bloglovin

HJÄLP

Jag har slängt ihop några outfit för imorgon eftersom det är första skoldagen. Jag har slängt i hop lite vanliga kläder. 
här kommer dom..



det är första outfiten. vad tycks?

eller?



eller?


istället för den randiga tröjan tänkte jag en grå tröja med markerde axlar vore snyggt inte sant?

eller?


för det första bry er inte om fläcken på tröjan jag drack vatten och det kom mer på tröjan än i min mun!

blir det kallt imorgon så tar jag på mig jeans istället för shorts, leggings under midjekjolen. Så det beror helt enkelt på vädret imorgon! =)

vilken är eran favorit?


Imorgon börjar skolan.

godmorgon bloggen. Fråga mig inte varför jag är vaken så tidigt. första gången på 3 månader ungefär. Men jag vaknade tidigt kanske för att jag känner på mig att skolan börjar närma sig och därför måste jag vakna tidigt. Jag somnade tidigt igår också, ungefär 3. Okej ni tänker säkert att det är inte tidigt någonstans, men enligt mig är det tidigt för att jag somnar runt 6/7. Så ja 3 är super bra.

åh skolan börjar imorgon, jag vet inte om jag längtar? eller jo jag längtar till vännerna till alla man inte kan träffa på fritiden, men jag längtar inte till allt plugg. Jag går i 2 an nu. omg omg omg... Måste ta och skärpa mig. I ettan skolkade jag för mycket, sjukanmälde mig minst 3 gånger i veckan och när jag väl var i skolan gjorde jag inget på lektionerna, gick alltid ut och satte mig i cafeterian. Men DET SKA BLI ÄNDRING PÅ MIG! Jag måste sköta skolan och jag har bestämt mig för att sköta mig och jag ska aldrig skolka och jag ska sjukanmäla mig när jag verkligen är sjuk.

Så jag är taggad för skolan, jag har sett mitt schema sämsta schemat i världen, slutar vid 5 nästan varje dag!! sjukt mig eller?

men somsagt saknar själva skolan i sig, ( inte plugg och lektioner) utan vad man kan göra om dagarna när man skolkade lika mycket som mig! :o


haha rökrutan varje rast!


biljardbordet,


haha erica din skitunge, hennes skratt saknar man ;) höhö

mobilblogg

Hej bloggen . Orkar inte röra mig ur sängen för att blogg, okej kalla mig lat datorn ligger bredvid mig men jag pallar inte pausa filmen så tänkte vrf inte bara mobilblogga som jag gjort en gång tidigare bara. Iaf som sagt jag är fortfarande sjuk. Därför pallar jag inget. Har druckit minst 20 koppar te knarkad halsabbletter och penodil men inget hjälper mår lika dåligt som igår, Skit samma det är livet inget att göra åt fan. Nu ska jag förska ladda upp ngn bild från mobilen och sen sätta på ny film :-) Vi hörs imorgon krya på dig marie, tck marie ;-) haha Godnatt

Bästa födelsedagen i mitt liv

Glömde berätta att jag hade den bästa födelsedagen i mitt liv. Det var när jag var i libanon den 8 augusti. min storebror och mina vänner gjorde en överrasknings fest till mig på en resturang. fyfan vad kul det var. aldrig haft så kul på en födelsedag. =)

allt började med att min bror kom och plockade upp mig hos en kompis vid 10 tiden 7 augusti. Han sa inte vart vi skulle utan han sa bara gå hem och byt om till fina kläder. Så jag lyssnade på han och gick in och bytte omg. efter någon timme blev jag klar med allt. smink och kläder. Han bara ska skjutsa dig till din morbror du är bjuden på middag. då började jag gnälla," nej vill inte dit vad ska jag göra där, nej pallar inte, kommer somna, varför skulle jag fixa mig då!!" george(minbror) sätt dig i bilen utan att snacka. Så jag lyssnade och satte mig i bilen.

Jag märkte att han körde felväg. tänkte men vart ska han, ?? morbror bor ungefär 10 minuter från oss och det är åt andra hållet. Men tänkte han kanske ska plocka upp ngn på vägen eller något. Från ingenstans stannar han bilen efter 10 minuter, och bara gå av. (haha) tänkte jag. vad ska jag göra här.. han bara gå in och sätt dig i oneway! ( en resturang för ungdomar, alltid fester där, en liten nattklubb kan man säga) i allafall. jag gick in och george bara gå sätt dig där och vänta på mig ska fixa en grej sen drar vi till din morbror! Så jag satt och väntade på han i en kvart, såg att bilen va inte kvar, så han hade lämnat mig och dragit.

