bloglovin

oj då dålig uppdatering

Hejsan bloggen. Hur är det fatt! Jag har varit dålig på uppdatering dom senaste dagarna. Men jag har försökt njuta av lovet. Jag lovar er att det har jag gjort också. Igår tex var jag med hazhar och några andra människor.

Idag har min dag spenderats med laraa. En skön tjej från skåneee. iaf, vi gick på haloween fest eller va fan det va. Bonnee ställe men enda anledningen jag drog dit va för att snacka med tjejen som hackat på mig. and let me tell you hon är inte så kaxig i verkligheten som hon är i bloggen. Hon är fettttt feg.

Jag: vi drar ut för att snacka! ( ville inte bråka med henne bland folk sen hörde jag inget av musiken)
hon: talk to the hand- handen gick upp och nej jag jobbar.

HAHAHAHHA jag och laraa dog i skratt. lite smått kul var det. hahahahahha!

Sen drog vi hem och hann med halva idol. För att laraa vill se hennes man rabih. aaaaaah juste ni vet en kille fria för sin sambo på idol. fyfan vad sött det var asså! omg den mannen som ska fria till mig ska göra det på det bästa sättet, typ genom tv eller något sånt. annars kan han ta sin ring och dra!

okej jag ska inte vara så hård. Men iaf han ska vara rik också. Behöver världens fetaste ring för att passa mitt fettttttttttttta finger!

nog snackat om det. hejdåå

/ peace

Jessica alba, en stor favorit

Jessica har alltid varit min förebild. Jag älskar hennes stil, hur hon är som person och inte på tal om henne utseende? Kan man bli snyggare. En av dom snyggaste tjejerna i världen enligt mig. 

Den bästa filmerna hon varit med i är good luck chuck och honey. Men ändå allt hon gör är bra och duktigt i. Allt man hör om henne är något bra. Därför tycker jag att hon är en förebild.

Sen har hon världens sötaste unge. Lyckos ungen haha. Jag vill också ha henne som mamma!

haha iaf nog snackat om det. Hon är bäst och jag ser upp till henne.

Vad tycker ni om henne? är hon inte snygg? man blir så avensjuk när man ser på henne. haha okej över driv inte nu .Man ska tycka om sig själv som man är och det gör jag. men man skulle inte tacka nej till henne utseende.
 





ett citat från filmen;
"Jag vill förändra barnens livstil. Ju många vi får bort från gatan desto bättre är det"


ma gangster ;>





breeee du är för cool for this shiiiiiiit!

shululu!

Nu är man hemma efter en helt okej dag. Jag träffade först sarmed och en till kille. Sen kom wisam och va social. Sen kom hazhar och va med mig. Det var ju därför jag åkte in för att träffa han. men han åkte med sin pappa till bergvik så fick vänta skit länge! ensam ute när det är kallt!

Men sen träffade jag en massa gammla klasskompisar som jag gick i samma klass som när jag gick i 1an och 2an. omg att dom kände igen mig. Dom bara är det inte marie . jag bara jo ? dom bara vi gick i samma klass. haha jätte kul är det träffa nya människor speciellt nya gammla människor om ni förstår var jag menar my friends!

Iaf, jag har haft en super bra dag och ett super bra höstlov faktist. roligast på länge. Sen imron ska jag hitta på något med laraa innan hon åker hem till skåne. Tråkigt. Har haft super roligt med henne eller ja dom dagarna vi vart!

Men nu ska jag inte skriva mer måste spara krafterna. ? okej öm till vad? äta mat eller. Nej jag ska itne tråka ut er mer. För lång text blev det ! chill det !

peacce!!!

im in and your out!



Leggings. bikbok
tröja- vera moda
linne - gina!
+jacka vera moda!

Nu drar jag ner till bussen. Kommer vara borta hela dagen. så kommer inte kunna uppdatera något. men vi hörs när jag kommer hem!

peace

ma homiies


brothaaaaaaaa wisam



brothaaaaaa sarmed!
Ser han inte lite drogad ut? :D hahaha

peace out


im to sexii for this shit


 
Godmorgon. förlåt igår för att jag inte uppdatera, Jag va inte hemma på hela dagen och kvällen,.
Men igår var jag med dom bästa. Jag hade skit rulig dag. haha mycket skratt och chill stog på menyn. Grymt kul, Men sen blev det jobbutbildning och det gick helt okej- Lite drygt kanske! haha =D

jag åker in till my boyz idag igen, Men först ska jag ta och sova ut för jag är grymt trött. Jag vet inte ens vad jag har skrivit här? får läsa det sen när jag piggnar till!

peace breee!

smell my feet!

hejsan bloggen. Jag vaknade av att min syster kommer in och tar upp sina fötter i mitt ansikte och säger "visst luktar det jordgub?" Tror ni jag fick spell. yaa. Jag sprang efter henne och bara va fan gör du. med precis när jag fick se klockan, blev jag snällare och sa tack för att du väckte mig. Jag har ju jobb utbildning idag. Så jag ska dra till leila kvart över 1!

så jag har väldigt bråttom. jag ska duscha och bli fräsh. Sminka och bli annorlunda, ta på mig och bli busniess womeeeen!  oh yeah! =D ska impa stort idag.

Men nu kan jag inte snacka mer skit, ska höpp in i duscha. Men en dagens outfit kommer innan jag drar.

