bloglovin

Omg marie lever.

Hejsan alla goa läsare. Som ni märkt har jag inte skrivit några inlägg på 3 dagar ungefär. För er som bryr er ( jag vet att ni gör det ;) ) Jag har inte haft någon dator sen i söndags. Varför undrar ni nog? Jo det blev lite missförstånd mellan mig och mamma så hon tog min dator. Så jag fick tillbaka den idag faktiskt.

Så jag är back on track nu. Skönt eller hur? Jag vet ni har saknat mina underbara, intressanta och roliga inlägg eller hur? Visste la det.

den senaste dagarna har det hänt så fucking mycket tro mig. Tårar, skratt och besvikelse rättaresagt. Det är ganska privat så tänker inte skriva upp det för er. Jag kan säga så här. Sanningen har kommit fram nu. Så det visade sig att jag var oskyldig, så jag fick smällar i onödan. Så nu kan ni faktiskt lista ut lite.

Jag måste upp och äta nu. Men skriver snart igen tror jag ! (A) <3



Love this girl! <3

Happy!

Jag är väldigt glad just i denna sekund. Varför undrar ni?

som ni märkt så har jag inte nämnt lina i bloggen, och det är för att vi bråkade. Men jag har saknat henne som tusan, så jag snackade med henne och bad henne om en träff för att snacka ut.

Det betyder att jag och hon ska träffas på ons. Fatta vad glad jag blir. Ni som läst min blogg ett tag vet hur bra vänner vi var. Saknar dom tiderna som fan !



(L)


HAHA

Killen - Jag skulle göra allt för dig. Gå genom eld och vatten.
Tjejen- Men älskling kan du inte komma hit då?
Killen- Är du dum eller? det regnar ute.

HAHA! min sjuka humor!


Första bantnings dagen.

Hejsan bloggen. Hur står det till? Jag måste bara säga att jag har kommit en bit på vägen med bantningen. Okej det har gått en dag så mycket har ju inte hänt. Men FAN vad skönt det känns när man tar i till 100 % på träningen, Sen kan man luta sig tillbaka och tänka fan vad stolt jag är över mig själv.

Nu fortsätter dagen med ta-hand-om-mig-stunden. söndag är lika med skönhetssöndag. Alltså fixa ögonbrynen, raka benen, fixa håret, packa saker, fylla på mobil samt ipod + mycket mer.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag. Vi hörs senare nog! peace


Bling Bling that's my thing



Tänka sig att ha bling bling mus. Jag som är tjejen med bling borde skaffa en sådan eller hur?
Men visst är dom snygga? Det fins så många mer bling saker. Liksom kolla på det här;


Är dom inte underbara? tänk att lysa i skolan.

Vad tycker ni om dom? Kanske skaffa en sådan, om jag har råd.

Jag har bestämt mig



Ni som känner mig vet att jag är lat. Jag vet vad det beror på. Det är för att jag äter för mycket och tränar för lite. Så från och med idag ska jag "banta". Jag gör inte det här för att bli smalare. utan för att må bättre. Jag kan vara helt ärlig jag skäms inte över min vikt, jag gjorde ett tag, men det gör jag inte längre. Jag väger 80 kilo. ( Jag har mycket muskler, ) Min dröm vikt är 75. Ingen stor skillnad, men bara för att jag själv ska må bra.

Från och med imorgon ska jag börja ta det på allvar. Jag ska göra en träning schema och ni kommer få följa mig genom min framgång och ni ska få ta del av hur jag gör och vad jag äter.

Först på menyn står det; Natt sömn är det viktigaste. Så därför tänker jag slagga och vakna tidigt imorn för att träna sönder och äta rätt. Hörs imorn.

/peace


Plastglasögon, hot or not?



Dom här underbara glasögona är både snygga på killar och tjejer. Jag älskar dom och är tacksam för att jag fick dom av min bror.

Men den stora frågan är. Vad tycker du om plastglasögon?

Lite bilder från går dagen.




habibi!


My homies!


jag älskar mina glasögon.





Mina sötnosar!

godmorgon.

Hejsan bloggen, allt bra?

Jag har precis skrivit klart en dålig cv. Jag har suttit uppe sen klockan 9 kollat runt på internet om hur man skriver en cv och jag hittade inte så mycket till hjälp. Så jag skrev ett eget på några timmar. Ska nog ringa leila och fråga vad hon skrev, för har aldrig skrivit ett eget cv. iaf, har ni något tips om hur man skriver en cv? Eller om man kan läsa om något på internet så tipsa gärna. Skulle bli super glad? nu skulle hjälpa mig att få ett jobb och få snabba pengar.

Sen imorse har mamma tjatat på mig att städa mitt rum, Alltså jag har städat det 4 gånger i rad nu. Men ändå gnäller hon, antingen så kan jag inte städa eller så är min mamma perfektionist? Vi chansar på att mamma är perfektionist.

Kan ej skriva nu, men vi hörs snart igen!

 / peace.


here we go again.

tänkte berätta lite om min dag. Som sagt det är fredag, för endel betyder det mysa med killen, ut och dricka sig medvetslös, träffa kompisar, filmmys. Men vet ni vad fredag betyder för mig ( just idag) Vila och mys med mig själv.

Skolan var faktist helt okej, eller det var mer än okej. Skit soft dag om jag ska berätta med riktiga ord. På lektionerna lekte vi och sjöng barnvisor. * klappa händerna när du är riktigt glad* klapp klapp* hahaha så jävla roligt alltså, vi garvade tills vi kissa på oss.

Efter skolan åkte jag med leila in till stan och träffade Kristian. Som vanligt satt vi på mc och feta oss med mat. haha som vanligt. Vi gick runt på stan och senare runt 5 följde jag med leila på jobbet för att söka jobb som försäljare. haha fett nice, 10 000 i månaden.

Nu ska jag göra det mysigt för mig för att senare kolla på film. peace!



My homeis ! <3


Nu har jag tänkt

Nu är det så här att jag har tänkt. Jag kommer ha kvar bloggen med inlägg och tips. Som vanligt nästan, det kommer inte bli många inlägg och jag skriver när jag har tid.

Alltså när jag vakna imorse är jag så insatt att jag ska skriva blogg inlägg. Det känns konstigt att inte skriva och inte ladda upp bilder. 

Så nu vet ni jag ska fortsätta blogga (kanske inte lika mycket) För bloggen har blivit en stor del av mitt liv. Tro inget fel. Utan jag tycker om att skriva, speciellt om mig själv,(ta det som ni vill) och om vad jag gjort, vad jag ska göra, vad jag tänker på och massa andra.

/peace


OPPS!



så här ser jag ut. Ha en trevlig dag. peace!

tänk!tänk!tänk!tänk!

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT. Jag vet jag har inte uppdaterat på skit länge och sånt. Men ska jag vara ärlig så orkar jag inge mer, jag har inte tid och jag har inge fantasi eller inspration längre. Jag har tänkt så mycket dem senste dagarna om jag ska sluta blogga. Jag vet inte ännu. Jag har besökare, det kan jag seriöst berätta det är inte så många men runt 100 / 200 om dagen, och jag vet att hälften är mina kompisar som läser, och jag orkar inte längre tänka på at jag måste blogga idag, nu, den här sekunden.

Ni som känner mig ( mina vänner) Så vet ni att jag är lat, Jag tycker inte om att sitta vid datorn längre faktist. Ett tag var jag en data nörd. Jag orkade skriva, jag orkade läsa andra bloggar och jag orkade svara på kommentarer, Men nu har allt förändrats.

Jag har för mycket i skolan, jag är aldrig hemma. Jag vill inte lägga ner bloggen för att jag har så många gammla inlägg och gammla bilder som jag vill kolla först eller längre fram i tiden. Jag kommer nog skriva inlägg men inte lika mycket som förr. Jag vet jag kommer förlora alla mina besökare. Men vad ska jag göra när jag inte har något att skriva om.

Jag började blogga för att kunna skriva av mig, träffa nya människor, och kunna kolla in bloggen längre fram i tiden. Jag startade den verkligen inte den för att få pengar eller tävla om besökare eller skriva skit om andra.

Tänker fortfarande, gaaah det är så jobbigt har ångest. Får se hur jag gör.

NI FÅR HA DET SÅ BRA NU! Jag hör av mig om vad jag tänker göra. Men än så länge står det still.


"Känn en doft av kärleken"

Det är ju ingen direkt nyhet att jag tycker om lejon kungen, eller disney. Jag älskar verkligen det. Just nu sitter jag och drågar rubriken, skit bra låt faktist.

Iaf, jag är ledsen för att jag inte skrev något igår. Tänkte försvara mig kortfattat för att jag hinner inte långfattat ;)
på morgonen så vaknade jag halv 8, då min buss åker. Så jag skynda mig och bytte om och sprang ner till bussen som kom vid 8. Sen i skolan hade jag massa inlämningar när vi väl fick datorer var jag tvungen att plugga ögonen av mig. Sen efter skolan åkte jag med kompisar till subway och åt. Det var så jävla gott. Sen hade jag träning med kil, så jag åkte hem. Efter träningen var jag med en kompis ( granne sen barnsben) Sen åkte jag hem vid 9 för att äta mat med familjen, direkt efter somnade jag vid tven.
Så peace på att jag inte haft tid eller?

Men nu är jag ju här. och har inte försovit mig idag, jag vaknade tidigt för att ta en tidig buss för att en kompis väntar vid mc. SÅ kan inte skriva något mer idag. Ska försöka ta kort på dagens, men inget jag lovar. För ni vet hur seg jag är och hur mycket jag stressar på morgonen! :)

/peace

oppsi!

