fick mig att fälla en tår.
Vila i frid där uppe.

Alla mina vänner som kännde han, Jag finns här för er. ( ni vet vilka ni är) Det är bara att komma till mig, ringa mig. Finns tillgänglig hela tiden!

/ Love from me.

090705

God kväll alla underbara människor. hoppas ni har haft en bra dag.
Min dag har spenderads i Deje med saraab! Vi var ute och gick en stund och snackat om det som hänt. Sen träffade vi tobias, ali, abbe och pirre. Satt inne i en busskur ( tror jag att det hette. haha ) och snackade och lyssnade på musik. Sen började det regna, så vi gick och åt pizza. Jo, skräll mig. varje gång jag är i deje med saraab så äter vi pizza. haha. Ska inte klaga det är så gott.
Sen ringde mamma och sa att vi skulle åka hem ( åkte upp med mamma ).Väl framme så åkte vi aldrig, så jag tröstade älskade baraa<3
Jag finns här älskling <3
Dom ska åka till syrien på onsdag, hoppas ni får det hur bra som helst där nere. Så ses vi när ni kommer hem om en månad!

Nu sitter jag här och vill ut. Men det är för kallt och för fult väder för att gå ut ;o
Får väl bli som vanligt, Kolla på film!

Ha det bäst så längre.
puss och kram!


- Linne - gina tricot
- leggings. bikbok.
- pumps. sko punkten
- tjock tröja. Stadium.


Tobias, Ali och abbe.

Jag och saraab! <33


Dagen underbaraste låt

Den här låten älskar jag av hela mitt hjärta. Den väcker känslor, minnen från sommaren 2008.
När jag var i libanon på semseter. Hur jag fick lära känna dig, hur många underbara människor jag träffade där.
Hur mitt liv förändrades den sommaren. Hur jag själv kände att jag förändrades, blev mer mogen.
Jag älskar den och ni ska få ta del av den.


HAHAHA

VISSTE DU ATT..
- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som sement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
- tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.


- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme

Hej klockren!


Dagen ;

Träffade Lina och gustav idag. Först satt jag och Lina utanför grossboll och Lata oss.
Gick till Ica för att köpa frukt, yeah vi är nyttiga. Där träffade vi Coffe och gustav. Men coffe skulle iväg, så gustav jag och lina drog till fontänen och satt där en stund, tills det börja regna.
Marie: åh, känner ni inte vad skönt det är med lite regn.
Båda: NEEEEEJ. ( och världens blick)
haha.
Sen drog jag och lina hem till mig, på med mjukisar och kolla tv.

Nu ska jag se film tror jag.
/ have mercy on me
pusss



bytte outfit för det var för varmt för att gå i leggings. så det blev det här enkla!


Får att vi är så snygga!


Jo tack, jag passar bakom en sån. =D ( fick den i födelsedags present av Lina, elle vad säger du ? ) =)


Jag och gustav.


Lina och gustav.


Jag och Lina ute i regnet.


JAG ÄLSKAR DIG!


Ibland är det skönt med Lite regn.

Kvällens outfit ;









- rosa tunika . gina tricot
- vitt linne. gina tricot
- leggings. bikbok
- pumps. privat!

Nu drar jag och möter Lina!

Nu orkar jag inte längre

Stanna inom hus gör mig galen. Måste fan gå ut och ta friskluft.
Det är precis vad jag tänker göra nu. Ska tvinga med min lilla syster att gå ut och ta en promenad med mig.
Det är inte så varmt idag, men ganska lagomt, och det är skönt för en långpromenad.
Vi hörs senare idag!

090704

Har precis rensat min skohög. Slängde endel och endel sparade jag.
Hittade ett par som jag använde förra sommaren, dom jag älskade så mycket.
Synd att dom inte passar på mig längre "/


Det är dom längst till vänster. dom som är öppna!


Så här ser jag ut på morgonen.
inte en vacker syn jag vet.

God morgon.

Jag är så jävla trött, jag somnade vid 1 igår och vaknade vid 6. Jag drömde något jag inte ens minns längre. Sen somnade jag om och vaknade vid 8 och så höll jag på så hela tiden tills nu.
När jag vakna "helt" gick upp ur sängen, hade jag kraftig magvärk. Kunde knappt gå, så jag la mig på sängen igen.
haha, vågar fortfarande inte gå upp. så har suttit i sängen sen jag vaknade "helt".
Kollar man ut genom fönstret så regnar det jätte mycket. Mamma öppnade fönstret förut och det är väldigt varmt ute trotts regnet.
Igår var jag hemma hela dagen. Det var så jävla tråkigt. På kvällen vid 12 hade jag lust att gå en promenad. Öppnade mitt fönster och hoppade ut genom den och satte mig på stolen. Det var fan mysigt. Med en filt och mys kläder.