EN SAK TILL! HTTP://FALSKSANNING.BLOGG.SE ÄR TILLBAKA! WOHO!!!! <3

peace

dream about me sunshines!

okej överskriften får ni ta hur ni vill, Men ni får helst drömma om mig när jag typ klantar mig, eller när jag äter skit mycket mat. Då blir jag glad. haha! skoja, dröm inte om mig. Det är lugnt.

haha asså ? det märks att jag är trött eller hur? för jag bara skriver och skriver, utan ens en mening.

iaf, jag tänkte bara säga att jag har haft en skit soft dag. Allt började ju med doktorn. bara bra saker.
Sen kommer bästa leila hit och busar med mig. även lärde mig dansa den jäveln. Sen Träffade jag en från skåne, en skit härlig tjej verkligen. gggaaah älskar hennes stil. Hon har mode från topp till tå. Shit, skulle fan ta kort på henne iddag. fan att jag inte gjorde det. okej imorn om jag träffar henne.
iaf vi gick runt hela forshaga och bara snackade. andra gången vi träffas och vi snackar om allt! haha

Hon drog för en stund sen. Sen dess har jag snackat skvaller och fulat mig på msn med lokiiii och kollat på singing bee, eller vad den heter .sämsssssssssst! =D

nej jag måste slagga nu. Jag har jobb imorn hela dagen fan! hoppas det går bra. jag ska bli busines woman, respekt mannnnnnnen!

peace

För er nattugglor som mig



Hahahaha så jävla ruuuulig han är. Lite fläccchig så dääraa!

i take you to the fadji snobb. Hahahah så fucking skön!

1 2 3 alla guzar måste blir!

dont you know fadji make the ful of u !

haha kan skriva hur mkt som hälst av det dom säger. För allt är verkligen hur ruuliga som helst.
LOVE HIM!!!

eller vad säger ni?


Ja tack!



Jag funderar på att köpa nya klackar. jag vill ha en bekväm klack men samtidigt väldigt flächigt sådär.
scorette har väldigt snygga klackar och stövlar. Får gå förbi där någon dag och kolla in några par.

Har ni några tips? give me advice!


VISSTE NI ATT?

Jag är mörkrädd? omg jag är så fucking mörkrädd så det skriker om det. Jag vågar inte gå ensam ute när det är mörkt. Som nu klockan är bara 5 och det är kolsvart ute. Jag vågade inte gå från centrum till pappas jobb. Jag kollade runt och var skit skraj . omg det låter töntigt men jag är verkligen mörkrädd.




fan vad ful det låter, haha jag ringer jämt min mamma när klockan är 8 och det är svart ute, jag bara jag är mörkrädd kom och hämta mig. Då säger min mamma jämt men marie vad ska du vara mörkrädd för. Du bara blåser på dom så flyger dom iväg eller om någon ser dig blir dom skrajja och springer iväg!!! !

tack snällt säger jag bara.

Någon mer än jag som är mörkrädd?  

neeeeeeeej, nu tänker jag lägga mig och rulla!
peace!


im out, peace



Nu drar vi! ska visa henne snyggaste och bästa forshaga. pfffff vilket skämt!
vi hörs !

peace suckers! :o

vad ska man säga...

Jag reagerar på ett starkt sätt när jag ska till doktorn. Men vet ni? det gick bra. Jag hade bara stark reaktion på min astma. Sen hade jag infektion. Men äsch det är inge farligt.

ska till apoteket sen och skriva ut brycanyl, ( stavning) och en till grej.

Jag gjorde blodprov också. Jag får blodsvaren på fredag. om jag är allergisk mot något :o
iaf, det gick skit bra iaf, jag har inge allvarliga saker. det bra!

om en halv timme kommer min homie liela. Hon ska göra mig mer glad!

peace out! <3


Jag tyckte den här bilden passade in :) det är så här leila ska klippa sig. Grön page inte sant? :D <3

Ett lycka till vore bra.

åh nej, ååh no, dear god. jag vill inte :/ jag fick just reda på att jag ska till doktorn nu. Jag vill inte och jag vågar inte. Mina föräldrar tvingar mig dit för att se varför jag hostar som en galning?
abow dom tror det är rökhosta!

åh jag är nervös tänk om dom säger typ, du har canser? du har svinis? JAG VILL INTE!
Jag är alltid sån, varje gång jag ska till doktorn jag får hjärtatack och tänker allt mellan himmel och jord.

Jag har ont när jag andas. det är det enda som jag känner just nu. Hostan är över. men dom vill fortfarande veta varför jag hosta så :o

aja nog pratat om det. om 10 minuter, ska jag få reda på sanningen :|

peace out and i hope i survive


good morning carrots.

carrots? kom jag inte på något bättre? men det betyder väl morötter? aja iaf morötter är super gott. *tummen upp* Så vi kör på carrots idag.

iaf, jag har precis vaknat. Fråga inte varför så tidigt. Det är en vana , när man brukar gå upp på vardagar till skolan runt 6, Så det blir atomatiskt. elle va säger ni my carotts ? ( idag är ni mina såna, )

Idag kommer bästaste leila hit. Kanon kul. Ska möta my homie runt 12 vid bussen i centrum. Sen tänkte vi dra hem, fixa mig och lite sånt. äta blatte mat, mumsiiiiiigt. Sen tänkte vi dra ut i forshaga och så vilka man hittar? typ inga :o Sen runt 4 ska vi äta pizza var det sagt inte sant?

aja det löser vi sen. jag uppdaterar underdagen wtf. Visst jag har blivit bra på uppdatering? Jag har börjat komma igån, hövv det är fett kul ju. Nu kan jag bara skriva av mig. haha som ni märker kan det bli överstyr jag skriver av mig så det blir en tidning eller två.

Som nu? fett lång text utan bild? då tar jag och klickar en bild. BRB..........

............ wait not yet ...................
lite till ............

10 minuter senare ............... inte klart än! :(
15 minuter senare ........... woho jag är klar.


Efter många vänder, poser. Efter att jag fula mig tusen gånger, jag kom ju aldrig på vad jag ska göra. Men sen kom jag på ........ Ta kort på mitt munsår. :O hahaha. där ser ni, skit glad marie med mun sår! :U

juste om ni inte ser vart munsåret är. Så är det i mitten där det är ett hål? yeah right tänker ni? jo de sant! det är hålet!

peace out drive slow!  

