bloglovin

vattenpipa och fotboll på gång!!!

tjenare mina sötnosar ( mina vänner) för vet att dem läser. dom bombar mitt huvud att jag ska blogga och berätta vad som händer här! jaaa jag ska jag håller på!!

idag har dagen varit super! kollade på fotboll på one way( en resturang) HEJJA BRASILIEN! okej det blev 0-0 men skit samma dom är bra och dom har gått vidare. iaf, alla var så himla vilda helt sjukt!! det är så jälva kul alla hoppar på varandra jag vet inte vad!!!
senare drog jag hem och vilade upp mig för kvällen nu sitter vi hos grannen. elr vi betyder jag och lillbrochan och våra kompisar. vi sitter med vattenpipa i handen och kort i andra handen och kollar på fotboll när spanien tyvär vinner!

nu ropar dom på mig! så nu kan jag itne blogga mer. vi hörs imorgon!
PUSS!




på oneway fast det är inte från idag utan från några dagar sen!
jag och min kompis!


här hejjar alla!!! helt vilda!


söööööööta!


försökte ta kort på mitt ex som sitter på andra sidan!! :)


hahah!!!



hahaha fråga inte vad vi gör. hittade den bland bilderna det var anra dagen vi var på oneway och kollade på spanien ! :d

måste gitta vi hörs!!

uppdatering från libanon!

Godmorgon bloggen. fan vadlänge sen jag skrev men igår fick vi hem internet !! så äntligen har vi internet hemma och nu kan ajg äntligen uppdatera bloggen.

JAg har haft sååååååååååå HIMLA KUL ALLTSÅ! Varje dag händer ngt nytt.

en typisk dag brukar vara gå först till stranden och bada. sen dra hem duscha göra sig iordning dra till one way ta en cocktail och senare på kvällen kollar man på fotboll på oneway vilket liv det är. Fotboll i libanon är en drog! jag hejjar på brasilien och brasilien spelar imorgon!! så det blir att kolla på one way sen gå ut och tuta om dom vinner. !! jaa det är fett med liv här!..

Sen har jag färgat håret brunrött också för någon dag sen bara!!

jaa iaf jag måste skynda mig ska dra med kompisar och köpa kläder till bröllop !dom vill ha min åsikt haha.. :)
men vi hörs senare här kommer det lite bilder!

första dagen ;



första dagen vid polen!





syskon


haha mums!
 
efter polen drog jag med min kusin till hennes kompis och rökte vattenpipa och chilllade!

mer bilder kommer senare. Jag kommer ladda upp en massa bilder och jag skriver vilken dag det var!!! !!

ha det bra så länge jag hör av mig senare! ska duscha och sen dra med kompisar och fixa klänningen och så.
skriver sen! peace!


NU STICKER VI WIHO

Nu är dagen inne, vi ska åka på semster hela familjen i 3 underbara månader. Fan vad skönt och fan vad stressigt det har varit alltså,,, fett mycket att göra, packa, städa, och allt som hör till resor!

men nu är allt klart och nu ger vi oss av till arlanda. vi tar bussen kl 3 i karsltad sen är vi framme i stockholm vid 9 på kvällen ,och flyget går kl halv 4 på natten så vi kommer sitta på arlanda en väldigt långt tid. hoppas det finns internet då ska jag försöka uppdatera. men annars så hörs vi i libanon om några dagar. för internet där borta kansek inte kommer på en gång!! för vi ska beställa när vi kommer dit!

men ha det så bra nu alla sötnosar!


så här ser jag ut på resan!
+ en massa smycken, men det tar jag på mig i arlanda. för ska sova i bussen! '




skit dåliga bilder men ingen i familjen hade tid att ta kort på mig. alla är så stressade.

iaf, jag har på mig en grö tröja med markerade axlar från bikobk och leggings från gina! och convirse på fötterna!

så här är markeringen! ;)

bråååtis



godmorgon! har varit vaken sen kl 4. jag har haft så mkt i mina tankar så jag har inte haft tid att somna om. Jag tänker på libanon att idag åker jag, (inatt, fast bussen till arlanda åker vid 3) iaf. jag kommer sakna mina vänner det kommer vara så tomt utan dom! mina närmaste vänner bara!