Hejsan gullungar. Jag förstår att ni är sura på mig för att jag inte uppdaterade något idag, eller uppdaterar alls nu för tiden. Men ni vet ju att jag har skola, träning alltså fritid och liv utan för bloggen, men nu sitter jag här och ska försöka kortfatta min dag.

Skolan är ju alltid skola, men människorna på skolan är underbara. Sen åkte jag med ett helt gäng till stan och åt 4 cheseburgare. gick runt på stan och då kommer min buss så åker jag direkt på träning.

Juste ! HAHAHA, vill ni veta vad jag åt idag? Först runt 12 åt jag 10 potatis bullar, sen runt 4 åt jag fyra chesebrugare helt ensam, sen åt jag en chokladkaka på vägen hem. så jag rullade runt på träningen och orkade fan inte göra något. Förutom att skratta och skämta sönder alla. Haha!

Jalla peace!

Godmorsning

godmorgon bloggen. DÅ har man precis vaknat tidigt även att jag har sovmorgon till kl 10. Men vad ska man göra, bussen går halv 9. Så förr eller senare måste jag åka.

Vill ni veta vädret ute? Jo det är kallt och det har regnat hela fucking dag igår och hela jävla kvällen. Sådet kommer nog regna under dagen. iaf, jag har inge mer och säga förutom att, ta det lugnt nu och sköt om er.

/ peace.


Läggdags!

God kväll sötnosar! =D

Jag har suttit i flera timmar och laddat ner en massa låtar, ungefär 249 låtar blev det. Nya nedladdade låter. Endel till min ipod ( alla) Och endel till uppvärmningen på handbollsmatcherna. Vill ni ha min lista på spotify? Ungefär alla laddade jag ner plus mycket mer. Här är den FÖRSTA, Den ANDRA (lånad av en) dem TREDJE ( lånad) den sista är pary låtar. Den första och andra är blandad skit.

Om ni vill ha fett med bra musik och för er med spotify lyssna på dom. Dom är gryma faktist. Nu måste jag ta och lägga mig, klockan är mycket, ( börjar 10 imorn) Men det ändrar inget, måste in tidigt ändå. Sen är det så här att jag är så jävla sur just nu, som ni nog märkte i förra inlägget, Nej måste ta och sova för att bli gladare imorn och ta itu med massa skit snack. peace och sov gott!

Skit snack? När ska det ta slut?





Jag förstår mig inte på skit snack? varför finns sånt. Jag hatar när folk ska hitta på massa rykten om andra bara för att få ner personen eller för att man själv inte mår bra ? sug kuk alla som snackade skit. Stackars stor bloggarna som får skit hela tiden, Okej jag dissade dom förut, men det är inget jag hittat på? Jag menar Folk hittar på massa rykten som inte är sanna. fuck you och peace på mig!

;>

Nu sitter man här ännu en kväll och förösker komma på något nytt att skriva här i bloggen. Ibland tar fantasin slut och d har man inget att skriva om,eller ja, inget intressant alltså. Fast ibland är det så att man har inte tid, eller orkar sätta sig vid datorn, ( det brukar bli så ilband) Men nu sitter jag här då och skriver inget intressamt ( som vanligt)
Men ville bara visa tecken på att jag lever och har kommit hem. Som sagt jag har jobbat hela eftermiddagen/kvällen, Men jag kan ändå inte ta det lugnt. Har så mycket som behöver göra imorgon. Som att raka benen, fixa ögonbrynen, packa kläder för både idrott och handboll och skicka tvätten till kommunen.

Så nu får jag inte sitta här och slöa. För då missar jag allt och då blir det inge roligt liv imorn kan jag säga. Då blir det frid och fröjd i mitt hus.

peace


En av mina favoriter.


Han sjunger chris browns låt och fy fan vad bra han gör det. Love it!




vilken skön gammal gubbe! :) puss på han!

& peace på mig!

haha

Så här ser man ut på jobbet





PEACE!

Vi är bara för söta!


peace huh?


Vi är bara för söta!

Ja vad ska man säga, vi bjuder

Ska bryta av dina fingrar syrran, peka fuck you är inte alls bra, vem kan hon ha fått det av? :o


AJAJAJAJ!


Allså visst är jag söt? speciellt när min syster försöker äta mig och jag ser ju så rädd ut.


Ja du, tycker inte om när min syster pussar på mig,men vad ska man göra. Hon kan inte motstå! =)

it's my turn.



1. Vintern.
Det börjar bli kallt om dagarna, speciellt på mornarna. Jag blir skit LAT och då äter jag för mycket.Varje vinter går jag alltid upp en massa kilon för att jag äter som jag aldrig sett mat förut och that's a bad thing.

2. GODIS
Godis får det största dissen faktist. Jag älskar godis verkligen och inte bara det. Min familj äger en godisbutik så det blir att äta godis varje fucking dag. Men problemet är att jag aldrig tröttnar på skiten, i 9 år och jag äter fortfarande som en galning. inte konstigt att jag blir större och större.

3. Fjortisbloggarna dessie och kissie.
Alltås ursäkta men hur kul är det att läsa samma inlägg flera gånger om dagen. Kissie dissar något, dessie gör likadant. Dessie heter något kissie gör likadant. Alltså seriöst dom suger båda två. Jag är inne sisådär en gång i veckan kanske fler ibland, men man tröttnar på att läsa två olika bloggar med samma innehåll. Sug!


1. Mina underbara vänner.
Jag vet inte hur många gånger jag har hissat dom, men dom är så underbart snälla och gosiga. Har skit kul med alla och alla är omtänksamma. Dom får världens största hiss. Och ni alla vet vilka ni är. Killar som tjejer! <3

2. Vatten/kolsyrat vatten.
Jag tror att ingen dricker lika mycket vatten som jag gör. Alltså jag bär alltid med mig på en eller två vattenflaskor. Jag har börjat fastna för kolsyrat också. vi får ju det gratis på skolan´, så jag fyller alltid på mina flaskor. Som sagt vatten är mitt liv lika så handboll,vänner och familjen.

3. Folk som är sig själva.
Alltså är inte den bästa egenskapen att kunna vara sig själv utan att bry sig om vad andra tycker. Kunna klä sig som man vill, kunna sminka som man vill, och kunna äta vad man vill utan att bli hånad för man tex äter ärtsoppa eller har rutigabyxer. Allt jag kan säga är Rebecka sjöblom ( en kompis ) Hennes stil är annorlunda och hon tar på sig det hon tycker är snyggt. Love it!


Godmorgonen, du kanske sova bra?

Ja bloggen, marie sitta här igen, skriva hon inlägg. Jag vaken en timme har. Jag pluggare också detså.... Nej nu orkar jag inte snacka som en import, mins sagt som min pappa. Haha! bryter på svenska med arabiska och byter ut ord och allt man kan tänka sig. iaf, jag vaknade för ungefär en timme sen, men jag skrev aldrig ett inlägg för jag satt och plugga tills nu. Det är något om människor och rätt. Så det var rätt så lätt. Men nu är jag klar med läxan iaf och min dag kan man säga har precis börjat.

NU SKRIKER MAMMA PÅ MIG: hörs snart!


Film mys!



Nu blir det film mys med en hemlig lover! Det ska bli mysigt. hoppas ni får en trevlig kväll.
peace


Jag lever

Hejsan bloggen, tänkte visa ett tecken på att jag lever. Eller nästan iaf, i förra inlägget skrev jag att jag skulle städa och sånt. Nej det blev inte så. Jag råkade somna, så sov i flera timmar. Sen vaknade jag av att pappa behövde hjälp i pizzerian. Så fick skynda mig ner.

Tråkigt värre, men vad ska man göra. Nu har vi fått gäster,Min barndoms kompis är på besök med hennes föräldrar. Har inte sätt henne på 10 år ungefär. Så lite smått kul. Men ska dra och socialisera mig med dom en stund. hörs då!

Home trove alone!

Big haaay. whats up mannen? 
Då har man precis kommit hem med en förlust på axeln. Ja som sagt vi vinner aldrig och det suger. Men handobll är handboll och det är i mitt hjärta! <3

Seriöst så sög jag idag, jag sköt inte bra, jag orkade inte springa tillbaka och jag försvara inte ordentligt. Men det brukar bli så på början och ja vad ska man säga ? jag är bäst!

Nu blir det i följd av städning, plockning av rummet. Senare blir det jobba.

PeACE!


MATCH OUTFIT!


MATCH !

Godmorgon alla goa! 

Gissa vad jag har idag?.... Jo MATCH! (Det kunde ni räknat ut för min rubrik) Det är match mot skåre i forshaga sporthall för dom som är intresserade.

Jag råka försova mig, men det känns fan inte som om det är match heller. För jag har inte betalat medlems avgiftet eller något!

NU MÅSTE JAG DUCHA! se ya soon! :)

Jag lyckas tydligen med allt.

Hejsan bloggen. hur står det till? Eller ska vi ta det på "mitt" språk. Jao, what's up mannen? allt bra? hur mår din mamma, pappa syster och framför allt bror? haha. Jag kan ha fett med tråk ibland. Men just nu har jag inte så tråkigt. Jag har precis kommit hem och är skit trött.