HAHAH



Jadu lilla gumman, man kan inte göra något annat än skratta fan. Det roliga är att du vet själv att jag inte hittar på något. Allt jag skriver här är sant och det är bara att fråga vilken jävel.

som sagt jag bryr mig inte om vad du tycker om eller inte? Det märks på långa vägar att du avskyr mig? omg varför? snälla berätta låt mig veta, så kanske jag ändrar på mig?

en till sak, jag kollar din blogg för att se om du skrivit något om mig? och varje gång jag går in så står det ngt om mig, antingen du suger, du ljuger mm mm mm ? shit försöker du starta bloggbråk? becous i aint gona work baby!

för jag bryr mig itne om vad du skriver om mig, okej klart jag vill visa alla vad du skriver om mig, det klart jag vill skriva "försvar" men inget går in , jag läser det med nypa salt. för jag tar det inte seriöst, okej va hur seriös du vill. Jag bryr mig inte, du kan ALDRIG då menar jag ALDRIG sänka mitt självförtroende.

sen en till sak innan jag pyser. Du säger att du har bästa självförtroendet, du säger att du är snyggast bäst och att alla är sämst? Men som jag vet, och som jag uppfattat det året vi var bra kompisar, så sög ditt självförtroende, du färga håret till alla möjliga färger som fans på jorden och jag vet inte vad. Så antingen har du förändrats och du tycker om dig själv eller så ljuger du. iaf jag bryr mig inte och orkar inte ta mer tid på det.

skriv hur mkt du vill om mig, gör det. men kom ihåg jag har inget emot dig och skriv inte en massa skit som inte är sant för du kommer ångra dit!!
Juste en sista grej du tyckte min blogg var bra! pfff
 / peace waaa

we are the losers. yeah we are not the best


Haha ja mobba bilden hur mkt ni vill . men om jag var ni kolla på godiset och bli läskade! mumsss.

yoo vill ni veta ngt väldigt ruuligt? jo det är så här att vi förlorade ganska stort. vill ni veta hur mycket? isf får ni fråga. svär ni kommer skratta sönder, men ändå tycka synd om oss! (opps nu avslöjade jag lite) kanske? aja iaf, det gick inte så bra. Men jag, jag kan säga så här. Jag tror jag aldrig haft så kul på en handbollsmatch, det kändes inte som om den här matchen va seriös. utan jag tänkte mer hahah kul vi tappade bollen, haha kul jag missade mål. Jag sprang på plan och skratta sönder. haha kankse inte låter så kul och bra. Men ni skulle vart där. varje gång vi missa mål, jag bara hahha äsch vi sätter kanske nästa. NOT! hahahah

aja iaf, jag är lite töntig men wtf? det är väl det livet går ut på? skämma ut sig och ha kul.

Jag har iaf snackat i telefon med leila i 1 timmme och 30 min. omg tänker ni? vad fan snackar ni om? ja vad ska man säga? vi bara skrattar? skvallarar? snackar om killar. ja vad ska man säga tjej snack.

nu ska jag inte tråka er med mina ruuuliga inlägg. vi hörs sen ska äta gottis. Allt som är på bilden ska jag äta NU!!
btw ser jag inte störd ut på bilden? jo det är så jag är nu, skit lulllig....

peace

marhaba kifkon?

ska jag översätta överskriften som står på arabiska. Så betyder det, hej hur mår ni?

Jag ska börja tagga till matchen som är om en kvart. Alltså samlingen är då. aah jag är nervös. vi ska möta en av dom bästa lagen. gaaah nervös nervös nervös. skjut mig någon. Jag är så nervös att det värker i min mage =/

iaf, nu får jag inte ta och överdriva. Jag skulle bara uppdatera er om att jag inte kommer kunna skriva mer föräns klockan 8 då jag är hemma från matchen.

men så länge tycker jag att ni ska önska mig och mitt lag lycka till. ( tro mig det lär behövas) :) 

nu måste jag pysa
( peace


Dagens hiss ; Vatten <3



Vem har hjälpt mig bli frisk?
Vad hjälper dig att svälja ipren?
vad rengör inne i dig?
Vad är både gott och nyttigt?

= vatten.

Asså det finns så mycket man kan skriva om vatten som är bra. Bara bra.. alltså utan vatten hade jag inte blivit frisk. Jag drack ungefär 2 liter om dagen. Det är så gott. och man blir så van. direkt när du vaknar känner du ett sug av vatten efter att du vänt dig att dricka så mycket vatten.

LOVE IT LOVE IT LOVE IT!

hahah galen liten kärring jag är. Jag låter precis som min mamma, nu ska jag gå och ta självmord!
peace

im out!

tjennnäää. Hur är läget?

Jag har precis duschat och rakat benen. Nu ska jag ner och hjälpa pappa till klockan 5. Sen får jag inte gå på matchen av mina föräldrar. eller jag får men jag får inte vara med. Dom säger att jag ska till doktorn. Men aldrig jag ska med. eller det beror på hur jag själv känner också. jag får se.

bree jag klarar mig själv waaah!

nu måste jag gå innan mamma hamnar i koma.

vi hörs senaare.

peaceee


hola amigos

shululu. Måste säga att jag är glad. Riktigt glad, *skrik* haha gissa varför? jo för jag är frisk. Fatta vad underbart!

J
ag har varit nervös över att jag inte skulle bli frisk för att kunna spela den här matchen man längtat efter- haha! :d YES YES YES Jag är frisk, Nu jävlar ska jag köra så det ryker av mig.

Det är 6 timmar innan match. so what? måste.ta.och.tagga. haha.

nej nog pratat om match och handboll.

vad ska ni göra idag då? vad ni än gör, hoppas jag ni får en fett nice dag breee.

Men nu ska jag äta frukost och tagga lite extra. wohoooo!

peace mannenn



sheeeeet pomefriteeee vad gammmal bild!

Idol tove



visste ni att idol tove var med i en reklam film långt innan hon blev känd i idol?
inte? nehe?
 nu vet ni iaf.

iaf, tove är grymt vacker och bra på det hon gör. Hon är bäst och ska vinna idol, någon som håller med?