Hoppas på att gå ut idag, ( om jag orkar ) inte så ofta jag orkar när det regnar så mycket.
Lina hör av dig om du vill träffas idag ?

/ have mercy on me



Jag saknar Paris.
Jag saknar hur man träffar olika människor, alla är trevliga.
När jag och Lina sitter i fönstret och kollar över till andra sidan och snacka om dagen. Den bästa känslan.
När vi leker med själva gruppen, utanför alla se färdigheter.
Jag vill ha tillbaka den tiden, vill tillbaka till Paris.
Den bästa tiden i mitt Liv var nog den veckan i paris med gruppen!


god natt bloggen

Min dag har varit värdelös. Det regna och oskade hela dagen. Jag är så jävla rädd för oska att jag satt inom hus hela dagen. Tog ut alla sladdar i hela huset, till och med telefon sladden. Som tur va har jag bärbar dator. Den var full laddad, så kunde sitta i 2 timmar utan sladd. men sen tvinga jag mig själv att stänga av den.
När det slutade regna och oska. Sätte jag på en film. Det är precis vad min dag har bestått av. Drogat alla filmer känner jag. Säg någon jag inte sätt?
Nu ska jag fortsätta att se film. För trött för att sova. Det kom ut fel men ni förstår nog vad jag menar.

Hoppas ni har haft en bättre dag?

/ have mercy on me
puss


Dagens låt ;


En skön låt.


Nu ;



Usch det regnar och oskar ute.
Så det blir ingen utgång än så länge. Får vänta och se om det har slutat att regna, om inte då blir det film resten av kvällen.

Nu ska jag sätta på en film!

/ have mercy on me
puss

Mitt rum




MITT SKÅP



 Här städar jag både mitt rum och mitt skåp.

Nu har jag äntligen städat klart, oh my lantah det tog flera timmar.

Ska jag?


Jag saknar verkligen handbollen. Jag vet inte varför jag slutade?
För att den senaste tiden spelade dåligt? För att jag inte utvecklades mer? eller för att mitt lag sög?
Jag ångrar som fan att jag slutade, och jag vet att det inte är försent att börja igen.
Men har jag mod till det?
Spelade handboll i 11 år. Sen jag varit liten har jag alltid velat att bli handbollsproff. Spela i landslaget.
Varför ändrades mina tankar helt plötsligt? Jag var så säker på vad jag ville.
Hade sökt handbollsgymnasium, väntade på svaret i flera veckor. Det kändes som om det tog flera år.
Men efter den sista matchen jag spelade? Hade jag inte ork kvar.
Tankar for i huvudet på mig. 
" Jag vill inte spela längre. Det gick så dåligt för mig? Går aldrig bra för mig längre."
Jag hörde också en röst inom mig. Marie sluta spela.
Om jag inte lyssnat på rösten inom mig. Om jag testat några träningar innan jag bestämde mig.
Jag tror jag vet varför jag tänkte så, varför jag var så svag.
Det hade hänt så mycket den senaste tiden. Svek hit och dit, Kompisar kom och gick.
Det kändes som att allt gick åt helvete.
Nästa gång jag ska bestämma något viktigt för mig, ska jag räkna till hundra, till tusen.
Jag ska tänka är det här viktigt för mig. Vill jag verkligen göra det.


090703

Godmorgon marie.

Du ser fräch ut? eller inte.
somnade runt 4 igår. Kollade på Twilight och it's a boy girl thing. Twilight var lungt bäst. Blir bara mer och mer kär i filmen. Hörde att det kommer ut nummer 2 runt december och janurari, i can't wait.
Det är varmt ute men jätte mulet. Det låter som om det ska åska. usch
Idag måste jag städa mitt rum och min gaderob IGEN! herregud. hur många gånger måste jag städa den. Varje dag ungefär.
Sen tänkte jag träna om jag har orket kvar efter städningen.

Jag har inge mer och berätta. Om ni har något roligt eller viktigt och berätta. Så skriv på.

/ have mercy on me.
pusssss

Vet ni?