Idag har min dag varit fett nice, svär! Skolan är ju alltid skola och det ätr roligt med folket och tråkigt med lektioner. Men hallllo? vi överlever. efter skolan åkte jag in till stan och mötte Ida älskling och snackade med henne! (finns alltid för dig gumman) <3 Men hon skulle träffa killen sin så jag drog mig till andra kompisar, typ paki, shijar och kristian. Efter att ha suttit några timmar på mc som kom varderas bussar och dom drog hem. men än var inte min dag slut. Då träffade jag sarmed och hazar, så vi drog till bergvik ( biltema) va där en skit liten stund, sen kom fucking buss jäveln till stan. Vi satt utanför pressbyrån och snackade. Skit roliga grabbar, svär!

Sen efter allt roliga åkte jag hem till det tråkiga. alltså Jobb som servetris. Det är ju helt okej, men ganska segt. Du vet man måste alltid vara snäll spela roll om du däckar vid bordet när du bakar pizza. Som jag var nära på att göra ett fler antal gånger.

opps. Måste rusa!

oj marie uppdaterar.

Namen? ser man på maken, marie skriver ett inlägg under dagen. Haha men jag har en bra anledning. Min klass har matte prov. Men eftersom att jag precis bytt klass och inte haft matte än så behövde jag inte göra den. Så sitter på biblan och väntar på att lajla slutar så vi kan äta innan jag svälter ihjäl. Där fick ni en good reason varför jag har tid för att blogga. Jag har alltså tråkigt med andra ord. Alla är ju på lektion.

Bara så ni vet och ni som bryr er, jag trivs bra i min klass. Mycket bättre än min förra klass verkligen. Den nya klassen är mer roliga och inga är rassister!

peace


dresscode + facelook.





Ursäkta mitt rum så stökigt det är. Men har itne haft tid. Jag har på mig leggeings, tröja skinjacka och halsband. har inte tid och skriva vart jag köpt dom, men fråga om ni bryr er.

peace!


habibi inta



Godmorgon bloggen, Har precis vakant ( bilden tagen igår) Bara så ni vet har jag fått tillbaka min kamera. Så idag ska jag försöka ta kort. haha!
iaf.jag är så fucking trött så orkar inte skolan idag, men jag måste fan i mig ta i och jobba. Har inlämning på måndag.Så måste ta hem böcker och massa.

Nu måste jag hoppa in i duschen klockan är för mycket! :) vi hörs efter med en dagens. peace!


fett trött !



Hejsan bloggen, jag har precis kommit fram till datorn, svär har inte orkat sätta på den. Men idag har min dag varit helt okej faktist. Skolan var helt okej, tog skolfoto, och jag och pinar tog kompiskort. Fy fan vad vi var söta. Jag svär vi var fett gulliga.

Efter skolan drog jag med layla,sarmed och wasim till stan, men killarna drog så träffade vi jamail och hans bror en liten stund men dom är lika tråkiga och drar. Sen drog lajla så var jag med saraab och massa andra roliga människor. Det kan man kalla en fett nice dag.

Sen kom jag hem, kollade på tv, åt mat, tog bort bajset från ansiktet och nu sitter jag här. Skit kass uppdatering men när jag kommer hem jag är skit trött och sen jag orkar nte sitta vid datorn för jag somnar innan jag ens hinner ta av mig kläderna.

peace!

mycket? ni får överleva.

Hejsan alla goa och glada människor. Jag mår bra men grymt sliten. Jag har så mycket jag vill skriva ner (av mig) men ändå så lite. Så tänkte skriva punkter och sammanfatta allt.

>
Bytte klass idag för att jag hatade min förra. nu mår jag bra och tycker om min nya klass dom är så underbara.

> Slutade halv 12. Men satt kvar i skolan till klockan 2 för att göra klart ett arbete. Svär blev nästan klar med allt. Ska bara göra lite till här hemma.

> Efter allt plugg åkte jag till stan och mötte upp ida för att fika. Vi åt på mc först, men hon fick för sig att vi skulle fika på vårat eget ställe. Bakfickan *smak*

> Åkte på arabiskan vid 4. Fattade ingenting men gud så kul det kommer bli ( enligt saraab) för mig är det osäkert om jag ska gå kvar.

> Åkte till rud och träffade lejla. Jag gick även till dagiset som jag gick på när jag var liten, kan ni fatta att dom minns mig och att dom kände igen mig. haha!

> Jag har tandläkartid imorgon och jag vet inte när jag har tiden. Jag får ta och ringa imorgon. Hoppas det blir direkt på morgonen, eller jag vet att det blir det. För jag bad dom om en tid på morgonen jämt.

> Jag Har skolfoto imorgon och jag har precis valt kläder. Jag rensade lejlas skåp när vi var hos henne. Svär tog allt man kan tänka sig. Förutom skor för det passar inte på mig. haha! Så imorgon ska ni få se dagens, ifall jag hinner på morgonen.

> Har kollat på idol. Är det bara jag som hatar reklamer? puuuuuh!

> Jag är trött och orkar inte skriva något mer. nu vet ni lite om vad jag har hålt på med. Tyvär har jag inga bilder för min kamera är fortfarande urfunktion. Men imorgon, svär imorgon jag ska ta med den till skolan och fota hela skiten! :)

> PEACE!


Godmorgon!

Hello sunshines! allt bra med er? Idag mår jag mycket bättre och jag är ny och fräsch för jag har precis duschat jao! Idag blir det lektioner med min nya klass. Det ska bli kul och se hur det kommer gå! Annars så har jag inte alls många lektioner idag, vi har ju till 2, sen ska jag fika på stan med ida. Vid kvart i 4 är det arabiska. Ska fan bli kul att gå dit. :)

Jag måste börja sätta på mig. Annars kommer jag inte med första bussen. haha juste, när jag kommer fram till stan ska ha på mig lejlas outfit som hon hade igår. haha! skit snygg var den, ni får nog bild senare. peace !

GOD NATT

Nu tänkte jag dejta sängen och pussa kudden godnatt. Klockan har passerat min läggdagstid, men jag har snackat skvaller och hemlisar med en kompis. Så mycket man fått reda på nu, alltid kul med nyheter.

nej jag orkar inte skriva mer faktist, jag tänkte bjuda på en bild och sen bjussar jag sängen med en kram. fuck u puss och kram, peace!


ÄLSKAR MITT HÅR PÅ BILDEN. Jag älskar mitt hår nu med, vet ni varför? DET HAR VÄXT !

natt inlägg

Ja hejsan bloggen, nu är klockan nu-är-det-lägg-dags tiden. Men innan jag lägger mig vill jag bara skriva av mig. (Det kan bli rätt tråkigt inlägg. Men vill verkligen skriva av mig) Idag har det inte varit direkt en bra dag om man säger så. Seriöst jag vet inte vad som fick mig att bli sur/ledsen. Men jag har verkligen valt fel känner jag nu. Som tur var märkte jag det nu så att jag kunde fixa problemet.

Nu undrar ni säkert vad det är jag babblar om. Det är min klass. Jag har haft så mycket problem med dom. Svär dom är skit konstiga, ska fucka dom upp och ner! Men iaf, på sista lektionen orkade jag inte mer. Letade upp alla fucking lärare på skolan och berättade vad jag kände (tro mig inte fel) Dom tyckte att jag skulle byta klass om jag kände så. Så jag har nu "ungefär" bytt klass. Väntar på peggy "syv" och snart är det fixat. Underbart faktist.

Kommer sakna endel som jag blev riktigt bra vän med. Men vi håller kontakten right girls and some boys?
PEACE!


IDOL!

Hejsan, sprid lite glädje till mig? Mitt humör är verkligen i papperskorgen. Jag har verkligen inte lust att skriva något just nu för att så mycket hänt idag sorry. Kan berätta lite om dagen innan idol börjar.

Skolan idag sög verkligen piss. Eller mina underbara vänner var goa och hjälpsamma men min cp fitt klass suger kuk och jag hatar dom. Dom är bara problem. Så jag har bytt klass nu för alla er som bryr sig. Jag har börjat i en bättre klass och mår så jävla mycket bättre. Men ändå är jag grymt sur och ledsen. Jag förstår att ni blir arga på att jag börjar på A och slutar på B och inte fortsätter till punkt.

Nu börjar idol, hörs efter! peace!


FACELOOK + DRESSCODE!



Pigg jag ser ut va? har precis vaknat, och har precis duschat. Jag är fortfarande jävligt trött som ni ser på bilden, men nu är det skolan som gäller. Och vet ni vad jag just kom på?... Att jag inte hade något mer att skriva.
PEACE!


Enkla kläder. Har skin jacka över! orkar inte vara märkvärdig idag!

HAHAHAAHAH



kunde inte somna istället kollade jag på full house klipp. Seriöst jag älskar dom som fan. Vill se alla från början igen. Men tyvär vet jag inte vart man kan göra det. Kanske kunna köpa alla sesonger. iaf, här har ni något riktigt roligt klipp som är en av mina favoriter!

GOOOOOOOD NATTTTTTT


Mörkret faller. peace!

skola / träning

Hejsan bloggen.
Rubriken säger typ allt. Idag har jag bara hunnit med 2 saker. Det är skola och träning. Började som sagt halv 11 men "råkade" åka in tidigare. ´Hade massa tråkiga lektioner, och vid halv 4 hade vi orientering, och gissa om jag gick vilse. Ni som gissade ja, ni vann! Men jag hann iaf tills vi slutade och vid halv 5 tog jag bussen direkt helt svettig till träningen. Helt stressigt men gick!

Nu har jag precis kommit hem ( duschar där) som tur var. Annars hade jag somnat svettig, för är så jävla trött och vill bara stupa i säng. Men innan jag gör det, ska jag läsa några bloggar, packa idrottskläder till imorgon, och dricka vatten. Kanske blogga en sista gång!