Ny design hell yeah!



Fyfan vad snyggt det blev. Tack så mycket
Ellinore (klicka på hennes namn för att komma till hennes sida)
för den fina designen. Jag är fett glad! nu ska jag verkligen ta tag i bloggen, som det var förr fan.

ännu en gång tack till Ellinore och hoppas ni också tycker om den lika mycket som jag tycker om den.

Nog tjatat om det. klockan är 9? men egentligen ska den vara 10? aja hur det ska gå ihop. Jag är knappt trött. ska ringa upp leila och prata lite skvaller. walaw!

peace

i have so much to say baby

Jag har mycket jag vill säga och berätta, men för lite ord för att skriva ner det.

iaf, det här inlägget kommer vara väldigt blandat då. För att jag har mycket jag vill säga :o men vet inte hur ?

iaf, jag vill först ta och säga. Leila underbarast i världen. walla du får mig glad, på humör och du ställer alltid upp för mig. Jag visste inte att en person kunde betyda så mycket för en man inte har känt länge. Vi har känt varandra i snart 2 månader. Men ändå betyder du mest! <3
saknar dig, på onsdag blir det jobb tsm, haha undra hur det kommer gå. :D

Visst är hon söööööööööt breeeee!





Det andra jag vill skriva är vad har hänt med falsksanning? man kan inte komma in? är den spärrad? FAN DÅ! min favorit blogg har stängts ner, vad ska jag leva på nu? aja hoppas bara FS kommer tillbaka. Så hon inte är avstängd för alltid.
För det skulle suuuga!




Det tredje är att min design är nog klar tills idag. Så senare runt 8 / 9 kommer en helt ny design upp. så kika tillbaka hit om någon timma och kommentera vad du tycker om den. Den kommer nog bli skit bra. Har ju inte sätt den än. så väldigt spännande.



Sen det sista jag egentligen inte tänkte skriva. men nu gör jag det ändå. Nu tar jag och min stora rumpa och rör oss mot soffan för att se hål i väggen och parlamentet.

/ peace


ya know what am sayin

tjenna. förlåt för kass uppdatering. Men jag har faktist varit i badhuset. Jag badade bastu i 2 timmar, när det blev för varmt gick jag ut och tog mig en simtur. Jag måde skit efter det. Jag blev verkligen sämre. men sen åkte jag hem, sov och nu är jag på bättrning vägen igen. Det är bra.

Jag hoppas verkligen att jag blir frisk tills imorgon Jag måste spela matchen, bra eller dåligt spelar inge roll. bara jag är med. Hatar att missa handbolssmatchen. det är fett knas!

Så därför tänker jag stanna hemma nu på kvällen. Det blir film, frossa halstabletter, knarka ipren och dricka vatten tills jag kissar på mig.

För jag ska bli frisk om det är det sista jag gör.

så nu ska jag ladda upp en dagens outfit, sen ska jag sätta på en mysig film och kolla på den helt själv!

i love rokinroll babyyyy! jag har börjat lyssna på britney spears också. :o

Dålig bild, men ni får leva med det ;

jeans leggins - bikbok
linne- israel
kofta - leilas

karlsson på taket



Han är ju bara för söt, im a right? men svär jag stör mig på honom. Han är så snål. haha! lillebror kan du ta med mat till mig jag är hungrig.
Lillebror springer hem och tar med sig 20 styckna köttbullar. Skräll att karlsson blir arg och säger att det inte räcker och att lillebror är snål, dom är bara för söta.

haha varför jag kom på det är för att jag satt och kollade på karlsson på taket, typ 5 avsnitt i rad. Fett nice.
älskar barn program. men hatar / älskar karlsson för han är snål, jobbig, men söt och rolig.

peace


shoo bree

 
piano man - brandy

godmorgon!


( jag är nyvaken, ser ni hur sliten jag ser ut att vara? :( )

Jag har suttit uppe sen klockan halv 6, walla fråga mig inte varför jag vaknade så tidigt. iaf, det är bra att jag är frisk nu iaf, jag hostar fortfarande. Men jag orkar mer nu, jag har inte feber. Fett gött ju!

idag måste jag ta det lugnt så jag blir riktigt frisk till imorgon. då jag har match mot helton på hemma plan. Fan vad gött. Hoppas på vinst då. okej jag ska inte ha för stora förhoppningar. Vi hoppas bara på det bästa.

öj uppdaterade jag inte mycket igår? haha tänkte väl det. Jag ska försöka hålla upp det. Sen väntar jag på en ny design. Snart är den klar. Jag lovade er den igår. men eftersom det är inte jag som gör den, så måste både ni och jag ha tålamod.

Nu måste jag få i mig något. har inte ätit sen torsdag. Jag har inte haft suget eller ork att äta. Jag brukar ju vara den som äter vad som än händer. så ni kan tänka er hur sjuk jag vart!

nej nu måste jag pallra mig till köket och rota fram något , även att klockan är bara 10 00! :)

juste glöm inte att ändra om klockan en timme bakåt!
/ peace

Dagens vill ha



Allt kommer från cubus. något man inte skulle tveka på att ha i gaderoben bree.
Vänta bara när jag får min lön. haha dåå jag blir rik ! pappas dåliga svenska :) haha

/ peace

VISSTE DU ATT...

Jag har sökt jobb? inte, nehe för det har jag. Jag var på jobbintervju förra vekcan. Det gick sjukt bra. vi snackade om mig, hur det kommer bli att jobba, hur jag skulle klara av jobbet? Tänk på att alltid vara dig själv på en sån intervju så du inte ljuger ihop en massa saker. och svara med dom bästa svaren. det kommer du långt med,



Iaf, ni vill nog veta vad jag jobbar med?...... Jag ska jobba som telefonförtjälare på http://smart1.se  i karlstad. haha undra hur det kommer gå. tänk om jag ringer till dig? Det hade varit lite kul va?