Precis innan jag skulle logga ut från mitt konta " här på bloggen" så kollade jag statistiken Jag har fått besök rekord. ( jag har slagit mitt egna rekord alltså) Haha, jag har fått över 200 besökare. Jag tycker det är väldigt mycket. Eftersom det är första gång "mätaren" står på 200.
Jätte kul och se. Det betyder att det finns folk som läser mig blogg. Det känns jätte bra.

Jag försöker uppdatera mycket, iallafall varje dag. Försöker blanda nyheter med vardag med mode och med musik.

/ ni är bäst
pusss♥


Vi hörs imorgon bloggen

Nu ska jag mysa med min lilla syster. Vi ska se på it's a boy girl thing. Hoppas på att den är bra.
Jag vill se twiligt i kväll igen. haha! så kär i den just nu =D
Jaja, vi får se hur det blir. Ífall min syster kommer ner i år.
Ha det bra och sov gott allihopa.

/ have mercy on me
puss

ungefär ser jag ut så här ut just nu.


090702

Hejsan bloggen, hoppas allt är bra med er.
Jag kom precis hem från att ha varit med Ida hela kvällen. Vi gick ner till lisesand. Vi solade och badade. Jätte varmt var det i vattnet.
Träffade en hel del människor där. Typ som Linda, Elin, jonathan, anton och marcus *2. haha =D
Sen drog vi vidaer till Mega, hämtade en varsin glass och gick till fontänen och myste.
Haha, sen började vi ta massa onödiga kort.
Det kommer en hel del bilder här bara så ni vet! =D
Sen kom Idas mamma och hämtade oss.
Nu sitter jag här och väntar på att two and a half men ska börja. Dom är fan bäst. =D

/ have mercy on me.
pussss



Helt blöta!

 


Så jävla söt. Träffade Elins mamma och dom hade just köpt en chiwawoa -stavning-

Vid fontänen. =D








Vid fontänen.

Nej, nu blev det en hel del onödiga bilder. men ni överlever.
Vi klicka ungefär 100 kort. och alla kommer verkligen inte med här =D


090702

oh ja, om en halv timme slutar jag. fan vad skönt. Vid 6 kommer Ida och möter mig. Vi ska nog ner och bada! Eller jag ska tvinga med henne ner, haha =D
Jävlar vad det är varmt ute, som tur var så är det svalt inne i affären, men herregud det är 40 grader i solen. Man knappt andas när man går ut. Så varmt är det. herregud. Det är varmare i sverige än i Libanon, min kusin ringde och berättade att det var jätte varmt där och att det är 36 grader, jag bara älskling det är 40 här så klaga inte. haha =D
Men vi hörs ikväll.
Bilder kommer nog! =D

/ have mercy on me
pussss


Sommarkläder.


Hejsan fina fest klännig, vill du bli min?

Sitter på mitt sommarjob och kollar kläder på nelly.se. Ser en massa fina sommarkläder.
Ska nog beställa något där ifrån.

Vad gör alla?

/ have mercy on me

Dagens låt


Skön låt! eller?

provat igen.

Provat ny blogg design. Jag börjar lära mig hur man gör också. Det är ju bra.
Snart ska jag göra en jätte snygg blogg design. När jag har tid. för just nu sitter jag på mitt sommarjobb och har tråkigt. Idag va det faktist svalt här inne. Men när man går ut så är det hur varmt som helst.
Sitter här och försöker få tag på rickard. Måste och vill träffa han idag. Vi måste snacka verkligen. Vi har inte snackat på flera veckor.
Min bästa barndomsvän! <3


/ have mercy on me

pusss


så ser man ut idag i håret! =D


Jag börjar få långt hår och mina lockar är kvar. lovely!


Dagens sköna outfits ;

 
- Gula t-shirten - köpt någon stans i göteborg.
- shorts - Bikbok-
- skärp - syrrans.
- tygskor - köpt på utförsäljning.

090702


Kollade på twilight igår natt.
Jävlar vad den var bra.
Jag har hört att folk tycker den är dålig och det finns ingen mening med filmen?
Hallå? Jag tycker den var suverän. Meningen med filmen va ju kärlek och tillit.
Jag blev så kär i skådespelaren, inte för han är snygg, för det tycker jag inte. Men hur han visar sina känslor hur han ska bekydda henne och det finns inga ord för filmen.
Den ligger bland dom 5 bästa.
<3

Det är verkligen jätte varmt idag.