Peace!


dresscode;




midje kjol- någonstans
linne- gina
leggings- gina
halsband- libanon.
+ skinjacka!

Godmorgon alla söta bloggläsare.

Klockan är snart 6 och jag är redan vaken. Har varit vaken sen klockan 3 och inte kunnat somna om. Not god. För nu är jag real trött. Men sovit gott har jag väl gjort? jo det har jag. har tänkt på rätt så mycket som måste lösas.

iaf! jag börjar halv 11. Men jag åker in halv 8 då är jag i skolan halv9. Fråga mig inte varför. Men som jag skrev där uppe så är det saker jag tänkt på och det ska lösas idag innan dagen är slut. > Jag slutar sent idag. halv 5 om ni ville veta exakt. Då har jag träning exakt halv 6 så jag kommer komma lite sent men vad ska jag göra? skolan gåår väl först. but hey, I love my school.

Nu kan jag inte sitta här och babbla mer måste upp och göra mig iorning. Peace!


me? im the cute one.


Mobilen är mitt liv. Jag har verkligen allt i den. Spela roll att det är en nokia den gammlaste modellen. Det funkar att smsa och ringa what else do I need? sen har jag ficklampa på den och så har jag snake, inte alla mobiler som har det. haha ;)

Lek inte zeeekkkziiii!

Så här ser jag ut just nu. Naturliga me. som d och några b-bloggare babblar om. Att dom är naturliga utan smink. pff. Jag är också söt utan smink, jag är till och med finare utan smink. Det säger mina vänner plus att jag också säger det.
Nu ska jag dejta sängen och snake på mobilen. peace<3

helo, what's up girl/boy friend.

Äntligen är allting städat i mitt rum, gaderob och resten av mitt hus som jag själv bor i. har hunnit med ganska mycket idag. Eftersom fredagar är sköta-om-sig- dagen. Så har jag pysslat om mig själv och sånt. 
 
Jag hann med;
1.
Ansiktsmask.
2. hår inpackning
3. städa mitt rum
4. Raka benen
5. Packa idrottskläder
6. Hitta kläder till imorgon.
7. Fila och måla naglarna.
8. TRÄNAT!

Ungefär allt det hann jag med idag, noppa ögonbrynen har jag dock inte gjort. Men min mamma ska fixa dom sen när våra gäster går... jippi fick sms.... Det var rickard "kom ner och va social vid grossboll"
Nej tyvär rickard jag kan inte. Jag har precis duschat och sånt. Orkar inte gå ut nu. Har haft så myclet att göra idag så nu ligger jag i sängen och deppar.


Tiden förändras och man blir säkrare.

Julafton 2007.
> Jag ser helt konstig ut, inte alls lik mig.



Sommaren 2007
> Ser så liten ut. (i ansiktet) inte alls lik mig.



Maj 2008.
> Nu börjar jag utvecklas. Får fina ögonbryn och större näsa.



mars 2008
> Mitt hår började växa och jag fick lockigt. Jag började bli fin



mars 2009.
> jag börjar få bättre och bättre självförtroende och älskar mitt utseende.



augusti 2009
> jag har blivit vacker på alla sätt. Mina ögon, mina läppar och framför allt mina smiliegropar.
Mitt självförtroende är på topp!






Ny väska till skolan.


(bild tagen från topshop, den ser ut att vara något av mina önskemål, men dyr var den)

Behöver lite tips om nya väskor. Dom ska vara tillräckligt stora till skolan.
Den ska vara hållbar för både idrotts kläder och min laptop.
Dom ska vara billiga.
Jag är ingen bank så jag behöver en billig typ.

Något du rekomenderar?


Maries Favoriter del 1.

Jag tror inte att någon har missat att idol 2009 har startat. och med det så har jag valt ut bara 3 favoriter.

1. Underbara killar som lurar juryn. Min humor och allt i ett.



2. Egen sjungen låt, men gud vad bra han var.



3. Hon påminner så mycket om mig. Pratar för mycket och socker söt,
Precis som jag alltså. love it!


090913

Shululu alla söta bloggläsare. Jag har varit uppe i en timme ungefär. Orsaken till att det inte kom upp ett inlägg igår var för att jag somnade stående. (nästan). Fan vad kallt det var igår på kvällen, frös fan ihjäl. Får ta och sätta på kaminen snart.

iaf, jag har suttit och spelade farmville på facebook. Seriöst jag fattar ingenting, eller jo jag hänger ju med på endel saker. Men nej får ta och lära mig, för det värkar vara skit kul. alla mina vänner på facebook spelar det jämt så.

Idag ska jag ha en dag för mig själv. Det menas med att jag ska städa mitt rum, välja kläder till imorgon, hårinpackning, noppa ögonbrynen, raka benen och packa allt som ska med till skolan. Så det blir mycket som ska göras idag. Så det är bäst att jag börjar med en gång, För mitt rum och mina ögonbryn är inte att leka med kan jag säga. Ska upp och fråga om mamma vill noppa dom åt mig. orkar verkligen inte själv. ( jag gör med tråd)

nu står står fet jävla frukost på meny. peace


Rösta på din favorit.

Jag kanske inte har berättat det men mitt ursprung är Libanon, the real town. I och med det så älskar jag musiken som skapas där. Dunket och rytmen får en att smälta. Visst det låter nog konstigt när ni lyssnar på dom för ni förstår inte vad dom säger. Men lyssna på texten och rytmen, go with the flow.

Mina favoriter;
1.
 

2.


3.


4.


Vilka av dom här tyckte du lät helt okej?

VISSTE DU ATT...

...Morötter är bra för allt. Är inte det perfekt att äta allt i ett.
Här kommer bara några tips om varför det är bra;



> Det får håret att växa snabbare.
> Du blir brun utav att äta det.
> Det är bra för kroppen och du får i dig det viktigaste vitaminerna.
> Kan ätas med allt. tex. kakor, mat och sallader.
> Det är jätte gott.


Hatar rassister.



Förut när jag åkte buss träffade jag på världens största sur gubbe plus att han var rassist. Hur kanske ni undrar?
Jo det är så här att först så hade jag inte pengar till bussen och jag fick låna pengar av saraab och då gick jag på bussen och hade bara med mig 17 kr. Jag bara skolungdom forshaga, han bara 20 kr. Jag bara okej men vänta då. Jag ropade på saraab och så fick jag låna 3 kroner till. Han bara men skynda på jag är försenad med världens blick.

Jag gick på bussen och satte mig längst fram. Tänkte att det tar bara 10 minuter till forshaga ungefär. Då tar jag upp mina fötter på sätet med plupparna till ipoden i örat. Då ser jag att han snackar med mig.

han;TA NER FÖTTERNA FRÅN SÄTET. 
Jag:ta det lungt.
han; HUR MÅNGA GÅNGER HAR JAG SAGT DET?
jag; EN GÅNG ( skrek tillbaka)


sen kollade jag bort. Men då ser jag hans blick på mig hela tiden. Då blev jag riktigt förbannad och skrek.
VAD FAN GLOR DU PÅ JÄVLA RASIST? 
> jag svär han vågade inte kolla på mig under hela bussresan. ( bussen var fullproppad) 
Sen när jag väl var framme så tänkte jag gå ut längst fram eftersom jag satt där. Men då skriker han igen och säger;
han; GÅ DÄR BAK! 
jag; varför, tvinga mig? 
han; JAG TÄNKER INTE ÖPPNA DÖRREN HÄR! GÅ DÄR BAK SÄGER JAG
jag; fuck you ( vänder mig om och går. 
han; vad sa du? 
jag; du hörde mig. 
Sen gick jag ur bussen och gick hemmot. 

Svär jag hatar rassister. Igår tillexempel så skrek massa småbarn runt 11 / 12 år. att jag och saraab att vi skulle gå från gårn och massa, och att vi inte får vara här och massa sånt. Jag svär jag bara vem tror du att du är? jag hatar dom verkligen! 

Vad är det bra för? alla är lika mycket värda!  

Sammanfattning av 11 september.

Nu har jag anlänt hem då. Ska snart uppe och äta och sen städa, Men tänkte berätta kort om vad Jag och Saraab gjorde igår.

Allt började med att vi drog hem till henne och gjorde oss iordning. Drog hem till hennes kompis för att äta middag. Efter middagen orkade vi inte stanna inom hus. Så vi drog till går'n och fulade oss. Först spelade vi biljard och jag ägde sönder. Kunde knappt träffa bollen. Sen sjöng vi singstar fan vad jag äger. satte nästan alla toner. Sen blev jag och saraab lite fulla ( utan att vi drack nått haha) dansade på arabiska, sjöng på arabiska jag spelade gitarr och hittade på egna låtar. Skit kul var det verkligen. Vi spelade in rätt mycket, dock inga bilder.
Men videon kommer verkligen inte komma ut på youtube minst sagt på min blogg. Jag svär jag såg drogad ut men ändå hade jag inte druckit eller rökt på. hahah!

Sen drog vi oss hemmot och kollade på film. Men somnade direkt. Saraab habibi jag svär på allt jag har så jävla kul med dig. Du får mig jämt att skratta och jag får jämt dig att skratta. Du har en stor plats i mitt hjärta och jag älskar dig mest av allt ! <3


oj då det var länge sen

hejsan bloggen,har ni saknat mig? tänkte väl det. Anledningen till att jag inte bloggat var för att jag direkt efter skolan åkte med hem till saraab för att sova över. Så jag har inte orkat sätta mig vid hennes sega dator och skriva inlägg. 
Men nu är jag här och det är väl det som räknas (även att jag fortfarande är hemma hos saraab) Jag hinner inte berätta något av det vi gjorde på kvällen för vi ska dra ut nu. Men jag åker hem med bussen 16.15. Så jag skriver så snabbt jag har chansen svär! 
saraab habibi, ana bhebik ktir!<3

im up !