Iaf, jag har tänkt på så mkt att jag glömt bort att jag har tanläkare om en timme. så nu måste jag skynda mig att ta på mjukis och springa ner. det tar mins 35 minuter att gå dit. FAN att det inte finns bussar i forshaga, stadsbussar det behövs verkligen! nääää får väl ringa en taxiiii! så rik som jag är ... hahah! jaja inge mer tro på lyx fantasier.

nu måste jag springa! hör av mig när jag har kommit hem! ska gymma en timme oxå!
puss på er <3

godnatt bloggen.

nu har jag packat ner allt, städat mitt rum och sånt, fixat naglar, rakat benen, ansiktsmask. Jag har bara håret kvar men det gör jag imorgon på morgonen innan vi åker!

imorgon har jag tandläkare runt 9 på morgonen! ska laga framtanden den har gått sönder.. =( sen drar ajg till gymmet och kör en timmes hård träning så det bränns i hela kroppen. Sen drar jag hem duschar och vid kl 3 på eftermiddagen beger vi oss av till karlstad bussstation. där kommer mina vänner stå och vinka av mig..

nu håller jag på att ladda ner lite sköna filmer och låtar till resan för att datorn är med och det blir segt att åka buss flera timmar utan filmer ;)

tänkte visa lite shopping jag gjort den senaste veckan!

annars hörs vi imorgon innan jag åker, sköt om er och godnatt!


en söt tröja från bikbok 280 :-


en vanlig tröja med puffiga armar fett fin. bikbok - 300 :-


en vanlig väska som är rymmligt stor hm- 340 :-


älskar märkta axlar!! hm - 300:-


det märks att jag tycker om randigt elr? love it!

internet hackar för mkt så segt när jag ska ladda upp bilder. såpallar inte att det segar så ska sova nu !!

vi hörs!


good newws!

jag har bra nyheter och dåliga nyheter!

just nu dom här senaste dagarna har varit ett helvete. därför jag inte uppdaterat. det är för privat för att ta här. men jag kan säga att jag har gjort mitt livs största misstag och jag har tänkt efter. jag ska bli en bra människa igen, ska börja ´vara trogen mot mina föräldrar. jag ska bli ny människa efter sommarlovet!

iaf, imorgon åker jag till libanon för er som inte visste? jag ska vara borta i 2 månader? ÅÅÅÅH nej tänker ni fan jag vill ha uppdateringar. men lyssna noga nu! JAG KOMMER TA MED DATORN PLUS INTERNET. så jag kan uppdatera varje dag och jag lovar att uppdatera med en massa somriga bilder!!
och alla mina vänner har sagt uppdatera mins 10 gånger om dagen för att vi ska se vad du håller på med där borta din skitunge.. så jaa jag lovar att uppdatera så gott jag kan!! :D

men nu måste jag packa.. vi hörs senare elr ngt! har fullt upp faktiskt!


bild från klassresan!


dagens outfit för en vecka sen haha!




gzime gumman<3


så såg jag ut på skolavslutningen ( som var värsta dagen i mitt liv)
mina vänner vet varför!


och här är på kroppen.. jätte fin klänning, syns inte så mycket men den är riktigt fläshig! :D


vad tycker ni?

hejsan bloggen. idag har jag inte gjort så mycket. gymmade imorse med min syster kl 9. Sen drog vi hem och packade lite och sånt. Sen drog vi ut och tog lite "model"bilder. Blev inte nöjd alls, för min syster kan inte ta kort alltså. antigen håller hon för blixten, eller rör på kameran, eller råka ramla, eller klickar kortet för högt eller för lågt eller bara så min näsa syns :s asså helt knas. blev fett lack på henne! så drog in och lämnade henne kvar där ute!

iaf, sen började jag noppa ögonbrynen och såna saker. Imorogn ska jag simma på morgonen kl 6 med gzime. älskar att bada tidigt på morgonen. Sen ska vi till skolan för att spela beach vollyboll med klassen.

senare ska jag dra till rud för grillning och brändboll med rudet! soft eller? johdå!

här kommer det lite snea bilder!














resten av bilderna blev helt suckade. jag såg sur ut på alla för hon höll kameran fel!

Men den här bilden blev jag väldigt nöjd med om jag ska vara ärlig.. elr?


nice eller vad?




Vad gjorde jag igår..?

igår så hade jag fullt upp faktiskt. Först åkte jag till stan med mamma för att shoppa kläder. Bråkade sönder med mamma så det blev inga kläder (efter som hon betalar) sen drog vi till mariebergsskogen med mammas kompisar och grillade. Jag och min sjuka syster hoppas i vattnet med kläder på! hahaha alla kollade sönder på oss. vi hade fett kul om jag ska vara ärlig. det började md att vi bara kastade vatten på varnadra sen ramla vi i båda två. hahaa!

senare på kvällen jobbade jag. Jag är bartender nu så ni vet. haha ! fett kul och blanda drinkar.. fast fett jobbigt och stressigt det är alltså!

nu ska jag träna lite... för om en vecka åker jag till LIBANON! YEAAAAAAAAAAAAAAAH


tummen upp för fina vädret! ( okej jag ville bara visa mina fina ringar ;)









nu blir det träning.

bildbomb

godmorgon. känner att jag uppdaterar fett dåligt här alltså. men det ska bli mycket bättre hoppas jag, men jag har haft så mycket att göra i skolan. har haft hur många inlämningar som helst och matte prov 5 prov på hela veckan en varje dag. 2 av dom matteproven fick jag ALLA rÄTT! GOODI!