Min dag har varit helt okej faktist.
Lina kom och hämtade mig runt 4. Vi åkte in för att köpa en present till emmy, eller Lina skulle göra det. Själv köpte jag ett par jeans leggings och shorts. Blev jätte nöjd.
Sen gick vi och åt på pizza house
. Vid 6 gick vi och ställde oss i människo röran. Herregud vad varmt det va alltså. Satt där och svettades ihäl, skulle inte ta på mig jeans och lång tröjja, i forshaga åskade det men i stan var det soligt och varmt.
Sen träffade jag dimen en stund, haha lämnade Lina bland massa folk. sorry babe.
Det var ungefär 5 årsen vi träffade jag och diman, Jätte kul.
Sen gick jag in i massan och hämtade Lina, för varmt för att stå där.
Vi mötte Sofia, henne har jag inte träffat på flera månader, det var också jätte kul och träffa henne.
Vi träffade Baraa och Jasmine. Vi gick runt på stan och va väldigt varma.
Vid slutet gick vi in och stälde oss längst och kollade lite.
 OCH GISSA VEM SOM KOMMER PÅ SCEN?
Själva Milow va där. Alla skrek och grät, det var en underbar känsla. Jag blev så chockad. Jag bara stog och skrek och klappa.
Sen träffade jag Marie. Har aldrig träffat henne så det var extra roligt.

Sen kom Linas mamma och hämtade oss.

Nu sitter jag här och kollar på bästa scrubs! 

/ have mercy on me.


Jag tycker dom var snygga i allafall. =D


Lina, min egna ängel! <3


Jag och diman <3

Sofia älskling.<3



   Jag spelade in ena låten, laddar upp den när jag laddat upp den på youtube!


Sista bilden får bli på mig och älsklings lina!

Pusssss


Dagens låt ;


Dagens sköna låt

Nu drar jag till rix fm festivalen.

Kvällens outfit ;

- tröjja - ginatricot-
- jeans - ginatricot
- midje kärp - monki-                                                                         

   

det regnar, det är kallt och jag har inte lust att gå utanför dörren, jag som fixade mitt hår så fint.
Får vänta tills Lina kommer och hämtar mig.

/ have mercy on me
pusss


Sån jävla otur hela tiden

Ja, nu är jag jätte arg. Det är mulet ute och snart regnar det, man hör buller. Låter som om det ska bi åska.
Vilken jävla otur man ska hela tiden. När man ska på festival.
Hoppas det blir bättre vid klockan 6. "/


Nu ska jag sätta i gång och träna.
/ have mercy on me
puss

hjälper ni?

Efter som det blir så mycket om mig och musik. Samma sak hela tiden tänkte jag att ni kan säga vad jag ska skriva om?
Kan vara till exempel om mode, om kändisar, någon speciell kändis?
vad vill ni tro?
hoppas på att ni kan hjälpa mig om hur jag ska göra min blogg mer intressant?


/ have mercy on me
pussss♥


hoppas på flera år till

Vet ni vad jag just kom att tänka på?
Jag har haft min blogg i 3 månader, jävlar vad tiden går fort. Hoppas på att jag orkar och lägger ner mig i flera år till.
Jag har inte känt direkt att jag utvecklats? Okej, jag vet vad man ska skriva och inte skriva, hur man skriver och inte skriver. Jag försöker så gott jag kan och jag gör alltid mitt bästa.
Hoppas ni har tyckt om det jag skrivit. Och jag hoppas på att ni fortsätter att läsa min blogg.

/ have mercy on me

pusss♥


090701

God morgon alla underbara.
Jag har precis vaknat, fast jag är fortfarande så jävla trött. Somnade klockan två.
Jag la mig runt halv 2, men jag trode jag hörde något utanför fönstret eller inne i min påse som låg bredvid sängen. Så jag trodde det var en orm. En halv timme låg jag och va jätte rädd. haha =D

Idag blir det festival i karlstad. Men först ska jag ner och hjälpa pappa, och sen ska jag köpa ett par jeans. Träna får jag inte glömma heller.
ja, men vi hörs senare idag.