Godmorgon bloggen, visst ser jag söt ut på morgonen, med världens frisyr och värdens fräschaste ansikte? always huh? liksom bara kolla här?



Jag har då vaknat upp och är ganska pigg. Idag gäller det säger jag bara. Inge mer. Ni får nog reda på det senare. När det väl gäller! Längtar längtar!
iaf. direkt när jag vaknade så ringde jag upp min privata tandläkare och bad om en tid, men hon var borta så min tandtid är nästa vecka på torsdag. Behöver verkligen en tid nu för min framtand.

Sen idag drar jag till skolan runt 10, 11. beror på. Hinner nog hälsa på min gammla skola!
peaseee!


Night update.

Ibland på kvällen forsar alla känslor fram. Allt man saknar, allt man älskar och allt man hatar. Jag kan säga att jag har fått så blandade känslor just nu. Ibland jag orkar inte när folk snackar skit, jag orkar heller inte när folk är falska. Sen orkar jag verkligen inte när folk lämnar en i sticket.
Men som tur är har jag mina underbara vänner som står vid min sida och hjälper mig när jag har problem, tröstar mig när jag är ledsen och som får mig glad i dumma stunder. Mina vänner är dom bästa man kan ha alltså.

Det har hänt massa problem idag som jag skrev förut. och eftersom det är privat och mitt privat liv vill jag inte nämna här så ska jag inte säga mer. Men jag lovar att idag var den värsta dagen på länge. Jag svär jag har inte varit så här deppig på flera år. Helt plötsligt kommer dom och jag tycker synd om folk som har problem hela tiden. Men som sagt jag löste dom direkt och allt är bra. Nästan iaf. En kvar som jag måste snacka med, svär vet inte hur jag ska göra.


Förlåt igen.

Jag lovar jag säger förlåt varje dag, för att jag inte uppdaterat. Men egentligen har jag inget att be om ursäkt för, alla har ett liv och jag lever mitt liv som det bara går. Därför tänker jag inte skriva mer bajs. Utan nu kommer jag till saken.

Skolan gick som vanligt helt dryg men ändå rolig. Fast inte hela dagen. Jag svär jag marie abosamra som alltid är glad var deppig i skolan för massa skit som hänt. Men ni vet jag orkar inte ha massa problem runt mig, antingen bli jag kvitt med dom genom att lösa dom själv eller så snurarrar jag problemen till en boll och kastar iväg dom, to the moooon! Sen efter en macka och massa underbara människor runt omkring mig Fick mig att må bra. Efter skolan åkte jag saraab krisitan och leila till stan. åt lunch och en efter en försvann. Sen kom baraa och vi gick runt skit lite, orkade verkligen inte göra något idag. Sen drog jag på träning. Svär det är fys och fys plus marie, det hänger inte ihop. Men det gick bra ändå svär! =D

Men nu blev det mycket text utan bilder, men problemet är att min mobil har slutat funka och min kamera hittar jag inte!

DAGENS!


En bit av tröjan.-



 FACELOOK!

Orkar inte vända på den, men det här har jag på mig fast dom två sista bilderna är rätt så gammla.

jeans- gina
blå tröja- bikbok
glasögon ( har inte på mig nu) - hm
väska- italien
skor- stadium
halsband- Libanon!
+ skin jacka- anonymt!


Godmorgon

shululu bloggen, det är eran bree som skriver. Alltså jag. Jag har precis vaknat ( första gången jag vakna tidigt) jag har redan tagit på mig och fixat mig och det är en timme kvar. Jag är bra bra idag.
Idag har jag cp lektioner, det menas med att jag slutar tidigt och att jag har träning efter skolan så ni måste överleva utan mina roliga inlägg. peace =D


ORKA.


MÅSTE RENSAS!

Nej nu kommer sanningen ......



Minns ni? När jag skrev det inlägget. Jag tänkte berätta lite mer om det........... naej, lite fler ............
Okej nu kommer det, haha Jag skoja bara. Den videon får alla som har bilddagbok. Så täntke lura er lite, jag tänker skriva igår att jag skojade, men glömde. Så ta det inte seriöst. Jag svär tror ni jag skulle komma med i idol med min röst? kanske bolibompa för hörselskadade. Min röst suger!

äntligen hemma!

Jag svär på gud jag har längtat hem hela jävla dagen. Kolla jag slutade tidigt, och fick vänta på fucking bussen vid 4. Väl framme i stan kom det aldrig en buss så saraab och leila och jag åt på MC. Sen då kommer bussen. Med det här vill jag säga att jag har inte haft tillgång till dator på hela dagen och därför har jag inte kunnat skriva något skit.

Vet ni vad skönt det är när man kommer hem, duschar, packar allt man ska ha med sig och sen krypa ner i sängen och datorn i knät, OPPPSI glömde äta mat, haha hur fan glömmer man mat, det är ju det viktigaste som finns, jag svär jag åt flera potioner både i dag och igår. även att maten inte var den goaste. Men mat är mat och jag älskar det!

Därför måste jag springa upp och äta mat, jag svär genom att jag är så jävla trött så glömde jag bort att äta.

LEV LIVET OCH HA KUL!

Pease mannen!


good morning

ojdå, har försovit mig igen, så måste skriva ett snabbt och kort inlägg. Jag har då precis vaknat och jag har inte alls skol sug, jag svär det kommer bli en ovärd dag, en lektion och jag slutar 10 :o det är sjukt, vad ska jag göra i skolan till 2, det suger att bussarna börjar gå då.

aja, men jag får som sagt en rolig sällskap. Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen och OM jag hinner lägga in en dagens outfit så gör jag det, om inte. Ha en bra dag jao!

pease!

Disney!!





Är det bara jag eller finns det flera människor som älskar disney? Jag svär på allt det är så grymt kul att kolla på det. Filmerna är så roliga, vackra och rörande. Kalla mig barnslig men jag har växt upp med disney och kommer alltid bli gammal med det.
Min favorit film är nog lejonkungen och tarzan. Varför är nog för att det är så gulliga. Sen tycker jag om alla prinsessorna i disney, och alla är fina. Även om att det är tecknat.

vilken är din favorit film inom disney och varför?




SKIT DÅLIG UPPDATERING..

... im really sorry, but i just went home. Fuck vad jag suger på engelska. Iallafall, jag ber om ursäkt men jag har haft skola, sen har jag inte haft tid med att leta upp en dator. Som sagt jag slutade ju halv 12 idag. Men eftersom att jag har valt svenska 2 nu, även att jag inte behöver det. Jag valde det för att alla sköna blattar går där) iaf. så jag slutade skit sent. och direkt åkte jag på träning, jag svär bussen kom fram kvart över fem, då jag har träning, Så jag sprang allt vad jag hade hem för att hämta kläder hemifrån och ner igen. Så jävla jobbigt men det var värt det, för träningen är det viktigaste för mig, jag svär. Juste jag tvinga med Pinar för att träna med mig, haha jag svär vi kommer ha kul jao.

back to varför jag inte uppdatera. Sen efter träningen jag åkte hem, duschade och kollade på idol. Sen åt jag äpple och nu sitter jag här. Fan vad soft!
Imorgon har jag bara en fucking lektion, sug vad skönt, Men bussarna går ju inte föräns runt 2 så fuck ska jag göra i skolan. äsch för ta och vara social med dom sköna blattarna på skolan jao! haha.

Nu blev det för mycket text utan bilder, men tyvär så har jag inte orkar ladda kameran!

sorry,

hejsan bloggen. förlåt för en dålig uppdatering, men jag försov mig imorse så hann inte skriva något. Men nu vet ni att jag lever, eller jag lever nästan. haha! får illa ju =/ Idag har jag bara haft en lektion, det är soft. Nu sitter jag på skolan och ruttnar, har slutat faktist. Slutade halv 12, det är också soft. Nu undrar ni säkert varför jag sitter på skolan fortfarande, jo det är så här att det går inga bussar förän klockan 3 bajs eller hur?
Sen väntar jag på habibi saraab som slutar då. Funderar starkt på att ha svenska två klockan 3. Men då kanske jag inte hinner med träningen. Den måste jag gå på, för att vi ska träna med kil haha! =D

Nu ska jag kika in lite på facebook och sånt. Vi hörs nog snart igen!
PEASE!

kan man ha ett hjärta i hjärnan?

För isåfall har jag ett där uppe. För det dunkar som fan. Jag har så jävla ont i huvudet och det känns som om det kommer sprängas snart. iaf, jag har precis kommit hem. Eftersom jag inte haft tillgång till dator så har jag inte haft chansen att blogga. Men ska berätta lite smått om vad jag har haft för mig.

allt började med skola, helt okej faktist. Jag har så jävla kul jämt, jag vet inte varför. Kanske för att jag lärt känna så mycket nya människor. Vid 3 åkte jag och saraab habibi in till stan. Då mötte vi hennes mamma och syster, så grymt underbara människor jag svär. Sen åt jag och saraab en stor fet pomesfrites tallrik. Fatta vad mätt jag blev, jag orkade fan inte gå minst sagt stå upp.
habibi saraab du är grymt underbar gumman, har alltid kul med dig. big hug!

