Megan fox.

Megan Fox stora tum-drama!

inte direkt stort skvaller, men bara läs hela texten och sen det lilla i slutet. Hon är heller inte så perfekt som alla tror. okej en tumme, so what? men ingen är felfri!

Har du hört den senaste skandalen om Megan Fox? Det är ganska kul faktiskt. Megan har precis gjort en söt reklam för mobiljätten Motorola och den visades flitigt under Superbowl nu i helgen. Det roliga med den här reklamen är att Megan tvingades använda en stunttjej! Inte för att visa hennes fantastiska figur såklart utan för att Megan har en riktigt ful tumme! Megans tumme är konstigt formad och liknar mer en tå vilket kanske inte är det vackraste att titta på när kamerorna gör närbilder på händerna. Lösningen för detta problem blev alltså en handmodell! Vi tycker att det är ganska hysteriskt att medierna gör så stor grej av det här och vi är bara glada att Megan inte är så perfekt trots allt!

källa

Kommentarer
Postat av: neffy

För övrigt tycker jag egentligen inte om att göra reklam (om detta nu räknas som reklam) men skulle bli glad ifall du vill rösta på mig i en outfit tävling som jag är med i, men det är absolut inget måste! http://louisedorasofia.devote.se/blogs/3867644/outfitstaevling---f-i-n-a-l-i-s-t-e-r-n-a.htm här är länken för säkerhets skull :)

2010-02-13 @ 18:28:14
URL: http://ssockerr.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0