090713

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har en bra ursäkt, vädret har varit skönt och jag hade inte lust att sitta vid datorn, praktist taget var jag inte ens hemma.

Allt började med att Lina kom hem till mig, hon satte sig vid datorn medans jag började leta kläder, jag kan lova er att det tog flera år för mig att bestämma vad jag ska ha på mig.
När jag äntligen fick på mig en outfit och jag frågade hela huset om det såg bra ut, så gick vi ut. Först drog vi till grossboll och satte oss vid bänkarna och bara tog det lungt. Sen fick vi för oss att köpa baquette i ica, och sås på vp. Sen gick vi till fontänen, mysigt. Sen drog vi till grossboll igen för att gunga. Det blev några fjortis video vi gjorde, Lite sådär på skoj, den kommer inte upp här. haha =D
Sen låg vi och halv sov på en stor sten. haha lodisar, jo tack jag vet.
Sen ville Lina ladda sin mobil så vi drog till pappas jobb och lånade hans laddare. Det började regna, så vi åkte med mamma hem.
Väl framme hemma kollade vi på film, "honey". Jag har sätt den ungefär etttusenetthundamiljardertjugosju gånger. så jag kunde hela filmen utan till, haha.
Sen drog Lina, och jag socialiserade mig med min familj, eller rättare sagt jag åt och dom kollade på.

Först kommer det några bilder från dagen, Sen ska jag bara ta det lungt.

 Dagens första bild får bli på mig.

 baby!

 här spenderades halva dagen.

 Jag ser inget och jag vet bilden är inte så fräsch, u have to live with that!

 Mina underbara leggings.


Dagens outfit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0