Vi tog en buss tidigt hem för att jag skulle på träning. 3 på träningen är inte så kul, det blev jobbigt faktist och då började mitt huvudvärk komma. Så orkar inte sitta vid datorn längre och så orkar jag inte vara vaken längre.

Så nu ska jag försöka sova. pease!

DAGENS;

 Jeansleggings- bikbok
midjekjol- privat
linne, halsduk och armband gina.
smink- olika

Dåliga bilder men det överlever ni!

JAG HITTADE MITT BUSSKORT!

godmorgon bloggen, nu är jag på bra humör och kan äntligen skriva ett normalt inlägg. Jag kan börja med att jag hittade mitt busskort. Jo det var så här. Jag lånade mammas plånbok när hon var i libanon. Igår såg hon att jag hade den och ville ha tillbaks den. Så hon tömde den och gömde den. Efter att jag letat över mitt busskort ÖVER HELA JÄVLA HUSET. kommer jag på att mamma kanske inte har kollat där jag brukar lägga den, Jag springer upp skrirker på mammá (hon skriker tillbaka) och wopa, jag hittade mitt busskort.

Nu har jag iaf duschat av mig och om en timme går bussen, så tänkte skynda mig lite, för att idag måste jag hinna med att äta frukost, om man inte vill gå upp i vikt ska man alltid äta på morgonen. thats it!
En dagens kommer när jag valt ut en!


VART ÄR MITT BUSSKORT?

FAN! jag hittar inte mitt busskort. Har ni sätt den? snälla ge mig den. Jag har nog tappat bort den FAN! =( vad händer nu ? måste jag betala den nu? rutten åsna. Jag vill inte att det händer mig nu. Jag ber er få läsare, bor ni i värmland och hittar ett busskort med min bild. give it back!

iaf, jag har precis vaknat och är ledsen för mitt busskort. Jag vet inte vart jag har gjort av den!:(
Sen slutar jag halv 5 också det gör ju min dag värre. feel my pain, Nej jag kan inte sitta här. Jag måste leta efter mitt busskort, annars grillar mina lärare mig.

rosa ipod!

Godkväll bloggen, allt bra? Själv är allt super som vanligt, Btw. kolla vad jag hittade på mig själv när jag var inne och kollade gammla bilder på min bilddagbok?
Ha jag hittade massa gammla bilder. Like this one. --->

Iaf, klockan är halv 2 och jag är fortfarande vaken, som sagt jag drack för många redbull förut. Den sista jag drack var nog runt 8. Så jag får ta och skylla mig själv, och som tur så åker bussen kvart i 10 imorgon. Så jag har gott om tid på mig att vakna. Nu är också ipoden fullladdad med låtar. Gammla som nya. Det är alltid gott!

Nu måste jag sova pease!


WIHO, DOM TYCKTE OM MIN RÖST!



Fatta vad coolt, jag fick ett video om att dom blev tipsade om min röst? tänk om min dröm blir verklig? jag ska iväg och prov sjunga. Fan vad kul! ett lycka till kanske?

JOBBBAR =/

hejsan bloggen. Har fått ta rast nu jag. Fan vad nice, har druckit 3 powerking för att piggna till lite, så jag inte somnar när jag serverar eller svarar i telefon. Men problemet är kvällen, hur ska jag somna. Men äsch det klarar jag. Jag har ju sovmorgon till halv 11 imorgon, Så jag behöver inte sova så tidigt.

Jag har ätit så mycket skräpmat den senaste tiden för att jag har jobbat och fått i mig det som lagas. bajs vad jag känner mig fet. Nu ska jag fan i mig sluta äta. Istället ska jag träna regelbundet och äta nyttigt. fan det kommer aldrig gå. Men ska fan i mig försöka. =D

nu kommer kunder. vi hörs sen!
pease bitches!


HEJDÅ!


Kan man bli sötare? pff knappast!



Har precis duschat. Fan vad gött det var. Har suttit och skrivit på min svenska uppsatts hela eftermiddagen. Fan vad drygt alltså, och jag skrev ju bara om mig själv, haha ni kan tänka er hur det blev.

Men nu ska jag dra till jobbet. Vi hörs senare!
pease !

Charmtroll?

Det är så här att folk säger jämt till mig att jag är ett charmtroll. Bara igår när jag jobba( jag är servetris) så frågade ungefär 10 personer om jag gott på charmlektioner? nja, jag har aldrig hört talas om charmlektioner.
Sen vart jag än går, alltså nya som gammla platser får jag jämt höra, tjejen som får alla att skratta, tjejen som bjuder på sig själv, minst sagt tjejen men ett leende på läpparna.

Sen började jag tänka. Vad är det hos mig som får folk att bli förtrollade? Är det mina ögon som glittrad lycka, eller mitt leende som värmer, eller mina smiliegropar som lyser upp. Jag försöker lista ut det. Jag får höra att mina ögon lyser ärlighet och lycka, jag har också fått höra att dom älskar mina smiliegropar.

Men kan det inte vara mitt sätt att tala med människor? Jag talar med en varmröst och med ett leende på läpparna. Jag är väldigt glad över att jag har den talangen att få andra glada på grund av att jag är i närheten. Det bästa jag vet är att få människor i min omgivning glada.

Jag skriver inte det här för att skryta, utan jag skriver det här för att jag vill dela med mig och för att jag undrat länge om vad som får mig så speciell?


Nå?


chris brown- forever.

God morning my lovers. How do you do? Im just fine. Nej åter till svenskan. Jag har suttit uppe i en halv timme ungefär och hela den halvtimman har jag nötat chris browns underbara låt forever. Saknar hans låtar. Hoppas han gör flera snart.

Iaf. idag blir det plugga då. Måste måste måste! fast i för sig den ska vara inlämmnad på tisdag, men jag har träning på måndag. på tal om måndag, jag har orienterings sak då, bajs. Orka jag kommer aldrig komma tillbaka efter en sån, jag suger verkligen på att läsa kartor. Får ta och springa med tobbe i klassen, han orienterar på fritiden.

Sen saknar jag tjejerna i klassen. så himla goa tjejer jag svär, grymma är dom. Har alltid roligt med dom och trivs som fan. Sen har vi killarna i klassen som är grymt roliga. Jag svär på allt, jag har så jävla kul på lektionerna, eller det är inte bara jag som har kul, utan vi gör lektionerna till något roligt. även att våra lärare suger. Så jävla dryga!

nej nu blev det för mycket text. Vi hörs!
pease!


nattinatti!

Nu har jag suttit en stund och fixat bloggdesign åt en kompis. Jag blev så trött så orkade inte fixa något speciellt med den! Här har ni länken.
Jag blev nöjd. sisådär, och hon kämpar fortfarande med att komma in på sidan, det funkar inte för henne. haha!

iaf, imorogn måste jag plugga då. eller det blir inte så mycket plugg, allt jag måste göra är att skriva ett brev om mig själv och mitt liv. det kan inte vara så svårt. hej jag heter marie är bäst på allt, go och glad och har glimten i ögot. haha nejdå. Men det ska vara seriöst. Så får ta och skriva ordentligt imorgon på datorn! den ska vara inlämmnad datorskrift. fy!

Nu måste jag ta och kutta sängen, för jag lovar så som den kollar på mig. Den ropar" marie kom och sov, marie du ser trött ut" and i dont blame him, Jag är skit trött och längtar efter att få kutta sängen.
Nej sängen ska inte få vänta längre.

ciao!

Starka och välmående ben på 20 minuter.

Är du trött på ostarka ben? fett och skabbiga ben? Då har jag ett jätte bra ben övnings tips. Jag har flera på lager och det kommer nya i efter hand. håll utkik.
Men åter till tränings tipset nummer 1.

BENLYFT.





Ser jag pigg ut? pff knappast!



Nu är jag hemma efter jobbet. Idag var det inte så jobbigt som tur var. Det var sisådär lagomt mycket. För er som inte vet vad jag jobbar som, Men jag är servetris på pappas jobb, och tar beställningar. Sen gör jag väl pomesfrites och hamburgare.

iaf. Nu sitter jag här och försöker komma på vad jag ska fördriva tiden med, Jag är för trött för att ut och träffa några. För skulle nog somna på första bästa parkbänk, Sen så undra mamma om jag skulle med till karlstad, där mammas kompis bor och hälsa på. ( hon har precis fött barn) så hon ville att vi skulle säga grattis. Men jag undrar inte om jag ska ta och träna, då blir jag piggare och då känner jag mig frächare! seriöst. Jag ska träna. nu har jag bestämt det.

ciao!

respektlösa människor.

Man tror sig ha dom riktiga kompisar, som stöttar och vill vara med mig. ( i detta fallet handlar det om mig) Som tex: varje gång jag ska träffa någon kompis avslutar dom jämt med, ta med cigg då? eller något gott att äta? Jag menar bara för att min familj äger 2 butiker, en godis och en pizzeria. Jag blir så trött på att folk alltid ska fråga "kan inte jag få en gratis dricka, men en gratis kexchoklad kan jag väl få?" Det var en kompis igår som jag gick förbi. Han kollade på mig med dom snällaste ögonen och fråga om han kunde få en gratis pizza? Är han helt jävla störd i huvudet. ofta jag skulle ge ut gratis till mina kompisar, var tjänar jag och min familj på det? nothing, bonito.

Jag är bara så jävla trött på dom som vill vara min kompis för att få saker. Nu för tiden känns det som om alla är kompis med mig för att jag har mycket gottig heter och att jag har pengar hela tiden och kan köpa det mesta. Dom frågar även om jag inte kan bjuda på en 5 hundring? idioter säger jag bara.
Så jävla trött på er! Ni kan bara dra åt helevete. Ni förstör min dag varje gång ni frågar!