Jag jobbar onsdag, torsdag och fredag. tänk vad mycket jag kommer tjäna. Första jobbet som jag tjänar egna pengar. För jag har alltid jobbat hos pappa, så det har inte kännts på riktigt. För då får du börja när du vill, jobba hur mkt du vill, sen du får pengar när du vill. Nu är det allvar. komma i tid. jobba ordentligt. Vilja måste jag ha att jobba. Sen får jag månads lön så jag måste vänta en månad. det är bra det fan! :)


;>

okej först vill jag säga så här till en viss person, omg. Lägg ner. tro mig inte då. omg har jag bett dig att säga din åsikt nej, det har jag inte. så lägg ner, för du kan inte få  mig att må dåligt av dina kommentarer. Du får bara mig att skratta och du får mig bara mer känd för du snackar om mig hela tiden, du nämner jämt vad jag gjort för fel?
 
gumman hur kan du leva med dig själv? haha jag bara skrattar för det är så fucking ruuuuuligt. Keep talk shit about me you make me famous!

Iaf, jag har sovit sönder mig själv och jag är fortfarande trött. Vad fan är det fel på mig? jag är sjuk men det blir värre och värre. förut hade jag så ont att jag inte kunde röra på mig.

Jag är trött hela tiden och febern går högre och högre upp. tänk om det är svininfluensan? ::o åh nnooo!

måste kolla upp det. tänker inte vänta för länge.

Fan vad tråkigt inlägg. aja vi hörs sen

btw visst uppdaterar jag bra nu. förästen designen är inte klar än . så ni får vänta till imorgon!

peace mannnen

Bevis, ta dig tid att läsa



sa jag inte att bussarna kom och hämtade oss till båten som inte var en vacker sak. att vi fick ligga på marken kan ni ju bara läsa ? lufttransporter? tolka det på ditt sätt

bevis 2 :


ser ni barnet ? utan arma och ben? vad det inte det jag sa? att barnen låg ner bombade? Sen läsar ni det jag ringat in? tolka det oxå hur du vill

Bevis 3

sist men inte minst
bevis 4



där ser ni en svensk familj som var på semster. Dom filmade kriget.
 
Jag letar dock efter en dokumentär som gick på 1 an för ett år sen ungefär. både jag och min pappa var med i den. pappa skrek ut namn på vilka som skulle med första bussen och jag står med min mamma och släktingar.
Jag ska fortsätta leta. Men kommer nog aldrig hitta den. för det var liksom länge sen.

hoppas ni tror nu på det.

veckans hiss!


( klicka på bilden för att komma till hennes sida)

Veckans hiss går till http://britizas.blogg.se. En super bra blogg med massa bilder och eget tänkande.
Tjejen är bra på att skriva, hon är super fin och är en bra förebild.

Ett stort grattis till veckans blogg!

Hon förjänar en länkning.

shulululu mannen!

Fan då, jag hade skrivit så långt men det råkade jag ta bort. fan vad sur jag blev nu! aja jag får skriva om det då. Fast jag minns ju inte allt men whatever!

Igår låg jag och var skit sjuk och febrik. En i min klass fick svinfluensan igår. Så jag trode jag hade det men tur gick det över under natten, jag hostar bara lite krafitigt och mina föräldrar tror det är rök hosta. :o va fan tror dom om mig, jag har slutat för lääääääääänge sen! ni som följt mig ett tag minns ni när jag skrev att jag slutade?

iaf, jag håller på med en design. Eller min kompis håller på med en. vänta bara, snart kommer det något skit snyggt. Det kommer antingen ikväll eller imorgon! håll utkik, och medans ni gör det kom in sen och se vilken blogg som hissas bree!

Men nu måste jag ta en ipren wtf. så jag blir frisk och stark! Vi hörs snart igen!

/peace


MA

shululu ! 

 som ni märkt har jag en design för tillfället, för jag håller på med en skit snygg. haha okej jag ska inte ljuga, jag har knappt börjat. Men jag lovar under höstlovet, ska jag blogga som aldrig förr. Ska hissa en blogg, hissa och dissa lista, och mycket annat! så håll utkik .för både det och en ny design. Ska fråga någon om hon / han vill hjälpa mig. vill du hjälpa mig? isf säg till!

Jag har precis kommit hem från träningen. Skolan gick helt okej. lite skol trött är jag . Men vad ska man göra. kämpa den här veckan. För nästa är det HÖST LOV! <3

Jag har ingen dator hemma just nu. Mamma blev sur på mig så hon tog den ifrån mig =/ ska försöka tigga tillbaka den. Får se hur det kommer gå, för igår var det inte så bra mellan oss. Fast jag hoppas inte det blir bättre. Orkar inte längre!!!!

Men iaf, jag ska ta och gå hem nu ( är på pappas jobb) vi hörs då!

/ peace mannennnnnnnn!

headerna jag haft under mina bloggtider;



min första blogg design.



Jag tror det var min andra. Jag bytte rätt ofta, så minns inte direkt!



Den här hade jag också en längre tid ! :)



Den här minns jag inte om jag hade eller om jag bara gjorde den för skojsskull!

iaf, jag tänkte byta design, men jag vill göra en helt ny. som inte liknar mina gammla! . För tänker man efter är alla dom här designerna lika.

en enkel fråga, men vilken tycker ni var snyggast? =D

/ peace



Svar på tal!

kbfofd om 2006 = krig i libanon:
men for real? hitta du på allt nu eller varå? du bor i forshaga, då borde man ju hört de innan om de va sant :s mytomaner kommer ofta inte långt i livet...


Asså lilla gumman, jag vet vem du är, fast du är inte ens värd att nämna. Så jag vet vem du är. För det första varför vågar du inte stå för att du skriver?

Sen en sak tilll. Ser det ut som om jag orkar lägga ner tid på en fjortis äcklig fitta som inte vågar stå för det hon säger. Sen jag bryr mig inte om du inte tror på mig. För jag går inte direkt runt i forshaga och berättar om att jag var med i krig. okej?

en till sak hjärtat jag har berättat det för dig.och det vet du om, men du låtsas inte veta om det bara.