hela veckan har jag varit i rud hela veckan.. det har varit jätte mysigt. i torsdags Solade jag tarik och natha hela dagen. sen kom resten av gänget och då spelade vi lite basket och sånt. alltid kul att vara i rud!

i fredags så hade jag fullt upp alltså! efter skolan drog jag med pinar och fikade. sen mötte jag upp tarik för att han ville testa sola solarium haha.. sen drog jag tillbaka till stan för att möta upp shanga så köpte vi hur mycket som helst, love shopping ;);) sen drog vi till rud mötte upp gänget och sen drog vi till rudskolan och grillade. Hade vi kul? om vi hade..

kkommer det bilder nu? ja för det gör det. jätte mycket bilder.

bilder från torsdags -


natha <3


tarik min älskling mina glasögon och mitt armband..



haha så liteeeeeeeeen han ser ut att vara ;)


tarik och hans kusin :)

härlig bild, den är så äkta..






hahaha


shanga kom ut senare den horan som hon är hahah :D





inte beredd.


aw min baby hade varit ute och vandrat i 3dagar med klassen han kommer tillbaka helt död.. man ser det på han. han ser ut som en uteliggare haha <3

bilder från fredagen -


min pino så söööt!


shanga på stan..




haha är du fuuuuuuuul shanga? om du är! :D


dagens outfit säger vi? och tummen upp för att jag fått färg i anstiktet och kroppen.


<3


puss




jag och kotcher.


mums eller ;)

dagens outfit:



tyg skor - sko kanonen elr vad det heter.
jeans shorts - fick av leila
tröja - HM
väska - kapphal
glasögon - hm

+ MAPP SKOLANS ;)


ASSÅ, jag är så stolt över mig själv. jag är klar med alla uppgifter. ufft vad skönt det känns när allt är klart alltså! hade hur många prov som helst och hur många inlämningar som helst. och en till grej JAG FICK ALLA RÄTT PÅ MATTEPROVET!! ALLA RÄTT??? TÄNK ER MARIE?? nu ska jag fira!!

UUUUUUUUUUUUEEEE

såg världens äckligaste djur på våran gård idag. okej har sätt den förut men uuuu den var äckligt brun bajs brun... =S
åååh ni skulle se min min...

kolla bara dom här bilderna....


kollllllllllllllllllla??? :S uuuuhe. ( låter som en fjortis)


det fans två styckna till och med. ena var liten den andra så mkt större :S
ser ni vad äckligt


sen ser man en på gräset till studsmattan UUUUE JAG VAR BARFOTA.
det regnade därför det är blött på gräset och därför det kom såna äckliga djur fram!

Men erkänn jag är bra på att ta kort? ;) hahaha stolt fotograf.


DAGENS OUTFIT


shorts - fick av leila
den röda korta - hm
massa ringar och armband - glitter, hm och gina.
glasögon - hm
bälte - lindex


har precis kommit hem från rud. Vi har grillat och myst med gänget, det är så härligt med sommar känsla alltså..  Vädret är varmt shortsen är på och en glass uppstoppad i munnen.... fan vad underbart!

snart åker jag till libanon också gaaah har inte packat något. får ta och börja köpa in lite nya grejer. kommer vara på borta i 2 månader så kmr inte kunna uppdatera ofta kanske en enstaka gång!

iaf det är bara några dagar kvar i skolan så måste plugga det sista jag har. vi hörs!

peace

Bilder.

Idag har gzime vart hos mig, jätte mysigt. Åkte hem tidigt så drog vi ut och hoppade studsmatta och stekte i solen... Skit skönt!

jag måste fortsätta plugga nu hinner inte skriva här kommer det bilder!

hahah !


min syster och gzime lekte. ( jag ville inte synas på bild idag. ALDRIG)
hahaha asså så ful men ändå söt!


söta


som sagt jag ville inte synas på bild idag kände mig för vacker för bilder ;)


hon satte på sig vita leggings under för att hon frös så hon är inte import ,;) haha


sötnosen<3
ÖvER TILL PLUGG

Dagens shopping;




Väska - kappahl 280 kr.
Plånbok - (minns inte butikens namn) 300 kr
glasögon och armbad - hm gick på typ 50 kr
massa ansiktsprodukter - hälso butiken 300 kr
Skor - skopunkten. 99 kr
klocka - Min bror köpte med den från göteborg 200 / 300 vet inte riktigt..




Älskar anisktsprodukter. specillt dom här. först använder man den vita och rengör. sen använder man den rosa som skljer. och efter lägger du cocos kräm i ansiktet samt kroppen så luktar du skit gott...


vanliga skor som jag ska ha innan jag åker till libanon för sen köper jag convirse.


MIN ÄLSKLINGS VÄSKA !


plånboken är proppad med kort men fattas pengar som jag gjorde av med idag!!


RSS 2.0