 


Nu drar jag till jobbet!

Tjena bloggen. Nu har jag duschat, sminkat mig och laddat ipoden, ( det enda jag hunnit med idag. not good) men jag fick iallafall en lång sovmorgon, så jag börjar jobbet om en kvart alltså klockan 6. Jag var så jävla nära på att somna, men som tur var gjorde jag inte det. För dom behöver verkligen mig hjälp. Men nu måste jag dra. Här får ni några facelook bilder! :)


Så här vacker är jag på jobbet.


JOBB TRÖJAN!


Korset ska med vart jag än går!


Kolla mina ögonbryn,? :o haha.

HAHAHA PARODI!



Min humor det, seriöst, så jävla likt. Kanske mer pipande röst men kul ändå! haha.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb! pease!

rickards hund är rasist!

Visste ni att rickard's huns är rasist? hundskrället. Alltså kolla här. Jag Madde och axel var hemma hos rickard en dag för ett dag sen. Först så började axel gosa med hunden, han var jätte glad och viffta på svansen. Sen tog madde han och gosa, såklart gillade han det. Sen var det min tur då, jag tog tag i hunden för att börja gosa. Vet ni vad han gjorde? han började skälla som fan på mig, jag svär det såg ut som om han ville äta upp mig, han kollade på mig hoppade upp och skällde.

Jag bara; RICKARD DIN HUND ÄR RASIST! och sparkade hunden lite löst åt sidan! HAHA! jävla idiot han! men kolla på han, är han inte söt? Jag förlåter han för den här gången! =D


godmorgon!

Eller godmorgon kan jag nog inte säga, jag har varit vaken en stund nu faktsikt, vaknade runt 12. Men fan vad jag är trött. så ligger fortfarande och drar mig i sängen.

Måste fan ta och äta frukost snart, men jag orkar ju inte!
Måste dra ner till jobbet, men det orkar jag inte!
Måste städa mitt rum, men det orkar jag inte!

Seriöst säg något jag orkar? Om jag inte orkar äta något, då är jag real LAT!
Men får fasen ta tummen ur röven och inte vara så jävla lat. ohno! kom precis på, jag har svenska läxa tills tisdag. Som jag måste antingen göra idag eller imorgon, för på måndag har jag träning och jobb, så det hinner jag inte. Fan ska allt komma på en gång.

aja, thats life, finns inget o göra åt saken right?
Nu ska som sagt ta tummen ur röven och komma ur sängen!
fuck face!


Nuru!




IDA baby <3'

Nu har jag läst klart olika bloggar, alla som jag har på bloglovin och kollat även facebook och så. För att se om det hänt något medan jag inte haft tid, men nehej allt är tråkigt som vanligt, alla fjortisbloggar härmar varandra, skriver samma tråkiga långa texter som jag och jag tror det är många som inte orkar läs dom.

Sen lite bimbos bdb har jag kollat, usch hatar bdb. För er som inte vet vad bdb är, bdb=bilddagboken. its simple!
ååh nu spelar jag en stört skön låt, floridas nya låt. Fyfan vad jag älskar neger dunk. Det är fan i mig det bästa som finns, och det visste ni redan! för det har jag hissat och skrivit om väldigt mycket!

Nu hade jag tänkt hoppa i sängen och sätta på 2 and a half men. Men jag har verkligen sätt alla. tröttnat som fan. och jag vill inte se något annat. Jaja, jag brukar klara det utan problem. Vi hörs imorgon! ( ska nog jobba, men innnan och efter, plus på kvällen kommer ett inlägg) berättar mer imorogn!

fuck you puss och kram!


ÄNTLIGEN!

Efter en halvtimmes försök med att ladda upp bilder, så funkar det äntligen! så nu passar jag på att ladda upp bilder som tagits! =D









Testade även löshår, som jag kanske kommer köpa ( måste tänka på det) men passar jag inte i långt hår. Dock testade jag bara på ena sidan. så därför ser det fult ut!


HEMMA!

NU ÄNTLIGEN ÄR JAG HEMMA! fyfan vad jag är trött och sliten efter jobbet. tänka sig vad pappa och mamma har stått ut med, och nu förstår jag varför dom gnäller om jobb och hur jobbigt det är och så. Jag fattar vinken, jag är så jävla trött, sliten och känner mig proppmätt, har fan ätit allt som det går att stoppa i sig, så jag ska fan i mig ut och springa i flera timmar tills alla kilon försvinner *fniss*

Jag tänkte ladda upp några bilder som togs idag på stan med Saraab, fan vad kul vi hade. Jag har fan alltid kul med den tjejen, love you!
iaf. vi träffade grymt sköna personer också. Det var dagens höjdpunkt tror jag, eftersom jag älskar att träffa nya människor.
Jag fick med mig en fondation, mascara, hårband, örhängen och en ring. för över 400 kroner gick allt åt. Fyyyyyy! jag är verkligen inte rik, ge mig pengar, kissie paow eller dessie? ni som gnällar alltid att ni har så mycket pengar. eller förästen jag vill inte ha era smutsiga pengar, fuck you!

Nu kommer bilderna.
.... Nehe det gick inte. då får jag ta och försöka lite senare!
fuck face!

uppdate

hejsan bloggen, ville bara säga att jag lever och att jag är på jobbet, så kan inte skriva något. Bara att jag har varit på stan med saraab idag, grymt kul baby. Fick hem några saker:) kan skriva sen och ta kort.
Men hej så länge, vi hörs senare!
PEASE!


dagens;

Mjukis- handbollens     .
strumpor- handbollen
tunika och linne- gina
armband - gina
halsband libanon
cardigan- paris


090904

shulululu, sovit gott? själv har jag sovit gott, förlåt att jag inte bloggade som jag lovade. Men direkt när jag åkte hem. så somnade jag, hann inte tänka eller byta om, jag var så jävla trött.
så ni får bilderna idag kanske nu på direkten, jag orkar inte fixa mig, jag orkar inte gå upp ur sängen, sen vill jag inte till skolan idag, Jag vet, jag längtar som en galning till alla i skolan, men idag känner jag mig så jävla sliten så det kommer nog bli en ovärd dag.....

Nu har jag tänkt, jag måste gå till skolan, om jag inte går kommer jag sakna alla underbara vänner under helgen.Det är bäst att gå upp ur sängen, kan väl ta en kvarts sovmorgon. Behöver alla timmmar på mig.... JO det behöver jag. Ser ni? nu babblar jag igen. När jag är trött snackar jag för mycket.

PEASE!


Marie är trött och hungrig!

Hejsan bloggen, jag är väldigt trött och har inte lust att skriva ett långt inlägg. ´Men jag kan berätta att jag har jobbat sen klockan 4. Fram och tillbaka, svara i telefon, servera, diska, ta beställning. Jag har verkligen gjort allt mellan himmel och jord. Jag är verkligen sjukt trött och sleten och imorgon har jag skola, så om jag inte åker hem nu och lägger mig, blir det inge skola imorgon. Kommer nog inte vakna.

Nu ska jag ta och åka hem, är i mega( alltså pappas andra jobb). Mamma kom precis hem från stan så nu blir det hem och SOVA!! Ska försöka lägga upp dagens bilder. (har ju fått min kamera nu) och berätta lite saker som hände efterskolan, håll utkik! pease.

Stamelev på bibblan

yoo bitches. allt bra med er? Själv mår jag sådär. Jag mår typ illa efter att vi kollade på en dokumentär på idrott och lärande. alltså jag mådde inte illa för att filmen, utan jag bara kände att jag vill spy, men efter maten kände jag mig mycket bättre, fortfarande lite yr är jag då, men det går över.

Iaf! idag slutar vi runt 1 men bussarna härifrån börjar gå runt 2. Så jag får sitta i skolan och vänta. Men idag ska jag först iväg och köpa en ny bh, sen ska jag dra och jobba (hjälpa pappa med hans jobb) han har skickat ut reklam till alla. Så det kommer nog vara fullproppat idag.

Sen kanske jag ska på träning(  det blev inge circus, ida kan itne, hon ska vara med sin kille, disssaren =D )
så det blir träning istället. Det ska bli gött. eller jag ska försöka att vara med, för att jag har fortfarande ont i benet efter krashen.

Vi hörs! PEASE!


DAGENS;




jag har duschat därför det är blött vid brösten!



leggings- bikbok
tunika- gina
mideskärp- ingen aning
kors- libanon
vit kort cardigan- saraabs!

PEASE!

090903

Godmorgon!

Nu är man vaken efter rätt så många timmars sömn, Jag somnade runt 10 tror jag. Men jag är fortfarande jävligt trött faktist. iaf, idag har jag idrott på morgonen, så måste börja packa idrottsgrejer och hoppa i duchen för att raka mina ben, jag börjar bli förkyld igen för att jag tog emelys tuggemmi som hon hade i munnen igår och hon var sjuk. Fan!!

Idag efter skolan blir det circus med ida, haha. Jag ska fan i mig vinka att dom ska ta upp mig på scen, haha! I 4 år har jag suttit på första rad bara för att ta upp mig. Men nehe, jag får aldrig gå upp. Jag ler med mitt vackra smilie och kollar med mina stora ögon och nej, jag får inte gå upp. Undra varför? haha, jag kanske ser läskig ut när jag kollar och ler.hahha.

nej jag hinner inte skriva mer, måste duscha. vi hörs efter duschen om jag hinner med dagens outfit förstås!

PEASE!