Du tror så mycket om dig. och du tror du kan dissa mig, för du vet själv att jag har mer status än dig och är mycket mer omtyckt. Sen om du verkligen verkligen vill veta sanningen gå till min mamma eller pappa för du känner dom bra och vet vilka det är. Så fråga dom vad som egentligen hände 2006. eller fråga min bror som du också känner. Eller någon annan av mina kompisar fjortis!

btw du var inte ens värd dom här orden, men var bara tvungen att få ut mig en sak. JAG BRYR MIG INTE ETT SKIT OM VAD DU TROR ELLER INTE TROR;

En sista grej, du påstår att jag ljuger, haha yeah right, säg ngt jag ljuger om ? allt jag säger visar sig vara sant. Du tror dig vara ngt? typ kung eller ngt, jag kan säga så här .du är äckligt ful, konstig falsk. Nu ska jag inte nämna D ordet mer!

Lägg dig och rulla eller ta självmord baby!!

/peace

back home!

dagens låt;



Hejsan alla nya söta läsare. Ni har höjt min statestik något rejält idag. det är jag super glad för verkligen. Jag har iaf precis kommit hem från träningen, off träning i kil varannan onsdag är inge hitt. Och att man kommer hem runt 10 är heller inget hitt. Men vad ska man göra när man brinner för mycket för handboll!

vet ni en till grej? jag har utvecklats något så stort den här sesongen, det kanske är som min tränare säger. Jag var för sliten förra året därför jag inte blev bättre. Men jag vilade upp mig i 3 månader och kom till baka pigg like ever!

iaf, jag måste hoppa in i duschen nu. Sen tänkte jag sätta på en bra film, några förslag på någon jag kan ladda ner? isf, let me know!

Nu kan jag inte sitta här och babbla sönder er. ha det bra gullungar.

/ peace

2006 = krig i libanon

2006 när jag och min familj åkte på semster i libanon blev det krig. Vi hade inte varit där på flera år minst sagt 5 år. Första veckorna var helt underbara, träffade släkten, badade helt enkelt njöt av den underbara värmen och familj.

12 juli 06 på min lille brors födelsedag hörde vi bomber. På nyheterna hörde vi att israel skulle bomba sönder oss. på grund av hisbollah. Från den dagen bombades hus efter hus efter hus. Vi bodde i ett kristet ställe, så det var inte så farilgt än så länge. Vi hade egentligen 2 månader kvar på resan. Så vi tänkte åka hem tidigare. Vi packade kläderna och allt. Men den dagen bombade dom flygplatsen. Så vi kom ingenstans.

Alla broar, alla vägar var bombade. Så vi kunde inte fly någonstans. Tillslut hörde vi att det fanns en väg kvar att åka på till huvudstaden. Vi tog våra väskor, familj och släkt och begav oss av. Det tog flera timmar för att vi var tvungna att åka runt hela libanon för att komma fram. Väl framme bodde vi gömda i en gammal skrutten lägenhet.

i flera veckor var vi i lägenheten. Till slut orkade vi inte mer, husen skakade, maten tog slut, bensin fanns inte åt någon längre. Så vi ringde ambasaden i sverige och berättade att vi är hur många svenska medborgare som är fast.

Vi väntade en vecka och dom ringde upp igen, dom berättade att dom ska snacka med israels president och att dom ska släppa alla svenska medborgare. Dom fick tillstånd och alla svennar samlades i ett hotel. från det hotellet skulle vi ta oss till en båt som skulle föra oss till cypern ( hela resan var gratis,)

folk bråkade om vilka som skulle med först på bussarna. Men inte konstigt dom bombade runt det hotellet. Eftersom det var pappa som ringde så stog han och ropade upp vilka som fick åka först. folk svimmade hit och dit, barn grät i floder och det var en gammling som dog för all bråk och stress.

Väl framme på båten fick vi från klockan 2 till klockan 7 på kvällen satt vi i den hemska båten ( lastfartyg). Myggorna omringade oss och ingen hade mat. När vi väl började åka så vaktades vi av israeliska soldater hela vägen till cypern. Hemskt var det! 

Dom bjöd på lite mat som låg i en burk, folk fick slänga sig på maten för det räckte inte åt någon. ( nu vet jag hur det känns för dom som inte får mat, för dom som bråkar om mat och svälter) iaf, vi fick heller inga rum att sova i. Utan vi fick ligga på marken. Hälften av alla som åkte med var gravida, gammla eller väldigt sjuka. Ingen fick rum. hemskt var det!

När vi väl var framme i cypern blev vi mer omhändertagna av befolkningen, vi fick mat och som tur var fick min familj och jag åka i första flyget till stockholm tack för att pappa hjälpte till med allt.

så hela våran resa gick förgäves och det ni kan tänka er att springa runt från hus till hus, männsikor ligger döda på marken och barn gråter för att dom miste någon eller att dom bombades, det fanns barn som inte hade några armar eller ben kvar. hemskt att se verkligen.

Det är något jag alltid kommer komma ihåg men som man vill glömma direkt. Nu vet ni hur jag hade det sommaren 2006.

/ peace


ojdå!

0-68490700-1255467815

Såg att min "idolbild" till paow syns på hennes blogg. Sjukt kul att hon fick den och att hon la ut den. haha jag gjorde den för länge sen när jag hade tråkigt. Men skickade den igår! kul iaf!

Jag sitter på skolan nu iaf, jag har inte så många lektioner kvar. Sen har vi bara kollat på film hela dagen, och vi kommer avsluta dagen med ännu en film. Så mysigt värre. fast jag somnade förut i en timme, fan vad skönt det var asså!

Efter skolan måste jag dra hem och sova om jag ska orka med träningen runt halv 8. ohjuste det är i kil också! aja thats life, you have to live with it!

/ peace

Godmorgon!