Det visade sig att han åkte ner och hämtade alla mina vänner. Exakt vid 12 kom dom fram och då kom tårtan in och musiken började. George hade gjort en överraskningsparty till mig så jävla kul och magiskt var det. dom hade tagit dit en artist som sjunger på resturanger. han kom och sjöng för mig happybirthday och han sjöng mitt namn i låten också. =) underbart var det iallafall. Vi började dansa och dricka och det var så jävla underbart alltså. dansade hela kvällen, vilade aldrig. haha vild !

måste bara tacka alla mina vänner och min bästa bror för den bästa upplevelsen i mitt liv!


bästa bror!


i libanon kletar man i ansiktet tårta det betyder lycka. så alla la ett finger i tårtan och smetade ut den på mitt ansikte. haha på bilden var det bara två som hade gjort det. men nrä alla gjorde det var jag tvungen att springa till toan och tvätta ansiktet, tog bort sminket och allt för choklad var överallt. hahah =)


hahah underbara vänner =)


george och abbe, syskonen :)


haha george och rami hade gått loss:)


fett med folk =)


jessi,.. skönaste bruden!


brorshan och en kompis :D


george och ethian!


chyntia bästa tjejen =)


går dagens outfit + facelook


jenasshorts- fick av leila
svart tröja - hm
kofta - hm




fråga inte vad jag gör. försöka väl vara söt elr ngt lyckades väl inte så bra!


dålig uppdatering... no need to tell

jätte ledsen för dålig uppdatering. men har luggit i sängen hela dagen idag och sovit. mått så jävla dåligt, feber och förskylning efter igår.

Igår mötte jag upp min bästa vän för första gången på 3 månaderungefär. vi badade och hade det kul som vanligt. sen drog vi och lunchade på blue. och sen drog vi till rud och umgicks med vännerna. Jätte rolig dag verkligen. men drog hem jätte tidigt runt 7 ungefär för att jag mådde så jävla dåligt, frös sönder, hosta sönder så tog första bussen och gick hem och la mig och sov därför jag inte uppdaterade igår heller!

iaf, håller på att bli lite friskare. så funderar på att dra ut, väntar på svar av saraab om hon kommer eller inte...

iaf, här kommer det några bilder från igår iaf.
btw bytte outfit innan jag drog igår. pallade inte ha kjol!

älskar dig <3




lekte arne bajse! ;)



hon mublerar om mitt ansikte. haha , älskar bilden<3


my boys!

gårdagens outfit kommer senare.
=)


Dagens outfit.

lite halvtaskiga bilder men det är ungefär vad jag ska ta på mig fast en tröja över elr ngt för det kanske ska börja regna?? hmm tar väl av mig allt och byter till varmare kläder isf. men just nu ser det ut som vädret håller!





svart tubtop- gina
klänning jag klippt och sytt om till kjol - vera moda för 3 årsen!
skor - convirse.
+ en massa smycken och ngn tjock tröja över .. :)

Bästa vännen.

åh nu har man vaknat för tidigt! inte bra bussen går 11 och klockan är halv 8. sov så jävla dåligt i natt. Seriöst det var så oskönt. börjar bli sjuk så låg och frös hela natten min hals gjorde ont min kudde var för hög mitt täcke låg på golvet halva natten ( så mkt som jag rörde mig) och det värsta är att jag vaknade varje timma, somnade en timme vaknade gick på toao ch kissa och somna om och så gjorde jag hela kvällen fan, åh så störande.

men just nu skiter jag i det, för inget ska få göra mig på dålig humör, för ska träffa min bästa kompis idag första gången på 2 snart 3 månader. underbart!!

ska börja göra mig iordning och packa, för vi ska bada i badhuset (som vi brukade alltid göra innan jag reste bort). sen ska vi luncha ute, och sen ska vi dra till rud och soofting in the hood :)









Jag älskar dig bästa vän. du gör mig alltid glad och jag har saknat dig så mkt att det gör ont!
idag ska jag äntligen få träffa dig min andra halva. <3


städat hela dagen!

hejsan sötnosar! förlåt för dålig uppdatering men jag har städat hela dagen, mublerat om rummet och städar i lekrummet och i min gaderob. säg ngt jag inte gjort den här dagen jätte stolt över mig själv. efter städningen fixade jag mig, noppade ögonbrynen, rakade benen och ja gjorde väl allt en tjej brukar göra. ååååh känner mig så jävla fräch alltså!