Libanon bilder.

Mamma kom ju hem igår med kameran full med bilder på mina kusiner som jag inte sätt på ett år. Så nu täntke jag dela med mig. enjoy!

 
Mina söta kusiner ( dom är syskon) visst är dom lika?


Mamma och min kusin.


världens bästa moster och morbror! LOVE


Moster ( vad har du gjort med ditt långa blonda hår?) älskade mormor, och världens bästa ( morbrors fru)


MORFAAAAAAAAAR! saknar dig. <333


Mormor, kusin och moster! fan vad jag saknar alla. <3


Morbror och hans fru. saknasakna och åter sakna!


Moster och kusin ( inte hennes . utan min morbrors( bilden över)
<3

Nu måste jag duscha. Hinner inte ladda upp mer, men det får duga, vill ju inte tråka ut er.
Men en sak måste jag bara få sagt!

Min familj, min släkt. det här är tillägnad till er;
Jag har världens bästa familj och släkt. alla är snälla mot alla, vi har alltid roligt, umgås med er är det bästa. Speciellt när vi bara ses var 2 år. Det är jobbigt, jag vill inte vara ifrån min släkt, speciellt inte så här långt. andra sidan världen. Men jag vill bara att ni ska veta, att jag älskar er mest av alla. Saknar er varje dag mer och mer.

Sen saknar jag dig morfar, jag fattar inte varför det är alltid du jag ser framemot att träffa. kanske för att du alltid håller om mig på ditt sätt och för att dom orden som du sa när jag precis hade fött "Den tjejen, kommer bli min favorit , kolla på henne min egna ängel" Det måste vara därför jag saknar dig mest av alla.

Sen har jag alla mina mostrar, morbröder, farbröder och fastrar, jag älskar er också. Ni finns alltid där.
Sen saknar jag farmor. ( hon finns inte vid liv) jag saknar dig jätte mycket verkligen. Men du finns inom mig och det är det som räknas.

Jag älskar er min familj och släkt, ni är guldvärda!


Dagens!




Jag vet, jag har redan visat dagens, men det var inte så fina bilder. här har ni nya och fräsha!
( tagna efter skolan) äntligen har jag fått min kamera tillbaka.
Jag har redan skrivit vart kläderna är ifrån, bläddra ner åt vettja! :)

PEASE!

shululu!

har precis kommit hem då. Ja det blev en lyckad dag idag också. Först hade jag skola då. Slutade runt 3. Drog med Ida baby och åt glass. mumisgt, haha har ätit där 3 dagar i rad nu. vI är för onyttiga. men det är ju så jävla gott. speciellt chesbrugare! haha, Men sen ringde mamma och börja gnälla som vanligt. jag kan säga så här:
 
Hon tyckte att mitt rum var för stökigt, och att jag skulle hem direkt och städa. men de var lungt för jag och ida skulle ändå åka hem. Imorgon ska jag och ida på circus. woho. det ska bli kul, får se hur det blir med träningen tror inte det blir något med det, har fortfarande ont från bussolyckan, ( ni vet, när jag blev påkörd) usch fyfan vad jag var rädd att gå över vägen idag, haha. Jag höll Ida i handen hela tiden! BLÄÄÄ!

HAHA, juste. på vägen hem ( alltså på bussen) så satt en tjej och kollade på oss hela jävla tiden, och jag blev såå jävla sur, så jag satt och kollade tillbaka, och Ida satt och garvade sönder. eFter att jag kollade på henne hela tiden, så kollade hon bort, alltså jag visste inte om hon var kåt eller hungrig? :o hahahah! ida klockren tjej, puss på dig! <3

Nu ska jag ta och städa mitt rum innan min mamma får spel på mig, som hon redan fått. Hennes hår står åt alla håll!


skolan igen då

Hejsan bloggen. nu står jag här igen i bibblan och bloggar. Hitils har dagen varit bra faktist. kanske dryga lektioner, men va fan jag överlever. Jag tror jag har haft 2 lektioner hitils jag minns fakist inte... Jo det har jag haft, frågade ida. Vi har haft svenska och fritidskunskap.

Nästa vecka på onsdag ska vi ut och vandra. fyfan vad tråkigt. Haha. natur och promenad är inte min grej, speciellt inte när man måste ha en packning på ryggen med 20 till 30 kilo. bajs!

Maten idag som har varit dagens höjdpunkt, var skit gott. Och jag är mätt som fan! det var någon italensk rätt om jag inte minns fel. något med pasta och kyckling, visst låter det gott? yummmi!

börjar om någon kvart då. och den här gången vet jag vad jag har för lektion, ( arbetssätt och lärande) blä. Fan vad negativ jag är hela tiden. det är ju inte bra...ö Åh gud vad kul det ska bli med lektioner. haha! jag längtar. Den kvarten går så segt vill börja nu! hahaha NOOT!

Nu babblar jag igen om inget, vi hörs senare!

se yaa bitches!

dresscode;




DÅLIGA BILDER! :o



jenas- gina
klittrigt linne- förra året.
kort övertröja- inte min
klocka- smyckebutiken i karlstad
halsband(kors) +2. - båda från libanon!

ciao!

090902

Godmorgon.

hur mår ni idag? själv mår jag helt okej. har lite ont i benet fortfarande, men det går över.
klockan är då 6 och jag är vaken, inte speciellt van, men jag vänjer mig. Jag är så fucking trött alltså. Jag orkar inte med skolan, ( bara kompisarna i skolan, blä)

Idag ska jag se mig för, ( vågar knappt gå över gatan längre) FY! iaf, efter skolan ska jag nog direkt hem och vila, fixa lite små saker.

Tråkigt inlägg men wtf, ni står ut. Jag måste dejta duschen igen, vi hörs efter duschen!

se yaa bitches!


NATT HUMOR!

Jag och jokke på bussen.

jag: Gissa vad mitt armband kosta? *blinkblink*
jokke: hm.... 25 kameler?
Marie och ida; HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH!

Så jävla klockren han killen alltså.

marie:Nej men seriöst gissa då?
jokke: nej den kan inte vara så dyr, typ 15 kameler.
marie: HAHAHHAHAHAHAHAHAH

 


GRATTIS ÄLSKLING! <3



SVENSKA! ;

Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva uti hundrade år!

ENGELSKA;

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear Gudrun,
happy birthday to you!

Ett fyrfaldigt leve för Ida
hon leve!
Hipp! Hipp! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!

Hur många språk ska du ha för att förstå att jag bryr mig. love you bitch, hoppas du får den bästa dagen i ditt liv! <3


HAHAHAHA



Jo jag heter rickard och jag har legg!
hahaha minns ni min kompis jag skrev om igår på kvällen? om inte, tryck här! men han får mig alltid på humör. titt bara vad han gjort för att muntra upp mig, efter allt som hänt idag, ( btw jag kan inte gå) men nu snackar vi inte om det, utan om min underbar vän som alltid är rolig. jag är 86 och heter rickard andersson. haha bra där!

PEASE!

BARA DÅLIGA NYHETER! LÄS!

hejsan bloggen, idag är jag inte så glad, som jag va igår. varför kanske ni undrar?
jo men jag tar allt från början.

Jag slutar skolan, drar in till stan med ida, malin och ida, vi äter lunch på donken, och då tänkte jag ta bussen hem. men vad händer? Jo buss jävlen kör in i mig, rättare sagt jag blev påkörd av en buss. fitt helvete vad ont jag fick, och tur var ju att det bara va underdelen som fick all smäll. Alla människor kom runt mig kollade om det gick bra, busschafören(hatar han) kommer ut och kollar till mig och babblar om hur gick det, du inte skadad(han var inte svensk) haha.

Nu kankse ni undrar hur fan blev jag påkörd av en buss? jo så här var det, min buss kommer på andra sidan gatan och jag vill springa till den, samtidigt kollar jag på ida och pussar hejdå. Då tar jag ett steg och *BOM* jag låg skadad på marken, (som tur var fick jag bara busskanten på mig, annnars hade jag inte varit här nu. antingen död eller sjukhus! så snabbt som den körde =/ ) jag fick sån chock så jag visste inte vad som hänt, men såg alla människor springa mot mig och allt då förstog jag.

Men nu är allt bra och jag har bara ont i fötterna, dom fick ju ta all smäll. Så kan inte gå måste vila upp dom till imorgon, för imorgon är det skola och det måste jag på. även hur jävla ont jag har! =O
nu fick ni min story. om hur min fucking dag har varit. eller ja bara en del av det! fuck buss chafförer!

PEASE!

WTF?

FAN HAR HÄNT MED MIN BLOGG? när man går in och söker på min blogg,så blir det helt jävla cp? det ser ut som hej kom och hjälp mig, är det någon som vet varför det är så? isåfall HJÄLPPPPPPPPP!!!!!!!

iaf! nu sitter jag här i skolan och ska egentligen låna böcker,:p men jag är klar snart, så jag tog en liten paus.
Idag slutar jag halv 3 och då blir det stan med ida och hennes kille Lukas. Det ska bli trevligt. då måste jag fan i mig äta. för jag är hungrig och inte ätit på hela jävla dagn! :s

btw, jag hann inte skriva imorse, för att jag försov mig, så jag hann inte, Jag fick springa ner till bussen och ändå missar jag bussen. Haha. så kom försent till skolan. typ en halvtimme, men det är lungt. jag sa att bussen krångla. och det gick dom på. haha! =D
jag är alltid bra på bortförklarningar.

Nu ska jag på engelska. =/ hörs efter träningen :)
PEASE!"

RSS 2.0