Tjenna alla söta! Hur mår ni idag? Jag mår bra iaf.

Jag sitter på skolan och har rast. Har haft en lektion än så länge. Det va utveckling och lära. Vi snackade om våran barndom. Jag berättade att jag var nästan blond som liten, hade massa djur och att jag var i libanon när det var krig. En kompis föreslog att jag skulle berätta om hur det var när det var krig och sånt här i blogg. Det tycker jag låter som en bra ideé. Men jag hinner inte skriva om det nu, för ska snart på lektion igen.

Men efter skolan ska jag iaf dra hem direkt för att sen dra på träning runt halv 8!

Nu ska tjejen ha tillbaka datorn, vi hörs sen!
/peace


Veckans hiss!



Monday to sunday.

Det är en fantastisk bra blogg kan jag lova. Den tjejen har smak på allt som rör sig. Minst sagt hennes underbara klädstil. Inte nog med det, den tjejen är grymt söt!

Jag tycker hon förtjänar veckans (första) hiss!

Besök henne här !


vad nu?



Asså vad är det som har hänt? Jag förstår inte. Okej det är inte mycket, men så här har det aldrig varit ?
Jo kolla det jag menar är att sen jag slutade blogga ordenligt har min statistik sjunkit något så stort. För jag har haft runt 100 unika varje dag, och det var i somras. Men det ökar och ökar hela tiden. omg jag förstår inte vad som händer. Haha okej klart jag är glad. Jag är skit glad.

men hur kommer det sig? det måste vara någon som har länkat eller tipsat för bara så där går den inte upp?

Aja jag ska inte skriva en hel tidigning om min statistik. fett glad är jag iaf, och det ska jag fortsätta att vara.
Tack alla söta. Hoppas ni kommer tillbaka.

och bara för det ska jag börja blogga igen. :)

Nu lämnar vi det.
FAN VAD DET SNURRAR I HUVUDET PÅ MIG omg:o dator snurrar känns det som. :o
skit skit rädd. jag ser inte ordentligt :o HJÄLP!

nej jag måste ringa hem ngn och så ska jag kolla på skönheten och odjuret!

peace <3


Edit: jo det är så här att jag kollade in längre bak i statistiken, och 101 var inte rekord. Utan jag har fått 240 stycken unika besökare. Och det var under sommarlovet.

Men jag är glad att statistiken har höjts sen den sänktes ?:p haha aja förstå meningen på ditt sätt!


tävling hos kenza

Jag tänkte tipsa om en tävling som kenza har. Om du vill ha mer besökare till din blogg, och om du vill att den ska bli lika framgångs rik. Gå in och följ hennes instrukitoner.

eller så kan ni bara gå in HÄR och följa instruktioner.

Men för mer information gå in på kenzas.se!


Lycka till för både dig och mig!

/ peace


Länge sen sist!

Den senaste tiden har musik varit en del av mig, Jag har lyssnat på det dag som natt. Jag har även hittat massa nya låtar som precis blivit mina favorit låtar.

Dom här har jag dunkat sönder den här veckan.

Big ali - hit the floor!


Cascada - Evacuate the dancefloor!


Akon - Sexy bitch!


Lumidee - I wanna dance with somebody


Lyssna och njut!

Vinst efter 2 års slit.



( bilden är på mina små tjejer, som jag tränar )

VI VANN, VI VANN, VI VANN.
det är väldigt stort för oss för att vi har inte vunnit en match på 2 hela år.
Det känns riktigt skönt verkligen. Nu vill man verkligen hålla i det här.
Första gången på flera månader spelade jag jätte bra. Både i försvar och i anfall.
Sen var det en tjej som slogs och drogs. Men jag brydde mig inte, jag är en bra sportsmänniska.

Nu blir det att Fira.

Jag tycker att både jag och mitt lag förtjänar ett stort grattis!


shululu!

Nu är man hemma efter 3 timmars träning med en av dom bästa tränarna i hela världen , eller var det sverige? aja det spelar ändå inge roll: Han var skit bra, Jättte jobbigt fan. Tror aldrig att vi slitit som vi gjort idag. haha kul och se.

iaf, snart är det match här i central. För dom som bor i forshaga ( mina vänner) kl 4 är det match. Kom och kolla!
men först ska jag bränna en uppvärmnings skiva.

Men nu kan jag inte skriva mer, har mycket att göra.
/ peace


Bilder från kvällen!






Yeah zexiiii!


Min babe!






Vi försökte vara seriösa.


& försökte igen.


IGEN och åter IGEN!



Till slut blev det helt okej! <3



Nu ska jag inte tråka er mer, hoppas ni har haft en bra dag.
För er som bryr sig, Jag har haft en super bra dag med min underbara vän baraa! <3

Lek inte zexiiiii!

Nya mobiler suger!




Seriöst? vad spelar det för roll vilken mobil du har? Är inte det viktigast att man har en mobil som funkar.
För mig spelar det inge roll hur min mobil ser ut, om den är gammal, eller att man inte kan ta kort. Men varför har man egentligen en mobil? Jo för att smsa och ringa. Det har jag iaf, Jag har en ipod, kamera, data och en mobil, EN DÅLIG MOBIL!

Jag bryr mig seriöst inte, man hör tjejer hela tiden, åh vad ful mobil jag har, måste ha en ny. blablabla. Nej palla.
Tummen upp för nokia 3310 eller en liknande sådan!

Bryr ni er?


Jag kommer tillbaka!

Hejsan bloggen, Nej nu måste jag verkligen skärpa mig. Minns när jag alltid skrev inlägg, ibland över 10 ibland lite mindre. Men jag kan ju skylla på att det var sommar och att man hade tid. Men nu? hur hinner man, jag kommer själv hem runt 9 varje dag.

Men jag måste ta tummen ur röven och göra en ny header först. Fixa lite med bloggen. Sen ska jag börja blogga som aldrig förr. Haha okej, nu ska vi inte över driva. Men min blogg kommer inte vara tråkig längre, mer tips, mer hissar och dissar listor, dagens, bilder.