imorgon så ska jag få träffa leila !!!! äntligen va ungefär 100 år sen ! så vi ska ta och bada imorgon och softa med livet. natha och nejra kanske kommer med så det blir roligt! efter badet ska vi äta oss feta på mc! haha =D mums!

nu ska jag sätta på en film och försöka sova tidigt för ska dit jätte tidigt. 
vi hörs imorgon om inte senare! puss och kram



en trött marie som är brun...


trött men ändå glad för ska träffa min älsking imorgon!!!! :D



massa bilder från libanon.


jag och en barndomskompis. hon bor i sverige men var också i libanon samtidigt som oss!
skit skön brud!

jätte mkt snygga! =)


en kväll vi grillade och dansade sönder. fan vad soft dag det var alltså. ååh!


min söta kusin..


och min andra kusin dom är bröder åh så sööööööt dör!


mammas moster i vitt. min mormor i grönt min moster i grönt(sitter bredvid mig)
och jag!! :)



upppe på taket av den stora kyrkan !<3


bästa vännen i libanon..


en dag vid havet. min måster och en bit av min mamma!




flätade håret.. vet inte om jag lagt upp bilder på det förut!

godmorgon.

åh nu har jag tvingat mig själv upp ur sängen.. ååh vill inte gå upp nu. somnade 6 på morgonen. kunde inte sova så kollade på filmer! ååh snart är det skola hur fan ska jag göra för att somna tidigt. har ju vänt dygnet totalt. börjar skola på måndag och då jävla måste jag vakna 6 inte sova 6! 
 
aja nog tjatat om det, mina småsyskon idag är i skolan nu haha fan vad synd för dom, och nästa halva forshaga/karlstad har börat skola. själv börjar jag 2 året på måndag.. :)

får se idag var dagen bjuder på. nu ska jag iaf upp och kolla vad mamma gjort för mat för dör av hunger.



bilden är tagen sista kvällen i libanon i toan hahah!
åååååååååååååååh jag vill tillbaka =(=(

möte outftit!

fan skrev världens längsta inlägg men datorn stängdes av!
iaf. Jag kom hem för någon timma sen har varit på möte som gick jätte bra men det tog längre tid än väntat. Efter mötet drog jag och mötte upp min syster vi drog och köpte en masssa gosaker. sen drog vi hem för myspys. en bra film på tv'en just nu!!

här kommer dagens outfit iaf lite ovanligt för en som heter marie.. haha =)

men möte outfit kan man kalla det för!


tubtop- bikbok
högmidjebyxor - gina (förra årets)
klackskor - libanon.
halsband - fick av mamma i födelsepresent!


Bruuuuuuuuuun jag har blivit elr hur??



nu blir det fast and the fu... vet inte hur det stavas . men kolla på 6an ;) haha
kanske inte blir mer uppdateringar för ska sova tidigt sen! =)
får se !
iaf,
godnatt puss!

back again

Hejsan bloggen.. :) nu är jag tillbaka både för att blogga och från resan!! jag har haft en super duper kul resa och jag längtar tillbaka. Men nu är jag tillbaka till verkligheten och det gör ont, men jag kommer vänja mig hoppas jag.

nog om det kommer bjuda på en massa bilder under dom här dagarna för det är en heldel. hahah. =) 
iaf, hinner inte skriva så mycket mer nu. Jag ska börja göra mig iordning, ska springa ett ärende.

men jag lovar att upptadera hela dagen..

nu kommer det några bilder från libanon innan jag börjar göra mig iordning!


En dag i beirut, fett kul. gick runt i ett skiiiiiiiiiiit stort köpcentrum.


jag och dibak!


efter köpcentrumet drog vi hem till henne, hon bor ensam vi rökte vattenpipa beställde hem pizza och hade allmänt trevligt.


haha gangster!


färgglad röd och rosa hahah!


jag och dibak! haha


haha hemma hos dibak!


<3

på väg till polen..



i polen.


syrran och jag.


jag och en kompis!


jävligt fint var det där. men kännde sig som ett barn när man lekte i alla grejer som fanns där! haha.
den här var skiiiit rolig , man lägger sig på en madras och glider ner och den är brant också!!


snyggt elr hur??


underbart vill tillbaka nu!!
sverige snälla kicka mig ur erat land ;) hahaha rolig jag var nu

hinner inte skriva mer fan måste börja sätta på mig har ett möte om en timme, dagens outfit kommer sen :)

RSS 2.0