/ have mercy on me


god night fox

Jalla, nu orkar mina ögon inte hålla sig öppna.
Det är rix fm festival imorgon, måste ju vara pigg tills imorn, då det ska dansas klappas skrattas skrikas och framför allt ha kul!
Har suttit här i minst en timme och funderat på vad jag ska ha för kläder imorgon. Om det blir varm så kan man inte ha en lång tröja, specillt inte när man ska stå bland hundratals människor och stå och hoppa och dansa. då är det nog bäst att ta på sig lätta kläder. Men hur avklädd? Man vill ju inte gå runt bland människorna och bli kallad för något.
Jag vet inte vad jag tänker på eller vad jag skriver. Jag är så jävla trött, Så jag sitter här och babblar och babblar om inget viktigt.
Sov gott alla underbara, så hörs vi imorgon!
/ have mercy on me
pussssss


Lista

Ditt namn? marie
Födelseår? 1993
Hur Lång är du? 170
Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? nej jag orkar inte vakna
Vart befinner du dig just nu ? hemma i mitt rum
Biter du på naglarna? nej
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? grått med lite rött
Har du några husdjur? nej
Är du singel? ja
Vem vet mest om dig? Lina <3
Vad vill du ha just nu? Inget.
Ditt mål i livet? lyckas
Rädd för? spindlar är inte min grej direkt!
McDonalds elle0r Burgerking? mcdonalds
Sjunger du?  jodå, händer nångång!
Vad har du för skostorlek? 38
Vill du gifta dig? Ja, någon dag
Kommer du överens med dina föräldrar?  Ibland så
Din hårfärg?  brunt
Skor du hade på dig idag? tygskor
Vad sover du i? nattlinne och trosor.
Kläder du har på dig? nattlinne o trosor.
Favoritårstid? sommar helt klart
Favoritmat och dryck?  mat = lassagne dryck - vatten
Hur svarar du i telefonen hemma? a det är marie
Hur svarar du i mobilen? speack to me?
Sov du ensam inatt? Ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? låg och sov
Vad var det senaste någon sa till dig? marie kan vi kolla på film.
Druckit idag? vatten och mjölk
Vad är det för väder hos dig nu? soligt och varmt
Godaste glassmaken? vanilj helt klart
Drömmer du mardrömmar? nej
Favoritklädsel? snobb you know
Favorit godis? chocklad.
Hur många kuddar sover du med? två stora o tre små.
Vad luktar det nu om du sniffar lite? mitt rum
Saknar du någon just nu? finns några
Snus eller cigaretter? cigg
Vill du ha barn?  JA NUNUNU!
Längtar du till din nästa födelsedag? jodå
Är du blyg? Nej verkligen inte
Tycker du att du har fin dialekt? haha nej.
Tycker du om fester? Ja men festar ínte.
Har du använt någon hårprodukt idag? nejj
Vad har du för planer till helgen? vara med kompisar, sola bada och jobba.
Vilken åldersgräns tycker du det ska va på systembolaget? 18
Vem får en kram? Lina så klart
Vem får en puss? du kanske?
Sprit, cider, vin eller öl?  cider
Hund, råtta eller katt?  katt
Tycker du om din pappa? Jag älskar min pappa. <3


äntligen.

Träffade Lina idag.
Vi satt i minst en halv timme utan att snacka, det var verkligen det jobbigaste minuterna i mitt liv.
Men sen sa jag att vi glömmer det och går vidare.
Vi satt och gungan och snackade om saker vi missat sen vi varit ifrån varandra. Sen ringde vi ut coffe. Så kom han och mötte oss. Vi satt i gungan och var social med han. Jätte mysigt.
Sen ville marcus att coffe skulle komma upp till han. Så vi följde han hela vägen upp till sisu, haha det var rätt såkul.
Vi stannade vid sisu och snackade ännu mer. Sen kommer david förbi också. Inte träffat han sen 2 veckor tillbaka. Sen drog coffe till marcus. Jag Lina och david gick ner till grossboll och gunga! haha lodisar, iknow. Sen åkte david, och coffe kom tillbaka, va sociala med han tills nu.
Sen följde Lina mig enda hem. hehe, tack Lina ! <3
Nu sitter jag här och kollar på peradise hotel danmark. Den suger verkligen, men jag har inget annat att göra.

Imorgon ska jag på rixfm festivalen med massa folk. party party, yeah! =D

/ have mercy on me
 puss


Lina baby, jag är glad att vi löste det. Vi klarade det tillsammans.
vi två för alltid. <3


Coffe, jag svär, skönaste killen!


puss på snyggaste.



Kvällens outfit ;



- svart väst. - brochans-
- vitt Linne. - gina tricot-
- jeans. -gina tricot-
- skärp -vanilla-


  


RSS 2.0