Är det något ni vill att jag ska skriva om? något som ni tycker låter intressant. Det är bara att lämna en kommentar eller maila mig.

tjejen med bling, ska komma igång igen! lita på det. Men inte föräns jag fixad en snygg blogg design!


Ska börja bjuda på mig själv också!

Ana bhebik, hayati.



Jag och saraab (L)


så fucking söt du är! :)


Galen apa!


kan man bli sötare än henne? tror inte det.




VI ÄR BÄST!


JAG ÄLSKAR DIG! <3


vad tycker ni?



Vad tycker ni om bildern jag målat helt själv. Den blev helt okej. Jag blev bara nöjd med kroppen, för näsan blev sne och munnen konstig, sen ögonbrynen blev för stora. ( bilden är spegelvänd).

Fast halå? första gången jag målar. Så jag måste vara nöjd.

Hejsan



Nu är man hemma då. Jag har haft en helt okej dag faktiskt. Skolan börjar suga nu, alltså ett tag ville man till skolan, men nu? det är för mycket skit snack om alla. Man vet hur alla fungerar och vad alla snackar om. Alltså är man skoltrött.

Efter skolan åkte jag leila och saraab till hemköp och åt. haha lite smått och gott! (A) Sen drog jag på träning. Det gick faktist helt okej, eller jag menar det gick sKIT BRA ! :D haha jag är nöjd.

Nu ska jag läsa lite favorit bloggar, alltås inte kissies och dom, utan några "mindre" bloggar :)

/ peace

Vad lyssnar du på?


Du kanske är allätare, eller hiphopare. Berätta , vi kanske lyssnar på samma.

DAGENS! ;

> Leggings- bikbok
>linnen - gina
>kofta - ingen aning
>stjal - mammas.
>converse.


ohno!

Klockan är halv 6, så man kan lugnt säga idag första gången på länge som jag inte försov mig. Leila tvinga mig vakna så här tidigt igår kväll ( vi snacka i telefon i 3 timmar) Vi bestämde för att vi ska träffas innan skolan, jo vi går i samma skola, men hon praoar på dagis. Så jag måste bara får se henne innan skolan. ;)

Idag efter skolan har jag träning fan, Men innan det ska jag träffa leila en stund. Som vanligt ska vi nog dega vid mc med massa cheseburgare. haha sitter inte fel det ;)

Måste hoppa ur sängen nu och tagga. Jag kör en dagens fråga innan jag går + dagens outfit! . =D


Svara helt ärligt.


Jag har alltid varit nyfiken om vad folk skulle göra om dom blev våldtagna?
Jag vet själv inte, för jag har ju inte varit med om det. Man kanske tänker något nu och när det väl händer tänker man något helt annat.

Varför jag tänker så här, är för att "bussmannen" går lös fortfarande. han har våldtagit 6 tjejer, jag tor ni har hört om han för han var med på efterlyst.
Var försiktiga tjejer.

good morning.



Ja vad ska man säga. mycket skratt va det imorse.
Har suttit uppe i 2 timmar och skrivit med leila. min sötnos!<3 haha vi har jämt skit kul. Ni märker ju vad mycket hahahahhaha vi skrev.

imorn är det skola då. Fan vad tråkigt. speciellt när inte leila är där. Men äsch jag har andra roliga och underbara kompisar. Som pinar, ida, emely, saraab och många fler. peace på dom!

nu ska jag se idol repris och sen blir det sköt om dig dagen, precis som det är varje söndag !

Peace


Man kan inte förlora något man aldrig haft.

Jag är äntligen hemma. Var hos mammas kompisr och åt mat, va barnvakt och hade allmänt trevligt. Snart ska jag göra det mysigt för mig och kolla film eller något annat mysigare. Men innan det tänkte jag berätta lite vad som hänt den här veckan.

Det var så här att en av mina närmaste vänner hade golat saker till några hon precis träffat. Hon ljög om att jag sagt massa skit. Hon ljög rakt upp i ansiktet på mig och en kompis som hörde allt. Men efter 2 dagar av skit och tårar. Så kom sanningen fram. Att jag varken sa eller gjorde det som hon påstodd. Så jag fick för mycket skit i onödan.

ni kanske undrar om vi är vänner efter det ? Ja vad ska jag göra annars. 8 års vänskap kan inte jag slänga bort. Sen hon berätta som det va till mig och jag förlät henne. För jag hatar att ha ovänner. Sen vill jag inte att det ska gå för långt, för sen kommer den dagen man behöver just den vännen.

som ni märkt så har jag inte nämnt några namn, det är för hemligt. Jag vill inte att hon ska få den skiten jag fick, för det var det jobbigaste som fanns. Så jag vill inte att hon ska uppleva det trots det hon gjort till mig.

Folk säger att jag har ett hjärta av guld och att jag är en god vän som vill alla trots vad som hänt gott. Men jag tycker att det är viktigt med förlåtelse här i livet. utan den kommer man inte så långt. För alla människor sviker, förr eller senare. När ni minst anar det så får ni skit, så bli kvitt med det direkt så ni slipper ta det om någon månad igen.

Så det är inte som man säga "glöm dina beskymmer imorgon kommer nya." Nej, utan "fixa dina beskymmer imorgon kommer nya."

/ peace


Jag lever


Bjuder på en bild som är tagen nyss, utan smink. men wtf jag är söt ändå! :d

Hejsan bloggen, Jag lever, förlåt för en skit kass uppdatering. Ni har inte ens hört något från mig på skit länge. Men jag har som sagt försökt smält in det som hänt, eftersom allt löste sig igår. Så mår jag bra nu och jag kan börja skriva inlägg igen. Men just nu kan jag inte skriva mycket mer. För jag ska med mami till stan. Men jag lovar att skriva om lite vad som hänt när jag kommer hem.

/ peace

RSS 2.0